Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Sebastian Kordel

Zawód: Adwokat 
Adres: Lubuskie, 65-068 Zielona Góra Pod Filarami 4/2
Telefon: 683299854 Kom. 600349818 Fax: 683299854
Adres e-mail: sebastian(małpa)kordel.pl
Strona internetowa: www.kordel.pl
NIP:
929-112-94-17
Opis działalności: kompleksowa obsługa prawna osób fizycznych i prawnych Słowa kluczowe: adwokat, kancealria adwokacka, zielona góra

Ocena: 93% pozytywna 42x 3x

Jakość usług: 93% wysoka 41x 3x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 35x 6x 3x
Ceny usług: 76% niskie 13x 27x 4x
Ilość opinii w serwisie: 45
Ilość odsłon profilu firmy: 7247
Data utworzenia profilu: 2014-08-29 12:40:41
Data ostatniej aktualizacji: 2016-06-23 13:55:22 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Sebastian Kordel

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 4 adwokat z którym miałem do czynienia dotychczas i zdecydowanie pan Kordel na plus. mecenas Sebastian Kordel to adwokat przez duże A.....powiem tak tam gdzie inni adwokaci nie mogą lub nie potrafią ....mecenas Kordel to zrobi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol_t dnia: 2016-10-08 10:49:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie szczerze polecam wszystkim Pana mecenasa Sebastiana Kordela. Dlaczego? Bo bedac recydywa i majac kilka spraw kture wydawalo by sie z góry przegraną otóż nie. Pomógł mi i moim znajomym uniknąć odbywania wyroku naprawde dziekijemy i to sa zywe fakty.Pan mecenas stanol na wysokosci zadania i dzieki niemu momo ze mam podwujna recydywe to zdolal pomóc. Szczerze polecam jest niewatpliwie najdkuteczniejszym jak dotad widzialem adwokatem ktury mowi prosto z mostu nie owija w bawelne potocznie mówiąc ita sa dobre relacje klient adwokat.Pozdrawiam panstwa serdecznie
Opinia dodana przez: andrzej trzcinski dnia: 2016-08-29 07:20:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Sebastian Kordel zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie swoim profesjonalizmem i bardzo merytorycznym podejściem do sprawy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2016-08-02 10:49:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, polecam kancelarię adwokacka Sebastiana Kordel. Rzetelny, rzeczowy, adwokat z olbrzymią wiedzą. 5-letnia współpraca w ramach kompleksowej obsługi firmy bez zarzutu. Mecenas stawia się osobiście na każdej z rozpraw, również tych na drugim końcu Polski. Ceny za usługi prawne na umiarkowanym poziomie. Wiele dobrego można także powiedzieć o pracownikach kancelarii. Młodzi, ambitni prawnicy, którzy chętnie pomagają pod nieobecność Mecenasa. Polecam. Adam Garlicki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam Garlicki dnia: 2016-08-01 10:29:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny fachowiec.mily i sympatyczny.kancelaria pracuje w sposób bardzo profesjonalny.dziekuje za duża pomoc w sprawie karnej i rodzinnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek_72 dnia: 2016-07-26 21:52:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam Pana Mecenasa. Fachowe podejście i prowadzenie sprawy, stały telefoniczny lub e mailowy kontakt. Raz jeszcze bardzo dziękuję !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek ZG dnia: 2016-07-11 18:03:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy i zawsze super przygotowany do każdej rozprawy. Profesjonalista. Współpracuje z biegłymi i rzeczoznawcami, którzy są merytorycznie przygotowani oraz terminowi. Cały jego zespół jest również na pięć gwiazdek. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Melissa dnia: 2016-06-22 14:24:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: do mecenasa przyszłam z polecenia. sprawa cywilna o dużą kase i skomplikowana. pomimo tego że w pierwszej instancji przegralismy mecenas napisał apelacje i druga instancja przyznała mi racje. aż się popłakałam jak wygralismy. dziekuej mecenasie. Karolina z Żar
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Karolincia_89 dnia: 2016-06-22 09:02:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadnego kontaktu z mecenasem nie ma doslownie zadnego.Na telefony nie odpowiada umawia sie na rozmowe i nie dotrzymuje slowa.Kasa wysoka wzieta za sprawe i nic doslownie nic nie zostalo zrobione w mojej sprawie,oczywiscie nie ma mowy o zwrocie pieniedzy i to nie malych.Mecenas zachowuje sie nie odpowiedzialnie poprostu dajesz mu pieniadze i tyle nie polecam tego mecenasa
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: NIE ma mowy o reklamacji!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: MAX dnia: 2016-06-19 16:38:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny fachowiec. mecenas wygrał mi sprawę karną z zakresu wyłudzenia. potwierdzam że to jeden z najlepszych adwokatów w regionie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bogusław_23 dnia: 2016-03-15 09:54:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zleciłem sprawe karna.wczesniej zmieniłem adwokata do tej sprawy.mecenas Kordel jest super fachowcem.dostalem tylko grzywne a prokurator chciał kary duzo surowszej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan12kolsko dnia: 2016-03-08 22:20:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dziękuje za profesjonalne a przede wszystkim zwycięskie poprowadzenie sprawy rozwodowej.dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: RobertT dnia: 2016-03-08 13:01:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie potrafi się wysłowić na sprawę wysyła aplikantkę która z każdym zapytaniem dzwoni do szefa (szkoda pisać) kiedy zadasz pytanie mecenasowi - zero konkretów ciągnie kancelarię na nazwisku ojca
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2016-02-06 09:49:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretny i bardzo dobry adwokat. nie pierwszy raz korzystałem z usług pana mecenasa. zawsze szybko i skutecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-01 13:40:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mecenasa artykuły czytałem w gazecie wyborczej i we wprost. stąd wybór. faktycznie adwokat pełna klasa. poprowadził sprawę karną bardzo dobrze. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-01 19:54:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług tego pana.czasami tylko cieżko sie z mecenasem skontaktować ale jego aplikantki profesjonalnie udzielają wszelkich informacji.dobra rada;najlepiej przedzwonic do sekretariatu i poprosić aby aplikantki umówiły na spotkanie z mecenasem na konkretna godzinę i dzień.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna34 dnia: 2015-10-08 17:40:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie zawsze odbiera telefon i czasami zakręcony. ale potwierdzam że to zdecydowanie jeden z najlepszych adwokatów w Zielonej Górze. czytałem o nim dużo we WPROST
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasiaj79 dnia: 2015-04-19 19:02:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie najlepszy adwokat w Zielonej Górze. bardzo skuteczny i niedrogi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kamilj dnia: 2015-02-22 17:25:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: obsługa prawna na wysokim poziomie. pana mecenas jego pracownicy bardzo uprzejmi i pomocni. sprawa wygrana
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-01 21:21:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Totalna porazka!Pan mecenas nie pokazał się nawet na rozprawie tylko przysłał aplikantkę,która nie bardzo wiedziała po co przyszła.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: karola dnia: 2015-01-01 17:34:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawa karna poprowadzona bardzo dobrze.byl to moj 4 adwokat w Zielonej Gorze.zdecydowanie najlepszy ale i najdroższy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: jakubowski dnia: 2014-12-27 15:24:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo skuteczny adwokat. szybko i profesjonalnie.zdecyowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomty6 dnia: 2014-12-17 22:25:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: skuteczny i niedrogi adwokat. zawsze na sprawę przychodził osobiście.przygotowany i bardzo merytoryczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Franekgorzow dnia: 2014-12-01 09:51:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: gdyby nie te opóźnienia to było super :-) nie zawsze odbiera telefon. ale to że jest mega skuteczny to prawda. sprawa karna poprowadzona zwycięsko :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: joananP dnia: 2014-11-25 16:14:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie najlepszy adwokat w Zielonej Górze. bardzo skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasiajop dnia: 2014-11-20 15:29:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny i bardzo doby adwokat. ale bardzo długo czekałem na załatwienie sprawy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jurekt dnia: 2014-11-08 16:40:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ogólnie ok :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasiap dnia: 2014-10-30 11:38:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kancelarie znalazłem w internecie.mecenasa znam także z jego artykułów we wprost.czasami cieżko dodzwonić sie do mecenasa ale poza tym wszystko ok.9 na 10
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 2014-10-23 23:02:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osoba bardzo kompetentna.adwokat przez duze A ....polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jozeknowadol dnia: 2014-10-22 17:26:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłem tego mecenasa w internecie.troche rozstrzepany ale jak poszliśmy do sadu na rozprawę to zupełnie inny człowiek.waleczny i agresywny.jak bede miał problem to na pewno do niego wroce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: stasiuz dnia: 2014-10-21 23:04:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: skuteczny i dobry adwokat. najlepszy w Zielonej Górze. Ceny nie małe ale można płacić na raty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: spółkasulechów dnia: 2014-10-21 10:42:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pana mecenasa wybrałem po jego artykułach we WPROST. dla mnie najważniejsze był to ze zawsze był osobiście na rozprawach. ceny nie niskie ale też nie ma tragedii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KamilS dnia: 2014-10-13 09:08:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam. dobry adwokat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rene dnia: 2014-10-12 11:55:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat ktory uratował mi życie :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-10-08 17:32:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi pomógł w sprawie karnej choć sprawa była mega trudna.ma bardzo dobre relacje z sędziami i prokuratorami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2014-10-07 21:35:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młody, sprawny, skuteczny.....tak by można było mecenasa Kordela opisać. Na minus nie zawsze odbiera komórke...;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-05 15:46:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mi skutecznie i profesjonalnie poprowadził całą batalię sądową i wygrał dla mnie sprawę,jestem bardzo mile zaskoczony jakością świadczonych usług, jeśli będę potrzebował jeszcze pomocy adwokata to na pewno skorzystam z jego kancelarii
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-10-04 21:49:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzi mi mecenas sprawę cywilna.sprawa była trudna i nadal sie toczy w sadzie. Polecem tego adwokata.ceny normalne ani duzo ani mało
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Igorter dnia: 2014-10-03 21:36:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi pomógł w sprawie rodzinnej i karnej.zawsze przygotowany na rozprawę o chodzi na rozprawy osobiście.??
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aleksasnder dnia: 2014-10-03 21:24:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: osobiście polecam Pana adwokata Sebastiana Kordel zna się na swoim fachu, pomógł mi przy rozwodzie, dzięki niemu rozwód przebiegł szybko i bezboleśnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: DorotaK dnia: 2014-10-03 19:34:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawa rodzinna i podział majątku. jestem bardzo zadowlona. Walczył jak lew :-) na sprawy zawsze chodził osobiście i nie wysyłał aplikantek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasiabu89 dnia: 2014-09-14 18:35:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalna obsługa adwokacka.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: leszekd dnia: 2014-09-05 14:00:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry i skuteczny adwokat.chyba najlepszy w Zielonej Gorze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jeronimoo dnia: 2014-09-02 23:43:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zleciałem p. mecenasowi sprawę gospodarczą. mieszkam i pracuje w USA. Wszystko odbywało sie drogą emailową. Pan Mecenas i jego aplikantki bardzo pomocni. Polecam kancelarie adw. Sebastiana Kordel
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: daroUSA dnia: 2014-08-30 14:14:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry adwokat. miły i sympatyczny. rzeczowy. duże doświadczenie. do mecenasa trafiłam przez tygodnik WPROST gdzie często czytałam jego wypowiedzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasianb dnia: 2014-08-30 10:47:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją