Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Wawrzyniec Chróścielewski

Zawód: Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-442 Łódź Al. Kościuszki 98/5
Telefon: 42 678 00 78 Kom. 666 609 065 Fax: 42 678 00 78
Adres e-mail: wawrzyniec.chroscielewski(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.chroscielewska-chroscielewski.pl
NIP:
725-130-03-87
Opis działalności: adwokat, prawo karne, prawo karne wykonawcze odszkodowania, rozwód, porada prawna, Słowa kluczowe: adwokat, prawo karne, prawo karne wykonawcze odszkodowania, rozwód, porada prawna,

Ocena: 100% pozytywna 63x

Jakość usług: 100% wysoka 60x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 58x
Ceny usług: 100% niskie 48x 11x
Ilość opinii w serwisie: 63
Ilość odsłon profilu firmy: 16550
Data utworzenia profilu: 2013-01-07 17:48:50
Data ostatniej aktualizacji: 2015-03-05 17:39:17 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Wawrzyniec Chróścielewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli szukacie dobrej kancelarii, która specjalizuje się w prawie karnym to kancelaria Wawrzynca Chroscielewskiego będzie strzałem w dziesiątkę. Bardzo pomogli mi w walce z nieuczciwym szefem dzięki czemu odzyskałam swoje pieniądze. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wanda74 dnia: 2016-08-22 13:22:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretne podejście do klienta. Szybko wytłumaczyli mi gdzie leży problem, po tym jak zostałam rano złapana za jazdę po alkoholu. Człowiek uczy się na własnych błędach, nie ma co rano wsiadać za kółko jeśli wieczorem piliśmy alkohol. Wina była oczywiście moja ale dzięki prawnikom z tej kancelarii zrozumiałam, co dokładnie zrobiłam źle.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2016-08-10 13:52:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój sąsiad od jakiegoś czasu prześladował mnie i groził mi, że zrobi mi krzywdę. Postanowiłam zacząć działać i zgłosiłam się do prawników z Kancelarii Mecenasa Chróścielewskiego. Dzięki nim udało się sąsiada ukarać, a ja mam pewność, że już się do mnie nie zbliży. Bardzo dobra i konkretna kancelaria.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2016-07-31 18:57:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czasem się tak zdarza, ze znajdujemy się w sytuacji prawie bez wyjścia i potrzebujemy pomocy. Ja tak miałem gdy spowodowałem wypadek na autostradzie pod Łodzią i myślałem ze to już mój koniec i idę siedzieć. Na szczęście trafiłem do tej kancelarii i dzięki nim dostałem mniejsza karę. Polecam wszystkim, to świetni prawnicy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2016-07-25 11:20:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać, że jestem bardzo wdzięczna kancelarii mecenasa Chróścielewskiego za pomoc. Spowodowałam nieumyślnie wypadek drogowy, którego konsekwencje okazały się poważniejsze, niż się spodziewałam. Na szczęście dzięki pomocy prawników z tej kancelarii mój wyrok został złagodzony i uniknęłam kary więzienia. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Z. dnia: 2016-07-14 09:01:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzenie pod wpływem alkoholu nie jest rzeczą, którą warto się chwalić. Bardzo żałuję tego, co zrobiłem, czyli przeze mnie odniósł obrażenia niewinny człowiek. Jednak tak naprawdę mocna linia obrony jaką zyskałem dzięki prawnikom z Kancelarii p. Wawrzyńca Chróścielewskiego, pomogła mi uzyskać najniższy wymiar kary. Bardzo dziękuję za taką skuteczność i profesjonalną obsługę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MateuszH dnia: 2016-04-28 22:38:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Raz w życiu skusiłam się na zrobienie bardzo głupiej rzeczy i poniosłam tego konsekwencje. Na szczęście dzięki pomocy prawników z Kancelarii Mecenasa Chróścielewskiego moja kara została maksymalnie złagodzona. Żałuję i wiem, że nigdy więcej nie popełnię takiej głupoty ale jestem bardzo wdzięczna za ich pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2016-04-27 08:23:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ktoś podrzucił mi w pracy narkotyki i z tego powodu miałam sprawę w sądzie. Wiedziałam, że będzie ciężko wybronić się z tego, więc dlatego powierzyłam moja sprawę adwokatom z kancelarii mecenasa Chróścielewskiego. I nie żałuję, bo dzięki ich skuteczności zostałam oczyszczona z zarzutów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wella dnia: 2016-04-26 18:56:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W zeszłym roku kancelaria Chroscielewski uratowała mnie przed odsiadką. Ktoś próbował mnie wrobić w kradzież i pobicie. Na szczęście wszystko zakończyło się pozytywnie. Sąd w Łodzi mnie uniewinnił, a sprawcy tego zdarzenia zostali złapani przez Policję.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł M. dnia: 2016-02-23 17:22:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Kancelarię Wawrzyńca Chróścielewskiego. Miałem okazję prosić o poradę w zakresie prawa karnego i stwierdzam, że nikt wcześniej tak rzetelnie nie podszedł do mojej sprawy jak ta kancelaria.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcinek dnia: 2016-02-23 16:58:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałam prawnej pomocy w sprawie odroczenia wykonania kary pozbawienia wolności dla mojego brata i p. mecenas Chróścielewski pomógł zarówno w kwestii przygotowania samego pisma, jak i załatwienia innych formalności. Bardzo dobry specjalista od prawa karnego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Romka dnia: 2015-10-22 20:22:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzenie pod wpływem alkoholu jest wysoko karane, niestety mój tata chyba troche się zapomniał i przez to wpakował w spore kłopoty. Chcieliśmy mu szybko pomóc dlatego też zdecydowaliśmy sie na pomoc mecenasa. Teraz wiem, ze decyzja ta była idealna. Mecenas wie jak pomóc ludziom w potrzebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halinkaaa dnia: 2015-10-21 14:12:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem problem z odzyskaniem długu, jaki zrobił u mnie jeden z kontrahentów. Skończyło się na wizycie w kancelarii prawnej p. Wawrzyńca Chróścielewskiego, co okazało się dobrym ruchem z mojej strony. Skutecznie pomógł mi odzyskać zaległe pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bogusław D. dnia: 2015-08-15 16:57:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mistrz prawa karnego! Dzięki Panu Mecenasowi udało mi się wygrać sprawę o kradzież, która była pomówieniem. Odzyskałam swoje dobre imię!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuza_P dnia: 2015-08-05 08:55:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój jedyny syn jadąc po pijaku spowodował wypadek. Na szczęście nikt poważnie nie ucierpiał. Nie mam jednak wątpliwości, że gdyby nie pan Wawrzyniec, to pierworodny poszedłby siedzieć. Otrzymał wyrok w zawieszeniu, co na szczęście dało mu sporo do myślenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marczelli dnia: 2015-07-08 05:20:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doświadczony adwokat kierujący świetną grupą prawników. Pomogą rozwiązać praktycznie każdy problem. Z tego co wiem ostatnio rozszerzyli zakres swoich działań o prawo karne. Ceny za usługi są bardzo przystępne jak na taką jakość usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karoll dnia: 2015-06-22 15:53:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam mecenasa Chróścielewskiego, mój syn został niesłusznie oskarżony, byliśmy załamani, jednak mecenas podszedł do sprawy z pełnym profesjonalizmem, wyraźnie zaangażował się w pomoc synowi. Jesteśmy naprawdę wdzięczni, zdecydowanie najlepszy adwokat prawa karnego w Łodzi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja Kr. dnia: 2015-06-19 19:29:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Chróścielewski to najlepszy adwokat od spraw karnych w Łodzi! Cały zespół adwokatów, z którymi Pan Mecenas współpracuje to wykwalifikowani profesjonaliści. Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika Lenicka dnia: 2015-05-19 20:42:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista w każdym calu. Bardzo pomógł mi w sprawie karnej dot. poświadczenia nieprawdy. Na pewno jeśli będę miał taką potrzebę to jeszcze nie raz skorzystam z jego usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2015-05-18 21:54:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Chróścielewski to bardzo dobry prawnik z zakresu prawa karnego. Pomógł mi nieraz rozwiązać trudne sprawy. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Kow dnia: 2015-04-25 11:41:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam osobom, które potrzebują pomocy z zakresu prawa karnego, prawa pracy oraz prawa spadkowego. Adwokat jest rzetelny i skuteczny. Cechuje się profesjonalnością, zaangażowaniem, ponadto angażuje się w prowadzone sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Meguni dnia: 2015-04-24 21:45:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wawrzyniec Chróścielewski jest bardzo dobrym prawnikiem z zakresu prawa karnego, obeznany w temacie, zaangażowany i skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2015-04-15 10:07:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam Mecenasa Chróścielewskiego zajmującego się prawem karnym. Żadna, nawet najbardziej skomplikowana, sprawa nie jest mu straszna. Zawsze przygotowany, skory do udzielania odpowiedzi, staranny i sumienny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2015-02-09 10:45:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wawrzyniec Chróścielewski jest bardzo dobrym prawnikiem z zakresu prawa karnego, obeznany w temacie, zaangażowany i skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anita dnia: 2014-11-28 18:04:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas jest naprawde dobry z prawa pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pawlo dnia: 2014-08-05 11:42:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesli potrzebujesz adwokata od spraw karnych w Lodzi. Idz do Niego. Swietny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtas dnia: 2014-05-28 20:49:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawde skuteczny adwokat z prawa pracy z Lodzi. Zakonczyl moja sprawe ogromnym sukcesem. Mina pracodawcy bezcenna.:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2014-05-12 09:33:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Plus za zaangażowanie, empatię. Potrafi poradzić sobie z naprawdę trudnymi, skomplikowanymi sprawami. Godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KlaraS dnia: 2014-04-10 18:09:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrafi poradzić sobie z bardzo trudnymi sprawami, z którymi inni sobie nie dali rady. Duża wiedza oraz zaangażowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: WeronikaS dnia: 2014-04-09 16:50:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawde skuteczny obronca w sprawach karnych. Uratowal mi zycie.!!! Jeszcze raz dziekuje:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2014-03-18 20:41:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Mecenasa Wawrzyńca Chróscielewskiego ! Zdziałał cuda ! Dziękujemy mu bardzo za zainteresowanie się Naszą sprawą, ludzkim podejsciem oraz bardzo dobrze wykonaną pracę ! Polecam raz jeszcze!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-04 19:31:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Wawrzyniec Chróścielewski bardzo poważnie traktuje sprawy i podchodzi do nich indywidualnie. Od razu widać, że posiada dużą wiedzę, którą świetnie potrafi wykorzystać w praktyce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Minika dnia: 2014-01-02 17:31:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest świetnym specjalistą, właśnie z zakresu prawa karnego i niejednego małolata wyciągnął z problemów. Także jestem nauczycielem, podobnie jak Kaśka i wiem, że dzieciaki często są niewinne, ale przez własna głupotę ładują się w problemy, z których Pan Chróścielewski musi ich wyciągać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pafcio dnia: 2013-12-30 20:30:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę że Pan mecenas ma naprawże dużo pozytywnych opinii. Takie same znalazłem tutaj: http://premium.e-prawnik.pl/wawrzyniec-chroscielewski.html Pozdrawiam!!
Opinia dodana przez: Rajksi dnia: 2013-12-12 09:45:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najepszy adwokat, wielki szacunek i słowa uznania dla tego Pana. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AlicjaC dnia: 2013-12-03 12:52:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Wawrzyniec Chróścielewski jest specjalistą głównie z prawa karnego. Jestem nauczycielką i niejedno widziałam, wielu rodziców udaje się do Niego po pomoc z niesfornymi "dorosłymi" dziećmi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2013-12-02 21:09:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie to nie ma się do czego przyczepić. Cena przystępna i rozprawa przebiegła w miarę sprawnie. Polecam wszystkim, którzy cenią jakość i fachowość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BogusiaB dnia: 2013-12-02 09:51:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozprawa przebiegła szybko i bez większych nieporozumień. Jeżeli ktoś szuka dobrego adwokata polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Chmiel dnia: 2013-11-25 19:35:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie życzę nikomu korzystania z usług adwokata ale jeżeli ktoś już jest do tego zmuszony to z czystym sumieniem polecam tego fachowca! Pilnuję terminów, i pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: IzaDoniec dnia: 2013-11-22 10:12:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma się do czego przyczepić. wszystko załatwione po mojej myśli;) dziękuje za pomoc!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Orzeszek dnia: 2013-11-12 12:12:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim którzy cenią fachowość i profesjonalizm. Jak dla mnie adwokat godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-11-06 17:12:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest świetnym człowiekiem. Do klienta ma faktycznie indywidualne podejście i nikogo nie traktuje jako złoczyńce. A prawo karne to jego konik ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MałaMi dnia: 2013-11-05 21:53:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat W. Chróścielewski prowadził niedawno sprawę mojego syna. Niestety dzieciak mocno narozrabiał i gdyby nie pomoc adwokata to skończyłoby się nie cieciekawie. Na szczęście mecenas zna się doskonale na prawie karnym, co było widać i ma indywidualne podejście do sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PaulaM dnia: 2013-10-30 09:06:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sama bezpośredniego kontaktu z Panem Mecenasem nie miałam, ale Brat potrzebował Jego pomocy w związku z dorastającym synem. Chłopak wpadł w złe towarzystwo w nowej szkole, pojawił się nawet problem narkotyków (na szczęście tych miękkich) i trochę narozrabiali. Na szczęście Pan Wawrzyniec pomógł w jego sprawie, dzięki czemu chłopak uniknął poprawczaka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda M. dnia: 2013-10-23 20:43:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakieś 6 miesięcy temu mój 16 letni syn trochę nawywijał… tzn. z kolegą włamali się do sklepu… i ukradł rzeczy na kwotę powyżej 2 500tys. miał sprawę w sadzie, wynajęłam adwokata z kancelarii Adwokackiej Wawrzyniec Chróścielewski, sprawa przebiegła szybko i dość bezboleśnie, tzn. wyrok nas usatysfakcjonował. Polecam z czystym sumieniem tę kancelarię:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sanajka dnia: 2013-09-26 12:08:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super adwokat. Skuteczny, zawsze rzetelnie przygotowany do sprawy. Wpadłem w poważne tarapaty (złe towarzystwo, kradzieże, pobicie policjanta), ale dzięki mecenasowi uniknąłem najwyższego wymiaru kary. Jestem mu bardzo wdzięczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rumian dnia: 2013-09-18 16:32:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat od prawa karnego, jakiego miałam okazję spotkać. Mimo wysokiej kary grożącej mojej siostrzenicy za jej młodzieńcze wybryki, zaangażowana postawa Pana Wawrzyńca pozwoliła ją znacznie złagodzić. Kradzieże, rozboje, inne wyskoki – nie było ciekawie, groził jej poprawczak, ale Pan mecenas doprowadził do tego, że skończyło się na nadzorze kuratora. Dzięki Bogu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksandra D. dnia: 2013-09-17 16:11:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! prowadził mi sprawę dotyczącą odwołania od dyscyplinarnego zwolnienia z pracy. Zawsze zjawiał się na sprawach w sądzie bardzo dobrze przygotowany, sprawnie i mądrze zadawał pytania.naprawdę bardzo mi pomógł.Wynik był taki, że mojemu pracodawcy opadła szczeka:)Dlatego pisze z czystym sumieniem że warto korzystać z jego usług. Dla mnie najlepszy adwokat z prawa pracy jeśli chodzi o Łódź.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał K. dnia: 2013-09-11 15:14:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas W. Chróścielewski jest adwokatem godnym polecenia. Zna się na prawie karnym i jestem mu bardzo wdzięczna za wygranie sprawy. Poza tym duży plus za przygotowanie i szybkość w działaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2013-09-01 15:34:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat, zwłaszcza w sprawach karnych. Okazał się bardzo pomocny w mojej sprawie o wypadek drogowy. Nie było żadnych problemów z kontaktem, poza tym na wszystkie rozprawy przychodził przygotowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojti dnia: 2013-08-28 20:51:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana mecenasa Chróścielewskiego. Pomugł mi w sprawie o narkotyki i grupę zorganizowaną, gdzie pomówił mnie kolega. Gdyby kogoś spotkało cos takiego to tylko do niego. Bardzo dziekuje Panu mecenasowi za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 2013-03-04 23:21:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas W. Chróścielewski zna się na swojej pracy. Byłem u niego na poradzie, później poprowadził mi sprawę przeciwko mojemu byłemu pracodawcy.Udało się wygrać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciej Jóźwiak dnia: 2013-02-27 17:27:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i skuteczny adwokat z prawa pracy. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-02-27 10:13:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Chróścielewski to bardzo dobry adwokat! Szukałem u niego pomocy dla syna. Ciesze się że tak szybko się nami zajął. Już dawno po sprawie, nie muszę się stresować. Jeszcze raz dziękuję za pomoc wtedy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: R1963 dnia: 2013-02-18 09:05:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny i solidny adwokat. Świetnie zna się na sprawach karnych i widać, że bardzo angażuje się w pomoc klientom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Newa dnia: 2013-02-06 22:16:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Plus za skuteczność i szybkość w działaniu. Polecam do współpracy.
Opinia dodana przez: Budrem dnia: 2013-02-05 13:11:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w sprawach administracyjnych!!! Pan mecenas Chróścielewski Wawrzyniec jest swietnym fachowcem jeśli chodzi o prawo administracyjne, ma bogata wiedzę i doświadczenie w tych sprawach i z pelnym przekonaniem mogę polecić Go wszystkim potrzebujacym. Rzeczowo, konkretnie, bez zbednych komplikacji zalatwil moja sprawe. Do tego przystepne ceny. Pozostajemy w kontakcie, bo rozpocząłem druga bitwe. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł T. dnia: 2013-02-03 11:17:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Wawrzyniec Chróścielewski prowadził moją sprawę z prawa pracy. Pracodawca zwolnił mnie dyscyplinarnie z pracy. Myślałam, że oszaleję z rozpaczy. Moja przyjaciółka umówiła mnie do mecenasa i prawie siłą mnie do Niego zaprowadziła do kancelarii. Postanwiłam jednak walczyć w sądzie. Mecenas nie dał się miczym zaskoczyć w sądzie. Na sali reagował na czas, jest bardzo inteligentny, budził zaufanie moje i sądu. Człowiek może czuć się spokojny przy takim prawniku. No i najważniejsze mecenas okzał się bardzo skuteczny, bo wygraliśmy sprawę. Nigdy nie zapomnę Miny mojego pracodawcy jak sędzia powiedział jaki jest wyrok. Mecenas Chróścielewski to po prostu dobry adwokat. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna T. dnia: 2013-02-01 16:50:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzieki panu mecenasowi Wawrzyńcowi Chróścielewskiemu uniknąłem wysokiego wyroku, gdyż dostałem zarzuty rozboju i to z użyciem noża. Byłem w szoku. Mój poprzedni adwokat dogadał się już nawet na karę z prokuratorem . Mówił ze sprawa jest przegrana. Spotkałem się adwokatem Chróścielewskim ,ojciec mi go znalazł. Mecenas na początku nic nie obiecywał, ale jak zapoznal się z moją sprawę powiedział, że postara sie mnie z tego wyciagnąć. Dzięki Mec. po 2 miesiącach prokurator umorzył moją sprawę. A facet który mnie tak załatwił sam ma teraz duże problemy. Polecam!! Jestem bardzo zadowolony!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek R. dnia: 2013-01-30 10:01:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczny adwokat. Pomógł mi w sprawie karnej. Bardzo go polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2013-01-22 13:23:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Wawrzyniec Chróścielewski jest naprawdę dobry w sprawach karnych. Z czystym sumieniem go polecam . Solidny, słowny zawsze doskonale przygotowany do sprawy, zaangażowany, a przede wszystkim kompetentny i skuteczny. Doświadczenie i wiedza godna podziwu. Moja sprawa była bardzo trudna i skomplikowana. Dotyczyła udziału w zorganizowanej grupie i dużej ilosci narkotyków. Wart każdej złotówki!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2013-01-18 13:58:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczny adwokat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tom dnia: 2013-01-17 21:32:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczny adwokat w zagadnieniach prawa karnego. Polecam do współpracy.
Opinia dodana przez: TMMalicki dnia: 2013-01-17 12:50:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją