Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Auto Serwis Wadowicka

Zawód: Mechanik 
Adres: Małopolskie, Kraków Wadowicka 8i
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.twojmechanik.com
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 143x

Jakość usług: 100% wysoka 141x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 140x
Ceny usług: 100% niskie 138x 2x
Ilość opinii w serwisie: 143
Ilość odsłon profilu firmy: 2413
Data utworzenia profilu: 2016-12-02 11:52:41
Data ostatniej aktualizacji: 2016-12-02 11:52:41 

Opinie o Auto Serwis Wadowicka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma fachowa, profesjonalna, kompetentna. Jeżdżę do nich swoim i żony samochodem. Zawsze można liczyć na dobrą robotę w uczciwej cenie. Polecam ten warsztat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-05-19 20:22:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu mechanicy nie załamywali rąk tylko do skutku diagnozowali nietypową usterkę. Teraz auto śmiga jak nowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: shift dnia: 2019-05-12 19:40:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przypadkowo trafiłem do tego zakładu z małym problemem w układzie klimatyzacji. Zostałem jako przejezdny obsłużony bardzo szybko i profesjonalnie. Polecam to miejsce z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomeek dnia: 2019-05-11 12:32:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uczciwe i profesjonalne podejście do klienta i napraw
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomek.z dnia: 2019-05-09 23:50:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ich stację kontroli pojazdów, długie godziny otwarcia, rzetelne kontrole i cenne info o stanie auta jak i prognozy na przyszłość. 10/10.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: exe dnia: 2019-05-05 00:25:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem problem z czujnikami ciśnienia w kołach w moim fiacie. Zadzwoniłem i po kilku godzinach tego samego dnia było po problemie. Szybka i fachowa obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antek dnia: 2019-05-04 12:10:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonazlizm w najmniejszym calu. Bardzo uprzejma obsługa. Widać, że nie chcą naciągać na zbędne koszty, pełna uczciwość. Polecam na 150%, oby wiecej takich rzetelnych mechaników.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-04-25 21:29:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafna i szybka diagnoza, wszystko ustalone przed naprawą, mam tu na myśli dobór części i cenę, która po wykonaniu prac nie uległa zmianie. Dobry kontakt, miła i rzetelna obsluga.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-04-22 18:20:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam , byłem już wiele razy u nich w serwisie i zawsze naprawa nie trwała dłużej niz 3 dni. Klient jest informowany wcześniej z jakimi kosztami może się liczyć i co należy w przyszłości jeszcze zrobić.Jestem na tak.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wojtekk dnia: 2019-04-20 13:44:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjemna obsługa, bardzo szybko wykonana wymiana filtra, oleju i drążka kierownicy. Mechanicy zakładają pokrowce za co duży plus, bo mam jasną tapicerkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2019-04-18 15:27:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko poszło zgodnie z początkowymi ustaleniami. Świetny kontakt, szybka i bezproblemowa obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: misha dnia: 2019-04-16 15:13:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana łożyska, sworznia, wahacza i łączników stabilizatorów. Po diagnozie telefoniczna informacja o usterkach i cenie naprawy do akceptacji przed rozpoczęciem naprawy. Auto gotowe na następny dzień. Wykonane czysto i profesjonalnie. Plus za możliwość zapłaty kartą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-04-09 18:25:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak tylko mam problem z samochodem to pierwsze kroki zawsze kieruję do tego warsztatu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dum dnia: 2019-04-05 21:18:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawili mi silnik a już myslałem że jest spisany na straty... inny zakład pewnie by naciągnął mnie na nowy a tu uratowali mój stary i takie podejście to ja szanuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: naprawa silnika
Opinia dodana przez: Mati dnia: 2019-04-01 12:27:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana oleju z filtrami oleju i powietrza - szybko, fachowo, niedrogo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: antoni dnia: 2019-03-31 20:13:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Diagnostyka i naprawa wykonane krócej niż w jeden dzień. Bardzo uprzejmy Pan kierownik, rzeczowy i znający się na tym czym się zajmuje. Cenowo konkurencyjni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2019-03-29 21:38:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry kontakt, mila obsługa, profesjonalna naprawa, umyty samochod. Więcej od warsztatu nie oczekuję. Polecam bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: robert dnia: 2019-03-27 14:53:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za wszystko daję maksymalną ocenę. Jakość, terminowość na piątkę z plusem, to samo tyczy się podejścia do klienta i cen. Serdecznie polecam fachowców z Wadowickiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alek dnia: 2019-03-24 18:06:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry serwis, nie mam żadnych zastrzeżeń,gwarantują pełen profesjonalizm a także pełen zakres usług, praktycznie wszystko u nich można załatwić co związane z naprawą aut
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2019-03-20 15:58:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po licznych przejściach u innych mechaników, w końcu znalazłem swój warsztat. Serwisuję tu swoje auto i samochód żony. Przeglądy przed trasą, przekładka opon i wszelkie naprawy na najwyższym poziomie i w rozsądnej cenie. I jeszcze plusik za przyjazna obsługę, która zawsze coś doradzi. Daję maksymalną ocenę i serdecznie polecam załogę z wadowickiej,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: leszek dnia: 2019-03-17 20:06:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług, cała naprawa przebiega zawsze sprawnie bez zbędnego gadania a tym bardziej naciągania. jak mam komuś oddać auto do naprawy to tylko Panom z wadowickiej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek dnia: 2019-03-15 14:37:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spory remont zawieszenia. Tuleje, wahacze, drążki. Naprawione od początku do końca w czasie jednej wizyty- bez poprawek. Dobra, rozsądna cena jak za taką robotę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2019-03-13 21:39:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i trafna diagnoza, naprawa od ręki, tego samego dnia.Świetne podejście do klienta, tak fachowej i rzetelnej obsługi nie spotkałem w żadnym serwisie. Bardzo dobry kontakt na każdym etapie, została dokonana wstępna wycena, a później,po usunięciu problemu nie uległa zmianie. Polecam chętnie, na pewno będę wracać na regularny serwis.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wronek dnia: 2019-03-09 19:25:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko i bezproblemowo . Wszystkie usterki w mojej skodzie zostały fachowo i niedrogo naprawione. Zawieszenie jak nowe. Polecam ten warsztat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2019-03-05 23:18:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny serwis, fachowe doradztwo i dobra obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: honda dnia: 2019-02-28 19:47:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsługa!!! błyskawiczna naprawa!!! profesjonaliści najwyższych lotów!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2019-02-24 00:49:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymieniony układ hamulcowy tylny, dokładna wycena podana przed rozpoczęciem naprawy. Panowie z serwisu załatwili sprawę szybko i profesjonalnie. Polecam, wrócę do nich jak znowu zajdzie taka potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jedrzej dnia: 2019-02-21 21:21:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warsztat znalazłem w internecie i skusiłem sie z racji dużej ilości pozytywnych komentarzy, dołączam do grona tych osób. Szybka i bezpłatna diagnoza problemu. W samochodzie zostały wymienione amortyzatory, tarcze hamulcowe, klocki, olej i filtry. Koszty związane z naprawą oraz czas naprawy zostały ustalone na początku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2019-02-20 16:32:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Czas naprawy- krócej niż dzień (wymiana 5 części rozrząd, filtr paliwa, świece, końcówka drążka kierowniczego, wahacz, zbieżność). Obsługa w porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grin dnia: 2019-02-20 00:07:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wysoka jakość, terminowość bez zastrzeżeń i niskie ceny. do tego fachowe doradztwo i mega kulturalna, profesjonalna, sympatyczna obsługa i dogodna lokalizacja. czego chcieć więcej od dobrego warsztatu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient001 dnia: 2019-02-14 00:31:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Auto Serwis Wadowicka to serwis godny polecenia. Serwisuję u nich dwa auta: swoje i żony. Zawszę mogę liczyć na wysoki poziom zaangażowania w sprawę, z którą do nich przyszedłem oraz uczciwe koszta naprawy. Serwis 5/5!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2019-02-13 10:57:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ten serwis, znają się na rzeczy....praca wykonana na piątkę z plusem!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wrz dnia: 2019-02-07 19:29:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku lat serwisuję tutaj samochód co oznacza, że jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Ceny bardzo atrakcyjne, naprawa ekspresowa. Takie serwisy trzeba polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daro dnia: 2019-02-07 11:48:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny warsztat. Miałem uszkodzony tłumik w Hondzie Civik i został naprawiony bezproblemowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ppaweles dnia: 2019-01-31 21:57:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy mechanik w Krakowie, nie ma się co oszukiwać. Naprawa na czas, koszta małe. No i jak robią to robią to porządnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldix dnia: 2019-01-30 15:41:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko sprawnie i z dużą fachowością, pelen profesjonalizm, polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: hyży dnia: 2019-01-24 19:00:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm i szacunek do klienta a nie naciąganie na dodatkowe koszta - za to właśnie lubię Auto Serwis Wadowicka i polecam dalej. Przeglądy zawsze tutaj robię. Ostatnio miałem problem z klockami hamulcowymi też tutaj przyjechałem i ekspresowo naprawili za grosze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldi dnia: 2019-01-17 11:35:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa została wykonana bardzo szybko i profesjonalnie. O wszystkich kosztach związanych z naprawą byłem informowany na bieżąco od Pana Marka z obsługi, który również bardzo trafnie doradził wybór części i podzespołów pasujących do mojego samochodu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2019-01-17 00:00:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do wymiany byl rozrzad, olej, filtry, plyn chlodniczy, termostat, swiece, tuleje wachacza przod.Jak zwykle szybko, tanio i bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2019-01-14 18:45:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: stale ubywało płynu chłodzącego bez widocznych oznak wycieków. w auto serwisie wadowicka mechanicy zrobili test szczelności uszczelki pod głowicą i bardzo sprawnie ją wymienili i przy okazji ogarnęli remont głowicy (gniazda zaworowe, uszczelniacze). Robota szybka, profesjonalna i w uczciwej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mikołaj dnia: 2019-01-09 00:08:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z serwisu korzystam od dawna, nigdy nie miałem zastrzeżeń. Ostatnio podjechałem też na ich stację kontroli pojazdów- równie profesjonalnie i sprawnie. Polecam Auto Serwis Wadowicka i Stację Kontroli Pojazdów Wadowicka. Nie ma się do czego przyczepić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miron dnia: 2019-01-06 18:17:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w dzień sylwestra padło sprzęgło. Wymiana jeszcze tego samego dnia w kilka godzin. Szybko, sprawnie. Nowy Rok rozpocząłem bez kłopotów, z naprawionym autem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2019-01-01 19:01:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawiony został wyciek oleju silnikowego i świecąca się kontrolka silnika. Sprawnie, niedrogo. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: paul dnia: 2018-12-19 00:01:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z ich usług, polecam każdemu z moich znajomych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2018-12-15 20:06:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita obsługa - podjechałem na diagnostykę pukania w zawieszeniu. Wykonali diagnostykę, szybka diagnoza, telefon z wyceną. Na pewno wrócę w celu dalszej naprawy auta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-12-09 19:33:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To moja pierwsza naprawa w tym serwisie- auto hiundai i 30, do wymiany sprzęgło i tuleje na wahaczach. Cena konkurencyjna, w tym samym dniu odbiór. Polecam i napewno z ich usług jeszcze skorzystam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ErZet dnia: 2018-12-02 22:25:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana wtryskiwaczy. Szybka i trafna diagnoza, bez naciągania na zbędne koszty. Naprawa wykonana solidnie i w umiarkowanej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kuba dnia: 2018-11-29 20:02:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie bardzo fachowo naprawili hamulce. Dokładna diagnoza, cena ustalona na początku taka sama jak przy odbiorze samochodu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2018-11-25 22:12:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość i terminowość na najwyższym poziomie, ceny niewygórowane. Kultura pracowników bardzo wysoka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-20 21:18:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta. Wszystkie kwestie konsultowane ze mną na bieżąco przed wykonaniem naprawy. Z czystym sumieniem polecam ten warsztat i na pewno skorzystam po raz kolejny jak zajdzie taka potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomek dnia: 2018-11-14 19:13:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja zwykle- szybko, niedrogo, diagnoza i naprawa w samo sedno. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-07 16:56:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana oleju i filtrów .Bardzo pozytywnie. Szybko, bezproblemowo, fachowo, super kontakt. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2018-10-30 18:30:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem na przekładce opon. Szybko, sprawnie i na temat. Do tego za skorzystanie z ich przechowalni dostałem bon na darmowe mycie autka, Czego chcieć więcej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-22 23:32:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra, dokładna i szybka obsługa i do tego w przystępnej cenie. Naprawy przeprowadzone bardzo rzetelnie, a nie " na czuja" w nadziei, że będzie lepiej, a i z takim podejściem się gdzie indziej spotkałem. ZDECYDOWANIE POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2018-10-17 15:33:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, zwięźle i na temat. Polecam. Usluga wykonana tak jak trzeba i w dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: darek dnia: 2018-10-10 20:40:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam (poleciłem znajomemu- również zadowolony). Dziękuję panom mechanikom :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kortess dnia: 2018-10-03 22:24:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zapchałem filter cząstek stałych i musiałem natychmiast udać się do serwisu. Padło na Auto Serwis Wadowicka bo był po drodze. Jestem bardzo zadowolony z usługi, bo raz, że spodziewałem się wyższych kosztów a wyszło dużo mniej a dwa, że Panowie bardzo profesjonalni i szybko zajęli się moim autem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kristof dnia: 2018-09-27 11:29:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To moja pierwsza naprawa w tym warsztacie i mogę powiedzieć tyle- nie mam żadnych zastrzeżeń by polecić go innym. Na pewno w przyszłości będę wracał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2018-09-26 18:24:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana zawieszenia ,amortyzatory, sprężyny oraz wymiana rozrządu trwała bardzo krótko. Polecam ich na 5+!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-19 22:53:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podjechałem moją Toyotą na kompletny przegląd okresowy. Cena ustalona przed naprawą- wyszło jakieś ponad 30 % taniej niż w serwisie autoryzowanym.Kontrola przeprowadzona szybko i sprawnie. Świetna jakość obsługi. Mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2018-09-13 23:41:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100 % polecam ten serwis. szybko sprowadzili i zamontowali części do auta. cenowo tez ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-07 22:57:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na serwisie panuje duży ruch, niemniej jednak auto zrobione szybko, w uzgodnionym terminie, w uzgodnionej kwocie i z dużą starannością. będę polecał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam dnia: 2018-08-26 00:19:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku- dokładnie, sprawnie i na czas. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-18 18:28:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jakość, terminowość i ceny na piątkę z plusem, podejście do klienta i kultura- celujący.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bi.gud dnia: 2018-08-11 21:02:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawy w sam raz na moją kieszeń, profesjonalna robota, krótki czas oczekiwania, bardzo przyjemna obsługa w biurze. Czego chcieć więcej od warsztatu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jeż dnia: 2018-08-05 16:11:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra komunikacja, fajnie doradzają, auto zrobione punktualnie, a nawet przed czasem. Cena i jakość wykonanych robót i części bez zastrzeżeń, mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: szip dnia: 2018-07-20 23:52:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przegląd i naprawa układu hamulcowego -rzeczowa informacja o stanie układu i koniecznych naprawach, usługa sprawna (ogarnięte tego samego dnia),obsługa bardzo miła, cena adekwatna, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2018-07-15 16:29:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak zawsze wszystko bardzo OK. Miła obsługa, zadawalające ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał x dnia: 2018-07-07 20:08:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka diagnoza przyczyn szumów w kole i wymiana łożyska. Do tego wymiana świeć, podciągnięcie hamulca ręcznego i regulacja spryskiwacza przedniej szyby. Auto naprawione w jeden dzień. Serdecznie polecam ten warsztat- szybko, sprawnie i dokładnie za niewygórowaną cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-01 18:34:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem do zrobienia kilka małych/średnich spraw. udało mi się umówić już na następny dzień od telefonu. Auto zostawiłem o 7:00, odebrałem o 17:00. Z wykonanych prac jestem bardzo zadowolony, koszty nie były wysokie. Widać że zależy im na klientach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-23 16:51:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsi specjalisci w Podgórzu. Jestem bardzo zadowolony. Szybka naprawa usterki, mily kontakt, dobra cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-16 16:34:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: auto odżyło i śmiga jak nowe, dobry kontakt i miła, fachowa obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dżozef dnia: 2018-06-10 18:10:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwy, terminowy i rzetelny mechanik. Dobrze doradził i równie dobrze naprawił. Na bieżąco telefony z opisem znalezionych usterek i konsultacja czy mają to robić, cena końcowa równa wycenie początkowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sumsky dnia: 2018-06-02 14:25:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa trwała krótko, cena była ok, obsługa miła. Więcej nie potrzebuję do szczęścia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol Kociszewski dnia: 2018-05-20 16:51:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna obsługa i profesjonalne podejście do naprawy. Polecam wszystkim, którzy szanują swój czas i pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-19 17:14:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ich Stacja Kontroli Pojazdów zdecydowanie warta polecenia! Rzetelne przeglądy i garść praktycznych wskazówek co do dalszej eksploatacji auta, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-14 15:16:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają fajne promocje na serwis klimatyzacji, bardzo sprawna obsługa i dobre ceny +gwarancja, warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2018-05-06 18:47:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podjechałem moją Kią Ceed na kompletny przegląd okresowy. Cena ustalona przed naprawą- 30 % taniej niż w serwisie autoryzowanym. Usługa przeprowadzona szybko i sprawnie. Znakomita jakość obsługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-01 17:26:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny serwis z bardzo dobrą kadrą fachowców. Wymieniałem klocki i wahacze, wszystko przebiegło szybko i bez problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek333 dnia: 2018-04-26 20:21:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! trafiłem do nich z polecenia i się nie zawiodłem. Dobrze wymienili amortyzatory oraz wymienili opony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Romek dnia: 2018-04-25 22:37:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny serwis.Zalany silnik uratowany, portfel ocalony. Bardzo dobrzy fachowcy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Goe dnia: 2018-04-24 22:41:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko!!! pełna fachowość, nie naciągają na koszty, gorąco polecam!!!i jeszcze fajna strona internetowa !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-22 18:44:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeciekający silnik w audi został uszczelniony skutecznie i profesjonalnie. Bardzo dobra cena, bardzo kompetentna obsługa.Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jurik dnia: 2018-04-15 19:05:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis pierwsza klasa, szybko, sprawnie i na temat. Cenowo bardzo dobrze, darmowe przeglądy, przechowalnia opon. Dobra lokalizacja, sprawna komunikacja. Czego chcieć więcej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: milosz dnia: 2018-04-08 19:01:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni fachowcy, szybka i sprawna obsługa. Nie mam żadnych zatrzeszczeń i z pewnością do nich wwrócę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2018-03-25 23:24:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry zakład. Fachowa, kulturalna obsługa. W tym warsztacie czuję się jak klient a nie intruz. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-25 15:04:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko i fachowo,od teraz tylko tam będę naprawiał auto!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-18 16:19:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czas oczekiwania od momentu zgłoszenia chęci zrobienia przeglądu do samej usługi bardzo krótki. Sam przegląd auta wykonany w pełni profesjonalnie i zupełnie za darmo- tak jak się reklamują.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-11 16:41:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry mechanik z dobrze wykwalifikowana kadrą. Robie u nich od jakiegoś czasu drogie naprawy oraz przeglądy. Wszystko jest jak najbardziej ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2018-03-09 15:43:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni fachowcy, szybko uporali się z wymianą reflektora. bardzo miła i fachowa obsługo, jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2018-02-25 23:13:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymieniałem turbinę, amortyzatory, rozrząd i robię u nich wszystkie przeglądy . Cenowo świetnie, wszystko skrupulatnie zrobione, folie ochronne na fotelach, kierownicy. Czysto, szybko, fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-18 20:45:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymieniałem u nich tarcze hamulcowe i nie mam żadnych zastrzeżeń. Naprawa wykonana na wysokim poziomie i w dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Seweryn dnia: 2018-02-11 17:14:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: obsługa profesjonalna, naprawa szybka i nie obciążająca zbytnio kieszeni. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-11 15:36:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Auto serwis Wadowicka trafiłem z polecenia kolegi. Musze powiedzieć, że dawno nie spotkałem tak dobrego serwisu. Wymieniałem u nich wał korbowy oraz wykonywali mi parę innych drobnych napraw. Za każdym razem kałem się z bardzo profesjonalnym podejściem i szybką usługą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2018-02-10 10:33:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretni fachowcy. Potrafią doradzić i szybko rozwiązać problem. Poradzili sobie z silnikiem mojego starego SUVa, za co jestem bardzo wdzięczny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2018-02-08 20:59:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musze polecic ten serwis....szybka i trafna diagnoza, nastepnie profesjonalna naprawa w dobrej cenie, nie ma sie do czego przyczepic. Zawitam tu na pewno ponownie jak cos bedzie dolegać mojemu volvo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-04 19:35:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana wtryskiwaczy. Szybka i dokładna diagnoza, bez ściemniania i naciągania. Naprawa wykonana sprawnie, solidnie i w umiarkowanej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tluby dnia: 2018-01-28 13:37:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z szybkiej naprawy zawieszenia i hamulców w moim samochodzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-21 14:03:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze, że są jeszcze takie serwisy, gdzie dbają o twoje auto jak o swoje własne. Pełen profesjonalizm, szybkie działanie i świetne podejście do klienta - wszystko jest tłumaczone, cena podawana przed naprawą. Polecam zdecydowanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KacperD dnia: 2018-01-15 08:23:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni fachowcy, którzy podchodzą indywidualnie do każdego klienta. Przy wymianie opon na zimowe zrobiłem bezpłatny przegląd, który mi zaproponowali. Teraz jestem pewny, że samochód jest gotowy na warunki zimowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2018-01-14 23:06:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolejny raz solidnie i krótko wykonana naprawa za niewygórowaną cenę. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ned dnia: 2018-01-14 19:59:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i bezproblemowo. Indywidualne podejście do klienta - to cenie sobie najbardziej, dlatego wszystkim polecam to miejce!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek Be dnia: 2018-01-10 22:50:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie usterki w moim aucie naprawiona w tempie ekspresowym za przyzwoite pienądze:) Najlepszy warsztat w mieście!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-03 13:30:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana łożysk i piast z przodu.Panowie znają się na robocie ,mają wiedzę ,niezbędne do tego narzędzia i umiejętności. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-19 17:22:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Błyskawiczna, miła i profesjonalna obsługa. Zdiagnozowano uszkodzenie cewki zapłonowej. Wymiana na nową w ciągu dosłownie chwili.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bart dnia: 2017-12-15 13:23:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana wahacza i gum stabilizatora zrobiona szybko, niedrogo. Na pewno wrócę do tego warsztatu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gogol dnia: 2017-12-08 13:41:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług, wszystkie prace wykonywane w terminie, ceny adekwatne do poziomu prac- dużo rzeczy przy aucie robię sam, tym bardziej, że często ogarniałem bardziej niż "mechanicy" niektórzy, ale w Auto Serwis Wadowicka zostawiam samochód bez wahania i nie muszę tam patrzeć nikomu na ręce bo wiedzą co robią
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2017-12-05 11:53:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam ten zakład, zarówno mechanicy jak i panowie z biura robią naprawdę dobra robotę,bez krętactwa i naciągania na zbędne koszty. Byłem tam kilka razy i za każdym razem wyjechałem w pełni zadowolony, oby więcej takich zakładów w naszym mieście:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: przemek dnia: 2017-11-24 13:44:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepszy z krakowskich serwisów, co mówię z pełnym przekonaniem bo z samochodem do nich jeżdżę zarówno ja jak i żona, a oba samochody zawsze obsłużone są tak jak wymaga tego ich stan bez zbędnych kosztów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2017-11-20 14:15:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa wydechu wykonana szybko i solidnie. Pracownicy wzbudzają zaufanie. Nie zdzierają z klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-20 13:30:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W serwisie zleciłem diagnostykę i ewentualną wymianę świec żarowych. Naprawa przebiegła bez żadnego problemu. Samochód zostawiłem wieczorem, na drugi dzień był już do odbioru. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rafał dnia: 2017-11-14 13:36:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: od dawna korzystam z usług tego serwisu, wymieniałem tam juz klocki, tarcze, olej, naprawiałem układ wydechowy, rozrząd. Byłem tam z każdą drobną usterką, szybko tanio i bez problemu za każdym razem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grzegorz dnia: 2017-11-10 13:08:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stalym klientem od czterech lat i mogę polecić z czystym sumieniem. Fachowi mechanicy, bardzo przyjemna atmosfera, zawsze fajnie doradzą, ceny rozsądne, szybka obsługa. Przez cztery lata nie zdarzylo sie żebym wyjechal niezadowolony od nich. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marcel dnia: 2017-11-07 13:32:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w Auto Serwis Wadowicka praca odbywa się bardzo sprawnie i nigdy nie było żadnego problemu z opóźnieniami, do tego stały mechanik w całym okresie naprawy zwiększa profesjonalizm i mam pewność, że rzeczowo zapoznano się z problemem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2017-11-02 10:25:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już od kilku sezonów jeżdżę do auto serwisu wadowicka na wymianę opon, przekładka mega profesjonalna i szybka , do tego przechowalnia opon(nie miałbym co z nimi zrobić) za grosze, a w bonusie bon na mycie auta za free, także szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-31 14:29:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Auto trafiło do serwisu z drogi na wakacje - przywieziono je lawetą z autostrady. Powodem było uszkodzone sprzęgło. Mechanicy z serwisu wymienili część bardzo szybko z uwagi na nietypowość sytuacji. Obsługa fachowa, sympatyczna i rzeczowa. Ceny przyzwoite. Na życzenie można otrzymać stare części - pełna jawność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kubu dnia: 2017-10-24 13:19:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne miejsce dla każdej zmotoryzowanej pani! Panowie przed naprawą wszystko dokładnie tłumaczą i robią wycenę i zawsze ma się pewność, że nie wciskają jakichś kitów i że wszystko na piątkę będzie zrobione. Do tego wszystko załatwiane w sympatycznej atmosferze i za przystępne pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mela dnia: 2017-10-20 13:57:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To był tylko przegląd, ale i tak jestem pod wrażeniem fachowości, otwartości i kultury z jakim się spotkałam w tym Warsztacie. Poświęcono mi w sprawie mojego samochodu mnóstwo czasu, nie czułam się natrętem, cena usługi bardzo niewygórowana. Do tej pory miałam kontakt tylko z serwisem autoryzowanym, ale różnicę widać gołym okiem, jest ogromna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marta dnia: 2017-10-09 13:51:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana rozrządu wykonywana zaraz po sprowadzeniu auta z Niemiec co jest rzeczą standardową, wykonanie szybkie, profesjonalne i w przystępnej cenie więc jak dla mnie brak powodów do zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2017-10-04 15:13:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawnie, szybko, konkretnie i niedrogo. Uwinęli się w jeden dzień.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bart dnia: 2017-09-27 14:24:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonała jakość obsługi, świetnie przygotowani mechanicy i nowoczesny sprzęt. Do tego ceny niższe niż w serwisach autoryzowanych, a jakość pracy zupełnie od nich nie odbiega. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tyn dnia: 2017-09-22 14:51:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymienili płyny, filtry, łożyska. Do tego serwis klimatyzacji- auto oddałem rano, wieczorem już było do odbioru.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: arek.es dnia: 2017-09-18 13:34:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Auto Serwis z Wadowickiej 8 polecił mi mój znajomy i to był strzał w dziesiątkę. Bardzo dobrzy mechanicy, cena ustalona z góry nie uległa zmianie, zawsze można podjechać na bezpłatny przegląd. Polecam ten warsztat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: galk dnia: 2017-08-25 14:35:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przychylam się do pozytywnych ocen, profesjonalny, szybko działający serwis na pracownikach którego można w pełni polegać, jestem im wierny od dłuższego czasu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Areko dnia: 2017-08-09 13:22:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Objechałem kilka warsztatów w krakowie zanim tu trafiłem. Zawsze było coś nie tak. Tutaj zupełnie inaczej, pełen profesjonalizm,nie ma się do czego przyczepić. Robota mega fachowa, ceny w sam raz na moję kieszeń, sympatyczna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-07 12:35:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie będę się rozpisywać. Powiem tylko, że to jeden z lepszych serwisów w Krakowie a tutaj naprawdę poziom wysoki. Konkurencyjne ceny i mechanicy z górnej półki. Do tego seria bonusów o których wyżej już inni napisali :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-31 10:20:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę, że więcej osób sobie chwali auto serwis wadowicką. Ze swojej strony mogę dodać, że oprócz serwisu mają też super rzetelną stację kontroli pojazdów. Podjeżdżam tam już trzeci sezon i zawsze jestem zadowolony z tak porządnej kontroli i uczciwej pieczątki w papierach. Dobrzy mechanicy i diagności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jacek dnia: 2017-07-24 13:23:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usług, terminowość na najwyższym poziomie, ceny niskie. Zawsze przed wyjazdem na urlop jestem u nich na darmowym przeglądzie. Wymiatają konkurencję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-18 13:05:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z każdą usterką radzą sobie bardzo dobrze. Do tego wrzucają auto na przegląd za free i mówią co pod maską piszczy. Fachowe podejście to u nich najwyższa wartość- miejsce gdzie klient czuje się godnie obsłużony i dobrze poinformowany :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aleks dnia: 2017-07-16 10:34:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem u nich w tamtym roku z promocji na klimę, dziś dostałem smsa, że robią dezynfekcję za 49 i napełnianie+serwis za 149, bardzo konkurencyjne ceny, niedługo znowu podjadę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-05 13:38:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki szacunek za sposób traktowania klientów. Do tego fajne ceny, mega profesjonalny serwis i wiele dodatków jak np. wspomniany już darmowy przegląd.
Opinia dodana przez: galilusz dnia: 2017-06-29 10:30:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełna profeska, dobre ceny, szybkie naprawy, gwarancja. Czego chciec wiecej od dobrego mechanika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mario dnia: 2017-06-19 14:47:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: serwis bardzo profesjonalny, obsługa- fachowcy z górnej półki, ceny- w stosunku do jakości moim zdaniem na idealnym poziomie. Dlatego własnie tutaj jeżdżę już od dawna kiedy coś jest nie tak.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: frankowicz dnia: 2017-06-18 11:54:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W auto serwisie wadowicka korzystałem z przeglądu rejestracyjnego i wymiany opon wraz z przechowywaniem ( nie miałbym co z nimi zrobić). W obu przypadkach wszystko zorganizowane bardzo sprawnie, cena całkiem przystępna, a za skorzystanie z przechowalni dodatkowo dostałem kupon na mycie auta- nie ukrywam, że byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Z pewnością będę tam wracał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mati dnia: 2017-06-12 13:09:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Generalnie nie mogę powiedzieć o nich złego słowa chociażbym chciał. Przechowuję tam opony prawie przez rok za 30 zł..toż to grosze. Zawsze oferują darmowy przegląd, wybrałem sam sobie mechanika..no pełna swoboda- tak powinno się traktować klientów zawsze :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-04 18:44:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warsztat polecił mi kumpel, bo robili mu rozrząd i pare innych rzeczy i zawsze byl bardzo zadowolony. Zachecony ta opinią sam podjechalem na geometrię kół i ogólny przegląd i też odjechałem zadowolony, bo za przeglad nie wzieli ani grosza i cala sprawa byla szybko, sprawnie i profesjonalnie zalatwiona. polecam to miejsce!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-24 14:15:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tutaj czuję się obsługiwany z szacunkiem i wiem, że moje auto jest w dobrych rękach. Jeszcze nigdy mnie nie zawiedli a zawsze zaskakują pozytywnie :)
Opinia dodana przez: akononimus dnia: 2017-05-22 11:14:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Darmowy przegląd, wycena przed serwisem, która się nie zmienia, możliwość wybrania mechanika oraz niskie ceny- za to jestem ich stałym klientem od dobrych kilku lat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: antosiek dnia: 2017-05-07 20:36:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całość naprawy wykonana szybko, na dobrych częściach. Do tego miły kontakt i doradztwo. 100% profesjonalizmu. Warsztat godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: borys dnia: 2017-04-27 13:59:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowo, stosunkowo tanio i ogromnie sympatycznie. To jest moje wrażenie o nich. Jeżdżę tam od 5 lat i jeszcze nigdy nie zawiedli :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gal Anonim dnia: 2017-04-24 10:35:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem w tym serwisie przed zakupem samochodu razem ze sprzedającym. Za darmo sprawdzili auto na linii i wyszło kilka usterek, tak że facet od samochodu był zmuszony obniżyć cenę i dobrze na tym wyszedłem:) Fajnie,że mają taką usługę bezpłatnie- polecam wszystkim zastanawiającym się nad kupnem samochodu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mario dnia: 2017-03-01 13:18:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno korzystałem z ich stacji kontroli pojazdów i jestem pod wrażeniem rzetelności i fachowości w sprawdzeniu auta. Samochód "przetrzepany" po ostatnią śrubkę, także teraz mam pewność, że mogę bezpiecznie jeździć. Mają bardzo uczciwe podejście- nie dają pieczątek gruchotom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2017-01-26 12:56:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do serwisu trafiłem z polecenia znajomego, który naprawiał rozrząd u nich i bardzo zachwalał. Ja umówiłem się na sprawdzenie zawieszenia. Musiałem wymienić amortyzatory. Naprawa wykonana na najwyższym poziomie, cena za robotę i części z góry ustalona- uczciwa. Zawsze można podjechać na bezpłatny przegląd na linii diagnostycznej. Mogę Polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Kruk dnia: 2016-12-02 11:56:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją