Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Barbara Klauser

Zawód: Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-079 Lublin Chmielna 2/11
Telefon: Kom. 608 305 511
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 57% pozytywna 4x 3x

Jakość usług: 57% wysoka 4x 3x
Terminowość: 57% bez zastrzeżeń 4x 3x
Ceny usług: 25% niskie 1x 3x 3x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2710
Data utworzenia profilu: 2016-08-17 16:07:56
Data ostatniej aktualizacji: 2016-08-17 16:07:56 

Opinie o Barbara Klauser

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Barbara Klauser była trzecim adwokatem do którego trafiłam z moją sprawą.Jej poprzednicy wprowadzili mnie w błąd. Tylko ona poradziła sobie z zawiłym tematem. Zna przepisy prawa jak nikt inny. Polecam szczególnie dla bardzo trudnych spraw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2020-02-22 16:33:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie nie polecam usług Kancelarii, z doświadczenia wiem że Pani Mecenas nie wywiązuje się że swoich obowiązków- składa pisma po terminie, zwala winę na klienta, nie uczestniczy w posiedzeniach, spotkania odwołuje na godzinę przed umówionym terminem a do tego blokuje klientów na telefonie czy poczcie e-mail. Klient płaci z góry za usługi i jest pozostawiony sam sobie bądź z aplikantem, który nie ma zielonego pojęcia co i do czego. BARDZO WIELKI NEGATYW i STANOWCZO ODRADZAM.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Magdalena Kurbiel dnia: 2019-10-26 18:39:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią mecenas bo jest profesjonalistką. Wspaniała, miła, zawsze uśmiechnięta. Pisanie że adwokat bierze z góry i jest zły nie będę oceniać bo to bzdury. Żaden adwokat nie bierze pieniędzy po sprawie,a skoro panu nie doprowadziła sprawy do końca to znaczy to pewnie pan nie zapłacił i znając panią mecenas wypowiedziała pełnomocnictwo. Ja polecam wszystkim panią mecenas . Pani mecenas niech Karl i Krzysio podadzą nazwiska jak pani ich poda do sądu to ja się zgłaszam na świadka bo bardzo mi pani pomogła . Opluwanie pani i pisanie bzdur że nie odbiera tel. Zawsze oddzwaniała, Pani mecenas jest najlepsza, dziękuje że pani jest:
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2019-08-28 22:07:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest znakomitym adwokatem, 100% pozytywu. Do każdej sprawy podchodzi profesjonalnie i traktuje klienta z szacunkiem. Doskonale i skutecznie pomaga rozwiązywać problemy Opanowana w sytuacjach stresowych,dzięki jej ogromnej wiedzy i doświadczeniu wygrywam trudne sprawy. Polecam z czystym sumieniem i serdecznie dziękuje za okazywana pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Kozieł dnia: 2019-08-07 22:52:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat pomimo swojego wieku jest skrajnie niekompetentna i nie szanuje klientów. Brak kontaktu z jej strony, fałszywe zapewnienia typu "Oddzwonię wieczorem albo jutro", zero szacunku do klienta. Pani nie potrafi doprowadzić do końca najprostszej sprawy i wykazuje się wyjątkową ignorancją. Dodam jeszcze, że jej usługi nie są tanie i Pani ta stale domaga się całości ustalonej kwoty z góry. Moja nastoletnia córka lepiej by to załatwiła . Szczerze odradzam kontaktu i korzystania z jej usług! Strata czasu i pieniędzy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2019-07-13 13:45:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście . Bardzo mi pomogła . Poleciłem ja koledze , tez zadowolony . Wygrała sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2019-01-16 22:38:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Napoczatku wszystko spoko lecz po jakims czasie z Pania K jest Zero kontaktu, nie odbiera telefonów, napiszę sms zadzwonię jutro nie dzwoni niewiem ile razy juz taka sytuacja miała miejsce, na umowiome spotkania mecenas zapomina dotrzeć, nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: karl dnia: 2018-12-10 09:15:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją