Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Przemysław Bilski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 32-500 Chrzanów ul. Sienkiewicza 11
Telefon: Kom. 690-904-340
Adres e-mail: bilskiprzemyslaw(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://adwokat-bilski-chrzanow.pl/
NIP:
628-205-04-94
Opis działalności: prawo karne, prawo cywilne, prawo rodzinne, prawo gospodarcze, prawo spadkowe, obsługa podmiotów gospodarczych, obsługa klientów indywidualnych, porady prawne, zastępstwo procesowe, sporządzanie opinii prawnych, sporządzanie umów Słowa kluczowe: adwokat chrzanów, kancelaria adwokacka chrzanów, usługi prawne chrzanów, obsługa podmiotów gospodarczych chrzanów

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 1537
Data utworzenia profilu: 2017-03-13 13:09:36
Data ostatniej aktualizacji: 2017-03-13 13:09:36 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Przemysław Bilski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas to kompetentny, rzetelny a przedewszystkim uczciwy adwokat, zawsze służy poradą - z czystym sumieniem mogę polecić każdemu
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2018-12-10 17:45:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Pana Mecenasa. Konkretny prawnik, który zawsze znajdzie czas na wysłuchanie swojego klienta. Pełen profesjonalizmu i zaangażowania w prowadzoną sprawą. Ponadto bardzo kulturalny i życzliwy człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2018-12-06 19:23:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomoc prawna jaką uzyskałam była na wysokim poziomie, fachowa i profesjonalna. Pełne zadowolenie z jakości świadczonych usług. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2018-11-29 19:12:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam usługi Pana Przemysława Bilskiego. Pan adwokat bardzo fachowy i profesjonalny, w trakcie współpracy utrzymuje stały kontakt z klientem, w sposób jasny i przejrzysty na bieżąco wyjaśnia wszelkie wątpliwości związane ze sprawą dając ogromne poczucie bezpieczeństwa. Empatia w stosunku do klienta, życzliwość, kultura osobista i fachowość powodują, że Pan mecenas Bilski jest najlepszym adwokatem godnym polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2018-11-16 21:40:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Adwokata. Jest bardzo merytoryczny, konkretny i zawsze spełnia moje oczekiwania. Mam nadzieje, że w kolejnych sprawach również będę mogła współpracować z Panem Mecenasem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2018-08-14 08:00:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług to standard dla Pana Mecenasa. W moim przypadku spisał się wyśmienicie. Cechuje go świetna znajomość prawa, terminowość oraz wysoka kulura osobista. Swoją pracą podnosi poprzeczkę w tym zawodzie. Jestem bardzo zadowolony z usługi i mogę polecić Pana Mecenasa Przemysława Bilskiego z czystym sumieniem każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Konrad dnia: 2018-03-15 11:01:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat Przemysław Bilski to osoba o wysokiej kulturze osobistej, niezwykle skuteczna, rzetelna i profesjonalna w swoim działaniu. Bardzo dobry kontakt telefoniczny, mailowy oraz sms-owy. Zdecydowanie polecamy usługi Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta i Jan K. dnia: 2018-02-27 19:13:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, rzetelność, duże zaangażowanie w sprawę i co ważne informowanie na bieżąco o postępach na każdym etapie sprawy. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2018-02-27 09:28:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny i oddany Adwokat!Czujny i walczy do końca o dobro i sukces swojego klienta!Polecam Kancelarię Pana Przemysława każdemu kto chce być fachowo obsłużony i mieć pewność,że do samego końca nie zostanie pozostawiony sam sobie!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2018-01-24 17:37:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Mecenasem ?? Pan Mecenas ma bardzo kompetentne podejście do sprawy i jest w nią niezwykle zaangażowany ! Jestem bardzo wdzięczna Panu Przemysławowi za pomoc w prowadzeniu mojej rozprawy rozwodowej . Dzięki Panu Mecenasowi sprawa została zamknięta dla mnie POMYŚLNIE ?? Bardzo polecam wszystkim którzy potrzebują skutecznego Mecenasa ?? Dziękuję jeszcze raz za POMOC i ZAANGAŻOWANIE ?? Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2017-12-13 12:10:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam. Pełen profesjonalizm i duże zaangażowanie w powierzoną sprawę. Bardzo dobrze przygotowywany do rozpraw i przede wszystkim pewny w swoich wystąpieniach. Co ważne świetny kontakt - nawet jeśli nie odbierze telefonu zawsze oddzwania. Zdecydowanie najlepszy adwokat w okolicy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: JOANNA dnia: 2017-09-26 22:55:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry Adwokat, polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Kubicz dnia: 2017-03-14 22:16:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Przemysław Bilski jest bardzo kompetentnym, godnym polecenia, prawnikiem. Jednocześnie to bardzo miły i empatyczny młody człowiek. Oby więcej takich ludzi.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Iwona Leszczyńska dnia: 2017-03-13 13:34:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją