Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Projint Dawid Szostak

Zawód: grafika komputerowa  
Adres: Małopolskie, 32-300 Olkusz Zacisze 28
Telefon: Kom. 504713430
Adres e-mail: projint(małpa)projint.pl
Strona internetowa: www.projint.pl
Opis działalności: grafika, projekty Słowa kluczowe: grafika, projekty

Ocena: 100% pozytywna 30x

Jakość usług: 100% wysoka 30x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 30x
Ceny usług: 100% niskie 30x
Ilość opinii w serwisie: 30
Ilość odsłon profilu firmy: 1438
Data utworzenia profilu: 2016-06-30 14:54:17
Data ostatniej aktualizacji: 2016-06-30 14:54:17 

Opinie o Projint Dawid Szostak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałam fachowca do optymilizacji i pozycjonowania strony własnego biznesu i wybór padł na pana Dawida. Tu się nie rozczarowałam, bo strona teraz się ładnie ładuje i jest już widoczna w sieci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2018-11-16 21:09:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam się zupełnie na tworzeniu stron ani grafice i dlatego takie sprawy zleciłam Panu Dawidowi, który przygotował stosowną stronę internetową o tematyce modystycznej. W razie potrzeby służy też pomocą i cierpliwie i wyczerpująco odpowiada na moje pytania. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malwina dnia: 2018-10-28 18:57:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Namiar na Pana dawida odstałem dzięki znajomemu , który korzystał z jego usług i ogólnie je chwalił. Potrzebował5em wykonania firmowej strony i wspólnymi siłami udało się ten zamysł zrealizować. Strona wygląda ciekawie a za pomoc dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witek dnia: 2018-09-25 22:55:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec jeśli chodzi o pozycjonowanie stron. W dosyć krótkim czasie są bardzo wysoko w wyszukiwarce Google. Koszt za ten typ usługi oceniam za bardzo przystępny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2018-08-16 13:57:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy założeniu kolejnej działalności gospodarczej była potrzebna szybka modernizacja aktualnej strony internetowej o nowe zakładki. D tego celu miałem już sprawdzonego Pana Dawida, który wszystko konkretnie zrobił, a cena jak zwykle była przystępna. Warto było!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirosław dnia: 2018-07-28 17:37:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo chwalę pozycjonowanie, które robi Pan Dawid, a jest to strona o popularnej tematyce, to nie jest łatwo być wyświetlanym na początku gogle, a panu Dawidowi się to jednak udało
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata.S dnia: 2018-06-11 19:03:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Dawida poleciła mi koleżanka. Której zrobił bardzo fajną i profesjonalną stronę o zdrowej żywności, a ja potrzebowałam podobnej tyle, ze o dietetycznym cateringu. Cały mój scenariusz wyglądu strony wykonał znakomicie i wszystko bardzo dobrze wygląda i działa. Teraz pozostaje mi tylko jego zarekomendować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lena dnia: 2018-05-27 15:27:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem kilka pomysłów na sklep internetowy, ale Pan Dawid dorzucił od siebie pewne sugestie, które pozwoliły stworzyć bardzo funkcjonalny i intuicyjny sklep internetowy. Dzięki temu jest duży ruch na stronie, co się wiąrze też z dobrą sprzedażą. Za pomoc, sugestie dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: robert dnia: 2018-04-14 19:12:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobiłem dawno temu stronę, która średnio działała i dopiero interwencja Pana Dawida, która polegała na poprawieniu grafiki, ogólnej optymalizacji oraz pozycjonowaniu to dopiero strona bujnęła w necie jak należy. Za taką rzetelną pomoc dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2018-03-22 14:23:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem problemy z kolorami i może to dlatego, że jestem daltonistą i dla tego poprosiłem o pomoc Pana Dawida, który dopasował wszystkie kolory na mojej stronie sklepu internetowego żeby nie raziły w oczy klientom jaskrawością. W tej chwili wszystkie kolory są ładnie stonowane i witryna wygląda bardzo zachęcająco. Za wszystko grazie i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Albin dnia: 2018-02-27 02:31:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep internetowy w handlu to teraz podstawa, ale raczej jestem w tym temacie laikiem, a ze zrealizowaniem tego celu podjął się Pan Dawid, który w krótkim czasie stworzył ciekawą i funkcjonalną witrynę sklepu. Nie mam problemów z administrowaniem tej witryny a sklep już przynosi swoje zyski w sieci. Za pomoc dziękuję i pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2018-01-17 17:21:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrafiłam założyć konto na FB, ale też chciałam mieć właśną stronę internetową, ale to już wyższa szkoła jazdy. Dlatego wszystkim się zajął Pan Dawid i musze powiedzieć, że poszło to mu gładko a strona jest elegancka i łatwa do edytowania z poziomu administratora. Tak na marginesie dotyczy usług kosmetycznych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2017-12-22 16:13:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny fachowiec. Z takim kimś interesy to czysta przyjemność. Biurowe komputery chodzą jak należy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radosław dnia: 2017-11-28 16:54:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dawid to bardzo dobry specjalista. Wiem, bo nie raz mi pomagał!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-10-07 11:12:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przy naprawie komputerów zawsze pomaga mi pan dawid. nigdy sie nie zawiodłam i wszystkim polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grazyna dnia: 2017-09-09 12:30:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan dawid robił mi stronę mojego gabinetu dentystycznego. musze przyznac, że srona naprawdę działa fajnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2017-08-02 15:15:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślę, ze trudno byłoby znaleźć tak rzetelnego fachowca, który nie winduje cen za swoje usługi jak pan Dawid. Współpracowałam z nim przy projekcie strony dla marketu i z tego zadania wywiązał się znakomicie a w ustalonym terminie strona była już gotowa. Dla mnie to czysty profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2017-07-28 18:39:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dawid od dłuższego czasu pozycjonuje stronę firmową i sklep internetowy i wyniki tej działalności są widoczne na google. Kontakt sympatyczny i co najważniejsze konkretny, a cena jak naj bardziej do przyjęcia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Remek dnia: 2017-06-08 15:07:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem koncepcje strony firmowej połączonej ze sklepem internetowym i z bajerami typu koszyk, Payu, konto klienta i sposób dostawy. Pan Dawid wszystko ładnie złożył do kupy i wszystko pięknie wygląda i nie ma żadnych bugów. Świetna i profesjonalna robota!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek_T dnia: 2017-05-12 17:16:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę tu jakiś negatywny komentarz i dziwi mnie ro bardzo. Czyżby konkurencja? Z panem Dawidem współpracuję już od jakiegoś czasu wszystko jest ok. Zdjęcia umieszcza jak trzeba. Teksty jak trzeba. Nie mam się do czego przyczepić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2017-04-18 14:27:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dawid Szostak zakładał mi stronę internetową mojego sklepu. Wszystko chodzi jak należy. Wszystko było zrobione sprawnie. Dobrze jest znać takiej fachowca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Krzysztofiak dnia: 2017-03-07 13:32:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze współpracowało mi się z tą firmą, która dla mojego biura rachunkowości zrobiła profesjonalną stronę oraz przez długi czas pozycjonowała. Gra była warta świeczki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria81 dnia: 2017-02-14 15:11:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do spraw pozycjonowania bardzo polecam usługi tego Pana, który świetnie tym radzi. Obie stronki znajdują się wciąż w czołówce i daje mi to dużo satysfakcji. Warto skorzystać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rozalia dnia: 2017-01-13 12:40:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzę lokal gastronomiczny i firma Pana Dawida zrobiła bardzo dobrą stronę, gdzie klient może nawet pobrać menu w pdf na telefon i podobne udogodnienia. Współpraca z Panem Dawidem jest strzałem w 10!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: beata31 dnia: 2016-12-11 13:23:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja strona kiepsko stałam w rankingu gogle i dopiero po pozycjonowaniu przez tą firmę zaczęła zdecydowanie piąć w górę. Ze współpracy jestem bardzo zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lena24M dnia: 2016-11-12 18:38:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dawid bardzo ładnie zajął się pozycjonowaniem mojej strony o dosyć popularnej tematyce, czyli masaż i mimo dużej konkurencji w internecie moja strona jest wyszukiwana w pierwszej trójce. Jak on to robi, to nie mam pojęcia?.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PaulaS dnia: 2016-10-12 22:31:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam od niego założoną dobrą stronę firmową. O nic się nie musiałam martwić, bo firma sama się zajęła sprawą domeny, hostingu itd. Wynik jest okazały i ogólnie uważam, że firma jest godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: milena mak dnia: 2016-09-30 12:27:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pomocy pana Dawid Szostak, który stworzył stronę www mojej firmy będziemy mieć klientów z większości Polski. Terminowy i dokładny, człowiek z wizją danego projektu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarosław dnia: 2016-08-12 14:51:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jeśli chodzi o projekt to jestem usatysfakcjonowany na 100%, ale warto też zauważyć super kontakt z grafikiem, dzięki temu, wiem, że to co chciałem, to dostałem, wszystko super dogadane
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marekk dnia: 2016-07-30 16:38:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: projekt bardzo dobry graficznie, jak i cenowo wypada ok, polecam tego grafika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jan dnia: 2016-06-30 14:54:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją