Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelarie Adwokackie - Damian Tomanek i Grażyna Tomanek

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 41-800 Zabrze Zabrze Św. Urbana 2/3
Telefon: (32) 271 - 27 - 90 Kom. 501-585-627, 601-477-738 Fax: (32) 271 - 27 - 90
Adres e-mail: sekretariat(małpa)adwokat-tomanek.pl
Strona internetowa: www.adwokat-tomanek.pl
Opis działalności: www.pozeworozwodblog.pl ; www.europejskinakazaresztowania.eu Słowa kluczowe: adwokat, prawnik, rozwód, alimenty, ENA, podział majątku

Ocena: 100% pozytywna 80x

Jakość usług: 100% wysoka 78x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 75x
Ceny usług: 98% niskie 51x 18x 1x
Ilość opinii w serwisie: 80
Ilość odsłon profilu firmy: 31932
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 08.01.2015 18:57:25 

Opinie o Kancelarie Adwokackie - Damian Tomanek i Grażyna Tomanek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pelny profesjonalizm ,,bez wizyty w kancelari p.mecenas Grazyna Tomanek zalatwila sprawe w 100% ,,,szacunek :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek Wolanin dnia: 24.05.2022 20:14:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybór Pana mecenasa okazał się strzałem w dziesiątkę. Szybka i profesionalna pomoc. Bardzo dobra współpraca i komunikacja, Pan Mecenas od samego początku do samego końca był zaangażowany w sprawę. Rozwiązanie sprawy w ekspresowym tempie dodatkowo została nam udzielona porada adwokacka, w której Pan Damian w rzetelny i jasny sposób określił co można zrobić i którą droga podążać by wybronić się w jak najlepszy sposób. Bardzo polecam usługi Kancelarii Państwa Tomanek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Norwegia dnia: 19.01.2022 20:57:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam serdecznie podziękować całej kancelarii państwa Tomanek. Szczególne podziękowania dla pani mecenas Grażyny Tomanek za profesjonalne poprowadzenie mojej sprawy rozwodowej. Na jednej rozprawie udało sie uzyskać alimenty takie jak chcialam, kontakty ustalone przeze mnie i miejsce zamieszkania córki przy mnie. Panu mecenasowi Damianowi Tomanek za prowadzenie sprawy karnej i w końcowym efekcie doprowadzenia do wygranej apelacji. Dziękuję również Panu mecenasowi Staniczkowi za spokój i opanowanie na sali sądowej, a Panu Jarkowi za cierpliwość i wyrozumiałość. Wspaniała kancelaria. Polecam serdecznie, zawsze dostępni dla klienta i robiacy wszystko profesjonalnie z pełnym zaangażowaniem, tak aby klient był zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Luiza dnia: 02.01.2022 14:59:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: "przyprowadziłem do spokojnej przystani dziesiątki osób które porwał sztorm polskiego wymiaru sprawiedliwości" Ten cytat zawiera dokładnie to co Pan Mecenas Tomanek ma do zaoferowania swoimi kompetencjami i mistrzostwem w swoim zawodzie...oszczędny w słowach...ale bardzo skuteczny....przeprowadził mnie przez "sztorm",który szalał przez wiele długich lat i w mojej wyobraźni był nie do przejścia...jestem bardzo wdzięczna i zadowolona z pracy Pana Mecenasa Damian Tomanka,polecam wszystkim z problemami właśnie takiego Pana Adwokata...dziękuję Panie Mecenasie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara z Northern Ireland dnia: 12.05.2021 17:06:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna pomoc prawna. Pan Adwokat podchodzi do sprawy z pełnym zaangażowaniem. Jest osobą konkretną, rzetelną i godną zaufania. Wcześniej miałam dwoch innych adwokatów którzy stwierdzili ze Moja sprawa jest przegrana , A Pan MECENAS dał mi nadzieje walczył do końca i WYGRALISMY !! Niecałe 2 lata pozbawienia wolności odroczył mi Pan Mecenas na rok. Jestem niezmiernie mu wdzięczna . Uważam że należy do Najlepszych prawników jakich spotkałam. Słowo u Niego droższe niż pieniądze. Bardzo zaangażowany w sprawę. Jeszcze raz bardzo serdecznie polecam. Dziękuję bardzo Panie Mecenasie. Życzę wszystkiego dobrego. Serdecznie pozdrawiam Karolina.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 18.01.2021 22:06:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i fachowa wstepna ocena sytuacji.Natychmiastowe podjecie dzialan bez zbednych zawilosci i naciagania na koszta.Prawdziwae oddanie w obronie klienta bez wzgledu na okolicznosci.Wynik dzialan w 100 procentach zadowalajacy.Jestem pare dni po rozprawie, zaluje ze pare lat temu nie znalem tej kancelari.Pozdrawiam i polecam.DZIALAJA BEZ WZGLEDU NA ODLEGLOSC OD KRAJU.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ISLANDIA dnia: 02.09.2020 19:55:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Tomanek i jego kancelaria szybko i profesjonalnie sprawdzili moją sytuację prawną.Polecam wszystkim którzy chcą spać spokojnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 26.08.2020 16:45:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Damian Tomanek wykazal sie bardzo profesjonalnym podejsciem ( w przeciwienstwie do innych adwokatow) do mojej sprawy, w ktorej szczegolowo poinformowal mnie ( udostepnil wszystkie odpisy sadowe) na czym stoje i jakie mozna podjac kroki ktore ulatwia jej rozwiazanie. Z czystym sumieniem polecam korzystanie z uslug Kancelarii Adwokackiej Panstwa Tomanek. Dziekuje za dotychczasowa pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Sz dnia: 10.05.2020 14:11:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do tej pory myślałem, że problemy rodzinne dotyczące spraw spadkowych można zobaczyć tylko w telewizji. Stało się inaczej. Zostałem zmuszony do zatrudnienia adwokata. Przeszukałem internet i wybrałem Adwokacką Spółkę Partnerską Tomanek & Tomanek. Mój wybór okazał się strzałem w dziesiątkę. Wszystko załatwiałem online. Fachowość, wiedza, merytoryczne podejście, szybka komunikacja połączona z informacją i licznymi wyjaśnieniami na moje zapytania to tylko kilka z wielu plusów wyboru ww. Spółki Adwokackiej. Wywalczyli więcej niż się spodziewałem. Jeszcze raz dziękuję Pani Adwokat Grażynie Tomanek za reprezentowanie mnie w sprawach spadkowych. Muszę również podziękować Panu Jarosławowi za cierpliwe, fachowe i liczne wyjaśnienia oraz odpowiedzi na zadawane pytania. DZIĘKUJĘ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: V6 dnia: 26.06.2019 15:36:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyne czego zaluje, to ze nie zatrudnilem ich lata temu - zaoszczedzilbym mnostwo pieniedzy, czasu i nerwow. Pelen profesjonalism. Niesamowicie cierpliwi, wyrozumiali i ugodowi. Po wykonaniu oplaconych uslug, zaoferowali extra pomoc gratis z wlasnej inicjatywy, tylko po to, zebym mogl spac spokojniej. Polecam wszystkim co twia za granica, a nie sa pewni swojej sytuacji prawnej w Polsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Uspokojony Wroclawiak dnia: 05.03.2019 10:41:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza kancelaria jaka mogłam znaleść . Bardzo chciałabym podziękować Panu Mecenasowi za podjęcie się mojej sprawy (ENA) jestem bardzo zadowolona jako osoba mająca pierwszy raz do czynienia z prokuraturą. Profesjonalizm i pomoc prawna na wysokim poziomie. Jeśli ktoś szuka naprawdę dobrej kancelarii to bardzo polecam. Jednocześnie chciałabym podziękować także całej ekipie Kancelari za miła obsługę (telefoniczna i mailową) Bardzo bardzo dziekuje .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylvia Mallorca dnia: 21.02.2019 21:44:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prowadzila nasza sprawe spadkowa zakonczona pelnym sukcesem.Mieszkamy w Niemczech i mielismy szczescie ,ze trafilismy na tak profesjonalny,rzetelny i najwyzszej jakosci zespol.Jeszcze raz dziekujemy i polecamy wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz i Elzbieta z Niemiec dnia: 09.09.2018 09:54:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompleksowa i profesjonalana obsluga i pomoc prawnicza. Chciałbym serdecznie podziękować Panu Mecenasowi za pomoc w mojej sprawie. Jako osoba która pierwszy raz miała odczynienia z sądem/prokuratura otrzymałam profesjonalne i rzetelne wsparcie. Szczerze polecam Kanelarie Damian Tomanek i Grazyna Tomanek i jeszcze raz dziękuje za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.08.2018 11:28:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po 12 latach przebywania w Anglii otrzymalem wezwanie do stawienia sie na przesluchanie jako podejrzany o ( blache ) przesteapstwo ktorego prawde mowiac nawet nie pamietalem. W ciagu tygodnia od skontaktowania sie z Panem Mecenasem, juz wiedzialem o co chodzilo, czego sie spodziewac i co najwazniejsze Pan Mecenas juz z Prokuratorem wynegocjowal moja kare, z ktorej o ile tak mozna powiedziec bylem bardzo zadowolony. Swietny adwokat, Swietna kancelaria.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 16.07.2018 16:51:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Tomanek i jego kancelaria swiadczy najwyszej jakosci uslugi prawne .Ja mieszkam w uk i skorzystalem zuslug z czego jestem barczo zadowolony.Polecam zetelnosc zeczowosc i dyskrecje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stanislaw z Edinburgh dnia: 27.08.2017 15:08:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat jest genialną osobą, uratowała mi sprawe rozwodowa mimo ze na początku miałam inną adwokatkę, rozwód z winy meza a o to mi chodziło, Polecam serdecznie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 15.05.2017 20:12:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem poszukiwany ENA do trzech spraw karnych. Po podjęciu działań w moich sprawach mecenas Damiana Tomanek i jego kancelaria w przeciągu pół roku uczyniła mnie wolnym doprowadzając do kożystnego zakończenia moich spraw, w najlepszym tego słowa znaczeniu. Szybkość, żetelność i profesjonalizm w działaniu na moją rzecz. Gorąco polecam mającym kłopoty, Panu Mecenasowi Damianowi Tomanek dozgonne podziękowania. Mój pierwszy adwokat w pełni dbający o moje interesy i wywiązujący się z podjętych zobowiązań, a kilku ich miałem i o nich tego nie powiem. Profesjonalizm i słowność za przystępną cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie mam żadnych reklamacji i zastrzeżeń.
Opinia dodana przez: Adam ... dnia: 25.01.2017 22:10:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas G.Tomanek jest bardzo dobrym prawnikiem.Rzetelna,profesjonalna,sympatyczna.Polecam.Jestem zadowolony z usług Kancelarii pani G.Tomanek.M.Mucha
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 16.12.2016 12:23:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wywiązuje się z powierzonych jej zadań, nie ma problemu z kontaktem ani z uzyskaniem potrzebnych informacji. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 12.12.2016 11:09:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcemy Serdecznie Podziękować Panu Mecenasowi za podjęcie sie sprawy mojego męża która zakończyła sie odroczeniem dwóch odwieszonych wyroków tj.3.5 roku co przyczyniło sie do ściągnięcia dwóch żelaznych listow gończych w Polsce. Pan Mecenas jest bardzo kompetentna osoba,która polecamy każdej osobie znajdującej sie w podobnej sytuacji. Jeszcze raz bardzo dziękujemy życząc przy tym kolejnych sukcesów zawodowych dla całej załogi Kancelari Pana Mecenasa Tomanek. Bytom 07.12.2016
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Paulina Zadka dnia: 09.12.2016 16:50:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Otrzymałem poradę z dziedziny KC - darowizny. Jestem usatysfakcjonowany. Bardzo dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Stefaniec dnia: 29.11.2016 13:34:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoki poziom usług. Po siedmiu latach niepowodzeń (próbowałem wszystkiego wykorzystałem każdą możliwą okazję wydałem majątek) znalazłem Pana mecenasa, bez nadziei poprosiłem o pomoc. Teraz jestem po drugiej wygranej rozprawie i dzięki profesjonalizmowi Pana mecenasa czekam na zakończenie moich kłopotów. Pan mecenas jest wart każdych pieniędzy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wayne Doncaster dnia: 02.10.2016 13:00:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O pracy Pana Mecenasa Damiana Tomanka możemy (ja i syn)powiedzieć tylko jedno: pełen profesjonalizm i co chyba ważniejsze:SKUTECZNOŚĆ, bowiem po 2 nakazy ENA dla każdego z nas zakończone odmową ekstradycji i spokojnym czekaniem już tylko na odwołanie jednego z nakazów w pełni uprawniają taka opinię.Od Pana mecenasa powinnam nauczyć się jednego: jak najmniej słów, dużo przemyślanego i sensownego działania( prawda, ze to niezwykłe u adwokata?) .Polecam zatem każdemu, kto ma podobny problem, bo to nie tylko usługa najwyższej jakości, ale odczuwalna empatia, która potęguje w nas poczucie złożenia naszych kłopotów w najwłaściwsze ręce, Dziękujemy.
Opinia dodana przez: Ewa i Jakub Erlich dnia: 24.09.2016 13:31:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesli mialabym w skrocie okreslic jakosc uslug napisalabym: profesjonalizm, rzetelnosc, skutecznosc, profesjonalizm, rzetelnosc, skutecznosc, profesjonalizm, rzetelnosc, skutecznosc itd.. Chce jednak dodac, ze nie tylko to ujelo mnie w postawie Pana Mecenasa Damiana Tomanka. Zwrocilam uwage na wysoka kulture osobista oraz ponadprzecietny poziom empatii. Pan Mecenas prowadzil moja sprawe w zwiazku z ENA. "Prowadzil mnie za reke" rowniez poprzez kontakty z moim szkockim prawnikiem. Sprawa zakonczyla sie uchyleniem ENA. Kiedy dowiedzialam sie o ENA, spedzilam duzo czasu szukajac odpowiedniego, polskiego prawnika. Dzis, z czystym sumieniem, kazdemu szukajacemu, polecam Pana Mecenasa Damiana Tomanka. Mozecie Panstwo przestac przeszukiwac internet - Pan Mecenas jest ta wlasciwa osoba, ta ktorej szukacie, ta ktorej mozecie zaufac. Musze rowniez wspomniec o obsludze Kancelarii: kultura, systematycznosc, cierpliwosc, zrozumienie. Panie Mecenasie, bardzo Panu dziekuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B. B. Edynburg, Szkocja dnia: 23.09.2016 15:11:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Kancelarii Adwokackiej Państwa Damiana i Grażyny Tomanek za bardzo szybką. profesjonalną reakcję na moją prośbę o rozwiazanie problemu wysłanego za mną ENA oraz do jego likwidacji. Usługi prawne polegające na ułatwianiu ludziom życia są jednym z podstawowych celów pracowników tej Kancelari - dlatego polecam korzystanie z nich wszystkim potrzebującym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: S. Z- Belgique dnia: 07.09.2016 11:54:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trzy zakrety w moim Zyciu (trzy listy goncze) wyprostowane w niespelna dwa miesiace. Dzieki profesjonalizmowi,zaangazowaniu i klasie Mecenasa Tomanek, ukarany zostalem tylko niewysoka grzywna . Serdeczne dzieki Panie Mecenasie. Kancelarie Tomanek&Tomanek polecam wszystkimtym, ktorzy tak jak ja pobladzili.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: (Thomas, Luxembourg) dnia: 28.08.2016 18:59:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Tomanek jest przemiłą osobą i bardzo konkretną, zna się na swojej pracy jako mało kto. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Daria Kuczer dnia: 29.06.2016 23:28:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczna i otwarta na klienta kancelaria. Goráco polecam. Kompetentny, doskonale przygotowany, zaangazowany w sprawé dotyczácá Europejskiego Nakazu Aresztowania którá zakoczyl pomyslnie dla mnie i doprowadzil do sciagniecia E.N.A. Jeszcze raz dziékujé
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam. ADAMUS dnia: 31.03.2016 22:36:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat uratowała moja sprawe rozwodową, zawaloną przez jednego z radców prawnych. Godna polecenia :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katia dnia: 19.03.2016 13:59:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko OK, terminowo, profesjonalnie i z sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil Pasik dnia: 08.10.2015 11:48:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: oby wiecej takich prawników na slasku, cena moze nie najnizsza ale spokoj nie ma wartosci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek Kostrzewa dnia: 14.05.2015 22:40:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z calego serca polecam panią Tomanek ; waleczna na sali jak mało który prawnik, osobiście bardzo miła i sympatyczna osoba ! jesli bedzie potrzeba, ponownie poprosze ja o pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: rozwiedziony dnia: 01.05.2015 16:56:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani Tomanek jest wyjątkowo kompetentnym FACHOWCEM!!! prowadziła mi sprawę o seprację, a trzy lata później o rozwód - obie wygrane. Osoba godna polecenia bez dwóch zdań :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sandra Podrzyńska dnia: 02.04.2015 13:10:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani adwokat pomogla mi rozwikłać problem ws. zachowku i spadku. Dla mnie dobre poprowadzona sprawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Tomek Bańko dnia: 05.01.2015 19:44:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietni adwokaci, godni polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 25.12.2014 11:42:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Tomanek prowadziła samodzielnie caly moj rozwód. Mieszkam w Paryzu i musialam stawic sie tylko na swoim przesluchaniu. Wyrok był zgodny z moimi oczekiwaniami. Pani Tomanek to osoba godna polecenia w sprawach miedzy malzonkami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anne dnia: 06.11.2014 16:24:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat prowadziła mi rozwód przed Sądem Okręgowym w Katowicach i skończyło się tak jak chciałam - rozwód z winy męża. Polecam, bardzo profesjonalna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 16.10.2014 17:59:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetni fachowcy, bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marianna dnia: 11.09.2014 21:16:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mec. Tomanek jest wybitnym karnistą, dzięki jego profesjonalizmie uzyskałem korzystny wyrok, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czesław dnia: 28.08.2014 20:48:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa o separacje a następnie rozwód zakończyła się po mojej myśli i wiem, że dużo w tym zasługi Pani adwokat Tomanek. Jej charakter oraz błyskotliwość na rozprawach gwarantują sukces :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktoria dnia: 05.08.2014 23:11:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Pani Grażynce udało się mi się uczciwie podzielić majątek z byłą żoną i udowodnić, że jej rządania są z kosmosu. Jestem bardzo zadowolony i w razie potrzeby skorzystam w przyszłości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Kazimierczak dnia: 19.07.2014 11:50:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Tomanek rozwiodła z sukcesem moje dwie koleżanki i dlatego skorzystałam z jej pomocy. Tydzień temu był wyrok - z winy męża oraz fajna wysokość alimentów!!! czekamy na uprawomocnienie wyroku lub odwołanie męża. Jestem bardzo szczęśliwa z pomocy kancelarii i dziekuje!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Violetta dnia: 05.07.2014 11:32:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziękuję pani prawnik na pomoc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgośka dnia: 06.06.2014 00:59:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Państwo Tomanek jak na małżeństwo przystało są bardzo zgranym duetem prawników, Pan mecenas z sukcesem rozwiązał moją umowę z firmą budowlaną (budowa domu jednorodzinnego) a następnie uzyskaliśmy odszkodowanie w sądzie, Pani mecenas towarzyszyła mi przy rozwodzie i jak się okazuje bardzo dobry też z niej terapeuta :) ceny może nie są najniższe, ale myślę że warto zapłacić i być spokojnym.. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Stanisław Panek dnia: 30.05.2014 22:18:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam kancelarię adwokata Damiana Tomanka. Mecenas prowadził moją sprawę o zadośćuczynienie za wypadek samochodowy. Udało się najpierw zerwać umowę z firmą odszkodowawczą Votum a sąd przyznał na moją rzecz ponad 100 tysięcy zł. Bez pomocy adwokata nie dostałbym od ubezpieczyciela nawet połowy tej kwoty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 28.05.2014 13:54:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Tomanek była moim obrońcą w sprawie rozwodowej i zupełnie zbiła oszczerstwa męża a wyrok jest z jego winy i dostałam alimenty 1900 złotych. Napewno bede polecała panią adwokat znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Alexandra dnia: 22.05.2014 21:54:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Tomanek prowadził mi sprawę karną za znęcanie i składanie fałszywych zeznań, ale na szczęscie po 3 latach zostałem uniewinniony w SR Gliwice. Duże doświadczenie i profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Andrzej Gdula dnia: 09.05.2014 22:31:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas G. Tomanek reprezentowała mnie w sprawie o władzę rodzicielską przed SR Chorzów i jestem bardzo zadowolona. Kłamstwa byłego męża przegrały ze sprawiedliwością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Julia dnia: 09.04.2014 20:48:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokaci i aplikanci z tej Kancelarii to fantastyczni fachowcy, znający się na wszystkich przepisach prawa. Sprawy załatwiają w mig, a ceny mają najnizsze na rynku. Szczerze polecam ich bo wygrywają wszystkie sprawy, nawet te najtrudniejsze. Jestem taki szczęśliwy, że nie reprezentowali strony przeciwnej, bo z całą pewnością puścili by mnie z torbami.
Opinia dodana przez: Zachwycony dnia: 07.04.2014 17:31:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Tomanek reprezentował mnie w sprawie o odszkodowanie i sprawę wygraliśmy w 80 %, z czego jestem bardzo szczęśliwy. Ubezpieczyciel w postępowaniu szkodowym nie chciał mi nic wypłacić, ale na szczęście znajomy polecił mi Pana Damiana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Eugeniusz Wasil dnia: 05.04.2014 20:08:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas włączyła się do mojej sprawy rozwodowej po roku od czasu jej rozpoczęcia i na jednej rozprawie udało nam się zakończyć sprawę bez orzekania o winie, z czego jestem bardzo szczęśliwa z uwagi na malutkie dzieci. Pani Mecenas jest wspaniałą osobą i świetnym prawnikiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Izabela Gacka dnia: 01.04.2014 13:14:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W imieniu moim jak i mojej całej rodziny chciałbym serdecznie podziękować za zaangażowanie, pracę, profesjonalizm i czas poświęcony mojej sprawie. Jestem niezmiernie szcześliwy i wdzięczny Pani za pomoc jaką od Pani otrzymałem. Zdaję sobie sprawę iż mój proces nie był łatwy do wygrania a jednak dzięki Pani pracy jak i całego zespołu udało się to osiągnąć. Trudno wyrazic słowami wdzięczność za takie wsparcie i pomoc bez której nasze życie poprostu by się rozpadło. Jest Pani jedynym adwokatem jak i cały zespół któremu warto zaufac i powierzyć swoje trudne sprawy, godnym zaufania i polecenia. Pozdrawiam serdecznie, Krzysztof z Rodziną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 20.03.2014 22:06:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią Tomanek w sprawach o rozwód… Dzięki jej profesjonalizmowi i zaangażowaniu moja sprawa zakończyła się rozwodem z winy męża mimo że też miał adwokata. Na pani Mecenas można polegać, jest osobą budzącą duże zaufanie, zaoszczędziłam przy niej mnóstwo sił i zdrowia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Agata, Tarnowskie Góry
Opinia dodana przez: dnia: 19.03.2014 22:19:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Groziła mi ekstradycja z UK do Polski (za niespłacane alimenty) - głupia sprawa, bo nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy. Zgłosiłem się do Pana Damiana Tomanek aby pomógł mi się z tego wykaraskać. Wysłałem mu upoważnienie a on zajął się resztą. Załatwił mi, że w zamian za comiesięczne spłaty długu uchylą ENA. Trochę to kosztowało pieniędzy i nerwów - ale za błędy przeszłości niestety trzeba ponieść odpowiedzialność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jeremiasz dnia: 11.03.2014 14:48:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W połowie 2013 roku zostałem aresztowany w Londynie na podstawie Europejskiego Nakazu Aresztowania. Pan Mecenas Tomanek w ciągu dwóch miesięcy pomyślnie załatwił moją sprawę karną w SR we Wrocławiu, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 07.03.2014 19:21:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła mi sprawę o zasiedzenie nieruchomości, która zakończyła się sukcesem, byłam b. zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.02.2014 22:14:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po sprawie o alimenty zmieniłam pełnomocnika i w rozwodzie reprezentowała mnie mec. Grażyna Tomanek. Jestem bardzo zadowolona ze sposobu prowadzenia przez nią sprawy i jeśli w przyszłości będę potrzebowała pomocy, to na pewno ponownie skorzystam z usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 19.02.2014 20:36:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doswiadczenia nabyte podczas prowadzonej sprawy o zachowek przez Pania Mecenas Tomanek pozwalaja mi podzelic pozytywna opinie innych klientow o jakosci, zaangazowaniu oraz sposobie prowadzenia sprawy ( w tym przypadku o zachowek po moim dziadku). Pani Mecenas zajela sie doslownie wszystkim bez mojej obecnosci, ktora uniemożliwiaja mi studia poza granicami Polski. Z pelna swiadomoscią moge stwierdzic ze zglosilam sie o pomoc do odpowiedniej osoby ktora wykazala sie ogromna wiedza oraz profesjonalizmem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.02.2014 17:33:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat reprezentowała moją mamę w sprawie o separację; sprawa trwała dług bo 2 lata jednak udało się udowodnić wyłączną winę taty. Polecam i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Mirella Dudek dnia: 18.02.2014 08:23:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani adwokat Tomanek z sukcesem prowadziła mi sprawę o rozwód i podział majątku. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: - - - - - -
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 14.02.2014 21:35:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dzienkuje Pani adw. Grazynie Tomanek za pomoc w sprawie zachowku i zniesienie wspulwlasnosci, Dzienki jej wiedzy oraz doswiadczeniu zostało mi zasądzone ponad 90 tys. zł, 23000 euro. Polecam, Dorothea/Hamburg (Deutschland)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 13.02.2014 21:42:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Damian Tomanek reprezentowal mnie w sprawie o odszkodowanie za bezumowne korzystanie z mojego gruntu. Sprawa zakonczyla sie sukcesem, po przeprowadzenie egzekucji przez komornika odzyskalem nalezna kwote... Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 05.02.2014 16:25:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem wdzięczna za pomoc Pani Mecenas Tomanek w sprawie o podział majątku dorobkowego oraz eksmisję byłego męża ze wspólnego mieszkania. Sprawa zakończona naszym sukcesem a przy tym dosyć szybko załatwiona. Wcześniej Pani Tomanek prowadziła mi sprawę o rozwód, gdzie sąd orzekł rozwód z winy męża.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 04.02.2014 23:21:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie mec.Tomanek ,pomimo tego , ze mieszkam w londynie , dla pana nie bylo problemem zdjac ze mnie ENA bez mojego udzialu w polsce -jestesmy wraz z mezem bardzo zadowoleni z panskiej profesjonalnej pomocy (pracy) . To nie wszystko , po sukcesie jaki odnioslam w sprawie o ENA pojawily sie nastepne b.wazne sprawy ,o ktorych pan mec.Tomanek sam mnie email-poinformowal I podja sie tych spraw .Ogromny profesjonalizm ,wiedza, elokfencja I co najwazniejsze , oszczedny w mowie , nic nie obiecuje , tylko robi dobra robote ....Dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anonim dnia: 01.02.2014 15:57:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa o podział majątku dorobkowego trwała bardzo długo, ale zakończyła się pełnym sukcesem. Pani Mecenas Tomanek prowadziła sprawę w pełni profesjonalnie i zakończyła się dla nas powodzeniem - otrzymałem nieruchomość i udało się nam rozliczyć moje liczne nakłady z majątku osobistego na majątek wspólny. Polecam tą kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Mariusz Jodłowski dnia: 28.01.2014 22:03:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Tomanek jest niesamowitą osobą, dzięki niej wygrałam sprawę rozwodową oraz uzyskałam alimenty od byłego męża. Pani Mecenas jest przemiłą osobą, a ze swoich obowiązków wywiązuje się wzorowo. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Anna J. dnia: 15.01.2014 22:55:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomanek był moim obrońcą w sprawie karnej przed Sądem Rejonowym Zabrze, Wydział VII Karny o znęcanie się nad byłą żoną. Sprawa dwukrotnie była rozpoznawana z naszą apelacją w SO Gliwice, ale ostatecznie zostałem prawomocnie uniewinniony. Polecam - posiada bardzo dużą wiedzę i profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Galex dnia: 02.01.2014 23:02:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani adwokat Tomanek była pełnomocnikiem mojej żony w rozwodzie i nikomu szczerze nie polecam spotkać jej na rozprawie (oczywiście rozwód z mojej winy). wybór dobrego pełnomocnika ma ogromne znaczenie. pani adwokat Tomanek b.dobrze wykonuje swoją pracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 24.12.2013 10:21:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dziękuję Pani Mecenas Tomanek za reprezentowanie w sprawie o rozwód i alimenty. Gdyby nie jej ogromna wiedza, kompetencja i profesjonalizm na pewno nie wygralibyśmy sprawy. Tym bardziej się cieszę, ponieważ niemalże całe 2-letnie postępowanie toczyło się beze mnie (mieszkam na stałe w Luksemburgu), a mimo to pełen sukces w SO Gliwice. Polecam, vielen dank.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kryspin Grzelak dnia: 17.12.2013 23:44:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Państwa Tomanek poznałem 3 lata temu i od tego czasu Pan Damian skutecznie reprezentował mnie w sprawach o odroczenie wykonania kary pozbawienia wolności i zawieszenie wyroku a Pani Grażyna w sprawie o alimenty i rozwód. Jestem bardzo zadowolony z efektów ich pracy. Polecam, Gerard z Zabrza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Gerard dnia: 12.12.2013 12:34:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam tą kancelarie wszystkim którzy maja problemy prawne. Sprawy prowadzone rzetelnie i z zaangażowaniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 03.12.2013 16:26:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pani adwokat rozwód zakończył się wyrokiem z wyłącznej winy męża oraz otrzymałam wysokie alimenty, a apelacja męża została oddalona. Bez pani adwokat na pewno bym sobie nie poradziła. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Wioletta dnia: 27.11.2013 23:15:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat reprezentowała mnie w sprawie o alimenty i jestem bardzo zadowolona, sprawa zakończyła się naszym sukcesem. Anna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 13.11.2013 22:43:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli ktoś poszukuje dobrego adwokata w sprawach rozwodowych, to z czystym sumieniem polecam panią adwokat. Niezwykła charyzma oraz klasa podczas przesłuchań świadków, a przy tym umiejętność wykazywania okoliczności na które są przesłuchiwani. Siedząc obok pani adwokat czuć jej niezwykłe doświadczenie i fachowość. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 26.10.2013 00:47:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem niezwykle wdzięczna za pomoc adw. Damianowi Tomanek. Pan Mecenas prowadził synowi sprawę o usiłowanie zabójstwa, a ten został kilka miesięcy temu prawomocnie uniewinniony. Aktualnie Pan Mecenas prowadzi nam sprawę o odszkodowanie za niesłuszny areszt. Jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marysia dnia: 24.10.2013 15:57:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam Panią Mecenas Tomanek, która w moim przekonaniu jest fachowcem w sprawach rodzinnych. Mi osobiście z sukcesem prowadziła sprawę o alimenty, o rozwód i podział majątku dorobkowego. Wszystkie sprawy zakończyły się naszym sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz78 dnia: 23.10.2013 18:55:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli szukacie adwokata, który w pełni angażuje sie w prowadzoną sprawe i zna sie na tym co robi polecam p Damiana Tomanka- to dzieki niemu mój syn uniknął wiezienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: RyszardZabrze dnia: 22.10.2013 13:35:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Grażyna jest wybitna specjalistka prawa cywilnego i rodzinnego, korzystałam z jej pomocy przy sprawie o alimenty a także stwierdzenie nabycie spadku. Polecam w 100% osoba cierpliwa sumienna z dużą wiedzą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 17.10.2013 21:05:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam mecenasa Tomanka w sprawach karnych. Dzieki jego doświadczeniu i zaangazowaniu udało mi sie zakończyć sprawe z sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz52 dnia: 09.09.2013 13:45:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam p. mecenas Tomanek, sprawa która zleciłam do prowadzenia zakończyła się zgodnie z moimi oczekiwaniami. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w prowadzenie sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka1972 dnia: 20.08.2013 10:50:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją