Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Stempniewicz Robert. Zakład usług ogólnobudowlanych Robert Stempniewicz

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, 59-700 Bolesławiec Dolne Młyny 47/5
Telefon: 757346119 Kom. 661487007
Adres e-mail: robert.stempniewicz(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.stempniewicz.pl
NIP:
612-103-55-32
Opis działalności: Profesjonalne usługi ogólnobudowlane w Bolesławcu z Nami zrobisz remont oda do Z Słowa kluczowe: usługi remontowe Bolesławiec, remonty, usługi budowlane

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 4x 6x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2821
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2015-01-11 11:15:48 

Opinie o Stempniewicz Robert. Zakład usług ogólnobudowlanych Robert Stempniewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firma w październiku wyremontowała kuchnię oraz łazienkę i jetem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: jerzyleski58@gmail.com
Opinia dodana przez: JerzyL dnia: 2017-12-01 13:39:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam firmę usługi na bardzo wysokim poziomie. Remont łazienki i przedpokoju przebiegł błyskawicznie i zgodnie z projektem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: JoannaR dnia: 2017-03-11 07:29:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę bardzo solidna i dokładna jetem bardzo zadowolona z usług firmy. Wykonano u mnie remont łazienki oraz toalety.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bozena.romanczuk12@gmail.com
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2017-02-28 12:33:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobrze wykonana łazienka zdecydowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bartkowiak-marianna@wp.pl
Opinia dodana przez: MariannaB dnia: 2016-09-14 11:03:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: barbzo fajnie zrobione
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-03-05 14:39:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę bo jakość ich pracy jest bardzo dobra. Firma w styczniu wykonała u mnie remont łazienki w domku jednorodzinnym, wszystko w jak najlepszym porządku. Dokładnie tak ja miało być żona i córka zadowolone. Cena adekwatna do usługi. Firmę znalazłem w internecie oraz sprawdzałem opinie min w tym portalu i potwierdzam firma ma dobrą opinię bo na nią zasługuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janusz Tyrkowski dnia: 2014-02-23 11:57:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna polecam. Mają dobre maszyny, ściany jak lusterko. Doradztwo w kwestii doboru materiałów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek N dnia: 2012-12-29 17:26:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: współpraca z firmą bez problemowa wykonanie na wysokim poziomie, firma wszechstronna nie musieliśmy z mężem brać fachowców do wszystkiego, generalnie pan Robert podsunął man kilka rozwiązań które faktycznie się sprawdziły w naszej łazience polecam każdemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria W dnia: 2012-03-21 08:50:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firmę polecił mi brat któremu ta firma wyremontowała kuchnie, u mnie firma kładła panele w 2 pokojach i malowała ściany. firma solidna a i cena adekwatna do uslugi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2011-07-28 20:54:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Są bardzo fachowi, terminowi oraz bardzo pomocni przy zakupie materiałów. Firmę te polecił mi znajomy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2009-10-31 13:38:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją