Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Domki Letniskowe Jerutki - Robert Prusik

Zawód: ośrodki wypoczynkowe i szkoleniowe, pensjonaty, schroniska  
Adres: Warmińsko-mazurskie, Jerutki
Telefon: Kom. 604 915 188
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.domki-jerutki.pl
Opis działalności: Zapraszamy Państwa na wczasy nad czyste jezioro Marksoby, koło mazurskiej wsi Jerutki. Jezioro Marksoby to idealne miejsce dla amatorów wypoczynku nad wodą. Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 73x

Jakość usług: 100% wysoka 73x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 73x
Ceny usług: 100% niskie 72x
Ilość opinii w serwisie: 73
Ilość odsłon profilu firmy: 1857
Data utworzenia profilu: 22.09.2015 11:40:22
Data ostatniej aktualizacji: 22.09.2015 11:40:22 

Opinie o Domki Letniskowe Jerutki - Robert Prusik

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spędzaliśmy wakacje po obronie i na pożegnanie zgranej grupy wynajęliśmy na dwa tygodnie domek. Z czasem okazało się, że pomysł wypalił, była świetna integracja i zasłużony odpoczynek po intensywnym roku. Jak naj bardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: janusz dnia: 22.11.2020 18:02:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałam jego ofertę ze względu na położenie domku przy jeziorze i atrakcyjną cenę. Tej decyzji nigdy nie żałowałam, bo miałam prawdziwie rodzinny urlop, pogoda dopisała i były duże możliwości do aktywnej rekreacji. Myślę, że za rok znów powrócimy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina.F. dnia: 08.11.2020 17:24:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zastanawiałam sie nad wyborem miejsca na urlop. Wiedziałam, że ma to być jezioro i w końcu się zdecydowałam na ofertę Pana prusika. Była przejżysta i cenowo atrakcyjna. Nie zawiodłam się, bo cała rodzina miała udane pełne dwa tygodnie wypoczynku przy czystym jeziorze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danusia dnia: 26.10.2020 12:36:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra propozycja dla osób kochających zielone miejsca i jeziora. Miejsce noclegowe wygodne i zaopatrzone w niezbędne rzeczy. Idealna miejsce do dekowania się od miasta. Z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 06.10.2020 16:27:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły i konkretny właściciel na tyle dokładnie opisał wszystko jasno i klarownie, ze bez wachania dokonałem rezerwacji na pasujacy mi termin. Na miejscu okazało się ze co wcześniej zapewniał właściciel to było9 zgodne z prawdą. Miejsce faktycznie klimatyczne i idealne dla osób lubiących ciszę i spokój.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 22.09.2020 12:31:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koszt na pierwszy rzut oka wydaje się wysoki, ale jak pojechałem z żoną i dziećmi i do tego dołączył się kolega z pracy z własną rodziną, to wyszło zdecydowanie taniej. Na tyle duzy domek, że sie pomieściliśmy, a komfort by wysoki. Ogólnie miejsce godne polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karol dnia: 15.09.2020 13:27:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo wygodnie i miło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 19.08.2020 10:15:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi się podobał pobyt tutaj. Czysto, ładna i bezpieczna okolica. Byłam tutaj dopiero pierwszy raz ale z przyjemnością wrócę w wolnej chwili.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrianna P. dnia: 14.08.2020 12:27:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan właściciel bardzo dobrze przygotował domek pod nasze przybycie i zapewnił wysoki komfort bezpieczeństwa, a konkretnie mówiąc dezynfekcja. Dzięki temu mieliśmy wspaniały tydzień i nie musieliśmy myślećo panującej pandemii, a okolica spokojna i nie ma tłumów co było dodatkowym atutem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina dnia: 21.07.2020 10:51:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi sie podoba jezioro, bo woda czyściutka i ciepła i Bałtyk całkowicie się chowa. Sam domek sporawy i ciekawie pomyślany. Co ciekawsze teren ogrodzony, co daje poczucie większego bezpieczeństwa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 09.07.2020 13:40:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekstra miejsce na dłuższe wypady integracyjne. Wszystko dopieszczone na ostatni guzik i właściciel w pełni zadbał o komfort wypoczynku. Praktycznie wszystko zrobione pod wygodę gosci. Cisza spokój i woda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian dnia: 22.06.2020 14:02:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Malownicze miejsce , które jest idealne na rodzinny urlop z dziećmi. Teren dobrze zabezpieczony, ogrodzony i bez problemu mozna puścić dzieciaki do zabawy w plener. Dużo możliwości do aktywnej rekreacji. Niebo i ziemia w porównaniu do życia w mieście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 04.06.2020 16:34:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czysta woda, las i cisza to główne atuty tego miejsca. Za przystępną cenę był też przyjemny nocleg, działające media i oczywiście grill. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław dnia: 25.05.2020 18:06:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne i dosyć odludne miejsce gdzie nie ma tłoku. Samo miejsce zamieszkania też imponujące i dobrze uposażone. Zamierzam wrócić tutaj na lipiec i mam nadzieję, że nic się nie zmieni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 14.05.2020 17:25:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Domek moim zdaniem jest wart swojej ceny. Krótko mówiąc leży w pięknym miejscu, woda las i przyroda. W kwestii finansowej z właścicielem bezproblemowe z korzyścią dla obu stron.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tobiasz dnia: 28.04.2020 11:41:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam na ogłoszenie w internecie i bardzo mi się podobały zdjęcia z okolicy jak i samego domku. Kilka miesięcy później miałam okazję zweryfikować to osobiście na dużych rodzinnych wakacjach. Na żywo wyglada to jeszcze lepiej a wszystko jest z gustem urządzone i zadbane. Głownym atutem jest natura.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: honorata dnia: 18.04.2020 19:13:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: myślę, że za taką cenę nigdzie na mazurach nie znajdę lepszego miejsca na wygodny rodzinny urlop, a że posiadam spora gromadkę, to i warunki musiały być odpowiednie pod najmłodszych. Wszystko wzorcowo zorganizowane i świadczy tylko o tym, ze wynajmujący własciciel ma głowe na karku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cezary dnia: 26.03.2020 18:34:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zawsze zwracam uwagę na czystość i poziom przygotowanego miejsca noclegowego. Muszę się przyznać, że właściciel zadbał o dobry poziom wszystkiego i nie było problemów z dotykaniem wszystkiego. Nic się nie lepiło, kurzu nie było, anto było bardzo istotne przy moich dzieciach cierpiących na alergię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jadwiga dnia: 10.03.2020 14:56:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od znajomych z Koła dostałem namiary na to miejsce w celu spędzenia urlopu nad wodą z wędką. Ogólnie na jakość nie szło narzekać, bo wszystko dobrze przygotowane pod gosci i sporo dobrych łowisk w okolicy. Jak ktoś lubi wędkować to spokojnie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 27.02.2020 17:38:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zawiodłem się na współpracy z właścicielem tego domku. Zgodnie z umową zagwarantował wysoki standard wypoczynku i noclegu. W tym przypadku wiem, że to nie były pieniadze wyrzucone w błoto, a urlop w gronie przyjaciół wspominam bardzo sympatycznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ireneusz dnia: 10.02.2020 18:00:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zawsze chciałam spędzic urlop nad jeziorem i w ubiegłym roku nadarzyła się taka okazja i pojechaliśmy cał a rodziną do wynajętego domku. Miejsce rewelacyjne i dobrze przygotowane pod gości, a do samego jeziora blisko. Dodatkowym atutem był wszechobecny las i sprzet turystyczny. Po prosyu rewelacyjny urlop.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina dnia: 28.01.2020 09:33:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z paczką przyjaciół wybraliśmy się na dwa tygodnie nad jezioro i tym razem zamiast namiotów zdecydowaliśmy si,e na wynajęcie domku po rozłozeniu płatności na uczestników wyszło całkiem tanio, a w zamian mieliśmy zajefajny komfort i wygodę. Praktycznie wszystko było grille, ogniska, kajaki i oczywiście pływanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 18.01.2020 20:49:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na żywo domek wygląda znacznie efektowniej niż na zdjęciach zamieszczonych na stronie internetowej. Jak na mój gust bardzo dobrze wyposażony i na taki standard byłoby grzechem narzekać. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldemar dnia: 21.12.2019 20:29:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Było kilka przyczyn , że spędziłem z rodziną urlop w tym miejscu. Jedną z nich było to, że teren jest ogrodzony i było miejsce na samochody.do tego cisza i spokój.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 12.12.2019 19:08:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dawno się nie spotkałam z tak dobrze przygotowanym domkiem pod wczasowiczów. Wysprzątany, dobrze wyposażony i posiadajacy niezbędne rzeczy ułatwiające życie podczas urlopu. Do tego konkretna cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 15.11.2019 14:25:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem z rodziną podczas krótkiego urlopu nad jeziorem i mieliśmy przyjemność nocować w bardzo dobrych warunkach w domku. Wbrew pozorom domek faktycznie jest dużym domem, gdzie się bez problemu pomieściliśmy i mieliśmy do dyspozycji dobrze wyposażony aneks kuchenny i wszelkie media. Na miejscu znajdował się tez sprzęt turystyczny i grill. Cały pobyt wart był swojej ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 10.10.2019 13:54:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miejsce naprawdę godne polecenia. Dom idealnie przystosowany pod gości i ich komfortowy wypoczynek. Otoczenie dobrze zabezpieczone z miejscem na samochody. Ogólnie warto tu zajrzeć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 28.09.2019 14:10:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w tym roku miałam bardzo udany urlop, bo trafiliśmy świetną pogodę aż do tego stopnia, ze woda w jeziorze była ciepła. Miejsce na nocleg było też niezwykle udane, bo czyste i wszechstronne. Tak było dobrze, że jak się uda to za rok wracamy w to samo miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 27.08.2019 23:01:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo komfortowe miejsce w super otoczeniu. Do głównych zalet zaliczam piękne jezioro i gęsty las. Co do samego noclegu, czyli domku to pełen komfort za rozsądną cenę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 15.07.2019 16:06:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byliśmy ze znajomymi na długim weekendzie podczas majówki na wędkowaniu i wybraliśmy domek, który był w bardzo dobrej cenie i bogato umeblowany. Warunki były komfortowe, a do jeziora bliziutko. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 23.06.2019 13:38:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na ten domek natrafiłam przez internet i na tyle dobrze wszystko wyglądało, że zaklepaliśmy go na nasz urlop. Bez problemu rozgościliśmy się z całą rodzinką, a wszystkie media działały bez zarzutu. Było też dużo miejsca gdzie dzieci mogły bezpiecznie się wyszaleć. Moimzdaniem miejsce godne polecenia dla rodzin z dziećmi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusława dnia: 29.05.2019 17:04:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już byłem kilkakrotnie na kilku jeziorach podczas urlopu, ale to miejsce jest wyjątkowe. Dom bardzo ładnie położony w leśnym zaciszu, a do wody blisko. Do dyspozycji właściciel zostawił masę reczy, które ułatwiało urlopowy wypoczynek w komfortowych warunkach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogumił dnia: 23.04.2019 16:42:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściciel tego miejsca świetnie zadbał o wszystkie detale na które najbardziej liczą goście i wszelkie dobra były dostępne do użytku, a całość zabezpieczona przed niechcianymi intruzami włącznie z dobrym parkingiem. Miejsce po prostu dobre i godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julita dnia: 28.03.2019 12:11:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lepiej nie mogłem trafić z wyborem miejsca na wakacje. Domek położony w ładnej lokalizacji i odpowiednio zabezpieczony przed intruzami. Po prostu wsysoki standard i bezpieczeństwo to główne zalety domku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Benek dnia: 25.02.2019 22:18:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez wachania daję 6 gwiazdek za fantastyczną współpracę. Udostępniony domek całkowicie spełnił oczekiwania całej rodzinki i pozwolił odpocząć w dobrych i komfortowych warunkach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakubek dnia: 29.01.2019 14:22:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze oceniam spędzony czas w tym obiekcie, zwłaszcza, że jest położony w sercu natury przy pięknym jeziorze. Po prostu żyć a nie umierać. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia.L. dnia: 21.12.2018 20:00:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy załatwianiu noclegów bardzo szybko doszedłem do porozumienia z właścicielem. Lubię konkrety, a tu gość okazał się w 100% profesjonalny, a zaproponowany domek był faktycznie komfortowy, przestrzenny i zadbany. Były to idealne warunki do spędzenia rodzinnego urlopu z dala od miasta na łonie natury.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gustaw dnia: 28.11.2018 22:37:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy załatwianiu noclegów bardzo szybko doszedłem do porozumienia z właścicielem. Lubię konkrety, a tu gość okazał się w 100% profesjonalny, a zaproponowany domek był faktycznie komfortowy, przestrzenny i zadbany. Były to idealne warunki do spędzenia rodzinnego urlopu z dala od miasta na łonie natury.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 26.11.2018 19:27:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajnie załatwiało się sprawy związane z wynajęciem domku z właścicielem i w kwestii wszystkich wygód dotrzymał słowa. Domek leży w przepięknej okolicy i co najważniejsze blisko jeziora. Po prostu super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lech dnia: 28.10.2018 18:52:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę, że pan właściciel ma głowę na karku i umie przygotować wszystko pod gości, a wyposażenie domku w pełni spełniły moje i małżonki oczekiwania. Sama woda w jeziorze cieplutka i czysta i bez problemu można się kompać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 27.09.2018 17:42:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealne miejsce dla ludzi, którzy lubią zdrowy wypoczynek przy świeżym powietrzu w otoczeniu przyrody. Jak ktoś szuka zgiełku i tłoku to tu tego nie znajdzie. Miejsce zaciszne z sympatycznym domkiem, który jest ogrodzony i bez przeszkód mogą dzieciaki pobiegać. Woda w jezorze dosyć ciepła i czysta. Ogólnie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 12.08.2018 19:56:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie najciekawsze miejsce jakie znam nad jeziorem. Domek ładny i wygodny a okolica jak z bajki. Tylko wypoczywać na maksa. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 30.07.2018 14:07:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie jedno z ładniejszych miejsc jak ktoś lubi jeziora. Przede wszystkim piękna okolica, czysta woda i dużo miejsca do plażowania. Spędziłam tutaj z przyjaciółmi cudowny tydzień a samo miejsce do spania było super. Za te pieniążki się opłacało!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Felicja dnia: 27.06.2018 19:16:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedno z ładniejszych miejsc na mazurach z czystą wodą i ładnym lasem. Mieszkałam z męzem przez dwa tygodnie w luksusowo wyposażonym domku za który nie płaciło się zbyt wiele i wszystko, co było potrzebne było na miejscu. Do tego był też bardzo dobry kontakt i co najważniejsze pogoda nam również wtedy dopisała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 27.05.2018 15:36:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre miejsce na sympatyczny urlop na łonie natury. Domek świetnie wyposażony i zadbany , a okolica jak dla mnie idealna. To wszystko za niewielkie pieniążki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Albin dnia: 23.04.2018 17:16:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zwiedziłem kilka miejsc na mazurach i zdecydowanie polecam najbardziej nocleg w domkach w Jerutkach. Piękne jezioro, las, dobry nocleg i atrakcyjna cena
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksander dnia: 29.03.2018 11:35:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem przyjemność przez tydzień nocować w tym domku i pod każdym kątem było wspaniale. Bardzo duże wygody, czysto i dużo możliwości form do wypoczynku. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nirek dnia: 28.02.2018 16:52:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem z rodziną przez kilka dni w tych domkach. Było to idealne miejsce na wypoczynek w komfortowych warunkach za nie duże pieniądze. Wszędzie lasy, woda i ogólnie panują zacisza. Z tego wynajmu byliśmy bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefan dnia: 26.01.2018 14:13:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybralismy się z mezem i jego znajomymi z pracy na wspólny urlop i na spółkę wynajęliśmy domek, który całkowicie spełniał nasze oczekiwania. Można było na spokojnie przyrządzać ciepłe posiłki. Nawet łazienka była czysta i zadbana. Do tego dzieci mogły biegać po zagrodzonym terenie i nie baliśmy się, że się za daleko oddalą. Dużym plusem jest bliskośc natury i czystej wody w jeziorze. Wyjątkowo udany urlop.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 23.12.2017 17:48:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W domkach są super warunki. Mieliśmy naprawdę udane wakacje. Bedziemy tu wracać, bo kontakt z naturą nam służy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mikołaj dnia: 28.11.2017 12:41:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały wypoczynek mielismy w Jerutkach. Dziękujemy za fajne warunki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 08.10.2017 11:06:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spędziłem w tym domku pełe dwa tygodnie i był to wyjątkowo udany urlop/. Wszystko co było w opisie strony zgadzało się z wyposażeniem domku, a okolica bardzo ładna. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 24.09.2017 21:34:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałam się z narzeczonym na długi urlop w lipcu i wynajmowaliśmy przez dwa tygodnie jeden z domków Jerutki. Sam domek w środku wpełni usatysfakcjonował nasze potrzeby, bo łóżka wygodne, kuchnia czysta i też była łazienka. Mieliśmy możliwość skorzystania z rowerów i zrobienia kilku emocjonujących wycieczek po okolicy. Moim zdaniem to wyjątkowo klimatyczne, a zarazem romantyczne miejsce na wakacje we dwoje. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 06.08.2017 21:57:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajne warunki są w domkach. Jesteśmy tam co roku!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emil dnia: 06.07.2017 16:03:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolega wędkarz polecił mi Jerutki jako świetne miejsce do noclegu i całodziennego wędkowania. Domek fajnie wyposażony. Do Jeziora blisko, a rybki biorą. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edek dnia: 06.06.2017 16:38:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fajne domki nad jeziorkiem marksoby. Nic nam tu nie brakowało. W tym roku również wybierzemy się na kilka dni!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej i grażyna dnia: 07.05.2017 11:08:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Domki w Jerutkach, to bardzo fajna opcja dla rodzin z dziećmi. Niczego nam tam nie brakowało. Było cudownie. Dopisywała pogoda i komfort wypoczynku!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Konrad dnia: 07.04.2017 23:45:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wynajmowałam z mężem domek przez dwa tygodnie i to był świetny pomysł na spędzenie uroczego urlopu nad jeziorem. Sam domek dobrze wyposażony i dosyć wygodny, a okolica bajeczna. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Werka dnia: 13.03.2017 21:31:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nocleg w takim domku, to czysta przyjemność i wygoda podczas urlopu. Miałam przyjemność nocować i z tego faktu byłam bardzo zadowolona. Dodatkowym atutem była okolica i dobra cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 21.02.2017 11:38:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam z męzem i ze znajomymi w tej okolicy i wynajęliśmy domek, gdzie wszystko było dostosowane do wygód gości, a wieczorami mogliśmy swobodnie grillować. Atmosfera była jak za dawnych studenckich lat, czyli świetna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rozalia dnia: 14.01.2017 14:13:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tych domkach spędziłam świetne wakacje z narzeczonym i bardzo byliśmy zadowoleni z komfortowych warunków bytowych. Atutem też była ładna i spokojna okolica i przede wszystkim cisza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roma dnia: 16.12.2016 23:09:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze marzyłam o wakacjach w takich domkach i podczas ostatniego lata marzenie się spełniło. Domek był super, czysto, przytulnie i przyjemnie. Cena jak naj bardziej ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AnnaM dnia: 21.11.2016 13:35:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podczas ostatniego urlopu spędziłam cudowny tydzień w domku, którego wynajęcie nie było kosztowne, a wszelkie wygody były zapewnione. Moim zdaniem komfortowy i przytulny nocleg. Warto samemu się przekonać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta B. dnia: 25.10.2016 12:20:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkałem kilka dni w domku letniskowym Jerutki, a znalazłem go przez internet i zaryzykowałem . był to świetny wybór, ponieważ nocleg był doskonały, a okolica była pełna atrakcji i to piękne jezioro. Fajne miejsce na wypoczynek!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rafał77 dnia: 27.09.2016 22:05:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super odpoczynek w cichym i spokojnym lasku. Drewniany domek budował klimat w leśnej głuszy. Wyposażenie na poziomie i umeblowany ze smakiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 12.08.2016 13:02:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam to miejce doskonale na wakacje cala rodzina odpocznie w kolo spokoj ale tez duzo atrakcji domki funkcjonalne i czyste!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: robert dnia: 15.07.2016 15:24:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bez jakichkolwiek zastrzeżeń! miejsce wspaniałe zarówno na krótki pobyt jak i te dłuższe wakacyjne wyjazdy :) pan właściciel sympatyczny, wszędzie w miarę blisko i tak trzymać! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: edeek dnia: 21.06.2016 16:16:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zadowolenie 100%, miejsce urokliwe, pełne błogiego spokoju, odpoczęlismy! :) warunki bardzo dobre, czysto i przestronnie, na łonie natury :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KingaaŻ dnia: 31.05.2016 19:36:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: klimat Mazur najlepiej odczuwa sie wlasnie w Jerutkach :) domki u pana Roberta swietne miejsce :) polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rodzina z Wroclawia dnia: 22.03.2016 13:07:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mazury przyciagaja nas co roku, od kilku lat nocujemy tylko w Jerutkach, pan Robert bardzo goscinny i mily, warto tam nocowac :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: robson dnia: 17.02.2016 11:22:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z mezem jezdzimy juz od kilku lat i to zawsze do pana Roberta fajna atmosfera i domki nam sie podobaja ceny ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stasia dnia: 15.01.2016 17:23:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie wyobrażam sobie wakacji bez wyjazdu na Mazury! oboje z mężem lubimy małe urokliwe miejscowości i wioski, w Jerutkach czujemy się jak w drugim domu :) jesteśmy ze Śląska, polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirosława dnia: 21.10.2015 12:29:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo klimatyczne miejsce, piękne jezioro a miejsce noclegowe ma niesamowity urok. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.09.2015 11:41:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją