Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

HR-Studio Fryzur

Zawód: Fryzjer 
Adres: Podlaskie, 18-200 Wysokie Mazowieckie ul.Mystkowska 6E
Telefon: Kom. 508-308-540
Adres e-mail: studiowm(małpa)hr-studio.pl
Strona internetowa: w.hr-studio.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 30x

Jakość usług: 100% wysoka 30x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 29x
Ceny usług: 100% niskie 26x 1x
Ilość opinii w serwisie: 30
Ilość odsłon profilu firmy: 1918
Data utworzenia profilu: 2015-02-23 09:38:45
Data ostatniej aktualizacji: 2015-02-23 09:38:45 

Opinie o HR-Studio Fryzur

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała obsługa, indywiudalne podejście do klienta i przyzwoita cena. Cenię sobie jakość, dlatego wolę dopłacić więcej i być zadowoloną, niż odwrotnie. Hr Studio,to moje ulubione miejsce i nie zamienię tego miejsca na żadne inne. Dziękuję za wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-25 14:19:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że zdecydowałam się na inny kolor włosów. Pani, która mnie obsługiwała była bardzo sympatyczna, pokazała różne rozwiązania i pomysły. Warto było jej zaufać. Wyszłam z salonu bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-28 11:21:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona :) Usługa na wysokim poziomie. Co prawda cena nie była niska, ale warto było skorzystać z takiego profesjonalizmu i doświadczenia. Widać, że znają się na rzeczy i można im w pełni zaufać. Pozdrawiam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-12 12:21:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Salon jest fantastyczny :) Bardzo dobrze się tu czuję. Obsługa jest profesjonalna i uważna, skoncentrowana na kliencie, ale co najważniejsze wiedzą co robią i robią to dobrze :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-25 12:19:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Efekt finalny zrobił na mnie wrażenie. Moje włosy nie tylko pięknie się układają, ale przede wszystkim są miękkie, a nowy kolor dodał im blasku i zdrowia. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-07 09:57:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najpiękniejsze fryzury czesane są w tym Salonie.Na moje wesele zostałam uczesana ze świadkową mamą i teściową i byłyśmy bardzo zadowolone.Każda z nas miała niepowtarzaną fryzurę, luźno i pięknie upięte włosy, każdy był zachwycony naszymi fryzurami.Bardzo polecam ten Salon bo są bardzo profesjonalni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-08 19:35:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od lat chodzę do tego salonu. Głównie cieszę się z podstawowych zabiegów fryzjerskich, ale cieszę się również, że salon wprowadza ciągle nowości i niespodzianki,które zachwycają wymagających klientów. Ceny jak ceny, ale jakość ewidentnie o wiele lepsza niż w innych salonach, które odwiedzałam wcześniej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-11 16:19:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon bardzo profesjonalny,zawsze mnóstwo klientów,przynajmniej jak ja tam jestem raz w miesiącu :) Moja stylistka to Ania Grądzka i ją bardzo polecam jest wszechstronnie utalentowana,koloryzacja dla niej to bułka z masłem a ostatnie upięcie na wesela mega.Bardzo polecam i salon i p.Anię
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2017-08-13 16:05:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój numer jeden. Hr Studio, to jedyny salon fryzjerski, który odwiedzam z jednego prostego powodu - profesjonalizm usług. A zaczęło się od źle nałożonej farby przez inny salon fryzjerski. W Hr Studio szybko udzielono mi fachowej pomocy, praktycznie od ręki. Od tamtej pory jestem ich stałą klientką i jestem z tego dumna, bo HR Studio, to luksusowy salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-17 00:25:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Regularnie chodzę tu do fryzjera, jednak ostatnio zdecydowałam sie równiez na kwas hialuronowy w cenie 200 zł. Dla mnie bomba.Fajnie, że poszerzyli działalność i zaoferowali tak niewygórowane stawki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-27 23:43:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa. Jestem zadowolona z nowej fryzury. Muszę przyznać, że dawno nie byłam tak zadowolona z własnych włosków. Super się układają, już nie używam prostownicy. Najlepszy salon fryzjerski w mieście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: agnieszka dnia: 2016-06-21 22:58:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie, Pani Ania jest niesamowitą fryzjerką. Zna się na włosach, potrafi dobrze doradzić. Co do samego salonu nie mam uwag. Nie ma lepszego salonu fryzjerskiego w naszym mieście. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-07 22:25:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealny salon.Miła i fachowa obsługa.Nic dodać nic ująć.Włosy ostrzyżone o 1 cm jak prosiłam,bo wcześniej bywało różnie w innych salonach.Kolor cudowny.Polecam p.Anię bo to ona mi wyczarowała ten kolor :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-30 16:14:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyny salon w którym fryzjer w końcu słucha co do niego mówi.Salon poleciła mi koleżanka.Chodze do p.Oli i ją właśnie polecam.Kompetentna i przemiła a przy tym profesjonalna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2016-04-21 19:16:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za piękną, ślubną fryzurę. Utrzymała się przez całą uroczystość. Nie spodziewałam się ;) Naprawdę. Aczkolwiek bardzo polecam każdemu kto szuka dobrego salonu fryzjerskiego. Godni zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-01 09:29:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co jak co, ale na fryzjerstwie to się oni znają jak mało kto. Nie znam lepszego salonu fryzjerskiego w naszym mieście, niż ten. Ja robię w tym salonie zarówno modelowanie, jak i strzyżenie, czy czasem fryzury okolicznościowe i za każdym razem wychodzę zadowolona :) Wg mnie warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-13 10:55:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pięknie uczesali mnie na sylwka... Normalnie nie wiedziałam, ze z moich włosków może powstać takie arcydzieło. Cieszę się niesamowicie, że trafiłam w ręce takiego dobrego salonu fryzjerskiego. Życzę dużo sukcesów!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-08 10:49:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny salon fryzjerski. Ostatnio przyszłam tutaj z totalnym mish-mashem na glowie, ale potrafi zaproponować mi profesjonalną dekoloryzację. Wróciłam do właściwego koloru i jestem bardzo zadowolona. Nie spodziewałam się, że będę aż tak zadowolona ze swoich włosków po wyjściu z tego salonu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-04 22:25:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pozytywnie zaskoczona strzyżeniem i modelowaniem włosów. Pani, która podjęła się pracy z moimi włosami wykazała się doświadczeniem i umiejętnościami. Obsługa w salonie - profesjonalna. Trochę wysoka cena jak dla mnie, ale i tak było warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-26 11:03:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli szukacie kogoś kto zna się na strzyżeniu ,koloryzacji i czesaniu to skorzystajcie z usług tego salonu.Polecono mi go gdzie trafiłam do p.Moniki i jestem bardzo zadowolona.Skończą się w końcu moje wpadki w przypadkowych salonach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2015-07-11 11:38:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po farbowaniu wyglądam naprawdę ekstra. Jestem pod wrażeniem uzyskanego rezultatu bo koloryzacja w stu procentach pokryła siwe włosy a w dodatku ich nie zniszczyła. Dla mnie ten salon zasługuje na polecenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2015-07-10 07:40:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Generalnie w Salonie strzygę się u p.Marcina i jego polecam oczywiście,ale czasami trafiam do innych fryzjerów w tym salonie i też jestem zadowolony.Świadczy to tylko o profesjonaliźmie pracujących tam osób.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2015-07-03 22:04:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Balejaż wyszedł po prostu świetnie. Teraz na głowie mam kilka fajnych odcieni i jestem bardzo zadowolona bo efekt wyszedł naprawdę oszałamiający. Do tego oczywiście odpowiednie strzyżenie. Salon spisał się na szóstkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2015-06-17 07:51:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój faworyt jeśli chodzi o salony fryzjerskie. Farbowanie nie ma sobie równych. Pierwsze oznaki starości w postaci siwych włosów doskonale zakryte farbą. Dziękuję serdecznie. Włosy są pełne blasku a kolor naprawdę mi się podoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jola dnia: 2015-06-05 10:01:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabiegi pielęgnacyjne są tu znakomite. Dzięki nim moje włosy są odbudowane i zrekonstruowane. Teraz fryzura znowu jest pełna blasku. Dziękuję bardzo serdecznie za doskonałą obsługę. Cenowo ten salon jest naprawdę przystępny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2015-05-29 10:08:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na 10 daję 20:) Mam kręcone włosy.Niechętnie fryzjerki się nimi zajmują,bo maja problemy ze strzyżeniem takich włosów.Ja nie tylko zadowolona byłam ze strzyżenia ale i koloru.Polecam p.Natalię przemiła dziewczyna,która wie co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2015-05-22 13:01:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strzyżenie naprawdę ekstra! Gorąco dziękuję za miłą i profesjonalną obsługę. Chciałam odmienić mój look na wiosnę i naprawdę mi się udało. Jestem zachwycona i mogę wszystkim szczerze polecić to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2015-04-20 04:31:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duży plus za perfekcyjną koloryzację. Wszystkie siwe włosy zniknęły. Kolor jest bardzo żywy i naprawdę długo się utrzymuje. Do tego włosy nie są przesuszone. Wyglądam rewelacyjne. Salon fryzjerski moim zdaniem jak najbardziej godny zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bogna dnia: 2015-04-07 12:14:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uroczy salon z wykwalifikowanym personelem. Tak w skrócie mogę opisać salon, do którego chodzę od jakiegoś czasu. Dużym atutem salonu jest indywidualne podejście do klienta, luksusowo wykonywane usługi fryzjerskie w ciepłej, eleganckiej atmosferze. Salon od samego początku zrobił na mnie wrażenie, a gdyby do tego dodać rzetelnie wykonane usługi, to można by ocenić go na 6! Profesjonalna, miła obsługa. Doskonała organizacja pracy personelu. Najbardziej doceniam doświadczenie i umiejętności manualne Pani Emilii Bagińskiej. Konkretna, ambitna i kreatywna w swojej pracy. Słucha klienta i potrafi dostosować się do jego sugestii. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Ludwińska dnia: 2015-03-27 09:17:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z pierwszej wizyty w salonie HR Studio. Miejsce niesamowicie eleganckie, nowoczesne, komfortowe, w którym panuje rodzinna, ciepła atmosfera, a każdy klienta traktowany jest wyjątkowo. Potrafią wydobyć z klienta piękno i przedstawić je w najbardziej atrakcyjny sposób. Jestem po strzyżeniu, farbowaniu i modelowaniu - przyznam, że efekt zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Obsługa kompleksowa, profesjonalna, indywidualne podejście do klienta. Ceny jak na taką jakość - atrakcyjne. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2015-03-07 08:56:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją