Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Motoatelier

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa Mechanik 
Adres: Śląskie, 44-100 Gliwice Dworcowa 50
Telefon: 322315651
Adres e-mail: sklep(małpa)motoatelier.pl
Strona internetowa: http://motoatelier.pl/33134-serwis-samochodowy
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 914
Data utworzenia profilu: 2014-12-03 15:19:17
Data ostatniej aktualizacji: 2014-12-03 15:19:17 

Opinie o Motoatelier

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Najlepszy sklep z częściami i najlepszy warsztat z usługami. Tylko i wyłącznie tutaj naprawiam swój samochód, gdyż mam pewność, że jakość świadczonych usług jest naprawdę wysoka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-11 07:26:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sporo części - wybór lepszy, niż w internecie i to jeszcze na stanie.. Rzadko kiedy nie mają jakiejś części. Poza tym ceny super, obsługa miła, potrafi doradzić. Jeśli chodzi o serwis - to niestety nie miałem okazji korzystać z usług, bo zwykle dane części wymieniam sam, ale myślę, że przyjdzie taki moment, że skorzystam. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-21 09:01:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mechanicy tutaj są naprawdę rewelacyjni. Moje koreańskie auto nie ma przed nimi tajemnic. Bez problemu poradzili sobie z naprawą zawieszenia. Serwis jest jednym z lepszych warsztatów w okolicy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-03 11:04:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam miłe doświadczenia związane z tym serwisem. Wiem że mogę tutaj liczyć na prawdziwy profesjonalizm. Co więcej części są doskonałej jakości a co najważniejsze są one bardzo przystępne cenowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2015-06-10 13:42:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawieszenie jest już w porządku. Cieszę się że wybrałem się na naprawę do tego serwisu. To jeden z moich faworytów jeśli chodzi o naprawę auta w okolicy. Jestem bardzo zadowolony bo spotkałem się tutaj z fachowym podejściem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2015-04-22 19:36:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz miałem okazję współpracować z tak dobrym serwisem. Dla mnie naprawdę mega sprawa. Gorąco wszystkim polecam. Części do mojego samochodu także tu kupiłem. Są one doskonałej jakości. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olaf dnia: 2015-04-02 11:04:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają szeroki wybór części samochodowych marki koreańskiej. A więc dla swojej mazdy zawsze mogę kupić potrzebną część. Porządna jakość, dobra cena, do tego ciepłe podejście do klienta. Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu zespołu tego serwisu samochodowego. Motoatelier spełnia moje oczekiwania i realizuje usługi dbale. W sklepie miła, fachowa obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2015-02-21 10:07:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana oleju błyskawiczna. Serwis oceniam bardzo dobrze. Zostałem bardzo profesjonalnie obsłużony. Naprawdę bardzo dziękuję za sprawną obsługę i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2015-01-23 12:52:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z serwisu Motoatelier. Tak naprawdę dzięki nim nie przepłaciłem i wymieniłem faktycznie, to co było zużyte. Nie zarabiają na niewiedzy klienta - są szczerzy i uczciwi i starają się znaleźć najbardziej atrakcyjne rozwiązanie. To się ceni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Jankowski dnia: 2015-01-04 11:17:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją