Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio Urody Wiktoria Agnieszka Augustyniak

Zawód: kosmetyka - usługi Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, 05-120 Legionowo Suwalna 11
Telefon: 227841473 Kom. 608 671 275 Fax: 227841473
Adres e-mail: ra.augustyniak(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://www.studio-wiktoria.pl/
Opis działalności: Oferujemy szeroki zakres usług: fryzjerskich, kosmetycznych, pielęgnacyjnych, przekłuwanie uszu, solarium oraz vacu-line. Słowa kluczowe: Wiktoria, Studio Urody, Studio Urody Wiktoria, Legionowo, Fryzjerstwo, Kosmetyka,manicure, Makijaż, Pielęgnacja stóp i dłoni, Przekłuwanie uszu Rzęsy, Solarium, Vacu-line, Fryzjer Legionowo, Rollmasaż

Ocena: 100% pozytywna 38x

Jakość usług: 100% wysoka 38x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 37x
Ceny usług: 100% niskie 29x 8x
Ilość opinii w serwisie: 38
Ilość odsłon profilu firmy: 9017
Data utworzenia profilu: 2012-01-14 17:05:08
Data ostatniej aktualizacji: 2016-12-16 09:04:56 

Opinie o Studio Urody Wiktoria Agnieszka Augustyniak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam bardzo polecam ten salon a w szczególności Panią Agnieszkę dlatego że kiedy przyszłam pierwszy raz sama nie wiedziałam czego tak naprawdę oczekuje , chciałam zmienić coś w swoim wyglądzie i własnie Pani Agnieszka zaproponowała mi bardzo ciekawą metamorfozę efekt końcowy był świetny . To co najbardziej mi się spodobało to że zostałam w profesjonalny sposób poinformowana na czym będzie polegała moja metamorfoza i w szczegółowy sposób omówiona ze mną , podczas samej usługi godne zauważenia jest duże przywiązanie do szczegółów i precyzji , sama koloryzacja jak i cięcie w 100 % mnie usatysfakcjonowało mnie . Dlatego przy kolejnych wizytach ze spokojem oddaję się w ręce Pani Agnieszki . Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2018-01-17 19:46:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam! Dziś odwiedziłam salon pierwszy raz i muszę przyznać że jestem bardzo zadowolona, mimo iż nie przyszłam na spektakularną metamorfozę tylko lekkie cięcie włosów zapuszczanych przez kilka lat. Pierwszy raz spotkałam fryzjerkę która wysłucha klientki i postara się dobrać opcje najlepszą dla włosów ale i spełniającą oczekiwania, zwłaszcza jeśli chodzi o zachowanie długości włosów. Zaraz po mnie na fotel wskoczyła moja mama która również jest bardzo zadowolona i już planuje kolejne spotkanie. Pani Agnieszko serdecznie dziękujemy za miłe przedpołudnie i profesjonalne podejście!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2017-10-13 16:57:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszko, na forum chciałam podziękować za przepiękną fryzurkę! p.s. zrobiła furorę na weselu córki :-) p.s. będę Panią wychwalać! a salon polecać wszystkim moim znajomym! jeszcze raz bardzo dziękuję Patrycja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2014-12-30 18:11:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: hej, ja chodziłam na vacu przez 3 miesiące, może i efekty były widoczne (mniejszy cellulit, utrata wagi i jędrniejsza skóra) ale rolmasaż to jest strzał w dziesiątkę !!! po pierwszym seansie efekty są takie jak po 10 na vacu. Dołączam się do opinii poprzedniczki jak vacu to w połączeniu a rolką - efekty widoczne po tygodniu. A tak na marginesie, u dziewczyn mają wypasione urządzenia ;-)polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-27 20:33:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim rolmasaż ale w połączeniu z vacu ;-) naprawdę niesamowite efekty, wykorzystałam 2 karnety a efekty bardziej widoczne niż po pół rocznym ćwiczeniu na siłowni, Jeżeli mówimy o urządzeniach to rzeczywiście, sprzęt mają ładniutki, na wyświetlaczu fajne i czytelne opisy poszczególnych ćwiczeń.Madzia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-26 19:58:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, po przeczytaniu komentarzy postanowiłam i ja skorzystać z rolmasażu, rzeczywiście, świetny sprzęcik, nowoczesny wygląd, wszystko wyświetla się na monitorze, bardzo czytelne opisy i wyświetlane pozycje. Dodatkowo do kompletu dołożyli vacu (taka bieżnia z podciśnieniem na szybkie chudnięcie i celluit) rewelacja, a i najważniejsze można korzystać z tego wszystkiego w ramach karty OK System ;-) a do tego czyściutko, przepiękny wygląd całego salonu, p.s. słyszałam że całkiem nieźle tu też czeszą i strzygą - ale to może potem ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-22 12:14:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, chodziłam na vacu a teraz i ja dołożyłam rolmasaż, powiem że efekty niesamowite, skóra bardziej napięta,miałam wcześniej dość duży celluit a teraz prawie znikną ;-)dziewczyny mówią że to również zasługa podczerwieni jaka jest zamontowana w tym romasażu ;-)jeżeli o mnie chodzi to polecam wam wszystkim skorzystać z rolmasażu bo to naprawdę niezły wynalazek, a jak dołożycie tak jak ja vacu to na efekty długo nie będziecie czekać ;-) pozdrawiam Iwona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-02 13:18:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dziś w salonie na vacu i tu niespodzianka ;-) Panie poszerzyły swoją ofertę o rolmasaż, nie pisałaby o tym na forum ale....... warte uwagi, dziewczyny jak zwykle poszły po maxie, takiego cudeńka jeszcze nie widziałam, urządzenie wygląda jak z kosmosu ;-) przepiękne ;-) od poniedziałku ruszam i oprócz vacu dokładam jeszcze rollmasaż, chodził ktoś na rolki ? jakie efekty ? Małgosia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-10 18:07:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług depilacji laserowej, rzeczywiście praktycznie bezbolesny zabieg, efekty widoczne już po pierwszej wizycie, na początku włoski odrastały ale były jakby rzadsze i cieńsze. Po piątym zbiegu ślad po nich zaginą ;-) świetnie i bezboleśnie ! polecam, Kaja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-04 18:30:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry, po raz pierwszy dokonuję takiego wpisu bo uważam że dziewczyny na to zasługują! Przepiękny salon, cudowny klimat i co najważniejsze dziewczyny które po pierwsze znają się na wykonywanych zabiegach a do tego są przeurocze ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2014-03-30 18:18:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja byłam na fotodepilacji laserem, rzeczywiście mają taki laser że zabiegi są prawie bezbolesne (w porównaniu z tym co przeżyłam wcześniej w innym salonie !!!) te zabiegi są bezbolesne, zobaczymy jakie będą efekty. Widziałem że mają również Vacu, czy ktoś korzystał, jakie efekty, jak długo trzeba czekać na WIDOCZNE efekty ;-) Kasia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-03-23 21:27:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: I ja dołączam do grona zadowolonych, fryzurka extra, obsługa extra, wystrój extra. Od wielu lat korzystam, będę korzystać i zawsze będę polecać wszystkim znajomym i tym którzy szukają profesjonalnej obsługi. Moim zdaniem pracują ta najlepsi specjaliści, pewnie dlatego że Pani Agnieszka jest perfekcyjną osobą, która dobiera najlepszą kadrę. dziewczyny trzymam za was kciuki. Klaudia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2014-03-22 21:50:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również poddałam się metamorfozie, powiem krotko ŁAŁ !!!!!!!! to jest najlepsza fryzjerka jaką spotkałam na swojej drodze!!!!! co do wystroju to tak jak piszą, duża przestrzeń bardzo komfortowo i wszystko w jednym miejscu.--------DUŻY POZYTYW----------
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-03-20 22:35:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, do salonu Pani Agnieszki trafiłam z polecenia, i jestem bardzo wdzięczna mojej koleżance. Rzeczywiście pełen profesjonalizm, jeszcze żaden fryzjer nie powiedział mi o budowie i strukturze moich włosów, włosy miałam tak wymodelowane że przez tydzień nie musiałam nic z nimi robić. Nie omieszkam też wspomnieć o wystroju salonu, przestrzeni i obsłudze. Na 100 % zasługuje na nr.1 w powiecie legionowskim. p.s do zobaczenia ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2014-03-10 18:15:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również polecam vacu, świetne efekty i można powiedzieć że bez większego wysiłku - bynajmniej nie jak na siłowni i zdecydowanie szybciej! z talii spadło trochę mniej niż u poprzedniczki ale ja na vacu byłam dopiero 8 razy. dziewczyny polecam ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-02-24 19:32:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziewczyny!!! polecam vacu !!! po 15 wejściach zgubiłam 13 kilogramów i o 2 rozmiary mniej !!! ale jeszcze nie rezygnuję, do sylwestra muszę się zmieścić w starą kieckę ;-) Pati
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2013-12-27 14:13:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, korzystam dość często z usług studia, przewżnie z usług fryzjerskich, defakto jedni z lepszych fryzjerów w okolicy ale tego czyli pchwał pod adresem fryzjerów na tej stronie jest multum, ja chciałabym równierz pochwalić laser i zabiegi które nim wykonują, poddałam sie ostatnio zabiegowi depilacji bikini, wcześniej były to zabiegi nalerzące do jednych z najboleśnieszych, w w/w studiu mają taki laser że zabieg jest bezbolesny (podobno nowa technologia) bez podrażnień i najważniesze że widać efekt ;-) jeszcze raz polecam. Klaudia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2013-12-20 11:17:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pochwalić można i solaria a raczej lampy, widać że nie szczędzą i nie wypalają lamp na maxa, tak jak większość centusiów. Z reszty zabiegów nie miałem możliwości korzystać więc nie będę się wypowiadał. Rafał
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-23 08:40:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, po raz pierwszy zostałam obsłużona jak w prawdziwym salonie fryzjerskim, piszę tak dlatego że wcześniej to siadając u fryzjera po pierwsze musiałam wręcz pokazać fryzjerom czego potrzebuję a po drugie pilnować żeby mi czegoś na głowie nie zepsuł, bo i tak i to niejednokrotnie bywało! A u dziewczyn tak jak piszą, metamorfoza, pełen profesjonalizm, nie dość że opowiedzą o strukturze włosa, to i doradzą w jakiej fryzurze będzie mi najlepiej a czego nie powinnam mieć na głowie. I w końcu wystój, przestrzeń, czystość i pełen pakiet zabiegów. Brawo w końcu w naszym mieście coś na skalę światową. Pozdrawiam Aleksandra
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2013-10-12 14:11:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To i ode mnie duży plus ;-) szukałam od kilku lat dobrego fryzjera w okolicach Legionowa, wszyscy sami specjaliści a jak się do nich przyjdzie to ... wychodzi jakby z sauny (włosy klapnięte) a fryzura trzyma się co najwyżej do wieczora ! O salonie na Suwalnej już kilka koleżanek mi wspominało ale same wiecie jak to jest ;) aż po kilku podejściach zdecydowałam się i ja. Żeby nie zanudzać, same się przekonajcie ;) fryzurka extra, trzymała się przez 5 dni ;) i klimat i podejście i wystrój na miarę ekskluzywnych salonów z dużych miast. Brawo brawo, będę Was wychwalać wszystkim znajomym ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-10-05 12:30:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, trafiłam do Pani Agnieszki z polecenia, nie powiem że się bardzo bałam bo od koleżanki usłyszałam że Pani Agnieszka specjalizuje się że w metamorfozach a ja nie sama nie wiedziała czego chcę ;-) powiem krótko! jestem bardzo bardzo zaskoczona że można zrobić takie show z włosami ! Pani Agnieszko jest PANI WIELKIM SPECJALISTĄ. Koleżanki spróbujcie, naprawdę mistrzostwo nad mistrzostwami. p.s. mężowi też się bardzo podoba ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-07 20:15:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, po przeczytaniu tak wielu pozytywnych opinii zdecydowałam się zaryzykować, choć musiałam czekać ponad dwa tygodnie było warto, dziewczyny a w zasadzie Pani Agnieszka jest mistrzynią w swoim zawodzie, zresztą jak widziałam i inne panie nie narzekały na brak zajęcia. Jeszcze raz z dużym na TAK podpisuję się pod swoją opinią.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2013-08-15 19:26:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry. Korzystam z usług studia kilka razy w tygodniu (fryzjer,solarium,pedicure) myślę że nie ma co dziewczyn reklamować bronią się same świetną pracą ale.. sami spróbujcie ;-) ostatnio vacu bieżnia i to naprawdę warte jest rozgłosu (żadna siłownia, żadna dieta nie dały tak szybkich efektów jak ta bieżnia, podkreślę że oprócz wagi, pozbyłam się cellitu ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ---------
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-07-06 15:06:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja krótko, polecam, a do tej pory korzystałam i korzystam z vacu - świetne efekty i laserowej depilacji. Zapisałam się również na pedicure. pozdrawiam wszystkie miłe panie ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez
Opinia dodana przez: Madzia dnia: 2013-06-28 20:00:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja polecam vacu, świetna sprawa tym bardziej przed zbliżającym sie latem (wiecie o czym mówię ;-) w dodatku niezniszczony sprzęt - ostatnio chodziłam na vacu w Michałowie nie polecam - piszczy, co chwile się zacina i jakieś takie brudne. solaria też niczego sobie i nieźle opalają, widać że dbają o jakość i nie skąpią jak inni. jedyny "minus" ale pozytywny to fryzjerstwo ciężko się do nich zapisać ale jak już się uda to ........ to co piszecie to prawda, to co te dziewczyny wyprawiają z włosami to niech się chowa ten cały Czajka ;-)dziewczyny wiedzą co robić ;-) duży pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2013-06-23 18:03:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam studio, od kilku miesięcy strzygę się u Pani Agnieszki - mistrzostwo świata ! i solaria - zawszy świeże lampy, naprawdę dbają o swoją opinię i pozycję w Legionowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-05-18 11:15:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja natomiast chciałabym pochwalić panią kosmetyczkę, ostatnio miałam robioną laserowo depilację - b. profesjonalne podejście i efekty też OK (bez zaczerwienień i pieczenia) , choć z usług pani Agnieszki też jestem zadowolona ;-) pozdrawiam, Klaudia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: BRAK
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2013-03-26 17:53:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, odwiedzam salon dość często bo mają można powiedzieć wszystko w jednym miejscu, ostatnio dołożyli zabiegi laserowe, ja korzystałam z depilacji (powiem że choć poddawałam się wcześniej zabiegom depilacji i były bardzo bolesne) tu o dziwo zabieg przebiegł prawie bezboleśnie (może dlatego że jest to IPL)zobaczymy jak z odrastaniem ;-). Poza tym podpisuję się pod opiniami pozostałych Pań, świetna obsługa, miła atmosfera, przepiękny wystrój,Pełen profesjonalizm. p.s. mają również urządzenie do odchudzania Vacu - czy któraś z Pań już z tego korzystała ? ile zabiegów ? jakie efekty ? Monika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma potrzeby ;-)
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-17 13:48:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, ja również dołączam do grona zadowolonych. Żeby każdej z osobna nie opisywać Polecam wszystkie dziewczyny, dodatkowo bardzo miła atmosfera, czysto, duża przestrzeń, wszystko w jednym miejscu i najważniejsze że zawsze po wyjściu jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2012-11-25 16:52:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno przywędrowałam za pracą do Legionowa zresztą znalazłam tu miłość życia ;-) same wiecie jak ciężko znaleźć nie znając nikogo kto by mógł polecić dobrego fryzjera. Dzięki temu i innym portalom zdecydowałam się na skorzystanie z usług studia Wiktoria (nie powiem że się nie bałam bo przecież chodziło o mój wygląd) ale nie żałuję, po pierwsze kolor super, strzyżenie powiem krótko jeszcze nigdy nie miałam tak dopieszczonej fryzury, i najważniejsze atmosfera (może kawki się pani napije a może gazetkę ;-) bardzo przytulnie i przyjemnie. Polecam wszystkim przyjezdnym ;-) emigrantką i nie tylko ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2012-11-23 12:18:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, ja może nie będę pisała o fryzjerstwie chociaż i z tych usług korzystam i polecam ! ale proponuje spróbujcie skorzystać z ćwiczeń na VACU - nie będę szczególnie opisywać moich problemów z nadwagą bo, same rozumiecie;-)powiem w skrócie spadek wagi o 11 kg, utrata obwodu 10 cm, o wiele jędrniejsze ciało, ogólne samopoczucie, siły witalne i to wszystko po 16 ćwiczeniach, chciało by się powiedzieć to działa! Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2012-11-22 12:34:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeprowadziłam się 2 lata temu z Wrocławia, długo szukałam dobrego salonu w Legionowie (same wiecie jak trudno o dobrego specjalistę) odwiedziłam większość pseudo "profesjonalnych salonów" wszędzie tak samo, młode choć nie jest to regułą ale nie mające pojęcia o zawodzie fryzjerki, małe pomieszczenia, tanie kosmetyki a przede wszystkim i co najważniejsze większość z tych Pań nie ma pojęcie o strzyżeniu (całe szczęście że nie musiałam w tamtym czasie farbować włosów). Aż trafiłam co prawda z polecenia (dziękuję ci Basiu ;-))do salonu u Pani Agnieszki. Z pełnym przekonaniem potwierdzam to co pisały moje poprzedniczki PEŁEN PROFESJONALIZM i za każdym razem inna fryzura !!! co miesiąc maż odkrywa nową inną żonę SUPER ;-) Moim zdaniem salon zasługuje na pierwsze miejsce wśród Legionowskich salonów. dodatkowo wszystko w jednym miejscu depilacja laserowa, manicur, solarium. p.s.będę Was polecać wszystkim znajomym ;-) Dominika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie miałam nie przyjemności ;-)
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2012-11-13 11:11:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedzam salon Pani Agnieszki już od 3 lat - zawsze pełen profesjonalizm,pomoc,uprzejomść. Kobieta wie co robi - wystarczy spojrzeć na nią - zawsze zadbana, elegancka, modna i na czasie. Potrafi doradzić jak wyglądać bosko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-02 14:40:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę polecam. Dziś korzystałam z usług P.Agnieszki. Bardzo profesjonalnie zajęła się moimi(trudnymi we współpracy) włosami i efekt przekroczył moje oczekiwania. Ceny nawet ok. Ciekawi mnie odchudzający spacer w takim dziwnym urządzeniu z podciśnieniem. Próbował ktoś może? Pozdrawiam i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2012-03-21 17:41:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim kosmetyczkę p.Marzenkę u której przedłużałam rzęsy obsługa i wykonanie pełen profesjonalizm napewno skorzystam z Jej usług nie raz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2012-03-07 22:11:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług fryzjerskich, polecam wszystkim chcącym zmienić wizerunek - dziewczyny naprawdę znają się na "robocie" ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie doświadczyłam ;-)
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2012-02-22 09:40:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi manicure wykonywane przez Panią Małgosię w tym salonie. Jakość usług na najwyższym poziomie, przystępne ceny a do tego miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2012-02-09 19:41:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna obsługa, nowe lampy super opalanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2012-01-14 17:06:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją