Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Roman. Salon fryzjerski Roman Kurlandt

Zawód: Fryzjer 
Adres: Wielkopolskie, 77-420 Lipka IV Dywizji Piechoty 21
Telefon: 672665049
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 92% pozytywna 13x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 12x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 12x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 7469
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2016-12-21 12:45:29 

Opinie o Roman. Salon fryzjerski Roman Kurlandt

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług prawie 20 lat i zawsze wychodzę zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara F. dnia: 2017-07-23 17:18:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duży profesjonalizm i wieloletnie doświadczenie personelu sprawia,że zawsze jestem zadowolona. Włosy układają się dobrze do następnej wizyty. Polecam perfekcyjne strzyżenie Pana Romana. Jest spokojny, skupia się na swej pracy, którą uwielbia. Jeżdżę tu aż 20 lat z Piły, podobnie jak moje koleżanki. Czasem ta odległość zniechęca ale efekty i ceny powodują, ze znowu jadę.Średnio co 1.5 miesiąca. Polecam ten zakład wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara /BB/ dnia: 2017-07-15 09:04:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszelkie negatywne opinie są usuwane, bo sama taką dodałam i już jej nie ma :) "wszystkie" pochwalne opinie proszę traktować z dystansem skoro są sortowane i pokazane tylko te dobre.
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kantos dnia: 2017-07-11 13:57:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Roman wykonał świetnego koka hiszpańskiego na wesele, że aż panna młoda i inni goście zazdrościli. Fryzura trzymała się kilka dni, była lekka, wsuwki nie wbijały się w głowę. Pełen profesjonalizm i jaka niska cena!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Etomsa dnia: 2015-11-28 13:52:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepsze strzyżenie w promieniu 90 km od Piły
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-25 14:06:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona. Strzyżenie w wykonaniu pana Romana - REWELACJA!!! Jeszcze nigdy nie miałam tak dobrze układającej się fryzury.
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-11-05 13:27:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym zakładzie, ceny przystępne i obsługa przesympatyczna i co najważniejsze efekt jaki chciałam uzyskać trafiony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-04 14:23:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dziś pierwszy raz ,obsługa rewelacja sam szef przesympatyczny Pan.Kolejna wizyta na pewno w tym salonie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dana dnia: 2014-03-15 16:38:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry salon fryzjerski - byłam obsługiwana zarówno przez pana Romana (fryzura ślubna dla mnie i mojej świadkowej - fryzury cudowne, bardzo skromne), jak i jego pracownice (strzyżenie).Bardzo żałuję, że mieszkam tak daleko i nie mogę już korzystać z usług salonu pana Romana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra B. dnia: 2013-11-19 11:20:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług tego salonu od kilku lat pomimo odległości jaką muszę pokonać -50 km w jedną stronę. Nie było jeszcze takiej sytuacji abym wyszła niezadowolona. Fachowość Pana Romana jak i pozostałego personelu jest na najwyższym poziomie. Polecam ten salon wszystkim znajomym.A korzystając z okazji pozdrawiam Pana Romana i wszystkie Panie. Do zobaczenia wkrótce :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zenia dnia: 2013-09-20 00:22:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękny duży salon, nowocześnie wyposażony w profesjonalny sprzęt.Polecam!!! Jestem częstą klientką salonu Roman. Zazwyczaj nie mam pomysłu na swoją fryzurę. Wierzę, że będę po wyjściu będę zadowolona, z tej którą zaproponuje mi Szef i personel.I tak jest!!!!Z każdego ścięcia włosów i nałożenia koloru ( nie jednego) i ułożenia ich jestem bardzo zadowolona. Często życzyłam sobie by włosy ścinał mi Szef - jest w tym MISTRZEM.To jest odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku.To co robi z włosami to poezja.Jestem pod wrażeniem gdy upina z bardzo długich włosów koka.Niesamowite jak każdy kosmyk włosów "słucha" go.W to co robi wkłada całe swoje serce.jest bardzo miły, uprzejmy z każdą klientką porozmawia na każdy temat jak również fachowo doradzi w sprawie fryzury.W salonie panuje bardzo miła atmosfera,gra muzyczka , Szef proponuje czekającym klientką małą czarną co powoduje , że czas oczekiwania na swoją kolej mija szybko i przyjemnie.Wszystkie zatrudnione Panie są fachowcami na wysokim poziomie. Widać ich wielkie zaangażowanie w pracy, są profesjonalistkami w tym co robią - nauczył ich tego sam Szef, te Panie wcześniej były jego uczennicami.Bardzo polecam z korzystania świadczonych usług Salonu Roman, będziecie b. zadowolone i już nigdy nie zamienicie go na inny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: Anna z Zielonej Góry dnia: 2013-04-04 13:27:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan ROMAN to super fachowiec!!!! Przepiękny salon,wysokiej jakości materiały i co najważniejsze wspaniała ,fachowa,profesjonalna obsługa,świetne-trafne doradztwo.Polecam-nie będziecie żałować,wręcz przeciwnie staniecie się stałymi klientami.Pozdrawiam serdecznie pana ROMANA i cały personel.(Dzielę się tymi spostrzeżeniami,bo sama długo szukałam takiego FRYZJERA).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: NIGDY NIE MIAŁAM ŻADNEJ REKLAMACJI!!!!
Opinia dodana przez: JOANNA dnia: 2013-03-27 16:57:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie ten salon jest fantastyczny.Niedawno razem z mamą i koleżanką,postanowiłyśmy się tam wybrać.Było to trochę kilometrów drogi,ponieważ jechałyśmy z Grudziądza.Jednak opłacało się w zupełności.Pojechałyśmy,w zasadzie,bez żadnych koncepcji.Znajome opowiadały,że szef czyli pan Roman,słynie ze wspaniałych pomysłów.Tak też,'oddałyśmy' się w jego ręce.Wszystko co zrobił z naszymi włosami okazało się nadzwyczaj trafne.I to zaangażowanie z jakim podchodził do swojej pracy.Widać było,że traktuje to jak przyjemność,a nie przykry obowiązek.Również w całym salonie panowała niesamowita atmosfera.Fryzjerki cały czas doglądały włosów,i nawet,do zwykłego zdawałoby się,mycia włosów,bardzo się przykładały.Po wyjściu z salonu,wszystkie byłyśmy ogromnie zdziwione,i jeszcze bardziej szczęśliwe,że w końcu trafiłyśmy na tą fryzurę,która pasuje do nas wręcz idealnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-28 11:02:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szef-Roman jest mistrzem w swoim zawodzie. Człowiek posiada umiejętności, które nabył na licznych, światowych kursach!Pracuje ciężko, po wiele godzin w ciągu dnia.Jednak każda klientka jest traktowana z powagą i uwagą. Roman wsłuchuje się w upodobania kobiet i zawsze je zaspakaja. Jest FACHOWCEM w każdym calu i detalu. Takiego fryzjera poszukiwałam i od 10 lat jestem zawsze zadowolona z wizyt. A nawet doczekać się nie mogę kolejnego i kolejnego strzyżenia.Polecam moim koleżankom i wiele z nich jest stałymi klientkami. Dodam jeszcze, iż ceny są ŚWIETNE i na każdą kieszeń. Pozdrawiam- zawsze zadowolona nauczycielka ze Stobna :-)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-07-20 22:59:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją