Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Parapety Police Małgorzata Krutul Małgorzata Krurul

Zawód: Budowlaniec 
Adres: Zachodniopomorskie, 72-010 Police ul. Kościuszki 14/2
Telefon: Kom. 518 130 410
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://parapetypolice.pl/
NIP:
8512861666
Opis działalności: Prowadzimy sprzedaż parapetów z naturalnych materiałów: ceramiczne, drewniane, kamienne oraz akcesoriów do montażu. Jesteśmy bezpośrednim dystrybutorem, kładziemy nacisk na jakość produktu, jego estetykę oraz praktyczne zastosowanie. Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 68x

Jakość usług: 100% wysoka 68x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 68x
Ceny usług: 100% niskie 68x
Ilość opinii w serwisie: 68
Ilość odsłon profilu firmy: 2054
Data utworzenia profilu: 17.08.2015 14:51:11
Data ostatniej aktualizacji: 17.08.2015 14:51:11 

Opinie o Parapety Police Małgorzata Krutul Małgorzata Krurul

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam nastawiona na kupno parapetów kamiennych, bo takie pasowały idealnie do designu domu. Mieli tu akurat idealne jakby skrojone pod moje oczekiwania. Trafiony wybór i z zakupu jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusia dnia: 22.11.2020 17:47:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do skorzystania z ich oferty zachęciła mnie bogata gama produktów. Dosłownie od koloru do wyboru. Tu zreflektowałam się na klasyke czyli drewniane. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marta dnia: 08.11.2020 17:14:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posiadają przepiękny wybór parapetów drewnianych, które mają ciekawe wykonanie i są prawdziwie drewniane, a nie tylko z nazwy. Zaskoczyła mnie pozytywnie grubość, ale to jest kolejny atut. Z tego zakupu jestem wpełni usatysfakcjonowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 26.10.2020 12:30:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze robią na zamówienie schody. Bez problemu można ustalić szczegóły wyglądu, budulca i czasu wykonania. Na tej inwestycji się nie zawiodłam, bo schody tera posiadam drewniane o niepowtarzalnym designie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renia dnia: 06.10.2020 15:57:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po zakupie drewniany parapetów sprawdziłem ceny w necie i okazało się, ze nie przepłaciłem. Do tego towar porządny i dobrze wykonany. W tym przypadku sklep polecam. .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazik dnia: 22.09.2020 12:46:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały asortyment. Bez większego trudu można skompletować parapety do całego domu. Dużym plusem jest też mozliwość dokupienia materiałów montazowych dedykowanych do tego produktu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tymoteusz dnia: 10.09.2020 13:02:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim. Zarówno parapety wewnętrzne jak i zewnętrzne super wyglądają i posłużą na lata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alan dnia: 14.08.2020 09:17:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa i doradztwo w sprawie doboru parapetów. Polecam innym osobom, którzy tez potrzebują.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iga dnia: 13.08.2020 13:58:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedyś zamawiałam u nich schody, które zrobili na zamówienie i zgodnie z zaproponowanym projektem. Po kilku miesiącach mogę śmiało stwierdzić, że konstrukcja bardzo stabilna, a budulec czyli drewno świetnie się komponuje z mieszkaniem. Z tej inwestycji jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 21.07.2020 10:44:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W żadnym sklepie nie widziałam tak dużego wyboru parapetów wykonanych z różnych materiałów. Ja się zreflektowałam na kamienny. Które były bardzo ładne i do tego proste w utrzymaniu czystości. Był to bardzo dobry i trafny zakup.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 09.07.2020 13:16:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomagałam mamie w remoncie i łatwi łam jej rózne dodatki do mieszkania. Parapety od tej firmy też łatwiłam i były o super wyglądzie i jakości. Cena też miała znaczenie. Jesteśmy zadowolone.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klara dnia: 22.06.2020 14:15:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówione parapety są dokładnie takie jakie oczekiwałam i idealnie pasują do stylu mieszkania. Bardzo ładnie wykonane, z solidnego surowca i widać, że to żadne made in china. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krystyna dnia: 04.06.2020 16:08:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna firma. Schody zrobione zgodnie z projektem. I co istotne w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold dnia: 27.05.2020 15:52:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przystępna cena i dobre parametry szybko nie przekonały do zakupu i po założeniu ich w mieszkaniu widzę, że dokonałam słusznego wyboru. Przyjemne w dotyku, nowoczesny design i łatwo o zachowanie czystosci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zdzisława dnia: 14.05.2020 17:07:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystne ceny i duży wybór wielu gatunków parapetów to główne atuty ttego sklepu. Bardzo szybko dobrałam sobie kamienne i po montażu ładnie się prezentują. Fajnie je się czyści.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolcia dnia: 26.04.2020 13:33:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oglądałam w sklepach drewniane parapety i były ładne, ale bardzo cienkie. Dopiero tutaj znalazłam podobne, ale już grube, które wygladają zdecydowanie lepiej. Też nie przepłaciłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monika dnia: 14.04.2020 17:54:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widziałam u znajomych bardzo ładne parapety wykonane w całosci z drewna i wtedy się dowiedziałam, że kupowali je w tym sklepie. Na miejscu mieli dużo szerszą ofertę, to dobrałam sobie pasujace mi kolorem do mojego mieszkania. Polecam,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirella dnia: 26.03.2020 18:51:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na uwagę zasługuje świetne wykonanie schodów , które nie były drogie, a wykonujące je firma w pełni kompetentna i oczywiście otrzymałam tez fakturę i gwarancję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 17.03.2020 17:50:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: parametry techniczne zakupionych parapetów kamiennych są bardzo dobre i posiadają dużą odporność na czynniki atmosferyczne. Kolorystycznie też wyglądają nie źle i mam nadzieję że z upływem czasu nie wyblakną. Teraz jestem bardzo zadowolony z zakupu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Włodzimierz dnia: 24.02.2020 20:15:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem wykonanie schodów do nowo wybudowanego domu i bardzo szybko dostałem projekt, który zaakceptowałem, a na realizację aktualnego zamówienia nie trzeba było długo czekać i co istotne w realu prezencja schodów jest nawet lepsza niż oczekiwałem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefan dnia: 17.02.2020 11:56:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parapety mają świetne. Można rzec bez przesady, że są nie do zdarcia. Dlatego nowoczesny a jednocześnie klasyczny design i ciekawa kolorystyka. W każdym razei ja z nich bardzo jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda dnia: 24.01.2020 13:17:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do nich trafiłem dzięki poleceniu znajomych co kupowali jakiś czas temu parapety i bardzo chwalili cenę i jakość wykonania. I faktycznie nie przesadzali z tym co mówili, bo firma posiada bogaty asortyment i do tego w cenach jak naj bardziej do przyjęcia. Ja się zdecydowałem na produkt z kamienia. rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 20.01.2020 21:38:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem dobrej jakości drewniane parapety i przez znajomych trafiłem do tego sklepu gdzie mieli właśnie taki model jaki potrzebowałem. Bardzo dużym atutem była też grubosć parapetu, bo rzadko spotykana, a jednak ważna. Fajnie się prezentuja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 21.12.2019 20:36:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo mi zależało na kupnie kamiennych parapetów, ale nie wszędzie je posiadali. Jak już mieli, to nie to, co oczekiwałem. Dopiero w tym sklepie znalazłem idealnie skrojone pod moje potrzeby i cena też mi bardzo pasowała. Trafny zakup.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdzisław dnia: 12.12.2019 19:23:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez tą firmę miałam robione schody drewniane. Że się na nie skusiłam, to była kwestia cenowa, ale również możliwośc wyboru drewna i modelu z całej realizacji jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 12.11.2019 15:16:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo lubię jak ludzie są konkretni i posiadają towar w najlepszym gatunku. Tu się właśnie spotkałam z taka sytuacją i zakupione parapety mam pierwszorzędne i w bardzo przystępnej cenie. No i nie przepłaciłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 25.10.2019 08:24:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oferta ich w kwestii wykonania schodów była bardzo korzystna zwłaszcza, że miały być całkowicie drewniane, które pasowały do mojego modelu domu. Postawiłem na nich i tej decyzji nie żałuję. Pierwszorzędne wykonanie, dobry termin i czywiście cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zygmunt dnia: 11.09.2019 15:24:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jeśli chodzi o parapety, to warto u nich kupić ze względu na niską marżę i szeroki wybór. Przy okazji nie ma problemów też z kupieniem dodatków do montażu. Po prostu wszystko w jednym miejscu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jędrek dnia: 28.08.2019 18:26:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez tą firmę mam założone schody, które całkowicie są wykonane z drewna i prezentują nowoczesny styl. Wydaje mi się, że w tej cenie niegdzie bym lepszej oferty nie dostała. Za cwałość usługi dziękuje i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 22.07.2019 11:44:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakup jak naj bardziej udany. Parapety bardzo ładne kolorystycznie i starannie wykończone, a do tego pomogli mi też w dobraniu dodatków do montażu. Dlatego śmiało mogę polecić !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 21.06.2019 17:27:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie dotyczące zrobienia schodów zostało zrealizowane w terminie, a jakość samych schodów oceniam bardzo pozytywnie. Widzę, że firma ma bogate doświadczenie w tej dziedzinie i potrafi trafić w gusta klienta. W tym przypadku pragnę ich produkty zarekomendować innym kliento, co potrzebują trwałych i estetycznie wykonanych schodów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jeremi dnia: 29.05.2019 17:20:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo profesjonalnie podeszła do mojego zapotrzebowania i dostałam dokładnie takie parapety jakie oczekiwałam. Wykonane z grubego drewna o ładnym odcieniu i adekwatnej cenie z całej transakcji jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga.M. dnia: 23.04.2019 16:52:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sporo się naszukałam zanim znalazłam pdpowiedniego producenta schodów, bo jest to inwestycja na długie lata i trzeba było się dobrze zastanowić. Tu po zapoznaniu się z projektem i końcową oceną nie miałam większych obaw. Co istotnie schody zostały wykonane porządnie i są jedyne w swoim rodzaju.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 27.03.2019 16:44:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Policach nie ma za dużo firm zajmujących się robieniem schodów na zamówienie i oferta z tej firmy dosłownie spadła mi z nieba. Przy remoncie domu, który przeprowadzałem a oni wykonali schody z prawdziwego drewna. Stylowe, nie banalne i w okazyjnej ceni. To był dobry interes.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wacław.G. dnia: 18.02.2019 16:14:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez wachania daję im 6 gwiazdek na fantastyczne parapety, które wymiatają wszystkie inne, co wcześniej widziałem. Rewelacyjna grubość i wykonanie, a do tego jeszcze konkurencyjna cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 15.01.2019 15:37:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nawet nie wiedziałam, że firma zajmuje się poza sprzedaża parapetów produkcją na zamówienie bardzo ładnych i niedrogich schodów. Długo się nie zastanawiałam nad zamówieniem i teraz wnętrze mieszkania diametralnie się zmieniło na in plus dzięki modnym i stabilnym schodom. Podejście firmy i wykonanie profesjonalne. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adela dnia: 21.12.2018 21:06:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do tej firmy przez pocztę pantoflową bo szukałam nowatorskich rozwiązań w zakresie parapetów, a oni takie posiadali. Trafiłam pod właściwy adres, bo zamówione parapety w pełni spełniają moje oczekiwania i były stosunkowo nie drogie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 14.11.2018 19:15:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonane schody z drewna bukowego przez tą firmę są rewelacyjne. Bardzo wygodne w użytkowaniu. Stabilne, a drzewo nie trzeszczy. Wygląda na to, że to będzie produkt na długie lata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 12.10.2018 18:30:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem mały dylemat na jakie parapety postawić, ale z żona zdecydowaliśmy się jednak na kamienne. Z takiego wyboru jesteśmy bardzo zadowoleni, bo sa eleganckie, dobrze wykończone i niedrogie. Towar wart zakupu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: darek dnia: 25.09.2018 19:35:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo długo poszukiwałam parapetów kamiennych, bo trudno było je dostać, ale całe szczęście znajomi polecili mi ten sklep, który specjalizuje się w parapetach i co jeszcze ważniejsze posiadali na stanie takie jakie potrzebowałam. w rzeczywistości są przepiękne i praktyczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 12.08.2018 15:56:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam zrobione przez tą firmę na zamówienie schody drewniane, które sa wykonane zgodnie z uzgodnionego projektu i dobrego budulca. Bardzo mi też zależało żeby były stabilne i bezpieczne dla dzieci i ten punkt też spełniają. Ogólnie wielki pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czesław dnia: 28.07.2018 17:17:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez tą firmę zamawiałam wykonanie schodów pod zamówienie. Wszystko było zrealizowane zgodnie z projektem i w uzgodnionym terminie, a same schody nowoczesne, stabilne i co najważniejsze drewniane. Z tej współpracy byłam bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesia dnia: 27.06.2018 19:27:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nie słynie tylko z dobrego wyboru parapetów, ale także robi świetne schody. Z prawdziwego drewna. Ze zrealizowanej usługi dotyczącej schodów jestem bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lutek dnia: 27.05.2018 14:28:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parapety z tej firmy są bardzo dobrej jakości i cenowo atrakcyjne, że oferta marketowa się przy nich chowa. Po montażu bardzo dobrze wyglądają i swietnie się komponują ze ścianą i oknem. Zakup oceniam bardzo pozytywnie. Zwłaszcza, że przesyłka też była ekspresowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radosławw dnia: 18.04.2018 18:28:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze oceniam zakupione parapety do nowego mieszkania. Wykonane są z grubego kamienia, co powinno decydować o długowieczności produktu. Kontakt ze sklepem bezproblemowy a transakcja bardzo sprawna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 22.03.2018 17:12:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupowałem w tym sklepie parapety kamienne ze względu na bardzo ciekawy wygląd a także korzystną cenę. Przy okazji mogłem też dokupić dodatki do tych parapetów, których nie musiałem szukać w innych sklepach. Taka kompleksowość i wyjątkowo rozsądne ceny to główne atuty tego sklepu. Z dostarczonego towaru jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Konrad dnia: 27.02.2018 02:24:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Latem widziałam u znajomej bardzo ładne parapety, które podczas rozmowy okazało się, że były też w bardzo atrakcyjnej cenie. Dała mi kontakt do tej firmy u której zakupiłam identyczne do całego mieszkania. Sam kontakt i realizacja bez zarzutu. Fajny zakup!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewka dnia: 17.01.2018 17:51:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doszliśmy z mężem do tego, że najlepsze schody byłyby drewniane i ktoś dał nam namiary na tą firmę. Bardzo szybko się porozumieliśmy w kwestiach ogólnych i finansowych. Schody były wykonane w terminie i z bardzo dobrego materiału. Nie tylko ładnie wyglądają, ale także mają swój niepowtarzalny styl i zapach. Bardzo polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 22.12.2017 15:32:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam piękne i szerokie parapety drewniane. Są super jakości. Prawdziwa ozdoba domu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 28.11.2017 12:40:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parapety są świetnej jakości. Są prawdziwą ozdobą mojego domu. Moje kaktusy przepięknie na nich wygladają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roma dnia: 07.10.2017 11:05:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dom mój wymagał remontu a co za tym idzie okna też. Zmieniłam sobie parapety i dziś są one prawdziwą ozdobą domu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnes dnia: 09.09.2017 11:18:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jest to najlepszy fachowiec w dziedzinie parapetów w okolicy. Jakośc parapetów jest naprawdę bardzo dobra. każdy kto do mnie do domu przyjdzie stwierdza, że parapety u mnie to prawdziwa ozdoba!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eryka dnia: 02.08.2017 14:51:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo piękne parapety. prawdziwa ozdoba w moim domu. Bardzo fajnie wykonane, śliczny kolor.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 05.07.2017 22:37:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzadko się spotyka tak dobrze wykonane parapety drewniane jakie posiadam od nich, bardzo starannie wykończone z dobrego gatunku drzewa już na pierwszy rzut oka widać, że to nie jest parapet ze sklejki. Co ciekawsze cena za taki dobry produkt była bardzo przystępna i za nieduże pieniądze mam wymienione para[ety w całym mieszkaniu. Jest ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antek_S dnia: 05.06.2017 20:47:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesienią kupowałam płytki ceramiczne pod [parapet z koloru kasztanowego. Produkt jest bardzo trwały i odporny na czynniki atmosferyczne i są ładną ozdobą okien. Przy realizacjo zamówienia spotkałam się z miłą obsługą a cena była jak naj bardziej do przyjęcia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia Fronczak dnia: 08.05.2017 20:30:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tej firmie kupiłam doskonałe parapety kamienne, które idealnie pasują do podłóg, które też mam z kamienia. Kolorystyka i wykonanie parapetów oceniam na ocenę celującą. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 04.04.2017 19:32:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo lubię otaczać się pięknymi rzeczami. parapty również do nich należą. zamówilam u Pani malgorzaty piękne parapety ceramiczne i jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 05.03.2017 16:31:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie zakup parapetów ceramicznych to był strzał w dziesiątkę. Bardzo ładnie wykonane, wyglądają na produkt trwały, a cenowo przebijały ofertę innych firm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rose dnia: 14.02.2017 12:54:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po ostatnim remoncie do nowych okien zakupiłem też parapety w tej firmie, które są drewniane i doskonale komponują się z panelami. Miła obsługa, szybka realizacja zamówienia i koszt przystępny. Dobra firma!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek41 dnia: 12.01.2017 19:09:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po generalnym remoncie przyszła też kolej na wymianę parapetów, które kupiłam w okazyjnej cenie. Parapety są naprawdę przyjemne w dotyku, a wizualnie idealnie się komponują z wnętrzem pokoju. Ten zakup oceniam jako bardzo udany!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia41M dnia: 12.12.2016 10:55:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mnie się podobają rzeczy wykonane z kamienia i w tej firmie udało mi się dostać parapety, które są bardzo dobrze wykonane i są zarazem niepowtarzalne. Firma posiada świetne produkty!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MartaG dnia: 14.11.2016 16:56:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ma bardzo dobrej jakości produkty i posiadam od nich piękne parapety ceramiczne, które świetnie zdają egzamin. Wykonane solidnie z dbałością o szczegóły! To był dobry wydatek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANULKA dnia: 09.10.2016 01:47:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolona z zakupionych parapetów od tej firmy. Wybrałam sobie parapety ceramiczne które są łatwe w utrzymaniu czystości i przy okazji wyglądają ładnie i pasują do okna.To był świetny zakup!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 22.09.2016 00:08:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma spełnia wszystkie kryteria by nazwać ją rzetelną i solidną, nie zawiedli, parapety pięknie dobrane i zamontowane
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amelia dnia: 27.06.2016 12:14:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: parapety są trwałe, ładnie się prezentują, wykonane i zamontowane przez tą firmę będą służyć przez długie lata :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maciek dnia: 30.05.2016 10:55:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo jestem zadowolony z montazu, pomiaru, doradztwa i duzego wyboru, jesli drugi raz bym szukal parapetow to bym tez sie zdecydowal na Parapety Police
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maniek dnia: 13.04.2016 11:37:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem od niedawna posiadaczem parapetów które kupiłem w tej firmie. Musze przyznać że Jestem naprawdę bardzo zadowolony i z wyceny i z wymiany parapetów. Polecam wszystkim. Firma otrzymuje ode mnie pozytywna opinię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 15.10.2015 07:48:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jak najbardziej! Kupowaliśmy z mężem parapety do naszego nowego domu i jesteśmy zadowoleni w 100%, jakoś wykonania świetna, cena też ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gabi dnia: 17.08.2015 14:52:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją