Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Akademia Malucha Słoneczny Kąt – żłobek niepubliczny

Zawód: żłobki  
Adres: Małopolskie, 30-433 Kraków Ul. Ciechocińska 2
Telefon: Kom. 607510789
Adres e-mail: kontakt(małpa)slonecznykat.edu.pl
Strona internetowa: www.slonecznykat.edu.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 18x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 631
Data utworzenia profilu: 2014-10-29 11:34:13
Data ostatniej aktualizacji: 2014-10-29 11:34:13 

Opinie o Akademia Malucha Słoneczny Kąt – żłobek niepubliczny

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne miejsce. Moim zdaniem godne zaufania i polecenia , szczególnie zatroskanym rodzicom, którzy poszukują czegoś naprawdę wyjątkowego. Placówka jest doskonale wyposażona i dostosowana do malców. Widać, że ktoś tu naprawdę wie jak sprostać oczekiwaniom dzieci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-10-21 14:16:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że zdecydowałam się zapisać malca właśnie tutaj. Słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat tego żłobka. Moje oczekiwania względem tego miejsca spełnily się. Córka czuje się pewnie, czuje się bezpiecznie na dobre się zaklimatyzowała. Ale co się dziwić? To prawdziwy strzał w 10!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-10-10 11:38:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z tego żłobka. Widzę, że przynosi on fantastyczne efekty, uczą angielskiego, codziennie wychodzą na dwór, jeśli jest pogoda. Wspaniała lokalizacja dla osób poza Krakowem i dobry kontakt z opiekunkami. Widać, że zależy im na dzieciach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-09-18 20:29:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna atmosfera w żłobku, do tego indywidualne podejście do dziecka. Cieszę się, że na terenie żłobka znajduje się również ogród. Moje dziecko z przyjemnością zostaje w żłobku i to jest dla mnie bardzo ważne! POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-08-02 16:16:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybór jak najbardziej trafiony. Moje dziecko czuje się tu wspaniale.Jestem pozytywnie zaskoczona , że córka uczy się angielskiego, ma zajęcia kulinarne i plastyczne, a to wszystko pod okiem specjalistów. Jestem dumna z wyboru i będe polecać dalej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-19 11:45:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kierowałam się przy wyborze opiniami w internecie i to mnie cieszy, bo faktycznie warto było. Moja córka szybko się tu zaklimatyzowała. Nie ukrywam, że duż a w tym zasługa opiekunek, które tak rzetelnie i z pełną odpowiedzialnością zajmuja się dziećmi. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-25 22:34:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak żłobek, to tylko ten. Słoneczny Kąt spełnił moje oczekiwania. Synek czuje się tu jak ryba w wodzie. Zdecydowanie odpowiednia atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-12-21 16:29:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczne miejsce dla maluszków. Bardzo się cieszę z wyboru. Zdecydowanie warto zapisać tu swojego maluszka. Warunki lokalowe są w porządku, a podejście do dzieci robi wrażenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-12-04 09:37:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzieci się tu rozwijają w komfortowych i przede wszystkim bezpiecznym warunkach. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Słoneczny Kąt, to dobry wybór.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-22 22:21:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opiekunowie mają wspaniały kontakt z dziećmi. Budując wyjątkowe, ciepłe relacje. Podoba mnie się. Moje dziecko czuje się tu jak w domu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-05 04:20:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Moje dziecko wspaniale się tu bawi! Jest szczęśliwe. Szybko sie zaklimatyzowało. Myślę, że to za sprawą naprawdę doświadczonej kadry. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda dnia: 2018-03-01 11:51:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie żałuję, ze to właśnie tutaj zapisałam swoje dziecko. Warunki lokalowe są super, kadra wyszkolona, czesne nie jest wysokie. Jak na krakowski poziom - super !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-24 10:51:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta akademia malucha zapewnia mojemu dziecku fantastyczne zajęcia, które wspierają jego harmonijny rozwój. Co więcej gwarantuje doskonałą opiekę. Jestem bardzo zadowolona z mojego wyboru. Słoneczny Kąt polecam wszystkim rodzicom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza K. dnia: 2015-07-02 11:24:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z mojego wyboru dotyczącego właśnie tej akademii malucha. Fajnie prowadzone zajęcia z angielskiego a do tego całą masa zabaw i innych ciekawych form spędzania czasu. Dziecko czuje się tutaj naprawdę bardzo dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marika dnia: 2015-06-14 16:41:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Akademia Malucha Słoneczny Kąt, to odpowiednia placówka dla mojego dziecka. Jestem troskliwą mamą Antosia, który chodzi od września do tego żłobka i na tę chwilę mogę powiedzieć, ze było warto. Ciocie dbają o każde dziecka, zapewniają odpowiednie warunki lokalowe, realizują program edukacyjny, potrafią świetnie zorganizować dzieciom czas. Mój maluch jest radosny, najedzony i od razu po odbiorze idzie do spania :) W każdym razie jestem zadowolona z wyboru żłobka, gdyż okazuje się, że jest on godny zaufania,a dzieci czują się w nim dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2015-05-15 10:44:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry żłobek. Przekonali mnie do siebie komfortowym miejscem, doświadczeniem opiekunek no i niewygórowaną ceną za pobyt mojego maluszka. Dziś - jestem zadowolona. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2015-01-09 12:05:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sądzę, że placówka ma świetną ofertę, którą jest w pełni realizowana w praktyce. W tym żłobku moje dziecko nie ma czasu na nudę. Kadra świetnie troszczy się o mojego maluszka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danka dnia: 2014-12-05 13:56:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie muszę martwić się o to, co czy moje dziecko ma dobrą opiekę. Ten żłobek jest dla mnie doskonały! Kadra znakomita! Do tego angielski już na tak wczesnym etapie rozwoju jest znakomity.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2014-11-19 17:41:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją