Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Padjas Kancelaria Prawna - Procesy Sądowe, Mediacje & Negocjacje, Odszkodowania od Ubezpieczycieli Damian Padjas

Zawód: doradztwo prawne Prawnik 
Adres: Wielkopolskie, 63-220 Jarocin, Pleszew Kotlin Magnuszewice 110/11
Telefon: 663491822 Kom. 663 491 822 Fax: 663491822
Adres e-mail: kancelaria.prawna.mdp(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.damianpadjas.pl
NIP:
617-174-55-14
Opis działalności: Padjas Kancelaria Prawna - Dochodzenie Odszkodowań od Ubezpieczycieli OC, AC, NNW, Na Życie, Spory z Bankami Słowa kluczowe: Odszkodowanie OC, AC, NNW, Na Życie, Kancelarie prawne, Adwokat, Radca prawny, Prawnik, Prawo gospodarcze, Prawo karne i cywilne, Prawo rodzinne i spadkowe, Usługi prawne, Negocjacje, Mediacje

Ocena: 100% pozytywna 84x

Jakość usług: 100% wysoka 84x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 75x
Ceny usług: 100% niskie 73x 2x
Ilość opinii w serwisie: 84
Ilość odsłon profilu firmy: 14934
Data utworzenia profilu: 07.04.2010 19:15:05
Data ostatniej aktualizacji: 22.05.2016 01:36:21 

Opinie o Padjas Kancelaria Prawna - Procesy Sądowe, Mediacje & Negocjacje, Odszkodowania od Ubezpieczycieli Damian Padjas

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm i ogromna wiedza. Szybki i bezproblemowy kontakt. Polecam P. Damiana w 100%. To nie pierwsza moja sprawa wygrana przez P. Padjasa, jest on rzeczowym fachowcem w swoim zawodzie. Ponadto ceny usług są bardzo konkurencyjne i przystępne. Jeśli ktoś ma problem natury prawniczej, to z czystym sumieniem polecam. Dodam, że w moim przypadku chodziło o skomplikowaną kolizję drogową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 22.06.2020 08:51:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyna i słuszna opinia jaką mogę wystawić w moim przypadku to 100% pozytywna. Sprawa nie do wygrania? To żaden problem .Oczywiscie finał najlepszy z możliwych. Pełne zaangażowanie Pana Mecenasa i przede wszystkim dobra wola,intuicja, i co najważniejsze dla mnie : nie odbieranie nadziei . Polecam współpracę z tą Kancelaria. Reprezentuje wszystkie najwyższe standardy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak jakichkolwiek reklamacji ! Nie było takiej potrzeby.
Opinia dodana przez: Małgorzata Bielak dnia: 17.06.2020 14:43:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa Damiana z czystym sumieniem . Profesjonalista ,wszystko dokładnie wyjaśnia ,natychmiastowo odpisuje nie ma znaczenia czy jest to sobota czy niedziela .Kiedy już byliśmy przekonani ,że PZU nie da się wygrać Pan Damian do końca walczył do tego stopnia,że wygrana odszkodowania była większa niż zapewniała polisa.Jesli tylko będziemy potrzebować prawnika to znowu skorzystamy z tej Kancelarii. Pozdrawiamy Zbigniew i Beata .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.02.2020 08:02:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo usatysfakcjonowana profesjonalnym i sumiennym podejściem do mojej sprawy.W imieniu własnym dziękuję za wysoki poziom usługi,współpraca z PANEM daje komfort rzetelnego wsparcia prawnego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta Rudnicka dnia: 07.12.2019 00:10:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z panem Mecenasem wszystko załatwiałam mailowo. Odpowiedzi były szybkie i rzeczowe. Słowa, które mi Pan napisał - "żeby wygrać, trzeba grać" zapamiętam do końca życia. wystarczył jeden list, ale za to jaki treściwy, aby sprawa została zakończona wygraną. Podkreślam, że chodziło o Pocztę Polską i abonament RTV. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Dorota Pietruszewska dnia: 07.11.2019 13:42:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam , każdemu kto ma jeszcze jakieś wątpliwości . Szybko , skutecznie oraz bezproblemowa tak mogę określić działania Pana Mecenasa. Wielki profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.10.2019 15:11:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa zajęcia środków z tytułu niepłacenia abonamentu. Przepisy obowiązujące Pocztę Polską skonstruowane są po bandycku, jednak Pan Mecenas poradził sobie ze wszystkim. Sprawa zakończona pozytywnie odzyskaniem UKRADZIONYCH przez pocztę polską pieniędzy. Szczerze polecam usługi prawne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 06.09.2019 12:16:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna,fachowa i szybka obsluga prawna która dotyczyła zaległego zdaniem Poczty Polskiej abonamentu RTV. Sprawa załatwiona pozytywnie.Dodam również,że Pan Mecenas to sympatyczny i życzliwy człowiek, z dużą cierpliwością wszystko dokładnie mi wyjaśnił.Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna K. dnia: 11.06.2019 16:45:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas zajął się moją sprawą z pełnym zaangażowaniem. Wysoki profesjonalizm i skuteczność za niewielką opłatę. Pełne zwycięstwo. Zdecydowanie Polecam usługi tej Kancelarii i jeśli zajdzie taka potrzeba skorzystam jeszcze raz. Tymczasem dziękuję bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota z Otwocka dnia: 16.05.2019 15:18:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, bardzo rzetelny oraz bardzo szybko dzialajacy prawnik bardzo olecam wspolprace. Wybronil Pan moja mame przed nieprawnie dzialajaca Poczta Polska, ktora chciala wyludzic od mojej mamy oplate za abonament radiowo-telewizyjny. Mama jest emerytka i ma bardzo niska emeryture, zajecie emerytury skutkowalo tym iz zostala bez srodkow do zycia. Dziekujemy za skuteczna pomoc i polecamy wszystkim wspolprace z Panem Damianem. Pieniadze zostaly odzyskane oraz cala sprawa zostala zakonczona z pozytywnym skutkiem dla mojej Mamy. Caly kontakt odbywal sie droga elektroniczna co ulatwilo szybkie dzialanie. Raz jeszcze DZIEKUJEMY Panie Damianie I polecamy wspolprace.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa i Anna dnia: 06.05.2019 13:54:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolejna wygrana sprawa. Powtórzę moją opinię : wysoki profesjonalizm i skuteczność, a dodatkowo życzliwy i sympatyczny człowiek. Szybki kontakt mailowy. Jestem zadowolona z jego pracy oraz jej wyników. Pan Mecenas należy do tych adwokatów, którzy odpisują na wiadomości klienta, pozostają z nim w kontakcie i poświęcają mu optymalną ilość czasu. W moich dwóch wygranych sprawach, postępował zgodnie z etyką zawodową. Sprawa była związana z abonamentem RTV. Sprawa wygrana - poczta zwróciła pieniądze. Gdybym kiedyś znów potrzebowała pomocy prawnej - wybór będzie tylko jeden: Damian Padjas :-) Dlatego szczerze polecam obsługę prawną właśnie u niego!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 14.04.2019 19:04:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Damian Pajdas prowadził sprawę zleconą przeze mnie. Walka z urzędami i biurokracją była niełatwa. Bardzo się cieszę, że trafiłem na tego prawnika. Konkretny,zawsze odpowiadał na pytania i korespondencję. Niestrudzony i bardzo rzetelny. Do tego praca, którą włożył byla o wiele wiecej warta, niż zapłata za nią. Jestem pod wrażeniem, że są tacy prawnicy. A miałem już z nie jednym do czynienia. A najważniejsze, że sprawę udało sie wygrać. Bardzo fajnie spotkać, rzetelność i profesjonalizm z ludzkim i życzliwym podejściem w jednej osobie. Dziękuję Panie Mecenasie Padjas i zycze wielu sukcesów i wielu zyczliwych ludzi na Pana drogach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Ulatowski dnia: 07.04.2019 17:07:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki profesjonalizm i skuteczność, Szybki kontakt mailowy. Jestem zadowolona z pracy mecenasa oraz jej wyników. Sprawa była związana z abonamentem RTV. Gdybym kiedykolwiek znowu potrzebowała pomocy prawnej - wybór będzie tylko jeden: Damian Padjas Dlatego szczerze polecam obsługę prawną właśnie u niego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: katarzyna dnia: 25.03.2019 19:51:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim mającym problemy prawne Kancelarię p. Damiana Padjasa. Sprawy są załatwiane za pośrednictwem internetu. Kontakt świetny, odpowiedzi na zgłaszane problemy szybkie i rzeczowe. Profesjonalizm w każdym calu.Dodatkowym atutem są niskie ceny porad i pośrednictwa prawnego. W moim przypadku trudna sprawa z Pocztą Polską o abonament RTV po długich bojach wreszcie wygrana. Jeszcze raz polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stan dnia: 27.09.2018 21:10:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko załatwiane mailowo. Odpowiedzi szybkie i rzeczowe. Po dość długo ciągnącej się sprawie wreszcie wygrana. Podkreślam, że chodziło o Pocztę Polską i abonament RTV. Działania kancelarii skuteczne. Kontakt mailowy bardzo dobry. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Stan dnia: 26.09.2018 21:02:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To chyba jedyny prawnik któremu nie zależy na pieniądzach a na solidnie wykonanej pracy. Super kontakt , pełen profesjonalizm i fachowość. Polecam na 1000%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej B dnia: 26.07.2018 11:09:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa obsługa. Od początku do końca miało się poczucie, że Państwo z Padjas Kancelaria Prawna znają się na rzeczy i wiedzą co robią. Polecam z czystym sumieniem! Dziękuję im za to.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir dnia: 23.07.2018 17:47:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mec. Damian Padjas skutecznie wywalczył umorzenie należności abonamentu rtv, w krótkim czasie. Świetny kontakt. Polecam wszystkim mającym problemy z nieuczciwym ściąganiem abonamentu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 09.07.2018 11:03:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Damian Padjas to kompetentny i rzetelny człowiek. Zarówno On jak i Jego kancelaria prawna są zdecydowanie godni polecenia. Profesjonalne podejście do sprawy, natychmiastowe odpowiedzi mailowe, efektywność w działaniu to cechy, które charakteryzują Pana Mecenasa. Moja sprawa dotyczyła zaległego abonamentu RTV (zaległy zdaniem Poczty Polskiej), sprawa ciągnęła się, ale warto było czekać, bo stała się sprawą wygraną i to dzięki fachowcowi, którym jest Mecenas Damian Padjas, warto mu zaufać i sprawy natury prawnej powierzyć Jemu i Jego kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANETA Ś. dnia: 27.06.2018 09:02:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Gorąco polecam Pana Mecenasa. Jest prawdziwym fachowcem.Profesjonalnie podchodzi do każdej sprawy. W moim przypadku to walka o zaległości RTV. Sprawa wygrana- umorzenie. Bez wsparcia prawnego Pana Mecenasa nie miałabym żadnych szans. Bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa B. dnia: 09.06.2018 12:48:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam Kancelarię Pajdas.Wywalczone umorzenie w sprawie abonamentu rtv.Wszystko online bez biegania z dokumentami.Usługa w rozsądnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Abonament RTV
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 03.05.2018 23:28:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prawna naprawdę godna polecenia. Odpowiedzi na maile natychmiastowe, kompetencja i efektywność działania na bardzo wysokim poziomie.Moja sprawa to walka o zaległy abonament RTV (zaległy zdaniem Poczty Polskiej) sprawa wygrana po mino, że ciągnęła się parę lat.Mecenas Damian Padjas to fachowiec któremu naprawdę warto zaufać i polecić nasze problemy natury prawnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Reklamacji nie było, sprawa załatwiona pozytywnie :).
Opinia dodana przez: Mariusz Mazurek dnia: 10.02.2018 19:49:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 3,5 lata walki w sprawie umorzenia egzekucji skarbowej abonamentu RTV i w końcu jest umorzenie! Brawo Panie Damianie! Kompetencja i profesjonalizm - to Pana wyróżnia! Dziękuję! Samym nam by się to nie udało! Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zibi dnia: 09.02.2018 15:04:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, wnikliwość, skrupulatne podejście do tematu i co najważniejsze skuteczność w działaniu. A wszystko to za bardzo rozsądną cenę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek Burian dnia: 05.02.2018 09:23:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa załatwiona pozytywnie. Obsługa na wysokim poziomie. Gorąco polecam Padjas Kancelarię Prawną. Po prostu fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Lucyna Wróbel dnia: 28.12.2017 23:13:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria działa naprawdę szybko. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa H. dnia: 01.06.2017 13:39:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam kancelarię Pana mecenasa Damiana Padjasa. Rzeczowy, miły , profesjonalnie podchodzący do sprawy.Pomógł mnie odzyskać pieniądze pobrane z podatku dochodowego,zajęte przez Pocztę Polską (abonament rtv). Znając podejście i zdolności mecenasa, poprosiłam o zajęcie się kolejną nurtującą mnie sprawą. B.Dąbkowska z Zielonki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.01.2017 19:42:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy Kancelarię i Pana Mecenasa. Szybko sprawnie i konkretnie. Kiedy już straciliśmy nadzieję na odzyskanie pieniędzy za biostymulator, który bardziej szkodził niż pomagał, Pan Damian Padjas skutecznie zadziałał i wykazał nieprawidłowości przy sprzedaży urządzenia. Gorąco polecamy. Mecenas godny zaufania. Bogusia i Marek z piotrkowskiego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.07.2016 13:33:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę Kancelarie bez cienia wątpliwości,prawnik Pan Damian Padjas jest bardzo konkretny,cierpliwy,nie ignorujący klienta,wszystko wyjaśnia ,tłumaczy odpowiada na wszelkie,pytania ,rozwiewa watpliwosci ,odpowiedzi mailowe są niemal od razu.Bez znaczenia jest także z jakiej miejscowości pochodzi klient,całość załatwiania spraw przebiega sprawnie i przejrzyście...mogłabym tak jeszcze dużo wymieniać pozytywów i mimo ,że sprawa jest w toku i nie znam jej końca to rzetelność z jaką ten Mecenas podchodzi indywidualnie do klienta i poświęca mu swój czas jest godna polecenia.Jak najbardziej wysoka ocena ...kancelaria godna zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby reklamacji,kancelaria jak sam jej właściciel Damian Padjas to zdecydowany i konkretny prawnik o wielkiej wiedzy
Opinia dodana przez: E.B z Leszna wlkp. dnia: 21.07.2016 17:16:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa dotyczyła abonamentu RTV. Tylko dzięki profesjonalnemu zaangażowaniu Pana Mecenasa Damiana Padjas została sfinalizowana pomyślnie. Bez wsparcia prawnego Pana Mecenasa nie miałbym żadnych szans na pozytywne dla mnie rozstrzygnięcie problemu. Pan Damian jest rzeczowy, kompetentny i co najważniejsze – skuteczny. Odpowiada bezzwłocznie na każdy zgłoszony problem, na każde pytanie. Szybki i bezproblemowy kontakt poprzez internet. Każdemu, kto ma podobny problem polecam Kancelarię Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 18.07.2016 12:14:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dogodny kontakt, a najważniejsze pełny profesjonalizm i bardzo dobra skuteczność podjętych działań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy Kotlarek dnia: 08.07.2016 17:12:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim gorąco usługi Pana Mecenasa. Wielki profesjonalizm, szczegółowe wyjaśnienie tematu, poświęcenie dużej ilości czasu przygotowanie wszystkich pism i pozwu co pozwoliło w moim przypadku wygrać sprawę bez mojej obecności w sądzie. Sąd 3 listopada 2015 zasądził zwrot za kartę pojazdu w kwocie 500 zł plus odsetki do dnia wypłaty od dnia 2 maja 2006 roku. POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: aNDRZEJ B. dnia: 06.03.2016 12:41:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawa dopłaty do odszkodowania z OC sprawcy przeciwko jednej z dużych ubezpieczalni wygrana dzieki profesjonalnemu podejsciu i kompetencjom p. Padjasa. Polecam i na pewno jeszcze skorzystam z usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszek O. dnia: 02.03.2016 14:31:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomimo tego, że nie miałem wielkich nadziei na wygraną w sądzie (sprawa z bankiem), postanowiłem spróbować. I okazuje się, że sprawa wygrana! Z Panem Damianem doskonały kontakt, wszystko szybko i fachowo. W każdej chwili można liczyć na pomoc. Polecam na 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław W. dnia: 02.03.2016 08:22:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki profesjonalizm i skuteczność, a dodatkowo życzliwy i sympatyczny człowiek. Szybki kontakt mailowy. Jestem zadowolona z jego pracy oraz jej wyników. Pan Mecenas należy do tych adwokatów, którzy odpisują na wiadomości klienta, pozostają z nim w kontakcie i poświęcają mu optymalną ilość czasu. W moich dwóch wygranych sprawach, postępował zgodnie z etyką zawodową. Jedna sprawa była związana z abonamentem RTV, druga sprawa to rozliczenia z byłym pracodawcą. Mimo, że nie wiedziałam jak sprawy się skończą, podobało mi się rzetelne i fachowe podejście do przedstawionych Panu Damianowi problemów. Gdybym kiedyś znów potrzebowała pomocy prawnej - wybór będzie tylko jeden: Damian Padjas :-) Dlatego szczerze polecam obsługę prawną właśnie u niego!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna K. dnia: 06.02.2016 20:24:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas rewelacja.mieliśmy sprawę z harmonizerem,w Hrubieszowie nikt nie chciał pomóc a pan Padjas bez zastanowienia za nieduże pieniądze i sprawa wygrana.Jesteśmy mu bardzo wdzięczni i mocno polecamy jeśli ktoś ma problemy z firmami które wciskają bezużyteczny sprzęt medyczny za duże pieniądze to tu trzeba się zgłosic
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mery dnia: 07.01.2016 13:29:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług przy niskiej cenie.Jestem bardzo zadowolony i gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji.
Opinia dodana przez: ROBERT BLICHARZ dnia: 04.01.2016 14:18:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z obsługi prawnej. Fachowe podejście do sprawy . Polecam z czystym sercem usługi Kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 15.10.2015 18:46:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik. Byłam w trudnej sytuacji życiowej i Pan Damian fachowo i profesjonalnie doradził jak postępować. W ostatnim czasie miałam okazję poznać kilku prawników, ale tylko ten zasługuje na pozytywną opinię, udziela dokładnych i rzeczowych odpowiedzi na pytania, a przy tym jest bardzo sympatycznym człowiekiem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 06.10.2015 19:32:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz kolejny mecenas Damian Padjas pomógł nam odzyskać pieniądze. Tym razem chodziło o znaną firmę ubezpieczeniową, która znacznie zaniżyła wypłatę świadczenia za szkodę komunikacyjną. Firma ubezpieczeniowa skutecznie zniechęcała nas do podejmowania dalszych kroków zmierzających do uzyskania odpowiedniego odszkodowania (podważali kosztorys rzeczoznawcy, żądali faktur zakupu nowych części itd). Kiedy przedstawiliśmy problem Panu Damianowi bez wahania uznał podstawę naszych roszczeń. Przygotował odpowiednie dokumenty i po zaskakująco krótkim czasie odzyskaliśmy kwotę wielokrotnie wyższą od wcześniej przyznanej przez firmę ubezpieczeniową. Jesteśmy zwykłymi ludźmi( ja pracuje w biurze a mąż prowadzi małą jednoosobową firmę)i zgodnie uważamy,że dzisiaj w naszym kraju przeciętny "Kowalski" bardzo dużo traci bo nie ma siły walczyć z urzędnikami, sądami, firmami ubezpieczeniowymi o coś co mu się słusznie należy. Usługi świadczone przez Kancelarię Pana Damiana są na najwyższym poziomie i co ważne nie są drogie. Śmiało możemy teraz powiedzieć, że mamy "swojego prawnika".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota i Borys dnia: 15.05.2015 11:47:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetencja, pełny profesjonalizm, błyskawiczna reakcja na przesyłane informacje, wzór współpracy przy pomocy informatyki. Kancelaria prawnicza z prawdziwego zdarzenia, godna polecenia każdemu. W przyszłości jeśli zajdzie potrzeba, nie zawaham się powierzenia swoich spraw prawnych tejże Kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew Ornowski dnia: 11.04.2015 16:24:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam! Usługa błyskawiczna, konkretna,fachowa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa H. dnia: 30.03.2015 20:30:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odziedziczyłam w spadku kredyt po cioci. Poszłam po poradę do prawnika z miejsca zamieszkania - Otwocka - poinformował mnie, że nic się nie da ze sprawą zrobić. Na szczęście trafiłam w internecie na Pana Mecenasa Damiana Padjas. W chwili obecnej, po zajęciu się sprawą przez Pana Mecenasa Damiana Padjasa, mam sprawę umorzoną. Poza tym z Mecenasem jest bardzo dobry kontakt, jest słowny, konkretny. Polecam jego usługi!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Bąbik dnia: 30.01.2015 20:29:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzieki Panu Damianowi udało mi się odzyskać pieniądze za 2 karty pojazdu wraz z odsetkami. Cała korespondencja została załatwiona przez internet. Krok po kroku w bardzo przystepny i prosty sposób. Wystarczyło tylko wydrukowac dokumenty i złożyć w odpowiednim czasie oraz miejscu i czekac na decyzje sądu. Na wszystkie moje pytania otrzymywałem bardzo szybkie i konkretne odpowiedzi. Szczerze i gorąco polecam usługi Pan Damiana Padjasa i serdecznie dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 30.01.2015 12:41:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: odzyskałam, dzięki kancelarii,zwrot za 2 karty pojazdów-850 zł + odsetki od kwietnia 2011r-w tym czasie próbowałam samodzielnie odzyskać pieniądze,starostwo odmówiło i zaprzestałam dalszego starania- a w kwietniu br zgłosiłam się o pomoc do kancelarii PADAJS(łącznie otrzymałam ok. 1300zł). Współpraca super, natychmiastowe odpowiedzi na moje e-maile,polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 10.12.2014 22:02:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, mieliśmy sprawę o zwrot kosztów za kartę pojazdu, sprawa odbywała sie drogą internetową, co znacząco ułatwiło konakt. Pan Damian Padjas rzetelnie, szybko i skutecznie doprowadził sprawę do pozytywnego zakończenia sprawy. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena i Roman dnia: 08.12.2014 21:26:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalne podejscie do klienta warto polecac
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: szwajcar dnia: 08.12.2014 17:13:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny człowiek, dobry kontakt i skuteczność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech Balawender dnia: 20.11.2014 07:58:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z toku sprawy jaka prowadzi pan D. Padjas polecam wszystkim tak dobrego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 07.10.2014 10:47:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszyskim tą Kancelarię Prawną. Wszysko załatwia się przez internet. P. Damian jest super fachowcem, dotrzymuje danego słowa. Dzięki niemu rodzice nie musieli spłacać bezprawnie zaciągnietego kredytu na około 5 000,00 zł - zostali oszukani przez przedstawicieli handlowych. Wszyskim polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 26.09.2014 11:28:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Damian Padjas to osoba naprawdę godna polecenia. Współpraca z nim zawsze przegiega pozytywnie. Jest prawdziwym fachowcem i jeśli prowadzi sprawę jest bardzo konkretny. Wszystko zawsze na czas, fachowe doradztwo. Na sprawie wiele pozytywnych rzeczy usłyszałam od sędziego na temat fachowości tego prawnika. Sama znalałam z nim kontakt poprzez internet i zdałam się na opinie internautów - osób którym kiedyś pomógł. Odzyskałam pieniążki za karty pojazdu,mimo wielu problemów z urzędnikami wydziału komunikacji. Raz jeszcze polecam współpracę z Panem Damianem!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota B. dnia: 12.07.2014 11:50:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie pod każdym względem. Dzięki Panu Padjasowi wygrałam sprawę w Sądzie i odzyskałam pieniądze za kartę pojazdu + odsetki za ostatnie 8 lat. Pomimo sporej odległości cały proces przebiegł bez zarzutu. Cała korepondencja odbywała się drogą internetową, super wygodnie. Otrzymałam odpowiedź na każde pytanie w tempie ekspresowym. To samo tyczy się dokumentów (pozwu, odwołania itd.). które przesłane mi zostały prawie natychmiast. Gorąco polecam usługi Pan Damiana Padjasa i serdecznie dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. M.Opalińska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Opalińska dnia: 14.04.2014 15:28:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z całą odpowiedzialnością usługi Kancelarii, jest szybka, fachowa, rzetelna, w przystępnej cenie i skuteczna!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: sylwus70 dnia: 16.03.2014 09:19:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zakończyło się to kilkuletnie oczekiwanie na sprawy związanie z zasiedzeniem. Sprawa zakończona pozytywnie!W podświadomości składam duży ukłon w Pana stronę. Jestem niezmiernie wdzięczna za pomoc, wytrwałość i cierpliwość obustronną. Stały się one niezwykłymi cechami,które towarzyszyły. DZIĘKUJĘ to za mało! POLECAM WSZYSTKIM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania N. dnia: 13.01.2014 19:54:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Kolejna sprawa o zwrot za karty pojazdów wygrana dzięki pomocy Pana Damiana. Zostały jeszcze dwie. Gdyby nie pomoc prawna mecenasa już dawno byśmy zrezygnowali. Bez znajomości przepisów prawnych przeciętny obywatel nie ma szans w sądzie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 18.12.2013 21:30:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo konkretny facet pomogl mi odzyskac kase za 66 kart pojazdu niemala kwota i jest tani w porownaniu do innych pozdrawiam r.k.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.12.2013 18:37:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie Pana Damiana, jednocześnie dziękując za pomoc w odzyskaniu nienależnie pobranej opłaty za wydanie karty pojazdu. Wygrana sprawa w sądzie, zwrot kwoty 500zł + 30zł(kosztów sądowych)+odsetki (od momentu wezwania Starostwa do zwrotu za kartę). Pan Damian, konkretny, rzeczowy, miły i przyjazny dla klienta. Błyskawiczny kontakt i porada prawna. Niska cena za pomoc. Szczerze POLECAM!!! i jeszcze raz dziękuję Panu Damianowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz z Lublińca dnia: 15.11.2013 14:29:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam,gorąco polecam usługi Mecenasa Damiana Padjas.Dzięki pomocy Pana Mecenasa wygrałam dwie sprawy dotyczące zwrotu za karty pojazdów.Urząd zwrócił mi po 500zł za kartę plus odsetki plus koszty sądowe.Pan Mecenas sprawnie i fachowo pomógł mi w każdym momencie sprawy,nawet późna godzina wieczorna nie stanowi problemu,żeby pomóc w napisaniu pisma,bardzo dobry kontakt,pełen profesjonalizm.Jestem bardzo zadowolona z obsługi i fachowo przygotowanych pism,za niewielkie pieniądze.W przyszłości,jeśli będę potrzebowała pomocy prawnej,na pewno zwrócę się do Mecenasa. Wszystkim,którzy potrzebują takiej pomocy polecam Kancelarię Prawną Damian Padjas. Serdecznie dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabela Broda dnia: 22.08.2013 21:26:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Pan Damian Padjas pomógł nam odzyskać zwrot za 5 kart pojazdów. Dzięki niemu przebrneliśmy przez gąszcz przepisów sądowych, w których przeciętny obywatel napewno by się zagubił. Zawsze doradza, podpowiada, znajduje najlepsze rozwiązanie problemu. Pełen profesjonalizm, bardzo dobry kontakt, duża wiedza, niewielkie koszty. Pan Damian prowadzi nasze 3 kolejne sprawy o odzyskanie zwrotu nadpłaty za karty pojazdu.Jesteśmy pewni, że zrobi wszystko, aby także one zakończyły się dla nas pozytywnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi i rezultatów nasze współpracy. Polecamy mecenasa Damiana każdemu, kto ma jakiś problem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji.
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 11.07.2013 13:28:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia jak najbardziej pozytywna. Dzięki pomocy Pana Damiana otrzymałem od Starostwa zwrot nadpłaty za kartę pojazdu + ustawowe odsetki i opłaty sądowe. Pan Damian sam pilnował terminów składania pism, a na zadawane pytania otrzymałem błyskawiczną odpowiedź.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 30.05.2013 20:35:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy. Przeprowadził pozytywnie sprawę o uregulowanie stanu prawnego nieruchomości i spadkowe . Zaproponował najlepsze rozwiązanie, które sprawdziło się i zaoszczędziło nam sporą część oszczędności. Bardzo konkretny i ceni sobie punktualność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rodzina K. dnia: 17.03.2013 17:20:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Wczoraj przy pomocy Pana Damiana Padjasa wygrałem sprawę w Sądzie o zwrot za kartę pojazdu. Starostwo musi mi zwrócić całe 500 zł plus koszty sądowe plus odsetki. Jakość usług na najwyższym poziomie, Pan Damian profesjonalista w każdym calu, sympatyczny i konkretny, terminowy człowiek. Zaznaczam, że cena, za pomoc w załatwieniu sprawy jest bardzo niska. Polecam wszystkim Pana Damiana -na 100% wygrana sprawa! Panie Damianie jeszcze raz serdecznie dziękuję - Jarek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 01.03.2013 11:43:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Z wielką przyjemnością polecam usługi Mecenasa Damiana Pajdas. Przed niecałym miesiącem wygrałam dzięki Mecenasowi sprawę ze Starostwem o zwrot opłaty za Kartę Pojazdu. Wyrok przed kilkoma dniami się uprawomocnił i dostałam już zwrot, całe 500 PLN plus odsetki i oczywiście zwrot kosztów. Sprawa trwała rok, ale warto było powalczyć i mieć WIELKĄ satysfakcję WYGRANEJ:) Pan Damian wykazał się uczciwością, rzetelnością, terminowością przygotowywania pism, a przede wszystkim ogromną wiedzą i pełnym profesjonalizmem. Panie Damianie SERDECZNIE za WSZYSTKO DZIĘKUJĘ!Pozdrawiam i życzę samych wygranych:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwik dnia: 02.02.2013 19:07:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz skorzystałem z fachowej wiedzy i profesjonalnych usług Pana Damiana i już dziś wiem, że będzie następny raz. Sprawa, którą wygrałem dotyczy zwrotu za kartę pojazdu. Starostwo początkowo nie chciało wypłacić pieniędzy, a później wyrokiem Sądu Rejonowego, wreszcie Okręgowego Wydziału Odwoławczego, zostało przymuszone wraz z odsetkami od 2006r. Pieniążki dość spore jak dla mnie. Specjaliście serdecznie dziękuję za fachowość, a potrzebujących kieruję do Pana, bo na pewno warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 18.12.2012 22:20:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W latach 2003-2006 podczas sprowadzania samochodu z krajów Unii Europejskiej obowiązywała zawyżona opłata za wydanie karty pojazdu w wysokości 500 zł. Trybunał Konstytucyjny uznał kwotę za niepoprawną, natomiast Europejski Trybunał Sprawiedliwości - sprzeczną z przepisami unijnymi. Niestety w praktyce odzyskanie pieniędzy przez przeciętnego "Kowalskiego" jest praktycznie niemożliwe,lecz mi pomogła Kancelaria Prawna Pana Damiana Padjas która to podjęła walkę z moją sprawą. Rewelacja - bardzo fachowe podejście do sprawy, bardzo dobry kontakt, pełen profesjonalizm,indywidualne podejście do mojej sprawy,usługi na bardzo wysokim poziomie. Jeżeli w przyszłości będę miał problem wymagający pomocy prawnej nie będę się wahał i chętnie skorzystam z usług Pana Damiana
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 04.12.2012 17:11:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% Skuteczny i godny zaufania. POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grzegorz dnia: 02.11.2012 22:10:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Damian Padjas na ministra sprawiedliwości!!! Albo lepiej nie bo się jeszcze zmarnuje ;) Super fachowiec, wygrałem z miastem 500 zł zwrotu za kartę pojazdu. Doskonała usługa za niewielkie pieniądze. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 01.11.2012 20:03:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm w każdym calu, doskonały kontakt.Dzięki Panu Mecenasowi odzyskałem pieniądze za kartę pojazdu.Duuuuży pozytyw...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 06.09.2012 19:45:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa: zwrot opłaty za kartę pojazdu. Obsługa: Pełen profesjonalizm. Wynik: Gwarancja wygrania sprawy w 100%. Naprawdę, gość konkretny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian Sobczak dnia: 13.08.2012 11:35:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrałem sprawę o nadpłatę za kartę pojazdu w 100% wraz z osetkami. Polecam z czystym sumieniem prawnika, który mi w tym pomógł. To mecenas Damian Padjas. Jestem zadowolony z obsługi i podejścia.Fachowo sporządzone pisma procesowe. Szybki, bezproblemowy kontakt z mecenasem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz T. Starachowice dnia: 27.07.2012 10:36:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie zakończona sprawa spadkowa złożona z wielu mniejszych spraw, bo nie były regulowane sprawy rodzinne. Świetny kontakt, podejście do klienta, dostępność. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B.K. dnia: 18.06.2012 15:48:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa na kartę pojazdu wygrana na całą kwotę 500 zł, bardzo dobry kontakt, bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Zdecydowanie polecam ..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: T.T. dnia: 01.06.2012 19:34:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Damian Padjas prowadził moją sprawę dotyczącą zwrotu należności za kartę pojazdu i muszę stwierdził,że zasób wiedzy,kompetentność jest u tego PRAWNIKA na bardzo wysokim poziomie. Na pewno każdy kto skorzysta z usług tego prawnika będzie zadowolony-polecam(bez kryptoreklamy)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Chłąd dnia: 02.03.2012 12:19:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen sukces i wygrana sprawa posagowa z PZU :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stu. dnia: 15.10.2011 16:36:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mec. Damian pomógł mi w przeprowadzeniu bardzo skomplikowanej sprawy o zasiedzenie i to z sukcesem. Pełen zaangażowania, bardzo konkretny, skrupulatny. Mogę naprawdę polecić tego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K. S. dnia: 12.10.2011 14:10:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że mogę korzystać z pomocy p. Damiana. Udało się sprawnie przeprowadzić dużą sprawę gospodarczą i odzyskałem od dłużnika zaległe należności za roboty budowlane. Szczególnie cenię innowacyjne podejście do kontaktu z klientem. Bardzo przyjemna i rzeczowa współpraca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław M. dnia: 11.10.2011 01:00:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, przystępność , mogę zwrócić się z każdą sprawę . super mieć takiego prawnika , który jest dostępny praktycznie od ręki i konsultować codzienne problemy. Zwłaszcza jak sie prowadzi firmę.. Gorąco polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 22.05.2011 12:27:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wyobrażam sobie teraz prowadzenie firmy ( w sczególności w sektorze usług budowlanych ) bez stałego nadzoru prawnika.. Mogę potwierdzić bardzo wysoką skuteczność p. Damiana , dzięki odpowiedniemu zabezpieczeń umów nie muszę się męczyć przed sądem i tracić czas oraz koszta ...Bardzo duża wiedza , szybkość oraz rzeczowość , a także stały nadzór prawny dzięki innowacyjnej pbsługi prawnej firmy..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Krzysztof
Opinia dodana przez: dnia: 21.04.2011 20:15:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik. Świetnie pisze pisma procesowe. Terminowość bardzo dobra. Kompetentny, rzeczowy, miły. Wie o czym mówi. Do każdej sprawy się bardzo przykłada. Warty polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 02.03.2011 20:42:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udało mi się odzyskać nadpłaty za karty pojazdu od Powiatu.. Świetnie sporządzone pisma procesowe. Gdy chodziłem po innych prawnikach to nawet nie wiedzieli o co mi chodzi .. A tu znalazłem fachową pomoc .. Powiat nawet nie wnosił apelacji .. Bardzo dziękuje :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał S. dnia: 02.03.2011 20:25:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udało mi się odzyskać nadpłaty za karty pojazdu od Powiatu.. Świetnie sporządzone pisma procesowe. Gdy chodziłem po innych prawnikach to nawet nie wiedzieli o co mi chodzi .. A tu znalazłem fachową pomoc .. Powiat nawet nie wnosił apelacji .. Bardzo dziękuje :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał S. dnia: 02.03.2011 20:20:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem problem z wada fizyczną zamówionego towaru , producent mimo wielu moich telefonów i pism nie przyjął reklamacji, z problemem zgłosiłem sie do tego prawnika i wystarczyło jedno pismo , a reklamcja została uwzględniona w całości i dostałem zwrot pieniędzy .. Jestem bardzo zadowolony, że zwróciłem się do Pana Damiana.. Szczerze polecam , bardzo wysoka skuteczność, bardzo duża wiedza, zaangażowanie , wysoka kultura osobista... Miałem do czynienia z innymi prawnikami , którzy tylko kierowali sprawy do Sądu, które trwały po kilkanaście miesięcy..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edmund K. dnia: 02.03.2011 19:37:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelne podejście do sprawy, rzeczowość w kontakcie oraz skuteczność , a także atrakcyjne stawki .. Pisma procesowe świetnie przygotowane , a w efekcie czego pomyślnie dla mnie zakończona sprawa. Szczerze polecam usługi tego prawnika !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof S. dnia: 02.01.2011 15:39:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście, polecam serdecznie. Wszystko super. Poprostu REWELACJA ... !!! Szybki i sympatyczny kontakt, życzę wszystkim takiej współpracy. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kevin Lomax dnia: 07.04.2010 19:21:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją