Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Katarzyna Budzoń-Grabek Kancelaria adwokacka

Zawód: Adwokat 
Adres: Małopolskie, 31-008 Kraków św Anny 9
Telefon: Kom. 534 486 534
Adres e-mail: kbudzon.grabek(małpa)bhs-adwokaci.pl
Strona internetowa: www.bhs-adwokaci.pl
NIP:
6811907547
Opis działalności: Kancelaria adwokacka, porady prawne, zastępstwo procesowe przed organami, sądami powszechnymi, administracyjnymi, Naczelnym Sądem Administracyjnym, Sądem Najwyższym Słowa kluczowe: prawo cywilne, podział majątku, dział spadku, zachowek, zasiedzenie, wywłaszczenie, prawo gospodarcze, umowy, spółki, obsługa prawna, prawo administracyjne, prawo budowlane, prawo międzynarodowe, prawo upadłościowe, prawo rodzinne, rozwód, alimenty

Ocena: 100% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 6x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1697
Data utworzenia profilu: 2015-10-19 13:33:52
Data ostatniej aktualizacji: 2015-10-19 13:33:52 

Opinie o Katarzyna Budzoń-Grabek Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła moją sprawę spółki.Sprawa była bardzo trudna i obawiałam się najgorszego.Jednakze pani mecenas dokonała cudu.serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stella dnia: 2019-02-11 14:21:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowita współpraca z Panią Mecenas! Miałem bardzo ciężką sytuacje spadkową i wiele adwokatów odmówiło mi pomocy. Była to sprawa międzynarodowa, testament został podpisany w Stanach i trzeba było powołać kuratora. Pani Katarzyna podjęła się. Załatwiła całą sprawę włącznie z wszystkimi podatkami. Rzetelna oraz szybka obsługa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2018-11-14 12:40:30 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt do Pani Mecenas znalazłam na stronie internetowej, była jedną z nielicznych osób, które mogły mi pomóc w sprawie jednak z porada była ogólnikowa, mało konkretów w mojej sprawie dowiedziałam się bardzo mało, brak możliwości późniejszej współpracy mimo kontaktu z mojej strony. Nie polecam
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2017-09-19 09:00:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Założenie kolejnej spółki kosztowało mnie mniej niż w poprzedniej kacelarii prawnej, proesjonalnie i niedrogo. Pani Mecenas zwróciła mi uwagę, na niekorzystne zapisy w poprzedniej umowie, którą zawarłem dobrze, że wspólnik ich niewykorzystał przeciwko mnie. Napewno jest osobą doświadczoną w przygotowywaniu umów. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miłosz S. dnia: 2017-06-20 11:25:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat pomogła mi w postępowaniu dotyczącym decyzji ustalającej warunki zabudowy dotyczącym działki sąsiada, urząd chciał pozwolić mu postawić budynek w granicy z moją działką, pisma napisane w terminie zablokowały bezmyślne decyzje urzędników, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2017-05-30 19:48:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do pani adwokat trafiłam z polecenia znajomej. Jestem jej ogromnie wdzięczna za pomoc w bardzo skomplikowanej sprawie spadkowej. Zaangażowana w to co robi i ma siłę przebicia, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-04-20 18:43:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, profesjonalna usługa, zleciłem sprawę o zapłatę, poszło bardzo sprawnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2015-10-19 13:47:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją