Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

leczniczy gabinet pielegnacji stóp Krystian Siwicki

Zawód: medycyna naturalna Podolog 
Adres: Mazowieckie, 00-170 Warszawa Aleja Jana Pawła II 64
Telefon: 22 831 28 33 Kom. 501 081 552
Adres e-mail: krystiansiwicki(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.pedicureleczniczy.pl
NIP:
739-293-37-46
Opis działalności: pedicure leczniczy,wrastające paznokcie,odciski,pękające pięty,modzele,nagnioty Słowa kluczowe: pedicure leczniczy,wrastające paznokcie,odciski,pękające pięty,modzele,nagnioty siwicki krystian,warszawa,podolog

Ocena: 95% pozytywna 58x 2x 3x

Jakość usług: 94% wysoka 56x 2x 3x
Terminowość: 96% bez zastrzeżeń 56x 1x 2x
Ceny usług: 95% niskie 46x 11x 2x
Ilość opinii w serwisie: 63
Ilość odsłon profilu firmy: 26187
Data utworzenia profilu: 10.11.2010 00:02:17
Data ostatniej aktualizacji: 30.11.2014 09:29:30 

Opinie o leczniczy gabinet pielegnacji stóp Krystian Siwicki

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak zasad higieny i brak kultury . Skutki opłakane .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 23.09.2020 01:13:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Wyprowadzono mnie z cięzko wrastającego paznokcia z którym wcześniej przez 2 mc jexdziłam do 'specjalisty" na opatrunki i podcinanie. Dzięki temu obyło się bez ściągania paznokcia. Od tamtej pory minęło 9 lat, jeżdzę cyklicznie gdy czuję ze coś się dzieje albo sama nożyczkami poszaleję. Poza tym gabinet prowadzą przesympatyczne osoby.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 04.08.2020 10:48:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sterylna czystość, absolutnie bezbolesne usunięcie odcisku i bólu z powodu wrastającego paznokcia. Nie pójdę już nigdzie indziej z moimi stopami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka dnia: 10.05.2016 21:44:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostałam przyjęta terminowo tzn. O wyznaczonej godzinie. Jestem pod wrażeniem jeśli chodzi o sposób zorganizowania pracy gabinetu. Cieszę się, że podczas zabiegu nikt z wykonujacych nie odbiera telefonów, tylko jest do tego wyznaczona inna osoba. Sam zabieg fachowo tzn. Sprawnie i bezboleśnie. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasia1980 dnia: 20.10.2015 16:37:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo profesjonalnie udzielona pomoc w przypadku wrastających paznokci - dziś już nie mam tego problemu, od czasu do czasu odwiedzam gabinet i zawsze, wychodząc po zabiegu mam wrażenie, że z moich stóp zdjęto ciężary - tak są lekkie. A poza tym Gabinet prowadzą przesympatyczne osoby. Warto spróbować, a na pewno zostanie się stałym klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bbryzek dnia: 14.04.2015 15:30:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam, ból i problem wrastającego paznokcia już mnie nie dotyczy, zabiegł trwał dosłownie chwilę nie obejrzałem się a już było po wszystkim i bez bólu, zabieg wykonywał Pan Krystian który jest nastawiony przyjaźnie do pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.03.2015 13:08:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z tych usług, męczyłem się z wrastającym paznokciem ponad 4 miesiące. Pan Krystian mnie wybawił. Dziękuję. Szybko, praktycznie bezboleśnie, jedynie możemy poczuć zimno, którym się znieczula. Zabieg trwał ok. 30 sekund. (dwustronne wrastanie). Malutki ból po zabiegu trwał ok. 5-10 minut. Pozdrawiam i dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Krystian Siwicki
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 29.11.2014 14:48:56 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witamy i pragniemy poinformować w Warszawie : do zabiegu nie serwujemy herbaty, kawy, ciasteczek i bułeczek maślanych, takie rzeczy tylko w wybranych programach telewizyjnych...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Administrator dnia: 22.10.2014 09:44:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem! Przez miesiąc cierpiałam z powodu wrastającego paznokcia, z którym pan Krystian poradził sobie w 2 minuty. Nawet nie zauważyłam kiedy. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 29.08.2014 21:25:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Siwicki pomógł mi w sposób szybki i fachowy.Rano zadzwoniłam i za godzinę byłam przyjęta.Polecam wszystkim ten gabinet. Jestem bardzo zadowolona .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona Parasiak dnia: 01.02.2014 11:41:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełen profesjonalizm i tyle w tym temacie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjent dnia: 18.01.2014 10:19:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, polecam UKK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ula118 dnia: 20.12.2013 20:12:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pomocy pana Jakuba po ponad 7 latach wreszcie mam spokój z wrastającym paznokciem, który mimo chirurgicznej plastyki płytki nadal wrastał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rylis dnia: 07.08.2013 12:01:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duża wiedza i niesamowita precyzja przy zabiegu. Dodatkowo zawsze miła rozmowa. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barszcz dnia: 16.07.2013 12:32:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WITAMY. W celu usprawnienia pracy prosimy o rejestrowanie się -wyłącznie telefonicznie -przez osoby których zabieg dotyczy - staramy się ograniczyć w ten sposób wszelkie nieporozumienia ( nie dotyczy dzieci,opiekunowie osób starszych i niepełnosprawnych ) w celu utrzymania ciągłości i wysokiej jakości wykonywanych zabiegów, telefon dostępny jest na stronie internetowej ,a wizytówki w gabinecie. Na zabiegi prosimy przychodzić 5 minut przed wyznaczoną godziną w celu przygotowania do zabiegu ,OSOBY SPÓŻNIONE NIESTETY ZOBLIGOWANE BĘDĄ DO UMÓWIENIA SIĘ NA KOLEJNY TERMIN JEŚLI NADAL BĘDĄ ZAINTERESOWANE ZABIEGIEM - SZANUJEMY I CENIMY CZAS SWÓJ I PACJENTÓW.Informacje dotyczące poszczególnych zabiegów również udzielamy tylko telefonicznie .DZIĘKUJEMY i mamy nadzieję ,że to poprawi terminy przyjęć pacjentów i podniesie komfort pracy. Pozdrawiamy i zapraszamy. INFORMACJA TYLKO DLA PACJENTÓW GABINETU W WARSZAWIE.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ----------------------- dnia: 26.04.2013 10:57:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyszłam do gabinetu 7 minut spóźniona i z miejsca oświadczono mi, w niezbyt miły sposób, że jechałam na próżno i nie zostanę przyjęta. Naprawdę chodziło o głupie 7 minut. Bardzo nie podoba mi się wykłócanie z klientem i brak szacunku do jego czasu (dojazd był dość długi).
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zuza dnia: 26.04.2013 10:30:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Pan Krystian jest prawdziwym profesjonalistą, jego zabieg był bardzo szybki i bezbolesny. Polecam go wszystkim którzy chcą odpowiednio zadbać o swoje stopy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marian S dnia: 27.01.2013 21:16:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego specjalistę. Szybko i fachowo, wręcz nie spodziewałem się, że Pan Krystian tak szybko powycina mi wrastające się paznokcie. Żadnego bólu nie ma, nawet gdy ktoś ma stan zapalny :) Jestem bardzo zadowolony, polecam wszystkim posiadającym problemy z wrastającymi paznokciami. Pozdrawiam Pana Krystiana
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lovelas1988 dnia: 23.01.2013 12:22:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli ktokolwiek cierpi z powodu wrastającego paznokcia, powinien udać do Pana Krystiana. Pełen profesjonalizm i bardzo przyjazne podejście do pacjenta - to tylko dwie z wielu zalet, których doświadczyłem dziś podczas wizyty. Serdecznie polecam wszystkim, którzy mają problemy ze swoimi stopami. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub P. dnia: 24.08.2012 22:52:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i sprawnie. Mam problem z wrastającym paznokciem, ulga była niemal natychmiastowa. Mam nadzieję, że dzięki zabiegowi u Pana Krystiana i jego radom, problem nie będzie już więcej powracał.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Syla dnia: 24.08.2012 19:01:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Krystiana , rzeczywiscie zna się na wrastających paznokciach... ale to mój jedyny w życiu pericure bez moczenia stóp - byłam w szoku ;)
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ola dnia: 23.07.2012 14:12:24 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dzisiaj byłam ze swoim 92 letnim wujkiem niewidomym, nie został przyjęty z powodu 10 min. spóźnienia. Był korek , to jest centrum miasta , nie można blisko stanąć, wujek nie mógł dojść, odmówiono obsługi.
Opinia dodana przez: anonim dnia: 05.07.2012 17:10:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krystian zajął się moim wrastającym paznokciem. Zabieg został wykonany profesjonalnie i trwał bardzo krótko. Po zabiegu paznokieć szybko przestał mnie boleć i nie musiałem łykać środków p-bólowych, tak jak to zapowiadał lekarz chirurg. Cieszę się, że moja stopa trafiła w ręce pana Krystiana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 17.06.2012 13:45:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem osobą nie w pełni sprawną,poruszam się na wózku inwalickim ,pomieszczenie malutkie, ale lampa się przemieszcza i zabieg wykonany był na wózku.Mój mąż nie musiał przenosić mnie na fotel- polecam osobom z podobnymi problemami. Pani która mnie zapisywała była wyrozumiała i znalazła godzinę dogodną do transportu dla osób niepełnosprawnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eugenia Mach dnia: 01.06.2012 14:00:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FACHOWA PORADA.PAN KRYSTIAN NIE WYKONUJE WIDOWISKOWYCH ZABIEGÓW JEŚLI TAKOWE NIE SĄ POTRZEBNE , (WRASTAJĄCE PAZNOKCIE - A TU TYLKO SKÓRKI) :))))))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.05.2012 10:03:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MAGICZNE RĘCE paznokieć zdjęty nawet nie wiem kiedy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.05.2012 08:24:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostałam przyjęta, w weekend majowy 01.05.12 wieczorem z wrastającym paznokciem.Polecam, jechałam z Torunia , u nas nikogo takiego nie ma niestety.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.05.2012 11:12:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam, wczoraj wieczorem z paznokciem i opinie nie są przesadzone , poczułam przez moment ,ale uprzedził ,że poczuje i kiedy , chirurg z szaserów robił to dłużej mniej empatycznie , narzekał wiecznie i nie mógł znależć narzędzi. Pan Krystian był bardzo skromny i usprawiedliwiał chirurga wykonującego poprzednio zabieg.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.03.2012 08:42:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pelny profesjonalizm ,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.01.2012 20:22:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miły Pan, już kilka minut po zabiegu z wrastającym paznokciem poczułam ogromną ulgę. 10 punktów na 10!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 07.01.2012 11:30:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna obsługa, przystępne ceny i wielka ulga. Dziękuję, pozdrawiam i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: HB dnia: 20.12.2011 13:30:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wysoka jakosc uslug, pelen profesjonalizm, fachowiec w pelnym tego slowa znaczeniu,delikatnie i bezbolesnie DZIEKUJE :) i polecam wszystkim :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: m... dnia: 24.10.2011 15:25:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług gabinetu w Gdańsku-Oliwie. Jestem zachwycona umiejętnościami, profesjonalizmem, uprzejmością i "cudami", jakich dokonał Pan Jakub Gazdowski, który zajął się moimi stopami. Serdecznie polecam tego świetnego specjalistę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iza z gdanska dnia: 17.10.2011 18:44:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: oceny pacjentów są bardzo pozytywne -dotyczy stopy cukrzycowej i pedicure przy dużych zmianach otropedycznych - Specjalistyczna Przychodnia Rehabilitacyjna "ORTO" Jacek Jan Sobol,osobiście korzystam z usług,POZDRAWIAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Jan Sobol dnia: 15.07.2011 12:45:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam,byłam wczoraj na zabiegu u Pana Krystiana Siwickiego jakość usług jak zwykle ta sama ;))) jednakże administrator stron internetowych powinien zmienić zdjęcia Pana Krystiana czarne włosy ,broda trochę nie do rozpoznania ;)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia Biernacka dnia: 09.07.2011 08:43:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam ,sprawdziłam ,mogłam wcześniej ;),wrastający paznokieć.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.05.2011 11:52:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje stopy nigdy i u nikogo nie czuły sie tak zaopiekowane jak od kilku lat u Pana Krystiana.Mimo, że przeszły miliony kilometrów po zabiegu czują sie znowu młode. Dziekuje - polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witkiewicz Barbara dnia: 19.05.2011 10:18:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krystian Siwicki pracuje z powołania- o ogromnym sercu i wielkiej wiedzy. Moje dziecko było dwukrotnie pod opieką pana Krystiana i z tego powodu jestem jego orędownikiem. Jest prawdą, że nie tylko ona emanuje dobrem ale cały czas poświęca pacjentowi znajdującemu się na fotelu pomimo dużej ilości pacjentów w gabinecie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adriana Slawinsky dnia: 10.05.2011 07:26:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafna diagnoza, wyjasni "po ludzku" i zaradzi. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.04.2011 07:02:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po mojej pierwszej wizycie w ubiegłym miesiącu w gabinecie jestem naprawdę pod WIELKIM WRAŻENIEM... Moja opinia dałaby się zawrzeć w następujących słowach: OGROMNY PROFESJONALIZM, NIESKAZITELNA HIGIENA I MIŁA ATMOSFERA. Myślę, że każdy klient, nawet ten najbardziej wymagający, nie potrzebuje niczego więcej! Jestem bardzo zadowolona z zabiegu wykonanego w tym gabinecie, moje stopy są jak nowe! Do tej pory odciski nie dawały mi żyć, choć regularnie odwiedzałami inne tego rodzaju gabinety... Ten jest rzeczywiście gabinetem najwyższej klasy, biorąc pod uwagę umiejętności i ogromny profesjonalizm pana Siwickiego, a także nowoczesne narzędzia, których używa do zabiegów. Pan Siwicki, polecił mi też bardzo dobre wkładki do butów; po wizycie kilkakrotnie zwracałam się do niego o różne porady i zawsze był gotowy mi ich udzielić. Jest naprawdę wspaniałym człowiekiem. Polecam ten gabinet każdemu, kto ma jakiekolwiek problemy ze stopami! Lily de Chabaud
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lily de Chabaud dnia: 05.04.2011 19:13:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oddział Atrium - Centrum Medyczne" ENEL-MED" - Polecamy i pozdrawiamy.Mała placówka,ale profesjonalna obsługa.Opinie naszych pacjentów są pozytywne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.03.2011 12:12:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi pomógł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.03.2011 22:30:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: udało mi się pozbyć problemu wrastających paznokci! zabieg trwał chwilę, wcale nie bolało (chociaż jestem panikarą). Pan Krystian udzielił mi odpowiedzi na wszystkie moje pytania związane z pielęgnacją paznokci. Dzięki niemu nie odczuwam już bólu podczas chodzenia! Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.02.2011 18:02:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezstresowo,kompetentnie w miłej atmosferze,zdecydowanie polecam.Pana Siwickiego,pomocny,stres minął szybko..Nie ma porównania z Kielcami gdzie robiłem wcześniej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.02.2011 13:24:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAMY - CENTRUM MEDYCZNE " LIM " -HOTEL MARRIOTT WARSZAWA .
Opinia dodana przez: dnia: 16.02.2011 09:40:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo cierpliwy człowiek ,u mego synka wrastał paznokieć, WRASTAŁ;)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.02.2011 15:38:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super polecam szybko sprawnie i bez bulu ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.01.2011 22:00:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niewiarygodne ! wczoraj po powrocie z brazylii po wylądowaniu na lotnisku zadzwoniłem do pana siwickiego około godziny 23 z minutmi wykonał zabieg u mojej żony ,coś z paznokciem .polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.01.2011 12:24:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z wykonanego zabiegu na wrastającym paznokciu u mojego 2 letniego synka przez pana krystiana siwickiego ,zgadzam sie z innymi opiniami;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.01.2011 08:45:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowy, konkretny, poświęcający dużo czasu swoim pacjentkom. Delikatny, cierpliwy, wyjaśniający wszystkie wątpliwości. Do tego sympatyczny i z poczuciem humoru. Pamięta swoje pacjentki.Całym sercem mogę polecić. Ja pozostanę jego pacjentką na pewno.POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.01.2011 11:41:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zgadzam się z poprzednimi opiniamii i polecam;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.12.2010 15:29:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nad wyraz uprzejmy i cierpliwy młody człowiek.Bezbłędnie zdiagnozował problem i pomimo wielu pacjentów w gabinecie całą uwagę skierował w kierunku mojej 5 letniej córki i wyciął wrastający paznokieć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.12.2010 13:13:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ,fachowa obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.12.2010 14:22:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super,czysto ,sprawnie,tanio
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.12.2010 19:44:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super ,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.12.2010 13:06:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.12.2010 15:37:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie trzeba było zdejmować paznokcia;))) Pan Krystian wykonał zabieg bardzo szybko i nie bolało.polecam Pana Krystiana każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monika załuska dnia: 30.11.2010 15:53:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: CZYSTO,FACHOWA OBSŁUGA ,JEST AUTOKLAW
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.11.2010 23:30:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.11.2010 12:51:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: oD KILKU LAT KORZYSTAM Z USŁUG TEGO gABINETU. jESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z WYKONYWANEGO ZABIEGU.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: uRSZULA dnia: 18.11.2010 12:17:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam problem z wrastającymi paznokciami.Byłam u chirurga,który wyciął mi fragment paznokcia.Niestety po pewnym czasie zauważyłam,że jest on zdeformowany i mnie boli.Dowiedziawszy się o gabinecie Pana Krystiana udałam sie tam i problem z moim nieszczęsnym paznokciem został zażegnany.Przestał mnie boleć i nie jest rozwarstwiony z powodu sprawnego i bezboleśnie wykonanego zabiegu przez Pana Krystiana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia Boye dnia: 11.11.2010 19:30:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z uslug Pana Krystiana. Ze wzgledu na wykonywany zawod salon Pana Krystiana odwiedzam dosc czesto i z wielka przyjemnoscia moge go polecic innym. Mila i przyjemna atmosfera oraz wysoki standard uslug. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka Budzynska dnia: 10.11.2010 22:14:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalna, szybka obsługa,narzędzia sterylizowane(autoklaw),i jednorazowe,warunki sterylne ,gabinet wyposażony w profesjonalne oświetlenie(lampa chirurgiczna),fachowa wiedza,wiele pozytywnych komentarzy w internecie o Panu Krystianie Siwickim ma swoje potwierdzenie w mojej opinii,polecam ,ta praca to jego powołanie;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: agnieszka struś dnia: 10.11.2010 00:12:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją