Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Projint Dawid Szostak

Zawód: grafika komputerowa  
Adres: Małopolskie, 32-300 Olkusz Zacisze 28
Telefon: Kom. 504713430
Adres e-mail: projint(małpa)projint.pl
Strona internetowa: www.projint.pl
Opis działalności: grafika, projekty Słowa kluczowe: grafika, projekty

Ocena: 95% pozytywna 59x 3x

Jakość usług: 95% wysoka 59x 3x
Terminowość: 95% bez zastrzeżeń 57x 3x
Ceny usług: 96% niskie 58x 2x
Ilość opinii w serwisie: 62
Ilość odsłon profilu firmy: 2545
Data utworzenia profilu: 30.06.2016 14:54:17
Data ostatniej aktualizacji: 30.06.2016 14:54:17 

Opinie o Projint Dawid Szostak

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ustalona stawka mnozyla sie i mnozlyla.A na stronie nic nie zrobione
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: hahaha to było najlepszy cyrk!
Opinia dodana przez: Rozżalona dnia: 12.01.2021 21:02:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma pana Dawida zajmowała siię unowocześnianiem mojej strony internetowej, która jest jednocześnie też sklepe internetowym w branży fitness. Strona jest teraz bardziej przejżysta, funkcjonalna, a zdjęcia dobrze komponują z tłem strony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 12.01.2021 13:13:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretny informatyk, który po obejzeniu strony sklepu internetowego podpowiedział czego brakuje i co można poprawić żeby lepiej działała w sieci. Zawierzyłem mu i dobrze na tym wyszedłem. Poprawki funkcjonalne i strona działa wyśmienicie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eryk dnia: 04.12.2020 16:27:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Szostak jest życzliwy w kontakcie. Zlecenie zostało wykonane dość szybko i sprawnie. Polecam tego informatyka.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 09.11.2020 19:34:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do niego po wyszukaniu kontaktu w internecie. Potem była już tylko krótka rozmowa, wytyczne, a potem realizacja zamówienia. Słowa dotrzymał a strona zrobiona w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eryk dnia: 06.11.2020 16:38:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oferta pozycjonowania u tego pana była cenowo konkurencyjna, a do tego diabelnie skuteczna. Już po miesiacu wyraźnie było widać skok w górę w wyszukiwarce google. Jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Józef dnia: 09.10.2020 13:17:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt, strona wykonana w terminie, cena przystępna, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: anka dnia: 19.09.2020 18:09:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projint wykonywał dla mojej firmy profesjonalną stronę internetową. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług tej firmy, a także z pozycjonowania, dzięki czemu firma zyskała wielu nowych klientów. gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: architekt dnia: 17.09.2020 00:23:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z lepszych fachowców od tworzenia stron internetowych od podstaw. Robi nawet grafikę. Dzięki niemu mam niebanalną i fajną stronę domową, która się wyróżnia na tle innych w necie. Przy okazji dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław dnia: 10.09.2020 12:49:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, bardzo dobry fachowiec w swojej branży. Nigdy nie było żadnych nieprzyjemnych sytuacji.Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Florian dnia: 17.08.2020 13:07:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Masakra osoba. Zero kultury. Rozłącza się jak mu coś nie pasuje. Nie polecam z nim współpracować!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Maciej Majewski dnia: 10.08.2020 15:48:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedenz lepszych informatyków z jakim współpracowałam, a chodziło o sprawy związane z grafiką. Tu wykazał sie dużą wiedzą i bogatym doświadczeniem. Bardzo udana współpraca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 08.07.2020 16:01:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pozycjonowaniu to prawdziwy ekspert i wyniki jego pracy widać już po miesiącu. Jesty to naprawdę dobra opcja. Zwłaszcza, że jest zdecydowanie tańsza niż u konkurencji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tobiasz dnia: 08.06.2020 19:50:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dawno się nie spotkałam z tak miłą obsługą i fachowymi poradami. W razie niejasności na bieżąco Pan Dawid tłumaczy zawiłości związane z informatyką i świetnie prowadzi moją stronę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 13.05.2020 14:35:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Informatyk jak najbardziej w porządku. Nadal świetny kontakt mimo panującej pandemii, a pozycjonowanie działa. Z każdym dniem lepiej to wygląda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Borys dnia: 07.04.2020 14:23:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem przestarzałą strone www i mało widoczna w sieci. Odświeżenie strony i pozycjonowanie zleciłem firmie Pana Dawida. Realizacja wykonana szybko a całośc wygląda imponująco no i strona pnie się w górę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Filip dnia: 17.03.2020 18:17:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja tam nie mam powodu do narzekania. Prosiłem Pana Dawida o solidne pozycjonowanie mojej stronki i z tego zadania się wywiązał znakomicie. Za nieduże pieniądze strona jest wysoko w rankingu wyszukiwarek. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 07.02.2020 13:16:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma krzak, nic więcej. Proszę o ostrożność z tą firmą. Pan Dawid zgłosił się na portalu Oferia.pl że wykona dla mnie pracę. Po omówieniu szczegółów wystawił fakturę i poprosił o wpłatę 40% zaliczki i to był mój błąd. Po miesiącu i sprawdzeniu logów serwera ani razu nie logował się na serwerze. Kompletnie nic nie zrobił, to było zwyczajne naciąganie. Wysyłałem do oferii wszystkie informację i kopie korespondencji z Panem Dawidem ale to nic nie dało. Może tu ktoś to przeczyta i się zastanowi 100 razy zanim zacznie tego żałować
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: makowiec@gmail.com
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 25.01.2020 18:22:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem pilnie kogoś do zrobienia profesjonalnej strony firmowej. Tu był problem, bo każdy miał długi termin a tu nie mogłem czekać. Dopiero Pan Dawid wyraził zainteresowanie i wykonał bardzo pasującym mi terminie stronę która jest taka jaką potrzebowałem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 16.01.2020 14:29:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jedno jest pewne, a mianowicie to, że pozycjonowanie u pana dawida zdaje egzamin. W bardzo krótkim czasie z mojej strony znalazły się dużo wyżej w rankingu wyszukiwarek. To wszystko za normalną cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leopold dnia: 12.12.2019 19:17:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomoc tego fachowca w modernizacji mojego sklepu internetowego była nieoceniona. Zmienił zdecydowanie design na nowocześniejszy i usprawnił realizację zakupów. A cena i kontakt również w porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrianna dnia: 12.11.2019 15:01:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogłam się całkowicie zdać na fachowość Pana Informatyka i wykonana przez niego strona internetowa wywafrła na mnie i moich znajomych duże wrażenie. Do tego bardzo konkretni i krótki termin wykonania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arleta dnia: 08.10.2019 14:43:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trzeba było dac zadatek na wykonanie usługi, ale gra była warta świeczki. Sklep internetowy przygotowany według najnowszych standardów i w uzgodnionym terminie. Tu jestem bardzo kontent
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarosław dnia: 12.09.2019 13:44:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajomi polecili mi usługi pana Dawida do pozycjonowania moich stron i to się okazało z czasem srzałem w dziesiątkę strony są teraz widoczne w wyszukiwarce, a cała współpraca przebiega w miłej atmosferze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dagmaraa dnia: 26.08.2019 11:35:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miło się robiło interesy z Panem Dawidem, który jest człowiekiem kontaktowym i kompetentnym. O co prosiłem to uwzględnił w projekcie sklepu internetowego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gutek dnia: 19.07.2019 11:45:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posiadam firmową stronę od tego pana, który zakładał mi kilka lat temu. Chodzi bezawaryjnie, jest dobrze skonfigurowana, a teraz zajmuje się jej pozycjonowaniem. Tu pragnę podziękować za dotychczasową współpracę i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 11.06.2019 20:10:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilku gości w przeciągu kilku lat pozycjonowało dla mnie strony internetowe i różne były tego efekty. Dopiero Pan Dawid potrafił zająć się tym profesjonalnie, że w krótkim czasie już były widoczne imponujące wyniki. w związku z tym tego specjalistę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 15.05.2019 17:47:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zielona w sprawach informatycznych i całkowicie od podstaw Pan Dawid pomógł mi założyć ekskluzywną stronę internetową ze wszystkimi bajerami. Całość wygląda świetnie, a w razie problemów zawsze mogę liczyć na jego pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 23.04.2019 16:47:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak korzystać z usług informatycznych, to tylko u najlepszych. W tym przypadku korzystam z usług firmy Pana Dawida, która dobrze pozycjonuje, faktury w terminie i doskonały kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 27.03.2019 16:35:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już się kilkakrotnie naciąłem na pozycjonowaniu, bo wszystko było9 kupowane na allegro. W końcu trafiłem do firmy Pana Dawida, który bez zbędnego gadania zajął się takim pozycjonowaniem co już po miesiącu było bardzo widoczne w sieci. Żałuję tylko, że wcześniej do niego nie trafiłem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefan dnia: 26.02.2019 17:42:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki firmie Pana Dawida rozbudowałem stronę sklepu internetowego o nowe funkcjonalne dodatki w postaci odnośników do producentów mediów społecznościowych i płatności. Teraz wszystko działa sprawnie i widać, że pomysł przypadł klientom bo widać to po wyświetleniach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 15.01.2019 15:28:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam już z usług pozycjonowania w kilku firmach, ale różnie z tym bywało i jednak to co robi firma Pana Dawida, to przynosi najlepsze efekty. Strony są odpowiednio zoptymalizowane i widoczne w pierwszej dziesiątce. Lepszego efektu nie mogłam sobie wymarzyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 21.12.2018 20:05:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałam fachowca do optymilizacji i pozycjonowania strony własnego biznesu i wybór padł na pana Dawida. Tu się nie rozczarowałam, bo strona teraz się ładnie ładuje i jest już widoczna w sieci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 16.11.2018 21:09:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam się zupełnie na tworzeniu stron ani grafice i dlatego takie sprawy zleciłam Panu Dawidowi, który przygotował stosowną stronę internetową o tematyce modystycznej. W razie potrzeby służy też pomocą i cierpliwie i wyczerpująco odpowiada na moje pytania. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malwina dnia: 28.10.2018 18:57:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Namiar na Pana dawida odstałem dzięki znajomemu , który korzystał z jego usług i ogólnie je chwalił. Potrzebował5em wykonania firmowej strony i wspólnymi siłami udało się ten zamysł zrealizować. Strona wygląda ciekawie a za pomoc dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witek dnia: 25.09.2018 22:55:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec jeśli chodzi o pozycjonowanie stron. W dosyć krótkim czasie są bardzo wysoko w wyszukiwarce Google. Koszt za ten typ usługi oceniam za bardzo przystępny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 16.08.2018 13:57:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy założeniu kolejnej działalności gospodarczej była potrzebna szybka modernizacja aktualnej strony internetowej o nowe zakładki. D tego celu miałem już sprawdzonego Pana Dawida, który wszystko konkretnie zrobił, a cena jak zwykle była przystępna. Warto było!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirosław dnia: 28.07.2018 17:37:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo chwalę pozycjonowanie, które robi Pan Dawid, a jest to strona o popularnej tematyce, to nie jest łatwo być wyświetlanym na początku gogle, a panu Dawidowi się to jednak udało
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata.S dnia: 11.06.2018 19:03:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Dawida poleciła mi koleżanka. Której zrobił bardzo fajną i profesjonalną stronę o zdrowej żywności, a ja potrzebowałam podobnej tyle, ze o dietetycznym cateringu. Cały mój scenariusz wyglądu strony wykonał znakomicie i wszystko bardzo dobrze wygląda i działa. Teraz pozostaje mi tylko jego zarekomendować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lena dnia: 27.05.2018 15:27:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem kilka pomysłów na sklep internetowy, ale Pan Dawid dorzucił od siebie pewne sugestie, które pozwoliły stworzyć bardzo funkcjonalny i intuicyjny sklep internetowy. Dzięki temu jest duży ruch na stronie, co się wiąrze też z dobrą sprzedażą. Za pomoc, sugestie dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: robert dnia: 14.04.2018 19:12:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobiłem dawno temu stronę, która średnio działała i dopiero interwencja Pana Dawida, która polegała na poprawieniu grafiki, ogólnej optymalizacji oraz pozycjonowaniu to dopiero strona bujnęła w necie jak należy. Za taką rzetelną pomoc dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 22.03.2018 14:23:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem problemy z kolorami i może to dlatego, że jestem daltonistą i dla tego poprosiłem o pomoc Pana Dawida, który dopasował wszystkie kolory na mojej stronie sklepu internetowego żeby nie raziły w oczy klientom jaskrawością. W tej chwili wszystkie kolory są ładnie stonowane i witryna wygląda bardzo zachęcająco. Za wszystko grazie i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Albin dnia: 27.02.2018 02:31:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep internetowy w handlu to teraz podstawa, ale raczej jestem w tym temacie laikiem, a ze zrealizowaniem tego celu podjął się Pan Dawid, który w krótkim czasie stworzył ciekawą i funkcjonalną witrynę sklepu. Nie mam problemów z administrowaniem tej witryny a sklep już przynosi swoje zyski w sieci. Za pomoc dziękuję i pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 17.01.2018 17:21:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrafiłam założyć konto na FB, ale też chciałam mieć właśną stronę internetową, ale to już wyższa szkoła jazdy. Dlatego wszystkim się zajął Pan Dawid i musze powiedzieć, że poszło to mu gładko a strona jest elegancka i łatwa do edytowania z poziomu administratora. Tak na marginesie dotyczy usług kosmetycznych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 22.12.2017 16:13:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny fachowiec. Z takim kimś interesy to czysta przyjemność. Biurowe komputery chodzą jak należy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radosław dnia: 28.11.2017 16:54:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dawid to bardzo dobry specjalista. Wiem, bo nie raz mi pomagał!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 07.10.2017 11:12:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przy naprawie komputerów zawsze pomaga mi pan dawid. nigdy sie nie zawiodłam i wszystkim polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grazyna dnia: 09.09.2017 12:30:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan dawid robił mi stronę mojego gabinetu dentystycznego. musze przyznac, że srona naprawdę działa fajnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 02.08.2017 15:15:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślę, ze trudno byłoby znaleźć tak rzetelnego fachowca, który nie winduje cen za swoje usługi jak pan Dawid. Współpracowałam z nim przy projekcie strony dla marketu i z tego zadania wywiązał się znakomicie a w ustalonym terminie strona była już gotowa. Dla mnie to czysty profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 28.07.2017 18:39:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dawid od dłuższego czasu pozycjonuje stronę firmową i sklep internetowy i wyniki tej działalności są widoczne na google. Kontakt sympatyczny i co najważniejsze konkretny, a cena jak naj bardziej do przyjęcia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Remek dnia: 08.06.2017 15:07:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem koncepcje strony firmowej połączonej ze sklepem internetowym i z bajerami typu koszyk, Payu, konto klienta i sposób dostawy. Pan Dawid wszystko ładnie złożył do kupy i wszystko pięknie wygląda i nie ma żadnych bugów. Świetna i profesjonalna robota!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek_T dnia: 12.05.2017 17:16:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę tu jakiś negatywny komentarz i dziwi mnie ro bardzo. Czyżby konkurencja? Z panem Dawidem współpracuję już od jakiegoś czasu wszystko jest ok. Zdjęcia umieszcza jak trzeba. Teksty jak trzeba. Nie mam się do czego przyczepić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 18.04.2017 14:27:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dawid Szostak zakładał mi stronę internetową mojego sklepu. Wszystko chodzi jak należy. Wszystko było zrobione sprawnie. Dobrze jest znać takiej fachowca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Krzysztofiak dnia: 07.03.2017 13:32:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze współpracowało mi się z tą firmą, która dla mojego biura rachunkowości zrobiła profesjonalną stronę oraz przez długi czas pozycjonowała. Gra była warta świeczki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria81 dnia: 14.02.2017 15:11:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do spraw pozycjonowania bardzo polecam usługi tego Pana, który świetnie tym radzi. Obie stronki znajdują się wciąż w czołówce i daje mi to dużo satysfakcji. Warto skorzystać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rozalia dnia: 13.01.2017 12:40:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzę lokal gastronomiczny i firma Pana Dawida zrobiła bardzo dobrą stronę, gdzie klient może nawet pobrać menu w pdf na telefon i podobne udogodnienia. Współpraca z Panem Dawidem jest strzałem w 10!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: beata31 dnia: 11.12.2016 13:23:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja strona kiepsko stałam w rankingu gogle i dopiero po pozycjonowaniu przez tą firmę zaczęła zdecydowanie piąć w górę. Ze współpracy jestem bardzo zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lena24M dnia: 12.11.2016 18:38:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dawid bardzo ładnie zajął się pozycjonowaniem mojej strony o dosyć popularnej tematyce, czyli masaż i mimo dużej konkurencji w internecie moja strona jest wyszukiwana w pierwszej trójce. Jak on to robi, to nie mam pojęcia?.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PaulaS dnia: 12.10.2016 22:31:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam od niego założoną dobrą stronę firmową. O nic się nie musiałam martwić, bo firma sama się zajęła sprawą domeny, hostingu itd. Wynik jest okazały i ogólnie uważam, że firma jest godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: milena mak dnia: 30.09.2016 12:27:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pomocy pana Dawid Szostak, który stworzył stronę www mojej firmy będziemy mieć klientów z większości Polski. Terminowy i dokładny, człowiek z wizją danego projektu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarosław dnia: 12.08.2016 14:51:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jeśli chodzi o projekt to jestem usatysfakcjonowany na 100%, ale warto też zauważyć super kontakt z grafikiem, dzięki temu, wiem, że to co chciałem, to dostałem, wszystko super dogadane
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marekk dnia: 30.07.2016 16:38:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: projekt bardzo dobry graficznie, jak i cenowo wypada ok, polecam tego grafika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jan dnia: 30.06.2016 14:54:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją