Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Polskie Centrum Odszkodowań

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Mazowieckie, 00-252 Warszawa Podwale 17
Telefon: 22 659 33 43 Kom. 796 409 309
Adres e-mail: biuro(małpa)pco.info.pl
Strona internetowa: http://pco.info.pl
Opis działalności: Kancelaria Prawna specjalizująca się w prowadzeniu spraw o odszkodowanie Słowa kluczowe: odszkodowania, porady prawne, odszkodowanie po wypadku

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 966
Data utworzenia profilu: 2015-08-20 16:09:03
Data ostatniej aktualizacji: 2015-10-08 12:27:10 

Opinie o Polskie Centrum Odszkodowań

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie i szybko. A termin przedawnienia był blisko! Dziękuję raz jeszcze!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Mar dnia: 2015-12-15 15:32:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam usługi tej firmy. Okazuje się się że prawnicy to też ludzie a w tej firmie zebrali chyba tych najlepszych. Ja też prowadziłam sprawę na odległość, w niczym to nie przeszkadzało, kontakt telefoniczny i mailowy był świetny. Wszystko mi wytłumaczyli, pomogli w zebraniu dokumentów i wywalczyli odszkodowanie. Pieniądze dostałam prosto na konto. Pozostaje mieć nadzieję że więcej firm będzie działało tak prężnie jak Polskie Centrum Odszkodowań. Ps. odwiedziłam ich raz z ciekawości w Warszawie, mają siedzibę na starym mieście wiec sam spacerek do nich to przyjemność :-) Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2015-09-28 13:47:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do klienta. Spotkałam się z profesjonalizmem oraz kompleksowym podejściem do mojego problemu. Oby jak najmniej wypadków, jeśli jednak jakiś się wydarzy- pomoc tylko w Polskim Centrum Odszkodowań- polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2015-09-14 21:10:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W zeszłym sezonie miałem wypadek na żaglach. W porcie poważny uraz śródstopia przez niezabezpieczony rant pomostu. Babrało się, odsyłano mnie zewsząd z kwitkiem. Koniec końców traiłem na Polskie centrum odszkodowań. Jako że jestem z Olsztyna problemem wydawał mi się dojazd i załatwianie formalności. Na szczęście Pani bodajże Paulina wszystko dopięła na odległość. Po pół roku dostałem odszkodowanie od ubezpieczyciela portu i tegoroczny sezon był bardzo udany. Do serwisu trafiłem bo poszukiwałem opinii o centrum żeby polecić przyjacielowi. Pozdrawiam Panie z Polskiego Centrum Odszkodowań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy z Olsztyna dnia: 2015-09-06 19:24:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję i polecam. Prawnicy z Polskiego Centrum Odszkodowań dosłownie odmienili moje życie. W wypadku straciłam męża, a sama miałam wielkie problemy z chodzeniem. Rehabilitacja była kosztowna, a towarzystwo ubezpieczeniowe nie wypłacało mi pieniędzy. Dopiero gdy dałam pełnomocnictwo mec. Kolanowskiemu coś zaczęło się zmieniać. Otrzymałam zadośćuczynienie za śmierć męża. Zwrócono mi koszty leczenia, a także przyznano rentę. Nigdy nie będę potrafiła im się odwdzięczyć. Bałam się trochę procesu w sądzie, ale na szczęście miałam duże wsparcie ze strony PCO. Jeszcze raz dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria Kowal dnia: 2015-08-25 11:01:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam na Polskie Centrum Odszkodowań przez znajomą, która korzystała z ich pomocy po wypadku. Byłam pozytywnie zaskoczona. Prawnicy bardzo konkretni, zero formalności. Nie czułam się jak Klientka, którą trzeba jak najszybciej obsłużyć, ale jak osoba, która została otoczona prawdziwą pomocą. Cierpliwie wszystko mi było tłumaczone, byłam informowana na bieżąco o postępach w sprawie. Okoliczności, w których trafiłam do kancelarii nie były najmilsze, ostatecznie to wypadek, ale dzięki centrum potem było mi łatwiej. Polecam i dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2015-08-21 14:55:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją