Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Filar, Sadowska-Filar, Szumlański Adwokacka Spółka Partnerska Marcin Szumlański

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 33-100 Tarnów Krakowska 11
Telefon: 146286810
Adres e-mail: marcinszumlanski(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.fsfs.pl
Opis działalności: Adwokat Słowa kluczowe: Adwokat, Kancelaria Adwokacka, Prawnik

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1969
Data utworzenia profilu: 12.08.2015 15:41:07
Data ostatniej aktualizacji: 12.08.2015 15:41:07 

Opinie o Filar, Sadowska-Filar, Szumlański Adwokacka Spółka Partnerska Marcin Szumlański

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dłużnik unikał spłaty należnych zaległości. Mecenas reprezentował mnie zarówno przed sądem jak i w trakcie egzekucji. Dzięki niemu, jego nieszablonowym działaniom odzyskałem całą należną mi kwotę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 12.09.2015 17:15:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas reprezentował mnie w sporze zakładem ubezpieczeń. Bez konieczności pójścia do sądu otrzymałem odszkodowanie, które pokryło cały koszt naprawy samochodu no i uzyskał zadośćuczynienie dla mnie i dla pasażera mojego samochodu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 01.09.2015 17:12:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas wykazał się pomysłowością i kreatywnością w rozwiązaniu sporu z drugą stroną, co przyczyniło się do osiągnięcia lepszego efektu końcowego niż oczekiwany. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 18.08.2015 21:16:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki szybkiej i wnikliwej analizie dokumentów uniknęliśmy podpisania bardzo niekorzystnej umowy. Pan Mecenas pomógł nam także na kolejnych etapach negocjacji. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 12.08.2015 21:44:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas prowadził moją sprawę w Nowym Sączu. Terminowość, kontakt i kultura osobista bez zastrzeżeń. Dla mnie najważniejsze było przekonanie, że mecenas ma pomysł na sprawę. Warto powierzyć swoje sprawy osobie która o nie należycie zadba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.08.2015 20:54:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Bardzo dziękuję za skuteczną pomoc w mojej trudnej sprawie Panu mec. Szumlańskiemu. Sprawa została świetnie poprowadzona i po prostu nie mogę mieć uwag! Stosunek jakość do ceny jak najbardziej prawidłowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata W. dnia: 12.08.2015 15:56:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją