Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Krzysztof Maciborek

Zawód: samochody - blacharstwo i lakiernictwo Budowlaniec 
Adres: Małopolskie, Oświęcim
Telefon: Kom. 507726804
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 15x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 10x 3x 1x
Ceny usług: 100% niskie 8x 7x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 2239
Data utworzenia profilu: 2013-10-27 13:10:35
Data ostatniej aktualizacji: 2014-12-26 16:45:56 

Opinie o Krzysztof Maciborek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, po naprawie mojego Bmw u pana Krzysztofa jestem bardzo zadowolony, cena przystepna, naprawa wykonana bardzo dokładnie i retelnie, lakier polozony pieknie, samochod to Bmw 116d z 2012r wiec wymaga fachowego podejscia, za loga zgrana, znajaca sie na wykonywaej pracy goraco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: user dnia: 2015-07-19 15:56:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam po naprawie u pana Krzysztofa mój mercedes nabrał pięknego wyglądu a kolor Meksykańska czerwień bardzo dobrze sie prezentuje. Ten lakiernik malował cały samochód z praca uporali sie w trzy dni cena przystępna jakość super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Staszek 43 dnia: 2015-05-24 17:41:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, powierzylem Panu Krzyskowi cala flote moich pojazdow, naprawy jak i obslugi wykonuje na biezaco, pilnuje okresow przegladowych, ostatnio dwa fordy transity doprowadzil do super stanu blacharskiego, ten czlowiek posiada wiedze jak i odpowiednie narzedzia goraco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Na wszystkie naprawy gwarancja
Opinia dodana przez: Aleksander dnia: 2015-05-03 11:36:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Ten człowiek wykonywał u mnie wjazd do posesji, przyjechał ze swoim człowiekiem do mnie do domu z wyceną materiału i robocizny. Z pracą uporali się szybko i dokładnie, przedstawili faktury za materiał, po sobie posprzątali. Pan Krzysztof i jego załoga posiada wysoką kulturę osobistą
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Cztery miesiące od wykonania pracy nie bylo reklamacji gwarancja wynosi 3 lata mam nadzieje ze nie bedzie wogole potrzebna reklamacja
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2014-12-26 16:44:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan maciborek w sobote wymieniał u nas 3 okna wraz z parapetami cena dobra okna ładnie wprawił zostawili porządek zabrali stare okna
Opinia dodana przez: grzegorz dnia: 2014-12-01 09:52:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof z mojego samochodu uczynił cudo za dwie roboczodniówki cena samochodu po jego naprawach lakierniczych diametralnie wzrosła nie ukrywam że zrobił to za "śmieszne pieniądze" polecam w 120 %.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pan MARIUSZ dnia: 2014-10-06 19:06:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Pan Krzysiek doprowadził mojego starego Forda Transita to super stanu. Wspawał reperaturki i progi , wszystko ładniewykonczył.Mimi iż prace trwały popołudniami, uporał się z tym problememw tydzień czasu. Pozdrawiam Michał
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Dwa miesiace po naprawie nie ma oznak rdzy , mam gwarancje od pana krzyska
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2014-07-26 08:42:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof mimo młodego wieku to doskonały i uczciwy fachowiec, zna się na swojej pracy, doskonale zna rynek budowlany, prowadził u mnie cała budowe pod klucz. polecamy tego fachowca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie potrzebna
Opinia dodana przez: Rysiek dnia: 2014-05-18 18:04:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Pan Maciborek wczoraj skończył u nas podjazd z kostki granitowej i stalową wiate. Ten człowiek ma bardzo dużą wiedzę w dziedzine uslug budowlanych, potrafi doradzić ma swoje zaprzyjaznione hurtownie w których kupiliśmy materiały!!! Gorąco polecam tego fachowca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-27 13:52:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof wykonywał ostatnio naprawę blacharsko lakierniczą mojego Forda Mondeo, wymienił cały pas przedni chłodnice reflektory błotnik i cała kolumne mcpersona z naprawa uporał się w pięć dni, dostałem samochód zastępczy na czas naprawy. gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez reklamacji jak narazie
Opinia dodana przez: marek dnia: 2014-04-13 15:31:44 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tygodniwe opóźnienie!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-23 16:10:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten człowiek sprowadzał dla mnie Opla AstreII, posiada własna lawete, przzygotował auto do opłat celno skarbowych, wraz ze mna byl u zaprzyjaznionego mechanika gdzie wykonano obsługe i u znajomego ubezpieczyciela. transakcja od pokazania samochodu w internecie do mojego wyjazdu od pana Krzyska to 4 dni!!! szybko! bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grzesiek dnia: 2014-02-16 16:38:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan krzysztof to ogolnie bardzo mily isympatyczny fachowiec, troszke uzalezniony od rozmow telefonicznych, ktore nie wplywaja na jakosc wykonywanych uslog. Wykonymal u mnie sufity podwieszone, dodam iz moje wymagania byly wysokie, prosilem o wykonanie serca dwukondygnacyjnego nasuficie z podswietleniem typu led. Pan Krzysztof uporal sie z problemem w dwa dni, prace wykonywali w dwojke, sami zorganizowali material, pomogli dobrac kolory wnetrza i zaproponowali stosowne systemy zabudowy ktore na dzien dzisiejszy okazaly sie bardzo solidne ifunkcjionalne(brak pekniec a mieszkamy pol roku). Goraco polecam pana krzyska wraz z panem arkiem jest to brygada godna polecenia w tych czasach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: JAK NAJBARDZIEJ TRAFNA
Opinia dodana przez: cool dnia: 2014-01-04 20:25:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysiek wraz ze swoa ekipa wykonywał u mnie podjazd z kostki brukowej wraz z kruszywem, koparka, wybrana przezemnie kostka brukowa w bardzo dobrej cenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: z dnia: 2013-12-08 19:00:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten fachowiec wyburzał u mnie stary fundament i wykładał plac z kostki brukowej, sam dowiózł materiał na podbudowe, załatwił koparke w konkurencyjnej cenie. Jestem bardzo zadowolony z jego wykonania. Pan Krzysiek również dysponuje własnymi narzedziami wysokiej jakości
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było zadnej reklamacji
Opinia dodana przez: Tom dnia: 2013-11-01 13:59:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę pana Krzysztofa, ten fachowiec wykonywał u mnie remont mieszkania.Od instalacji po skręcenie mebli. Zna sie na wykonywanej pracy, zapewnił wysokiej jakosci materiały w konkurencyjnch cenach. Gorąco polecam tą firme
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aaa dnia: 2013-10-27 13:13:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją