Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Fuse

Zawód: alarmy - instalacje  
Adres: Dolnośląskie, Lubin
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 100% niskie 2x 6x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 994
Data utworzenia profilu: 2014-12-22 10:35:55
Data ostatniej aktualizacji: 2014-12-22 10:35:55 

Opinie o Fuse

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie ratowali mój system po poprzednim "fachowcu", który jak przyszło co do awarii wycofał się ze zlecenia! Serdecznie dziękuję im za pomoc bo naprawdę zostałbym na lodzie. Widać że się szkolą, interesują tym co robią, serdecznie polecam usługi tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2018-04-17 14:58:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najpierw montowali kamery u nas w spółdzielni, a potem u mojego ojca na domku jednorodzinnym. Doradzili jak dobrać sprzęt, żeby nie przepłacić a otrzymać bardzo dobrą jakość obrazu. Mam też podgląd z kamer na telefonie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2018-03-26 10:18:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam poprzednie wypowiedzi też skorzystałem z ich usług i jestem zadowolony. Szybko sprawnie i nie ma problemu z kontraktem zawsze pomogą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: calkiem niezła
Opinia dodana przez: Zen67ek dnia: 2016-10-24 21:26:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam firmę Fuse Inwest z Lubina zleciłam Panom wykonanie monitoringu na terenie mojego zakładu. Prace zostały wykonane starannie i terminowo. Co do ceny całkiem atrakcyjna, a minusy niestety musiałam czekać na wolny termin jakieś dwa tygodnie. Mimo wszystko gorąco polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jeszcze nie korzystałam
Opinia dodana przez: J-jami33 dnia: 2015-10-05 14:58:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawnie wykonane prace , cały czas dbają o czystość co mi bardzo zaimponowało. Nie ma się do czego przyczepić. No może z wyjątkiem jednej listwy ale to mogę wybaczyć. Polecam tę firmę do współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Zennnek99 dnia: 2015-07-20 13:13:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Fuse Inwest z Lubina wykonywala dla mnie instalacje automatyki. Jestem zadowolny z jakości wykonanych prac. Wszystki prace zostały zrealizowane w terminie . Osobiście mogę ich polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gortez11 dnia: 2015-05-15 10:16:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie zakładali system alarmowy z wykrywaniem ognia i dymu cena za usługę była niższa niż u firm konkurencyjnych składających mi ofertę . Gorąco Polecam Firmę Fuse !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2015-05-13 11:25:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony bardzo profesjonalne podejście do klienta mogę ich śmiało polecać daje maxa :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bardzo Dobra
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-05-12 15:07:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjaciele namówili mnie na monitoring firmy Fuse z Lubina, bo byli już jej klientami. Potwierdzam, że to wiarygodna firma, a jej monitoring jest dyskretny, nie sprawia, że ludzie czują się nachalnie podglądani.
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2015-01-13 09:29:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdziwiła mnie duża ilość i różnorodność alarmów oferowanych przez firmę Fuse z Lubina http://www.fuse.com.pl/. Wiele z nich ma oprócz sygnalizatorów akustycznych, również te optyczne. Nie mogłem wyjść z podziwu, jaka to szeroka dziedzina wiedzy. A takiego wrażenia doznałem właśnie dzięki spotkaniu z pracownikiem Fuse. Moja ciekawość sprawiła, że za tydzień następna wizyta… Zachęcam również Was do takich odwiedzin.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-22 10:39:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją