Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

mark-bud

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Śląskie, 41-800 Zabrze
Telefon: 501695522
Adres e-mail: domeg38(małpa)interia.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: budownictwo ogólne Słowa kluczowe: budowa oraz wykończenia

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1798
Data utworzenia profilu: 2013-11-27 20:08:50
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-27 05:42:50 

Opinie o mark-bud

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia robili ostatnio remont mieszkania i jestem bardzo zadowolony polecam grudzień 2018
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grześ dnia: 2019-02-11 20:36:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia robią kompleksowo czysto polecam u mnie też robili jestem zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2018-05-15 20:04:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo solidna firma zawsze dyspozycja niema problemów z wykonywanymi pracami doradzanie w trakcie naprawdę super w tych czasach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2017-02-15 16:58:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma robiła mi remont domu placu robią bardzo czysto elewacje polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2016-09-17 05:08:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo solidna polecam wszystkim bardzo dobrze wykonuje swoje pracę doradzą ostatnio wykonywała halę z płyty obornickiej super dokładność polecam wszystkim inwestor
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzżeń
Opinia dodana przez: prezes dnia: 2015-11-15 20:13:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo solidna polecam wszystkim bardzo uczciwie zawsze na czas doradzą wykonawstwo bez zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzżeń
Opinia dodana przez: firma logistyczna dnia: 2015-10-16 20:32:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fir ma wykonywała mi remont mieszkania w Gliwicach bardzo solidnie w maju 2015
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Osoba prywatna dnia: 2015-07-08 04:19:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie super i solidne polecam robili mi remont kapitalny domu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez problemu
Opinia dodana przez: Olek dnia: 2015-03-01 06:35:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo soldna bez zastrzeżeń jakość usług bardzo dobrze dobre doradztwo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witek dnia: 2014-11-26 03:12:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma ostatnio wykonywała mi remont biurowca polecam bardzo odpowiedzialni isumienni prace wykonano kwiecien -sierpien 2014
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: prywatny właściciel dnia: 2014-09-22 11:37:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FIRMA BARDZO SOLIDNA ZAWSZE W TERMINIE A PRZEDEWSZYSTKIM JAKOŚĆ BARDZO DOBRA DORADZA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DYREKTOR dnia: 2013-11-27 20:14:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją