Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio fotografii i video FLESZ Dariusz Bieliński

Zawód: Fotograf 
Adres: Lubelskie, 21-550 Terespol Wojska Polskiego 127a/5
Telefon: Kom. 783 563 446
Adres e-mail: darekbielinski(małpa)poczta.fm
Strona internetowa: www.fotobielinski.ns48.pl
NIP:
537-158-35-76
Opis działalności: fotografia i wideofilmowanie, zdjęccia do dokumentów w 3 min Słowa kluczowe: fotografia i wideofilmowanie, zdjęcia do dokumentów

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 4x 4x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1758
Data utworzenia profilu: 2012-12-12 09:09:02
Data ostatniej aktualizacji: 2016-11-17 09:42:36 

Opinie o Studio fotografii i video FLESZ Dariusz Bieliński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Terespolu jest naprawdę bdb. zakład fotograficzny pana Darka, a wiele przyszlych par ślubnych gdzieś tam szuka w innych miastach. Studio FLESZ obsługiwało foto-video moją uroczystość ślubną. POZYTYWY ich to: komunikatywność, punktualność,pomysły nietuzinkowe, cena dopasowana do możliwośći klienta, wkładaja za naszą zgodą filmy na youtube i na www. Bardzo ważne: zdjęcia oddawane na CD są b.dużej jakośći, szybki termin realizacji, płatność w dogodnym terminie i jeszcze raz napiszę WIELKA PRZYCHYLNOŚĆ I UŚMIECH DO KLIENTA Pani Kasi (żony Darka) Dziękuje Jowita z Terespola.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-26 11:15:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne efekty pracy, które wskazują na zaangażowanie w trakcie uroczystości. Sumienne podejście do zobowiązań wobec klienta. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-15 11:12:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo się cieszę z wyboru. za namową znajomego ściągnąłem ich do Białej Podlaskiej, nie było żadnych problemów, aby się dogadać. profesjonalnie wykonana praca, włącznie z wysokiej jakości filmem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-28 08:16:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam, kiedy fachowcy sa na swoim miejscu, kochają to co robią i robią to z głową. Studio flesz powala pomysłami, szatą gaficzną, oprawą filmów i zdjęć. Naprawdę aż warto polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gajdowski dnia: 2013-01-17 12:46:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdjęcia z chrztu naszego synka są urocze do tego dziadkowie otrzymali fotokubki z jego zdjęciem:) baaaaaardzo się ucieszyli, fajny pomysł;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-11 09:42:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna jakość zdjęć, sympatyczne podejście do pary młodej i gości weselnych, krótki czas oczekiwania na zdjęcia to tylko nieliczne aspekty pracy pana Darka. Fotograf, którego szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adrianna dnia: 2013-01-02 10:59:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Film ze ślubu bardzo mi się podoba. Rodzina po obejrzeniu tez była zachwycona, na prawde coś fajnego :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-13 13:11:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super ze kolezanka mi ich poleciła, szukałam na szybkiego fotografa, bo kompletnie o tym zapomnieliśmy, ale wszystko było w porzadku, sprawdził sie doskonale a zdjecia są boskie, wiec bedą świetne pamiatki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-12 09:09:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją