Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

kati kominki

Zawód: kominki i piece - produkcja, sprzedaż Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 05-270 warszawa Marki Piłsudskiego 158
Telefon: 22 787 55 55 Kom. 509312510
Adres e-mail: kati(małpa)katikominki.pl
Strona internetowa: www.katikominki.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: kominki, piece, wkłady kominkowe, obudowy, dgp, projekty, parapety, blaty, schody kamienne

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 5x 3x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 4146
Data utworzenia profilu: 2010-03-09 12:01:58
Data ostatniej aktualizacji: 2015-07-30 21:56:53 

Opinie o kati kominki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawnie, szybko i czysto. profesjonalna pomoc przy wyborze wkladu i obudowy. Obudowa nowoczesna i zajęła mało miejsca w salonie, na tym mi zależało. Ceny przyzwoite :)Dziękuję i szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2017-03-08 13:35:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Katikominki wykonała dla nas kominek gazowy w salonie. Naprawdę jesteśmy zasoleni z usługi. Tanio, szybko i estetycznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sdww dnia: 2015-11-04 14:34:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko rzetelnie tanio polecam Kati kominki. Ekipa robi szybko i czysto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz Zych dnia: 2015-07-30 22:04:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko fachowo i rzetelnie, życzę sobie zawsze takich ekip w moim domu. Jestem osobą wymagającą i dokładną. Panowie sprawdzili się. Jakość warta zapłaconej ceny Polecam. Kasia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2012-06-14 19:46:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt ze sprzedającym. Wyczerpujące informacje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-13 09:25:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę Kati Kominki z Marek na pewno można polecić. Fachowo, sympatycznie, rozsądne ceny. Szybko i sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: A&A dnia: 2011-09-02 22:38:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona z wybrania tej firmy, ciekawa oferta, miła obsługa, projekty i wykonanie. Cena ok. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: narazie nie było
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2011-01-31 11:36:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kominek kupiłem w Kati kominki w Markach. Kominek nowoczesny. Proszą o wymiary i zdjęcie miejsca, w którym ma stanąć kominek i "od ręki" bezpłatnie robią projekt. Pomogli mi wybrać najlepsze rozwiązanie, potraktowali mnie poważnie. Ważne,że mają duży wybór wkładów. Na realizację czekałem około 4 tygodni.Ceny przyzwoite (załapałem się na promocję :) za 10 tyś mam kompleksową usługę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2010-08-17 10:34:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ok, serdecznie polecam, miała i konkretna obsługa i realizacja, zgodnie z projektem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: do tej pory nie było, ale jesli chodzi o dosłanie smaru i gwarancji to bez problemów
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2010-03-09 12:03:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją