Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kamieniarstwo sp.z o.o. Łukasz Kubiak

Zawód: kamieniarze Kamieniarz 
Adres: Mazowieckie, 05-252 Wszebory Dąbrówka Trakt Napoleoński /33
Telefon: Kom. 510411494
Adres e-mail: nagrobek(małpa)onet.pl
Strona internetowa:
NIP:
1251625465
Opis działalności: Kamieniarstwo nagrobki Słowa kluczowe: Nagrobki

Ocena: 26% pozytywna 7x 19x

Jakość usług: 30% wysoka 6x 1x 14x
Terminowość: 27% bez zastrzeżeń 6x 1x 16x
Ceny usług: 46% niskie 6x 6x 7x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 3783
Data utworzenia profilu: 2016-11-14 21:49:28
Data ostatniej aktualizacji: 2016-11-14 21:49:28 

Opinie o Kamieniarstwo sp.z o.o. Łukasz Kubiak

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nie solidna nie skończyła pomnika mojego Taty ciągle przekładając termin wykonania. Pomnik z elementów używanych z wystawki
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Firma nie skończyła do tej pory pomnika (od roku) termin miał być 4 dni
Opinia dodana przez: Pak dnia: 2019-07-10 23:41:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po dalszych negocjacjach z panem kamieniarzem i zasięgnięciu wielu opinii doszłam do wniosku ,że jest to zorganizowana mafia.W dniu dzisiejszym napisałam do tego NACIĄGACZA ,że dłużej nie będę słuchała jego kłamstw i nie pozwolę aby dalej naciągał inny ludzi,którzy i tak dotknięci swoją tragedią muszą mierzyć się z takim cwaniakiem.Można kontaktować się ze mną poprzez e-maila lub telefonicznie 696441303
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: ŻADNA
Opinia dodana przez: ALICJA dnia: 2019-05-29 17:30:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W lutym zamówiłam pomnik wpłacając całą sumę /miało być 10% zniżki / Wykonanie marzec-kwiecień.Do dnia dzisiejszego rozebrany stary nagrobek i zrobiona opaska z cementu.Brak kontaktu z wykonawcą.W poniedziałek zgłaszam zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Oszukane osoby proszę o kontakt na 123okj@wp.plcelem złożenia pozwu zbiorowego
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: zła
Opinia dodana przez: Alicja Popowska dnia: 2019-05-25 05:12:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po przeczytaniu opinii na tym forum, zakupiłam nagrobek z płatnością przy odbiorze. Spotkanie odbyło się tego samego dnia, kiedy zadzwoniłam. Pan Łukasz bardzo dobrze mi doradził, wszystko wytłumaczył, załatwił wszystkie formalności, po 7 dniach od podpisania umowy nagrobek już stał. Jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach. Profesjonalna i fachowa obsługa, a przy tym bardzo dobre ceny. Proszę w ogóle nie sugerować się negatywnymi wpisami na tej stronie. Serdecznie polecam i jeszcze raz dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2019-05-16 11:32:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety kolejna negatwna opinia,wszystkie pozytywne ,aż 3 :) widać sa pisane przez wlasciciela,Pseudo kamieniarz od lutego nie wykonal pomnika,zbywa ,wymysla ,a to pogoda,a to nie ma czasu ,a to swieta itp,Nie wierzcie w pozytywne komentarze i trzymajcie sie zdaleka od tej pseudo[firmy,sprawa zgłoszona gdzie trzeba!!!! w razie pytań prosze pisac na mój mail zrobie dodatkowo pozew zbiorowy, tv też będzie powiadomiona mój mail jadorka2015@wp.pl
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BasiaJ dnia: 2019-05-14 00:35:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka fachowosc,rzetelnosc,terminowosc. Serdecznie polecam.Opinie negatywne nie pokrywaja sie rzeczywistoscia.Ogromna wiedza z zakresu kamieniarstwa
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Urszula dnia: 2019-04-19 23:14:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po przeczytaniu powyższych opinii wachalam się czy nawiązać współpracę z powyższą firma.Mimo wszystko umówiłam się na spotkanie i bardzo pozytywnie zostałam zaskoczona.Pan Łukasz zaskoczył ogromną znajomością i wiedza dotycząca poszczególnych cmentarzy.Wiedza na temat wszelkich opłat i organizacji cmentarza.Bardzo szczegółowo omówił projekt nagrobka,doradzil.Bardzo szybko załatwił formalności cmentarne oraz szybko zrealizował zamówienie.Bardzo mily,sympatyczny i profesjonalny.Bardzo serdecznie polecam.Prosze się nie sugerować zamieszczonymi opiniami.Przekonalam się że rzeczywistość jest inna.Jeszcze raz dziękuję panie Łukaszu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2019-04-15 10:43:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 29 września podpisałam umowę na postawienie nagrobka, zgodnie z umową do końca października pomnik miał być wykonany.Do 15 października jeszcze był sporadyczny kontakt z właścicielem ,po tym czasie zero kontaktu. Na moje zapytania czasami otrzymuję informację "zamówienie w trakcie realizacji" i na tym się kończy. Pomnika jak nie było tak nie ma, zaznaczę że zapłaciłam całą kwotę, której teraz nie mogę odzyskać. Jutro zgłoszę to na policję. Ostrzegam wszystkich omijajcie ten zakład z daleka.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zawiedziona klientka dnia: 2018-11-26 20:48:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka dni i pseudo Firma wyląduje w sądzie. Wyjątkowy ......... Zwykle nie dodaję żadnych opinii ponieważ są anonimowe jednak ten typek przekroczył wszelkie granice i dobrze będzie jak potencjalni klienci dowiedzą się wcześniej zanim nawiążą współpracę z zupełnie nieodpowiedzialnym przedsiębiorcą. Postaram się aby to śmieciarstwo zamknąć niech nie naciąga ludzi.
Opinia dodana przez: hen dnia: 2018-11-12 09:58:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE POLECAM! Pracownicy nie odbierają telefonów, ciągle zbywają, nierzetelnie i niefachowo wykonują swoje usługi, przekładają terminy, chamstwo i aroganckie zachowanie na najwyższym poziomie. Nie wykonali usługi w terminie, najważniejsza jest dla nich kasa i nic więcej. Dobro klienta dla nich nie istnieje. Umowę którą Państwo podpisują z nimi jest jednostronna i napisana w taki sposób, aby było jak najlepiej dla nich. Proszę się zastanowić 10 razy, za nim zdecydujecie się "współpracę" z tą firmą. Strata czasu, nerwów nie wynagrodzi Państwu niczego.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: a coś takiego istnieje u nich?
Opinia dodana przez: Był klient dnia: 2018-11-09 12:11:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: odradzam ten zakład kamieniarski.Tylko do momentu wpłaty pieniędzy pan jest uprzejmy a potem zachowanie bardzo chamskie.My wpłaciliśmy pieniądze w czerwcu z terminem do połowy sierpnia.Dopiero w pażdzierniku postawili nagrobek wyszczerbiony a płyty i krzyż nie wykończone.nie odbiera telefonu i nie odpisuje na meile. Omijajcie ten zakład z daleka
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-04 15:22:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna praca wykonana bez zastrzeżeń jesteśmy zadowoleni nawet prace dodatkowe wykonane solidnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: andrzejkesz dnia: 2018-10-13 08:26:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 14.06.2018 zamówiony pomnik miał być zrobiony do końca czerwca/ lipca. Dopiero po kilku telefonach i smsach postawił nagrobek i tylko to. Mamy pażdziernik jak kołki pod nagrobkiem wystawały tak wystają, brak wykończenia. Oprócz na szczęście wygrawerowanych liter to brak zamówionego krzyża, zdjęcia, kostki przy grobie. Rzadko odbiera telefony a jak już odbierze to gbór ma pretensję że się bombarduje go połączeniami, obiecuje że zrobi to wszystko do środy tylko nie wiadomo której. Nie polecam tego kamieniarza a napewno nie wpłacajcie pieniędzy z góry gdyż nie można się doprosić wykonania zlecenia. Należy też czytać dokładnie umowę bo cwaniaczek nie podaje terminu zakończenia prac jest tylko termin rozpoczęcia zlecenia
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Laisom dnia: 2018-10-07 14:13:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 2018.07.30 firma postawiła część pomnika ( jakość nie do przyjęcia ) pęknięta płyta ,ubytki w kamieniu.Wymiana elementów miała być zrealizowana do 30.08.18 Pan Kubiak jednak tego nie zrobił. 2018.09.05 została rozwiązana umowa. w połowie września firma zabrała wszystkie elementy pomnika. do dziś zaliczka nie została zwrócona (2800 zł).
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2018-10-04 19:14:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W roku 2017 stawiano pomnik (dodam, że jakość fatalna) i do tej pory nie mogę się doprosić dokończenia robót. Mineło półtora roku jak deski nadal wystają z grobu,a na płycie jakieś trudne do zmycia plamy.Pieniędzy za nie wykonane prace nie chcą zwrócić.Taka firma to pomyłka,dziwię się,że wciąż istnieją. ,a to co zrobili
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: HANNA dnia: 2018-09-23 10:55:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pomnik zamówiony i na dzień wcześniej postawiony solidne i uczciwe podejście do klienta fachowe doradztwo a złe komentarze pochodzą najprędzej od konkurencji bo polecam i jestem zadowolona bardzo bo ceny mają konkurencyjne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: teresz dnia: 2018-09-20 14:31:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OSSZUST, nie wywiązuje się z zawartej i opłaconej umowy, nie odbiera telefonów - LUDZIE WYSTRZEGAJCIE SIĘ TEJ FIRMY !!!!! Od opłacenia usługi minęło 3 miesiące, jakości ze zrozumiałych względów nie znam...
Opinia dodana przez: D. Hoffman dnia: 2018-09-10 10:32:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popieram wszystkie opinie negatywne.Nie mogę się doprosic zdjęcia,które było umowie,minęło 1.5 miesiąca,Nie pomagają tel.Firma nie rzetelna.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-25 09:06:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tragedia firma nagrobek montowany w 2015 roku. Płyty zaczęły pękać po paru miesiącach.Na łączeniach spoina pęka nagrobek się osuwa. Pomazany kamień jakimiś czarnym mazidlem. Sprawa zgłoszona do sądu opinie 2 niezależnych rzeczoznawców są na moją korzyść a sąd dalej przeciąga sprawę na kolejne posiedzenia. Jeżeli ktoś ma podobny problem z tą firma proszę o kontakt pod numerem 512374513.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Plock dnia: 2018-06-17 12:48:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umowę podpisałam w październiku 2017. Pomnik do tej pory niedokończony.Pan z tygodnia na tydzień przekłada termin wykonania, nie odbiera telefonów. Nie dostałam też faktury ani paragonu, co zamierzam zgłosić do US. Odradzam tego kamieniarza- szkoda nerwów...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2018-05-30 22:42:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w 2016 montaż nagrobka: tanio, terminowo, fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-03 09:24:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: umowę zawarłam na początku lipca z terminem wykonania początek sierpnia. od początku nic nie było zgodnie z umową. Zrobili kawałek, nie to co uzgodniliśmy, nie ten kamień, miał być polski Strzegom, zamontowali chiński. Do dzisiaj nie dokończyli, żadają wpłacenia całej kwoty bez powodu i uzasadnienia. Nie wiadomo z kim rozmawiasz, zero kontaktu, rozmowy jak z upośledzonym. Totalna arogancja, złośliwość, nie rozumiem dlaczego. jest listopad, zażądałam zwrotu zaliczki i niech zabierają.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: , arogant, zero reakcji, nigdy się jeszcze z czymś takim nie spotkałam
Opinia dodana przez: stefa dnia: 2017-11-18 17:37:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nieuczciwy, nie odbiera telefonu, nie wywiązuje się z terminu realizacji, kantuje na każdym kroku.Spaw w sądzie miał chyba mnóstwo czytając opinie innych.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-27 21:24:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umowę zawarłam w październiku 2016 r.,termin realizacji miał być do końca października 2016 r. W dniu 4 października 2017 roku rozwiązałam umowę z powodu niezrealizowania pomnika z żądaniem zwrotu pieniędzy. Niestety dzisiaj jest 15 dzień i nie zwrócono mi środków wpłaconych na realizacje pomnika. Pan z tygodnia na tydzień przez cały rok przekładał realizację z powodu pogody .Nie polecam. Omijać wielkim łukiem.
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-10-19 12:09:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: umowa zawarta lipcy termin realizacji koniec sierpnia i do tej pory nagrobek niezrobiony. Po pieniadzach nie ma śladu a Pan z tygodnia na tydzien przekłada termin realizacji z powodu pogody, później pękła płyta podobno a później pękły opony ciekawe ile jeszcze rzeczy pęknie zanim się doczekam zwrotu pieniędzy lub wykonania usługi. nie polecam. szkoda nerwów
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2017-10-16 17:22:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uługa wykonana zgonie z wcześniejszymi ustaleniami i umową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wacław dnia: 2017-07-14 13:20:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją