Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SKARABEUSZ STUDIO URODY

Zawód: kosmetyka - usługi Fryzjer 
Adres: Łódzkie, 93-162 Łódź Broniewskiego 2 lok. 18
Telefon: Kom. 506 650 942
Adres e-mail: skarabeusz(małpa)skarabeusz.net.pl
Strona internetowa: www.skarabeusz.net.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer łódź, fryzjerka łódź, salon fryzjerski łódź, fitness łódź, kosmetyczka łódź, skarabeusz łódź

Ocena: 100% pozytywna 35x

Jakość usług: 100% wysoka 35x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 35x
Ceny usług: 100% niskie 34x 1x
Ilość opinii w serwisie: 35
Ilość odsłon profilu firmy: 3862
Data utworzenia profilu: 09.07.2014 12:44:06
Data ostatniej aktualizacji: 31.01.2017 00:06:06 

Opinie o SKARABEUSZ STUDIO URODY

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowite podejście do klienta. Kuracja oczyszczająca spełniła moje oczekiwania. Teraz czuję się dobrze, lekko, mam więcej energii i co najważniejsze - waga spadła!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.06.2018 19:01:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywne zaskoczenie, co do jakości! Widać, że ktoś tu zna się na zabiegach na twarz. Mowa tu o Pani Izie, która swoim doświadczeniem, precyzją i zaangażowaniem potrafi zdziałać cuda. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.05.2018 03:23:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rowerek na vacu jest rewelacyjny! W Skarabeusz można zrobić się nie tylko na bóstwo, ale również skorzystać z aktywności i popracować nad swoją sylwetką. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.04.2018 03:41:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Jestem zachwycona treningiem na vacu! Taki trening wywołuje pożądane efekty! Zniknął cellulit, skóra stała się jędrniejsza, a efekty są trwałe. Warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.03.2018 09:10:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ewa pomaga, wspiera i angażuje się w problem. Jestem wdzięczna! Udało mi się schudnąc, zmienić swoje nawyki żywieniowe, oczyścić swój organizm. Do tego duży efekt dał trening na vacu. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.02.2018 10:21:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio Skarabeusz, to moje ulubione miejsce w Łodzi. Uważam, że kontakt z klientem jest bardzo ważny,a obsługa naprawdę dba o to, by go mieć. Zawsze wychodzą stąd zadowolona. Ostatnio moim numerem jeden są zabiegi wyszczuplające. Nie spodziewałam się, że mogą one zdziałać tyle cudów ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.01.2018 08:12:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio Urody Skarabeusz spełnia moje oczekiwania. Szczególnie duże podziękowania należą się pani Ewie za odpowiedni plan dietetyczny i za wsparcie. Od września współpracuję pod względem odchudzania i odpowiednich ćwiczeń. Efekty są jak najbardziej, ale liczę na jeszcze więcej. Dziękuję za dotychczasową pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.12.2017 05:12:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto zajrzeć do Skarabeusza, bo mają oni ciekawą ofertę dla klientów. Szczególnie jestem wdzięczna Pani Ewie, która wsparła mnie w odchudzaniu, wyszczuplaniu sylwetki. Kuracja odchudzająca spisała się doskonale. Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu i doświadczenia personelu, który robi dużo dla klienta!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.11.2017 09:46:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Takie Studio Urody,to ja rozumiem. Nie spodziewałam się, że będę tak zadowolona z tego miejsca. Prócz usług kosmetycznych mogłam liczyć na pomoc dietetyka. Ogromnie sie cieszę , że korzystam z pakietu dietetycznego, bo tym sposobem dbam o siebie, o swoją linię , sylwetkę i ciało. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.10.2017 09:59:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Miłe zaskoczenie, co do jakości makijażu permanentnego. Po znieczuleniu nic mnie nie bolało. Zabieg został wykonany zgodnie z oczekiwania. Uważam, że można polecać dalej. Brwi wyglądają kobieco i naturalnie, a nie jak u niektórych kobiet - upiornie. Jestem mile zaskoczona atmosferą w Skarabeuszu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.09.2017 09:03:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem jak najbardziej za! Miejsce godne zaufania. Bardzo komfortowe, przytulne, czyste i przede wszystkim przygotowane do wykonywania zabiegów. Skarabeusz, to nowoczesność. To zabiegi na najwyższym poziomie, nowoczesny sprzęt i kompetentny zespół specjalistów. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.08.2017 07:35:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam Skarabeusza nie od dziś i wiem dokładnie jaką jakość oferują, jak wiele zaangażowania, serca i doświadczenia jest w zabiegach. Obsługa potrafi zająć się klientem i uszanować jego czas i pieniądze. Najbardziej jestem zadowolona ze współpracy z panią Ewą, czyli dietetykiem z prawdziwego zdarzenia, który zaskakuje swoją energią, optymizmem i zdrowym spojrzeniem na świat. Dzięki tej pani schudłam 20 kg w 8 miesięcy i jestem mega z siebie dumna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.08.2017 07:43:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! To się nazywa profesjonalizm. Nie tylko fryzjer, nie tylko kosmetyczka,ale również pomoc w ramach odchudzania. Wczoraj byłam na analizie składu ciała,zdecydowałam się na pakiet dietetyczny. Z tego co widziałam, to chyba nie będzie ciężko Wszystko zostało indywidualnie ustalone,do tego otrzymałam tu wiele ciepła i wyrozumiałości. Jestem dobrej myśli!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.06.2017 07:33:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilu miesięcy próbowałam zmienić swoje życie poprzez zmiany żywieniowe, większy sport, ale zawsze coś szło nie po mojej myśli. Dlatego przyszłam do Skarabeusza na analizę składu ciała. Analiza została wykonana przez fachowca, który określił szczegółowy plan dietetyczny , dopasowany do moich problemów i celów. I w ten sposób rozpoczęłam przygodę w zdrowej atmosferze. Pani Ewa, to skarb tego salonu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.03.2017 12:28:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Bardzo profesjonalny salon fryzjersko-kosmetyczny. Istny raj dla kobiet ceniących luksus i komfort. Jestem zadowolona, bo mieszkam w Łodzi od niedawna i znalazłam tak świetne miejsce, gdzie mogę zrobić się na bóstwo od stóp do głów !:) Skarabeusz, to ekskluzywne miejsce, w którym oferowany jest szeroki zakres zabiegów i rozwiązań estetycznych. Przekonałam się o tym już kilka razy. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.01.2017 00:09:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szeroki wachlarz pomysłów na fryzury okolicznościowe, jestem zaskoczona ;) miałam z czego wybierać na Sylwka. Poza tym zaskoczyli mnie indywidualnym podejściem.Nie jestem łatwą klientką,ale oni mnie całkowicie przekonali. Z przyjemnością będę powracać do was przed ważnymi wydarzeniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.01.2017 00:20:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie to miejsce to duże zaskoczenie! Bardzo przyjemna atmosfera, indywidualne podejście, dobra organizacja pracy personelu. Z pewnością warto tu wracać. BEZKONKURENCYJNI
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.11.2016 07:25:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyposażenie i wygląd salonu na wysokim poziomie, obsługa wie jak sprostać oczekiwaniom klienta. Uśmiech i profesjonalizm. Miło wracać , polecam p.Izę(Iness)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Nixon dnia: 16.08.2016 20:37:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie, co do obsługi to nie mam sie jak i po co przyczepić. Doskonałe podejście, wspaniała atmosfera. Tym razem najbardziej jestem zadowolona z mojej nowej fryzury. Obsługa w tym studiu wie jak spełnić oczekiwania swojego klienta. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.08.2016 04:38:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jest to! Fachowa obsługa, dobrze zorganizowany personel , który wie jak zająć się klientem. Jestem dość wymagająca, ale to miejsce spełnia moje oczekiwania. Do zobaczenia już niedługo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.06.2016 18:15:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z zabiegów kosmetycznych wykonywanych w Skarabeuszu. Dla mnie to jest naprawdę wspaniały gabinet kosmetyczny. Korzystanie z usług sprawia mi dużo frajdy. Ceny pozwalają mi na regularne wizyty w tym miejscu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.05.2016 08:22:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skarabeusz <3 moj ulubiony :) Chodzę tutaj przed każdym biznesowym spotkaniem, przed każdą imprezą, a regularnie chodze na zajęcia fitness. Bardzo doceniam dobrą organizację i niewysokie ceny. Jak na Łódź - tanio i profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.02.2016 08:10:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tu jest tak kojąco, tak nowocześnie, tak bezpiecznie, komfortowo... lubię to miejsce, botutaj mogę skorzystać z tych wszystkich zabiegów, których poszukiwałam w innych salonach.Tutaj mogę zrobić sobie fryzurę, paznokcie i jeszcze zapisać sie na fitness. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.02.2016 05:00:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lubię to miejsce ze względu na klimat. Tak naprawdę personel buduje świetną atmosferę, która sprzyja zabiegom, no i przyciąga rzeszę łodzianek. Nie raz spotkałam się tutaj z tłumem klientek. Wszystkie zadowolone, szczęśliwe, spełnione. Dobrze, że mamy takie miejsce w Łodzi :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aniela dnia: 10.12.2015 09:16:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Marzenkę :) Świetna wizażystka, która zna się na rzeczy i potrafi wykonać niesamowitą metamorfozę. Jestem niesamowicie zadowolona i szczęśliwa, że trafiłam w ręce kogoś takiego. Samo studio Skarabeusz odpowiada mi pod względem jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.11.2015 09:32:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowite studio urody... :) Podoba mnie się jak najbardziej. W porównaniu do innych salonów kosmetycznych nie ma żadnego porównania. Dla mnie - to najlepsze miejsce w Łodzi, w którym można zrobić się na bóstwo i skorzystać z zajęć fitness :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andzia dnia: 31.10.2015 08:52:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio Urody Skarabeusz spełnia moje oczekiwania. Jakość świadczonych usług jest wysoka, ceny optymalne, a obsługa - świetna. Najbardziej przekonuje mnie ciepła atmosfera, indywidualne podejście do klienta. Chodzę tutaj na zajęcia z sexy pupy - efekty oszałamiające. Przez Skarabeusza wyraźnie powiększyłam swoje grono znajomych. Zespół jest wykwalifikowany, doświadczony. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nina dnia: 09.03.2015 13:06:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FACHOWA OBSŁUGA - ROZUMIEJĄ TUTAJ POTRZEBY KLIENTÓW I ZAPEWNIAJĄ KOMFORTOWE WARUNKI LOKALOWE. DLA MNIE SKARABEUSZ, TO MIEJSCE GDZIE MOGĘ ODPOCZĄĆ, ZRELAKSOWAĆ SIĘ I ZYSKAĆ NOWY, MŁODY WYGLĄD. DOCENIAM ZARÓWNO CZĘŚĆ KOSMETYCZNĄ JAK I CZĘŚĆ FRYZJERSKĄ. DZIĘKUJĘ ZA ZAANGAŻOWANIE W KAŻDY ZABIEG I MIŁE POGAWĘDKI.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: STAŁA KLIENTKA dnia: 12.02.2015 13:23:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skarabeusz, to coś więcej niż tylko studio urody, dla mnie osobiście to wytwórnia piękna. Dzięki temu miejscu schudłam, wymodelowałam sylwetkę, zniwelowałam parę niedoskonałości na twarzy i ciele i proszę - zupełnie inna kobieta ze mnie. I to dzięki Skarabeuszowi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 20.01.2015 09:23:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jednym miejscu! uwielbiam spędzać tu czas. Nie tylko regularnie korzystam z usług kosmetyczki ale także chętnie przychodzę na spotkania o zdrowym stylu życia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danka dnia: 29.12.2014 17:57:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny nie są tak wygórowane jak w innych, nawet gorszych salonach urody. Nie mam uwag. Z chęcią wrócę ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 28.11.2014 11:33:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tutaj tylko raz, ale muszę to miejsce bardzo pochwalić. Nigdy wcześniej nie byłam tak uprzejmie obsłużona w żadnym salonie. Pan Arek - fryzjer - doskonały w swoim fachu. Upięcia jakie zrobił bardzo mi się podobały. Gdybym mieszkała w Łodzi odwiedzałabym ten salon naprawdę często. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta W. dnia: 06.11.2014 14:03:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Justynę - świetnie zajmuje się paznokciami i potrafi z nich zrobić prawdziwe arcydzieło!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 21.10.2014 11:41:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać,że miejsce jest naprawdę urocze. Korzystam tutaj z usług kosmetyczno-fryzjerskich, ale również z fitnessu. Ostatecznie - przechodzę tutaj totalną metamorfozę pod każdym względem. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Inga K. dnia: 08.10.2014 12:11:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tutaj moje włosy zyskały nowy kształt. Jestem bardzo zadowolona, że za namową koleżanki skorzystałam z usług fryzjerskich. Moja dawna fryzura była naprawdę nudna. Teraz moje włosy mają inny, bardzo ładny kolor oraz są doskonale obcięte. Dzięki temu o wiele łatwiej się układają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 04.08.2014 16:08:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją