Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Sylwia Skurczyńska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Warmińsko-mazurskie, 13-100 Nidzica Tragutta 21/6
Telefon: 89 650 28 05 Kom. 784 277 061 Fax: 89 605 28 04
Adres e-mail: sylwia(małpa)skurczynska.pl
Strona internetowa: www.skurczynska.pl
NIP:
984-014-75-37
Opis działalności: Sprawy karne, cywilne, rodzinne. Obsługa firm. Słowa kluczowe: adwokat, prawnik, porady prawne

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1486
Data utworzenia profilu: 2015-11-05 12:42:22
Data ostatniej aktualizacji: 2015-11-05 12:42:22 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Sylwia Skurczyńska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra, spokojna i rzeczowa. Dzięki niej rozwód i podział majątku przeszedł w bardzo pozytywnej atmosferze. Dziękuję pani mecenas za pomoc i zaangażowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2018-02-01 15:01:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna adwokat. Pracuję i mieszkam za granicą. Pani mecenas pomogła mi w uregulowaniu wszystkich moich spraw. Wszystko przez e-mail i skype. Dziękuję :) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2016-12-19 15:43:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła moje sprawy o odszkodowanie po wypadkach komunikacyjnych. W każdej ze spraw dostałem pełne odszkodowanie. Kancelaria jest prowadzona profesjonalnie i rzetelnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2016-07-28 11:14:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług Pani Mecenas jestem bardzo zadowolony. Poświęciła mi wiele czasu i udzieliła mi wielu porad. Fakt, że mieszkam za granicą nie był żadnym problemem. Z czystym sumieniem polecam usługi prawnicze Pani Sylwii. Pozdrawiam i dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2016-06-04 10:41:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra Pani adwokat. Prowadziła moją sprawę rozwodową i podział majątku. Dziękuję za pomoc i osobistą obecność na sali sądowej, bo z tym u innych adwokatów bywa różnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2016-05-30 11:52:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią adwokat. Trudna dla mnie sprawa okazała się w gruncie rzeczy nie taka trudna. Dziękuję i polecam!?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2016-05-29 08:02:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła w moim imieniu podział majątku. Wszystko dokładnie tłumaczyła i doradzała. Zawsze informowała na jakim etapie jest moja sprawa. Polecam jej usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2016-01-29 11:52:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas nie umknie chyba żaden szczegół prowadzonej sprawy :) Bardzo zaangażowana, konkretna, rzetelna i przede wszystkim skuteczna adwokat. Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2015-11-11 08:12:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas reprezentowała mnie w sprawie rodzinnej. Bardzo, bardzo polecam jej usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-11-05 12:43:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją