Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Hydraulik Janiszewski

Zawód: hydrauliczne usługi Hydraulik 
Adres: Dolnośląskie, 50-502 Wrocław Hubska 44
Telefon: Kom. 500178970
Adres e-mail: janiszewski.m(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.hydraulik-wroclaw.com.pl
Opis działalności: Usługi hydrauliczne i pogotowie hydrauliczne na terenie miasta Wrocław. Posiadamy ubezpieczenie OC działalności, wystawiamy faktury VAT, udzielamy do 60 miesięcy gwarancji! Słowa kluczowe: hydraulik,hydraulicy,hydraulika,usługi hydrauliczne,pogotowie hydrauliczne

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1682
Data utworzenia profilu: 2015-06-13 17:11:41
Data ostatniej aktualizacji: 2015-06-13 17:11:41 

Opinie o Hydraulik Janiszewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam firme. Strzeliła mi bateria w wannie i woda zaczęła sikać na wszystkie strony a zawory główne w mieszkaniu jak na złość nie chciały się zakręcić. Na usługę czekałam 1,5 godz. Koszt 80 zł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nowak Gabriela dnia: 2016-04-22 14:52:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawna ekipa, szybko przyjechali i ekspresem zatamowali wyciek, zapłaciłem 150 zł. Dla porównania dzwoniłem do innych hydraulików - czas oczekiwania 1-3 dni a cenowo od 100 do 250 zł. Także Ci wypadli bardzo przyzwoicie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek G. dnia: 2016-02-09 16:35:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wreszcie konkretna firma, przyjechał zobaczyć awarię i wycenił ją za darmo (inni chcieli 30-50 zł !!), do tego naprawa od ręki zajęła 30 minut. Koszt 50 zł - nic dodać nic ująć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Tomek Wawrzynczyk dnia: 2016-02-06 10:55:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam problem z odpowietrzeniem kanalizacji, bardzo smierdziało w łazience. Żaden z wcześniej wezwanych niby-fachowców nie umiał mi pomóc. Wszyscy tylko rozkładali ręce. Dopiero w przypadku tej firmy odbyto ze mna najpierw rzeczową rozmowę telefoniczną, podczas której przekonano mnie, że w końcu rozmawiam z kimś, kto zna się na swojej pracy. Potem przyjechał do mnie fachowiec, który szybko i sprawnie znalazł źródło wadliwej instalacji i bardzo zaangażował się, by mi pomóc. Naprawił wadliwą instalację, a w mojej łazience w końcu ładnie pachnie. Jestem zachwycona profesjonalizmem i podejsciem do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Gruszczyńska dnia: 2015-09-15 23:54:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez telefon zaproponowano mi przyjazd serwisanta wciągu godz ale wizytę zamówiłem na dzień następny (sobota). Pan Robert zapoznał się z materiałami ktoś kupiłem, okazało się że posiadam złe wężyki i zawory - wina sprzedawcy w markecie. Wykonał wszystkie możliwe prace (zlew, pralka) a na dokończenie montażu umówiliśmy się na środę. Poczytalem sobie tu wczesniej o różnych firmach i zaskoczony zostalem punktualnością i kontaktem potwierdzającym wizytę przed przyjazdem. Prace wykonane schludnie i chyba możliwie szybko. Pan Robert wyrobil się równie w posiadanym przeze mnie ograniczonym, sobotnim czasie. Zdecydowanie mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B.Jasiuk dnia: 2015-06-14 11:29:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Maciej zareagował na zgłoszenie niezwykle szybko, Panowie pojawili się we dwójkę a usunięcie przecieku zajęło im ok 30 minut. Usługa kosztowała dosłownie tylko 60 zł z dojazdem. Jak dla mnie wyglądało to bardzo poważnie, meble montowane były przez inną firmę i od razu coś przeciekało. Hydraulicy musieli rozkręcić wszystkie rury pod zlewem. Po pracy wszystko zostało uprzątnięte i poinformowali mnie, że mam na tą usługę 12 miesięcy gwarancji. Do tego kultura osobista - wręcz niespotykana wśród ludzi obsługujących Klienta bezpośrednio. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Dobiński dnia: 2015-06-13 17:18:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją