Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zakład Stolarski Kazimierz Kornecki

Zawód: Stolarz 
Adres: Małopolskie, 32-420 Gdów Gdów 81, Gdów
Telefon: (012) 251-54-09 Kom. 503-053-811
Adres e-mail: kornecki3(małpa)wp.pl
Strona internetowa: http://www.schody-kornecki.pl/
Opis działalności: Zakład stolarski, schody drzwi Słowa kluczowe: schody, drzwi, gdów, wieliczka, kraków

Ocena: 90% pozytywna 10x 1x

Jakość usług: 90% wysoka 10x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 1x
Ceny usług: 80% niskie 4x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3814
Data utworzenia profilu: 2012-12-08 15:47:42
Data ostatniej aktualizacji: 2015-12-28 20:05:28 

Opinie o Zakład Stolarski Kazimierz Kornecki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko jak należy ,w terminie za odpowiednią kasę , Dobra jakość. Fachowe i konkretne podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dinusie dnia: 2016-12-17 15:34:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko dokładnie tak jak w umowie. Jestem bardzo zadowolony z dokładności pracy i czystości zachowanej w całym mieszkaniu przy montażu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Faktura vat podstawą gwarancji. I oczywiście brak umyślnego niszczenia rzeczy w celu uzyskania nowej rzeczy
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2016-03-21 06:10:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja rownież jestem świeżo po odebranej pracy i jest lepiej niż sie spodziewałam. Pan Kazimierz robi cuda, nikt w promieniu nie chciał podjąć sie schodów o jakich marzyłam, a które nie były wyzwaniem dla pana Kazimierza z uwagi na lata praktyki w specjalizowaniu sie w tak nieprzeciętnych formach. Ceny fachowców trudniących sie stolarstwem sa bardzo wysokie ale wszystkie z jakimi sie spotkałam nie były warte swojej ceny. Jestem bardzo bardzo zadowolona ze schodów zamówionych w tym zakładzie i ze szczerego serca moge wszystkim polecić, choć nie jestem łatwym klientem, pan Kazimierz sprostał najśmielszym oczekiwaniom. Ceny sa stosunkowo niskie ale na pewno dzieło jest warte swojej ceny. Gorąco polecam!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Oczywiście obowiązuje, na podstawie faktury VAT
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-12-28 16:13:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem na świeżo po odbiorze schodów, to wypowiem się chyba najrzetelniej. Zatem mogę z całego serca polecić Pana Kazimierza, precyzja z jaką wykonuje swoje dzieła - nigdzie w promieniu nie mogłem znaleźć kogoś, kto wykona mi takie nie standardowe schody. Każda możliwość dozwolona, rzekłbym, że chyba nie ma rzeczy niemożliwych dla tego zakładu. Firma jest czysta, wszystko wykonuje starannie, przy montażu nie zważają tylko na swoją prace, ale też nie niszczą innych, jak to przyjęło się u polskich fachowców - swoje wprawie, resztę zniszczę. Jestem pod wrażeniem niskich stosunkowo cen co do tego, co tworzą. Szczerze polecam. Ponadto człowiek godny zaufania i nie spotkałem się jeszcze z tym, by ktoś narażając się na stratę czasu i pieniędzy najpierw montował schody/drzwi, by Klient widział co bierze - rozumiem, że Pan Kazimierz jest pewny tego co robi, słusznie, a dopiero później Klient płaci. Dlatego przykro czytać te zgorzkniałe komentarze pod spodem. Jeśli ktoś skorzysta z usług tego Pana, to na pewno nie pożałuje! Czytając te negatywne komentarze, można tylko rzec, że polskość nigdy z nas nie wyjdzie ;) niestety ludzka zaborczość nie zna granic i jeśli ktoś płacić nie chce, to zawsze znajdzie powód do tego by oczernić coś co byłoby złotem. Ludzie nawet dostając za darmo będą niezadowoleni. Także przyszłym Klientom nie polecam kierować się takim wyznacznikiem ;) Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Faktura vat podstawą gwarancji
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2015-12-28 13:24:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak jak się umawiałem tak zostało zrobione
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: oczywiście jest, al ni korzystałem z niej
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2013-10-03 11:59:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobione w terminie i tak jak miało być.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie korzystałem
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 2013-08-01 16:36:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, genialna robota, cena normalna biorąc pod uwagę wzrost cen na rynku, wszystko ok. Jak ktoś narzeka na niego to musi być zawistnikiem, czepi pupą, urywkiewiczem albo coś gorszego... Bo ja nie mam zastrzeżeń do jego pracy. Polecam tego wykonawcę! Szybko sprawnie i solidnie! Na cenę zaproponowaną przez tego Pana zgodziłem się od razu, bo była ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Faktura VAT podstawą zgłaszania reklamacji, al nie miałem potrzeby korzystać z tego :)
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2013-07-29 08:54:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełno niedoróbek, jakośc wykończenia detali - fatalna, montaż byle tylko skończyc i kasę wziąć. Listwy wykończeniowe to kowal lepiej wystrugałby siekierą! nie mówiąc już o niesamowitej arogancji właściciela.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: u tego Pana nie ma czegoś takiego jak reklamacja, wszystko na lewo - bez faktury!
Opinia dodana przez: niezadowolony dnia: 2013-07-27 12:59:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług tego Pana, świetne schody, kolor cudowny. Nikt inny nie chciał się podjąć moich schodów, gdyż są bardzo skomplikowane. Terminowość super, jakoś wykonania i wykończenia również. Panowie po sobie sprzątają, za co wielki plus. Gwarancja jest! Gorąco polecam, bo naprawdę jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jest jak najbardziej!
Opinia dodana przez: Sabina dnia: 2013-07-23 13:59:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobra firma ,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-07-23 13:53:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak ktoś szuka dobrych i solidnych schodów. Jak najbardziej firma jest godna polecenia .Szybko,tanio i solidnie.Jeszcze raz POLECAM :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak zarzutów
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-07-01 19:17:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją