Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Laser Studio 4

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń PLAZA Toruń Broniewskiego 90
Telefon: 566521685
Adres e-mail: info(małpa)laserstudio4.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 521
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2017-01-18 23:47:54 

Opinie o Laser Studio 4

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna obsługa. Jestem zadowolona z botoxu, choć miałam z początku spore wątpliwości. Konsultacja przed zabiegiem rozwiała wszelkie wątpliwości. Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-30 06:23:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Kosmetyczne wybielanie zębów sprawiło, że wszelkie osady z kawy naprawdę zniknęły. Moje zęby są śnieżnobiałe i piękne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-03 09:37:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje letnie paznokcie wyglądają genialnie! Jestem zachwycona :) Pierwszy raz skorzystałam tutaj z manicuru, ale nie żałuję i z pewnością to nie był mój ostatni raz. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-13 02:45:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg smocza krew, to strzał w 10! Mega relax, odpoczynek, do tego każdy etap wykonany skrupualtnie. Warto polecic dalej. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-17 22:16:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Miła, fachowa obsługa, indywidualne podejście do klienta i ciekawe zabiegi. Szczególnie polecam manicure japoński,który pozytywnie wpłynął na wygląd moich paznokci!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-10 00:39:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Depilacja laserowa na 6! Jestem bardzo zadowolona z efektu. Zbędnego owłosienia pozbyłam się w tym salonie praktycznie bezboleśnie i w komfortowych warunkach. Super, że można było przyjść do tego gabinetu na darmową konsultację i uzyskać informacje przed i po zabiegu. Warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-15 04:54:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie sądziłam, że będę tak zadowolona! Powiększenie usta zostało wykonane przez specjalistę wysokiej klasy. Do zabiegu zostałam odpowiednio przygotowana. Nie musiałam się o nic martwić. Obsługa zadbała o to, bym czuła się komfortowo i bezpiecznie. Zabieg nie był taki straszny, a efekt... zadowalający!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-10 09:22:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam bardzo dobre doświadczenia z tym salonem. Przede wszystkim spodobało mi się ich podejście do klienta. Wspaniała, doświadczona obsługa, profesjonalna konsultacja, do tego ciepła atmosfera, sprzyjająca zabiegom. Uważam, że miejsce jest idealne na takie intymne zabiegi. Mają nowoczesny sprzęt i wiele opinii, którymi mogą się pochwalić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-15 08:59:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, ponieważ potrafią zająć się klientem i sprostać jego oczekiwaniom. Miałam duże problemy z owłosieniem na plecach u brzuchu. Codzienna depilacja mijała sie z celem, więc udałam się na bezpłatna konsultacje tutaj. Zaproponowano mi depilację laserową, która okazała się być strzałem w 10! Dziękuję za wspaniałą obsługę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-23 09:44:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo walczyłam z niedoskonałościami, tj. pajączki. Myślałam, że nigdy się ich nie pozbędę, bo zawodziły i kosmetyki i wizyty u specjalistów. Zaoferowany laser Diolite spełnił moje oczekiwania i okazał się być świetnym urządzeniem do niwelacji tychże problemów. Co do obsługi - na pewno profesjonalna, miła, konkretna, potrafiąca zająć się klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-06 00:22:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją