Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Parapety Police Małgorzata Krutul Małgorzata Krurul

Zawód: Budowlaniec 
Adres: Zachodniopomorskie, 72-010 Police ul. Kościuszki 14/2
Telefon: Kom. 518 130 410
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://parapetypolice.pl/
NIP:
8512861666
Opis działalności: Prowadzimy sprzedaż parapetów z naturalnych materiałów: ceramiczne, drewniane, kamienne oraz akcesoriów do montażu. Jesteśmy bezpośrednim dystrybutorem, kładziemy nacisk na jakość produktu, jego estetykę oraz praktyczne zastosowanie. Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 42x

Jakość usług: 100% wysoka 42x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 42x
Ceny usług: 100% niskie 42x
Ilość opinii w serwisie: 42
Ilość odsłon profilu firmy: 1426
Data utworzenia profilu: 2015-08-17 14:51:11
Data ostatniej aktualizacji: 2015-08-17 14:51:11 

Opinie o Parapety Police Małgorzata Krutul Małgorzata Krurul

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oferta ich w kwestii wykonania schodów była bardzo korzystna zwłaszcza, że miały być całkowicie drewniane, które pasowały do mojego modelu domu. Postawiłem na nich i tej decyzji nie żałuję. Pierwszorzędne wykonanie, dobry termin i czywiście cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zygmunt dnia: 2019-09-11 15:24:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jeśli chodzi o parapety, to warto u nich kupić ze względu na niską marżę i szeroki wybór. Przy okazji nie ma problemów też z kupieniem dodatków do montażu. Po prostu wszystko w jednym miejscu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jędrek dnia: 2019-08-28 18:26:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez tą firmę mam założone schody, które całkowicie są wykonane z drewna i prezentują nowoczesny styl. Wydaje mi się, że w tej cenie niegdzie bym lepszej oferty nie dostała. Za cwałość usługi dziękuje i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2019-07-22 11:44:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakup jak naj bardziej udany. Parapety bardzo ładne kolorystycznie i starannie wykończone, a do tego pomogli mi też w dobraniu dodatków do montażu. Dlatego śmiało mogę polecić !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2019-06-21 17:27:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie dotyczące zrobienia schodów zostało zrealizowane w terminie, a jakość samych schodów oceniam bardzo pozytywnie. Widzę, że firma ma bogate doświadczenie w tej dziedzinie i potrafi trafić w gusta klienta. W tym przypadku pragnę ich produkty zarekomendować innym kliento, co potrzebują trwałych i estetycznie wykonanych schodów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jeremi dnia: 2019-05-29 17:20:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo profesjonalnie podeszła do mojego zapotrzebowania i dostałam dokładnie takie parapety jakie oczekiwałam. Wykonane z grubego drewna o ładnym odcieniu i adekwatnej cenie z całej transakcji jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga.M. dnia: 2019-04-23 16:52:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sporo się naszukałam zanim znalazłam pdpowiedniego producenta schodów, bo jest to inwestycja na długie lata i trzeba było się dobrze zastanowić. Tu po zapoznaniu się z projektem i końcową oceną nie miałam większych obaw. Co istotnie schody zostały wykonane porządnie i są jedyne w swoim rodzaju.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2019-03-27 16:44:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Policach nie ma za dużo firm zajmujących się robieniem schodów na zamówienie i oferta z tej firmy dosłownie spadła mi z nieba. Przy remoncie domu, który przeprowadzałem a oni wykonali schody z prawdziwego drewna. Stylowe, nie banalne i w okazyjnej ceni. To był dobry interes.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wacław.G. dnia: 2019-02-18 16:14:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez wachania daję im 6 gwiazdek na fantastyczne parapety, które wymiatają wszystkie inne, co wcześniej widziałem. Rewelacyjna grubość i wykonanie, a do tego jeszcze konkurencyjna cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 2019-01-15 15:37:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nawet nie wiedziałam, że firma zajmuje się poza sprzedaża parapetów produkcją na zamówienie bardzo ładnych i niedrogich schodów. Długo się nie zastanawiałam nad zamówieniem i teraz wnętrze mieszkania diametralnie się zmieniło na in plus dzięki modnym i stabilnym schodom. Podejście firmy i wykonanie profesjonalne. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adela dnia: 2018-12-21 21:06:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do tej firmy przez pocztę pantoflową bo szukałam nowatorskich rozwiązań w zakresie parapetów, a oni takie posiadali. Trafiłam pod właściwy adres, bo zamówione parapety w pełni spełniają moje oczekiwania i były stosunkowo nie drogie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2018-11-14 19:15:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonane schody z drewna bukowego przez tą firmę są rewelacyjne. Bardzo wygodne w użytkowaniu. Stabilne, a drzewo nie trzeszczy. Wygląda na to, że to będzie produkt na długie lata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2018-10-12 18:30:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem mały dylemat na jakie parapety postawić, ale z żona zdecydowaliśmy się jednak na kamienne. Z takiego wyboru jesteśmy bardzo zadowoleni, bo sa eleganckie, dobrze wykończone i niedrogie. Towar wart zakupu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: darek dnia: 2018-09-25 19:35:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo długo poszukiwałam parapetów kamiennych, bo trudno było je dostać, ale całe szczęście znajomi polecili mi ten sklep, który specjalizuje się w parapetach i co jeszcze ważniejsze posiadali na stanie takie jakie potrzebowałam. w rzeczywistości są przepiękne i praktyczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2018-08-12 15:56:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam zrobione przez tą firmę na zamówienie schody drewniane, które sa wykonane zgodnie z uzgodnionego projektu i dobrego budulca. Bardzo mi też zależało żeby były stabilne i bezpieczne dla dzieci i ten punkt też spełniają. Ogólnie wielki pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czesław dnia: 2018-07-28 17:17:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez tą firmę zamawiałam wykonanie schodów pod zamówienie. Wszystko było zrealizowane zgodnie z projektem i w uzgodnionym terminie, a same schody nowoczesne, stabilne i co najważniejsze drewniane. Z tej współpracy byłam bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesia dnia: 2018-06-27 19:27:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nie słynie tylko z dobrego wyboru parapetów, ale także robi świetne schody. Z prawdziwego drewna. Ze zrealizowanej usługi dotyczącej schodów jestem bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lutek dnia: 2018-05-27 14:28:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parapety z tej firmy są bardzo dobrej jakości i cenowo atrakcyjne, że oferta marketowa się przy nich chowa. Po montażu bardzo dobrze wyglądają i swietnie się komponują ze ścianą i oknem. Zakup oceniam bardzo pozytywnie. Zwłaszcza, że przesyłka też była ekspresowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radosławw dnia: 2018-04-18 18:28:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze oceniam zakupione parapety do nowego mieszkania. Wykonane są z grubego kamienia, co powinno decydować o długowieczności produktu. Kontakt ze sklepem bezproblemowy a transakcja bardzo sprawna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2018-03-22 17:12:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupowałem w tym sklepie parapety kamienne ze względu na bardzo ciekawy wygląd a także korzystną cenę. Przy okazji mogłem też dokupić dodatki do tych parapetów, których nie musiałem szukać w innych sklepach. Taka kompleksowość i wyjątkowo rozsądne ceny to główne atuty tego sklepu. Z dostarczonego towaru jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Konrad dnia: 2018-02-27 02:24:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Latem widziałam u znajomej bardzo ładne parapety, które podczas rozmowy okazało się, że były też w bardzo atrakcyjnej cenie. Dała mi kontakt do tej firmy u której zakupiłam identyczne do całego mieszkania. Sam kontakt i realizacja bez zarzutu. Fajny zakup!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewka dnia: 2018-01-17 17:51:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doszliśmy z mężem do tego, że najlepsze schody byłyby drewniane i ktoś dał nam namiary na tą firmę. Bardzo szybko się porozumieliśmy w kwestiach ogólnych i finansowych. Schody były wykonane w terminie i z bardzo dobrego materiału. Nie tylko ładnie wyglądają, ale także mają swój niepowtarzalny styl i zapach. Bardzo polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2017-12-22 15:32:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam piękne i szerokie parapety drewniane. Są super jakości. Prawdziwa ozdoba domu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2017-11-28 12:40:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parapety są świetnej jakości. Są prawdziwą ozdobą mojego domu. Moje kaktusy przepięknie na nich wygladają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roma dnia: 2017-10-07 11:05:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dom mój wymagał remontu a co za tym idzie okna też. Zmieniłam sobie parapety i dziś są one prawdziwą ozdobą domu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnes dnia: 2017-09-09 11:18:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jest to najlepszy fachowiec w dziedzinie parapetów w okolicy. Jakośc parapetów jest naprawdę bardzo dobra. każdy kto do mnie do domu przyjdzie stwierdza, że parapety u mnie to prawdziwa ozdoba!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eryka dnia: 2017-08-02 14:51:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo piękne parapety. prawdziwa ozdoba w moim domu. Bardzo fajnie wykonane, śliczny kolor.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2017-07-05 22:37:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzadko się spotyka tak dobrze wykonane parapety drewniane jakie posiadam od nich, bardzo starannie wykończone z dobrego gatunku drzewa już na pierwszy rzut oka widać, że to nie jest parapet ze sklejki. Co ciekawsze cena za taki dobry produkt była bardzo przystępna i za nieduże pieniądze mam wymienione para[ety w całym mieszkaniu. Jest ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antek_S dnia: 2017-06-05 20:47:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesienią kupowałam płytki ceramiczne pod [parapet z koloru kasztanowego. Produkt jest bardzo trwały i odporny na czynniki atmosferyczne i są ładną ozdobą okien. Przy realizacjo zamówienia spotkałam się z miłą obsługą a cena była jak naj bardziej do przyjęcia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia Fronczak dnia: 2017-05-08 20:30:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tej firmie kupiłam doskonałe parapety kamienne, które idealnie pasują do podłóg, które też mam z kamienia. Kolorystyka i wykonanie parapetów oceniam na ocenę celującą. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2017-04-04 19:32:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo lubię otaczać się pięknymi rzeczami. parapty również do nich należą. zamówilam u Pani malgorzaty piękne parapety ceramiczne i jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2017-03-05 16:31:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie zakup parapetów ceramicznych to był strzał w dziesiątkę. Bardzo ładnie wykonane, wyglądają na produkt trwały, a cenowo przebijały ofertę innych firm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rose dnia: 2017-02-14 12:54:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po ostatnim remoncie do nowych okien zakupiłem też parapety w tej firmie, które są drewniane i doskonale komponują się z panelami. Miła obsługa, szybka realizacja zamówienia i koszt przystępny. Dobra firma!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek41 dnia: 2017-01-12 19:09:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po generalnym remoncie przyszła też kolej na wymianę parapetów, które kupiłam w okazyjnej cenie. Parapety są naprawdę przyjemne w dotyku, a wizualnie idealnie się komponują z wnętrzem pokoju. Ten zakup oceniam jako bardzo udany!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia41M dnia: 2016-12-12 10:55:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mnie się podobają rzeczy wykonane z kamienia i w tej firmie udało mi się dostać parapety, które są bardzo dobrze wykonane i są zarazem niepowtarzalne. Firma posiada świetne produkty!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MartaG dnia: 2016-11-14 16:56:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ma bardzo dobrej jakości produkty i posiadam od nich piękne parapety ceramiczne, które świetnie zdają egzamin. Wykonane solidnie z dbałością o szczegóły! To był dobry wydatek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANULKA dnia: 2016-10-09 01:47:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolona z zakupionych parapetów od tej firmy. Wybrałam sobie parapety ceramiczne które są łatwe w utrzymaniu czystości i przy okazji wyglądają ładnie i pasują do okna.To był świetny zakup!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2016-09-22 00:08:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma spełnia wszystkie kryteria by nazwać ją rzetelną i solidną, nie zawiedli, parapety pięknie dobrane i zamontowane
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amelia dnia: 2016-06-27 12:14:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: parapety są trwałe, ładnie się prezentują, wykonane i zamontowane przez tą firmę będą służyć przez długie lata :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maciek dnia: 2016-05-30 10:55:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo jestem zadowolony z montazu, pomiaru, doradztwa i duzego wyboru, jesli drugi raz bym szukal parapetow to bym tez sie zdecydowal na Parapety Police
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maniek dnia: 2016-04-13 11:37:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem od niedawna posiadaczem parapetów które kupiłem w tej firmie. Musze przyznać że Jestem naprawdę bardzo zadowolony i z wyceny i z wymiany parapetów. Polecam wszystkim. Firma otrzymuje ode mnie pozytywna opinię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2015-10-15 07:48:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jak najbardziej! Kupowaliśmy z mężem parapety do naszego nowego domu i jesteśmy zadowoleni w 100%, jakoś wykonania świetna, cena też ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gabi dnia: 2015-08-17 14:52:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją