Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Alex. Atelier fryzjerskie. Borowy A.

Zawód: Fryzjer 
Adres: Śląskie, 43-300 Bielsko - Biała Karpacka 241a
Telefon: 509144573
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.alex-borowy.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 86% pozytywna 69x 1x 11x

Jakość usług: 87% wysoka 65x 4x 9x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 66x 9x
Ceny usług: 72% niskie 27x 37x 10x
Ilość opinii w serwisie: 81
Ilość odsłon profilu firmy: 6947
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-10-15 06:02:11 

Opinie o Alex. Atelier fryzjerskie. Borowy A.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sobote dziewczyny szykowaly mnie oraz mame na slub siostry. Fryzury bajeczne.Ja amerykanskie fale . Mama zwiewne upiecie. Pani Justynka zrobila nam oprawe twarzy. Naprawde zdolne kobietki. Miejsce godne polecania. Uslugi na wyskoim poziomie. Emilia i Kasia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-04 08:48:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak kolor to tylko u Pani Aleksandry. Pierwszy raz wyszlam 100% zadowolona. Obsluga megaprzyjazna. kosmetyki pierwsza klasa. Ciecie i kolor booooosko!!! Jest blysk .Jest jakosc. Polecam.Polecam.Polecam. Bede napewno korzystac z uslug salonu Alex .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Angelika dnia: 2017-02-24 17:57:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziewczyny szykowaly mnie name studniowke. Fryzura trzymala sie dwa dni.. Mialam cudne amerykanskie fale. Do tego makijaz naprawde zrobil furrore. Polecam wszystkim. Salon Pani Aleksandry jak dla mnie to strzal w dziesiatke. Bardzo fajna zgrana paczka. Widac,ze ekipa to ludzie z klasa I pasja. POLECAM:))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-12 11:27:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Byłam na koloryzacji.Jestem bardzo zadowolona.Ciecie p.Aleksandry naprawdę rewelacyjne. Kolor dokładny,lsniacy. Warto.Mega dobry salon.Napewno będę wracać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasia wilkowice dnia: 2016-12-04 16:13:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam w 100%! Poszłam do alex , ponieważ słyszałam bardzo dobre opinie, więc chciałam wypróbować ich upięcia, bo szukam fryzjera na ślub. Byłam umówiona na daną godzinę, po czym zostałam przyjęta dopiero godzinę później, bo fryzjerka zajmowała się poprzednią klientką nie przejmując się że ma takie opóźnienie. Fryzura szału nie zrobiła a kosztowała mnie jedyne 120 zł + koszt wypożyczenia włosów 100zł. Wi eć razem 220zł!! Zaraz w poniedziałek miałam przyjechać oddać włosy. Gdy przyjechałam salon był zamknięty. Dzwonię do właścicielki, po czym dowiaduję się że jej nie ma i wyśle po odbiór swoją mamę, na którą musiałam czekać.. Jak można się umawiać i nie zjawiać na spotkanie! Było to upięcie na wesele. Fryzura zaczęła mi się rozsypywać już przy składaniu życzeń. Po pierwszym tańcu powypadały wczepione kwiaty i włosy zaczęły wypadać z upięcia. W połowie wesela z fryzury nie zostało już nic. Gdy rozmawiałam o tym wszystkim telefonicznie z szefową, zapewniała mnie, że porozmawia z personelem i skontaktuje się ze mną w następnym tygodniu. Minął już dłuższy czas , a szefowa nadal nie oddzwoniła. Myślę że jakość usług jest żadna w stosunku do ceny. Nigdy więcej się tam nie pojawię.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: zawiedziona dnia: 2016-10-18 10:57:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Swietny salon. Profesjonalizm w rekach dziewczyn czyni cuda. Miejsce godne polecania. Moja fryzura slubna zrobila furrore. Do tego dziewczyny zrobily wczesniej piekny kolor. Dziekuje pieknie. ..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2016-09-27 09:11:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietne dziewczyny. Znaja sie na swoim fachu. P Ola zrobila mi boski kolor. Miejsce godne polecenia. Napewno jak przyjade do Polski odwiedze ten salon znowu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kaska dnia: 2016-09-12 07:41:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aleksandra ze swoim zespołem czesała mnie do ślubu w maju. Dziewczyny z pełną klasa. Bardzo uzdolnione. Ja i moja cała rodzina była pięknie przygotowana. Fryzury bardzo dobrze się trzymały. Bardzo serdecznie polecam ten salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2016-06-05 15:55:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam dzisiaj u Pani Aleksandry na koloryzacji. Jestem bardzo zadowolona. Mam piekny nasycony kolor. Konce lekko podjasnione.Doslownie jak od slonca. Dodam rowniez ,ze cena nie byla niska. Ale za jakosc placing sie z przyjemnoscia. Salon na wysokim poziomie. Kosmetyki pierwszy klasa. Komfort I fachowo podejscie. Polecam. Kasia z Ustronia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2016-06-04 17:23:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w salonie pani Oli wczoraj. Wizytę miałam na 12.30, wyszłam o 19. Przedłużanie włosów ok ale rozjasnianie to masakra Budząc się dziś rano dopiero zauważyłam jak nierówno włosy są rozjasnione. Za Przedłużenie włosów moimi włosami + rozjasnianie zapłaciłam 1065 PLN mimo że telefonicznie p. Ola powiedziała że będzie to koszt w granicach 550-600 PLN. Nie jestem zadowolona z usługi i definitywnie nie polecam salonu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2016-05-24 12:12:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Panstwa serdecznie . Wlasnie tutaj na forum wyczytalam o salonie Pani Olusi. Szukalam od jakiegos czasu salonu fryzjesrkiego w Bielsku .Przezeprowadzilam sie z Gdanska.Wiec nie mam tutaj wiedzy w tej kwesti. Pani Aleksandra zaproponowala mi rozjasnienie wlosow .Jestem zachwycona kolorem. Bardzo polecam ten salon.To swietne dziewczyny. Atmosfera rewelacyjna.Czulam sie dopieszczona. Naprawde moge smialo polacic ten salon. Pelen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-08 11:33:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe ręce, w któych tętni talent. Jestem bardzo zadowolona z koloryzacji, świetny kolor, wspaniała atmosfera w salonie, świetna organizacja pracy. Gorąco polecam Panią Olę, pełny profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ewa Hankus dnia: 2016-03-04 22:00:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny salon.Jestem niesamowicie zadowolona z koloru jaki zrobila mi Pani Aleksandra.Polecam wszystkim .Bardzo dobry salon.Jestem pierwszy raz 100 zadowolona z fryzury.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2016-02-19 15:31:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam wczoraj na koloryzacji. Mega profesja.. Mega kolor. To najfajniejsze fryzjerki w Bielsku. Dziewczyny znaja się na rzeczy. Pani Aleksandra mistrzostwo.Dusza człowiek.Naprawde polecam.Salon exclusive.Wypas.Relax dla ciala i duszy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna W. dnia: 2015-09-23 15:06:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie Pani Ola czesala do Slubu w zeszlym tygodniu. Jestem bardzo zadowolona. Uczesala mi pieknego koka. Fryzura byla fantastyczna.Lekko podpiety kok oraz wianek z kwiatow,(eustomy). Czesala rowniez cala moja rodzine. Jest to osoba niesamowicie ciepla. Potrafi wysluchac i dobrze doradzic. Ja jestem zdecydowanie na tak. Bardzo polecam p Aleksandre.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-23 07:34:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Totalny brak profesjonalizmu!! Ostrzegam szczególnie Panie Młode!! Pani Ola umawia po kilka osób na tę samą godzinę (zarówno przed jak i w dniu slubu). Zależy jej na kasie, więc "wciśnie" tyle osób na 1 godzinę, ile się da. Obiecuje klientkom dużo czasu na wypróbowanie kilku fryzur próbnych przed ślubem, po czym okazuje się, że musi się spieszyć, bo na tę samą godzinę przyszła inna klientka. Fryzurę wykonuje tyłem do lustra, przez co nie ma możliwości na śledzenie postępu i poprawki... a później... cóż, nie ma czasu na zmiany :/ Upięcia raczek mało nowoczesne... Niestety odradzam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: MT dnia: 2015-09-14 21:14:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Olusia wystawiła mnie w dzień mojego ślubu tj 5 września. Byłam z nią umówiona na upięcie ślubne a ona nie zjawiła się w salonie. Dodam , że 2 tyg wcześniej byłam na próbnej fryzurze ślubnej za którą zapłaciłam 120 zl. Po 1,5 godziny czesania, Pani stwierdziła, że nie powinnam wychodzić w tym upięciu i je rozplątała. Nie profesjonalne zachowanie, . ( zupełnie nie wiem dlaczego, a przecież mogłam sprawdzić, jak długi utrzyma się fryzura) .Pomijając te szczegóły, chce się skupić na dniu dla mnie bardzo ważnym. W dzień mojego slubu, od godziny 6 rano dostawałam sms'y od P. Olusi, że ma opóźnienie i mam się zjawić poł godziny później w salonie, nie przystałam na to gdyż, miałam wszystko umówione a każde poł godziny opóźniłby cała resztę. Dodam,że nie odbierała ode mnie telefonów w ten dzień. Gdy zjawiłam się w salonie, zastałam inna Pania, która powiedziała, że jest fryzjerka i jest w zastępstwie za Pania Olusie. Byłam, bardzo zdziwiona gdyż w smsach od P.Olusi nic nie wskazywało na to ,że jej nie będzie, tylko, że mam opóźnienie z powodu innej klientki. Kłamała w żywe oczy, że Pani Polusia się nagle rozchorowała i się nie zjawi. Kłamstwo za kłamstem leciało, ze czeka na klientke która miałam być najpierw na 8 , później na 7.45, zapytałam jak to mozliwe, jak ja jestem zapisana od miesiąca na godzine 8, stwierdziła, że nie wie ale P. Olusia jej tak przekazała. Po prośbach nowa Pani fryzjerka najpierw skontaktowała się z P.Olusią i zaprosiła mnie na fotel i po obejrzeniu zdjęć zaczeła robić rekonstrukcję fryzury, ze zdjęć przesłanych przez Panią Olusię. Według moich spostrzeżeń wszytsko było zaplanowane, gdzyż na fryzurze próbnej Pani Olusia zrobiła mi 30 zdjęć fryzury z każdej strony, że niby dla mnie. Fryzura nie udała się. Przede wszytskim była za nisko i nie dało wpiąć się welonu .Za którą, kazano mi zapłacić 160 zł, dodam że miałam 40 minut opóźnienia to pokrzyżowało wszystkie moje plany. Pani fryzjerka nie chciała przypiąć mi welonu twierdząc , że będzie mi przeszkadzał, po czym okazało się przy ubieraniu w domu, że fryzura jest za nisko i nie da sie w żaden sposób wpiąć welonu. Naprawde, jestem głęboko zażenowana, tym salonem. Nie umiem wyrazić słowami tego co czułam, bo przez fryzurę spotkało mnie wiele nieprzyjemnych chwil a przecież miał to być mój wymarzony dzień. Także dziewczyny uważajcie, na tą Pani i najlepiej spisujcie umowy, gdyż jak się okazuje Pani Olusia swietnie bawiła się w ten dzień na urlopie a ja przezyłam, jeden z gorszych dni. Nawet nie miała odwagi przeprosić. Tak się nie postępuje P. Olusiu. W społeczeństwie panują pewne normy dobrego wychowania, o których chyba Pani zapomniała. Albo coś innego Pani przysłoniło oczy. Zachowanie Pani było nie profesjonalne. Nie pozdrawiam! Dodam, że teraz dostaje sms z pogróżkami, za to wystawiam opinie i swoje niezadowolenie, Pani Aleksandra grozi założeniem sprawy o zniesławienie.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Zaniepokojona dnia: 2015-09-12 13:37:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolor pelen blasku. W takim salonie ,z tak milymi kobietkami warto bylo spedzic dzien. Jestem bardzo zadowolona. Uslugi na wysokim poziomie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia z Irlandi dnia: 2015-09-05 12:03:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P Aleksandra czesala mnie dwa tyg temu do Slubu.. Jestem bardzo zadowolona. Po wielu nieudanych probach trafilam do p .Oli. To bardzo sympatyczna,ciepla,zdolna osoba. Uzgodnila ze mna najdrobniejsze szczeguly. Dopytala o kazdy drobiazg. Fryzura bardzo staranna,wyczesana a za razem lekka i zwiewna. Polecam ten salon z czystym sumieniem. Nie jest tanio,ale za dobra usluge warto i z przyjemnoscia sie placi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja z Czechowic dnia: 2015-08-19 07:39:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ola nie słucha klientek.Obcina jak chce i zawsze tak samo.Można tłumaczyć bez skutku.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2015-08-17 13:37:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam u p Aleksandry na czesanie do slubu. To bardzo uzdolniona kobieta. Ma bardzo dobre podejscie do klienta. Dusza czlowiek.Dla mnie peawdziwy talent. W Bielsku zdecydowanie najlepsza! Fryzura trzymala sie dwa dni!!! Polecam wszystkim ceniacym konkretne uslugi. Warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-17 20:05:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM SALON P ALEKSANDRY. BEZ WATPIENIA TO NAJLEPSZY SALON W BIELSKU. KONKRETNA KOMUNIKATYWNA ZDECYDOWANA STYLISTKA. BARDZO DOBRE STRZYZENIE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2015-01-10 17:36:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj skorzystalam z uslugi w salonie u p Aleksandry Borowy. Dawno nie bylam tak dobrze ostrzyzona. W komplecie.swietne modelowanie. Lokal pierwsza klasa.Salon bajka. Palacy sie ogien w kominku i ta kawa.. Polecam z calego serca. Przemila atmosfera i wysoka jakosc uslug.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-29 22:42:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietnie dobrana fryzura.Rasowy kolor.Miejsce gone polecania...warto..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-23 16:23:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ola ładnie dobiera fryzury.Jednak powinna popracować nad starannością wykonania.Czas!!!Proszę bardziej szanować czas klientek
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2014-12-14 19:29:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: swietna kobieta..super ciecia..warto ..polecam wszystkim..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2014-10-21 17:36:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz wyszlam od fryzjera mega zadowolona.Dziewczyna na poczatek porozmawiala ze mna uzgadniajac calosc fryzury z najmniejszymi szczegulikami.. Koloryzacja bardzo starannie wykonana .Bajeczny braz z koncami ombre. Swietne ciecie.Wlosy same sie ukladaja. Piekny salon. Warto. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2014-10-15 05:57:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretna dziewczzna .. swietny fachowiec.. No i praca firmie Joico Paul Mitchel swietna koloryzacja. lokal piekny. naprawde warto dla mnie chyba najlepszy salon w Bielsku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monia dnia: 2014-10-08 16:30:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem szczerze ,jestem zachwycona.Dawno nie bylam tak zadowolona z uslug fryzjerskich!Mega fajna dziewczyna!Odlotowe fryzury okolicznosciowe!!Polot artystyczny widac juz na wejsciu do atelier ! Przepiekny salon przesympatyczna obsluga. Dla mnie odkryciem roku!suuuuper dziewczyny ...polecam ...warto...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2014-07-28 12:07:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z polecenia sasiadki trafilam do p Aleksandry. Konkretna zdecydowana dziewczyna z polotem artystycznym. Ciecie bajka! wlosy plyna jej po rekach...niesamowita wprawa I kunszt.. Do tego piekny czysty lokal I przepyszna kawa .. Miejsce z dusza...co odzwierciedla p Olcie.. Polecam wszystkim..warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2014-07-22 22:33:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: swietne magiczne miejsce,przesympatyczne dziewczyny .. Fachowa obsluga .polecam naprawde warto .nowy salon mega wypas.suuper
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-04 13:58:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam warto .Bylam w nowym salonie .Moim zdaniem jakosc uslug na najwyzszym poziomie.Jednen z najlepszych w Bielsku.Konkretna komunikatywna utalentowana dziewczyna .POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KACHA dnia: 2014-05-27 18:35:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam p Ole.To czarodziejka:) to co mi zrobiła to dzieło :)z tlenionej blondyny zrobiła mi piękny delikatny brąz .Bajka cięcie ,przykłada sie z sercem dla klientki .I pyszna kawusia!suuuper
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elizka dnia: 2014-05-16 19:53:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam .Swietne cięcie .Widac ma dziewczyna pojęcie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dagmara dnia: 2014-05-13 19:21:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie !!! nie!!! nie!!! i jeszcze raz stanowcze nie !!! kolor zszedł po 8 dniach , obsługa nie miła, odradzam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-08 18:58:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry fachowiec z p. Oli! od momentu gdy do niej trafiłam, innej fryzjerki nie chcę! nie miałam pomysłu co zrobić na głowie, p. Ola pomyślała przez chwilę i zrobiła dość odważną fryzurę- gdyż sporo włosów leżało po ścięciu na podłodze:) byłam i jestem zadowolona, a chodzić na wizyty to sama przyjemność i relax:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: stapyd dnia: 2014-05-07 13:20:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadowolenie od zawsze.Przemiła obsługa, no i rewelacyjne cięcie a kolor? bajeczny.Nowa lokalizacja - 15 minut od centrum, a po przejściu progu nowego atelier - przepiękne wnętrze :)Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-05-06 22:49:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkret.Kunszt.Nonszalancja. To trzy slowa w pelni opisujace dzialanie pani Olusi. Rewelacyjne podejscie do klienta,dobry kolor i ciecie. Dziewczyny bajka. Warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KASKA dnia: 2014-04-28 21:48:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam p Olenke.To przesympatyczna mocno uzdolniona plastycznie dziewczyna.Bylam w nowo otwartym salonie w Kamienicy.Rewelacja!Widac ma kobieta gust i klasę !polecam dziewczyny!v
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia Orzechowskahu dnia: 2014-04-14 19:22:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od wielu lat korzystam z usług Pani Oli. Bardzo polecam, fachowe , nietuzinkowe podejście, super !!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2014-03-24 09:22:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: baaardzo polecam Swietna fryzjerka.Konkret dziewczyna. WARTO
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ANKA dnia: 2014-02-13 20:48:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług P.Oli korzystam od 6 lat i zawsze jestem mega zadowolona - cięcie i koloryzacja MISTRZOSTWO!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sonia dnia: 2014-02-02 11:56:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM SWIETNA FACHOWA FRYZJERKA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KATARZYNA dnia: 2014-01-07 09:14:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: REWELACJA P ALEKSANDRA TO CZARODZIEJKA :)) z TLENIONEJ BLONDI PRZEROBILA MNIE NA RASOWA RUDA KOCICE.PRZEDLUZYLA MI WLOSY. JESTEM ODMIENIONA SAME POZYTYWY GORACO POLECAM KOBIETA Z NIESAMOWITYM POLOTEM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kaska dnia: 2013-10-28 19:21:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miła obsługa,jakość usług bardzodobra
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-16 21:26:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam swietny Salon,fachowa obsluga,przemile dziewczyny,super atmosfera
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: kaska dnia: 2013-09-24 08:22:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam panstwa Bardzo polecam p Olusie. Jest bardzo utalentowana kompetentna fryzjerka.Talent wrodzony nie nabyty.Osoba ciepla kontaktowa wiedzaca co robi.Potrafi przekonac zmienic podac odpowiednie argumenty..Jak dla mnie odkrycie roku.Takiej fryzjerki szukalam od dawna..polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ESTERA GILOWICE dnia: 2013-09-17 20:36:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam dzis na koloryzacji w Salonie Alex. Obsluga przesympatyczna.Zrobiono mi metamorfoze kolorystyczna.Doradzono swietne ciecie. Juz dawno nie bylam tak zadowolona z uslugi fryzjerskiej. To bardzo oddane dziewczyny.Zostalam poczestowana pyszna kawa z ciasteczkiem..milo naprawde warto.......
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia z godziny 14:) dnia: 2013-09-10 19:18:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkret dziewczyny polecam... Super salon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Stefa dnia: 2013-09-04 17:52:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: goraco polecam ten Salon! super dziewczyny,potrafia dobrze doradzic..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kaska dnia: 2013-07-28 18:14:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 130 za komplet koloryzacja +ciecie to dla mnie narmalna przecietna cena.. Wiem ze p Aleksandra pracuje na welli i kleralu.A kosmetyki z tych firm to wysoka jakosc. Wiec nie mozna powiedziec ze 130zl to duzo. A jezeli chce pani placic mniej to polecam domowa koloryzacje. CHODZE DO ALEKSANDRY OD DOBRYCH 5LAT I MYSLE ZE WRECZ POWINNA PODNIESC CENY.TO CO OLA WYPRAWIA NA GLOWIE TO DLA MNIE PLASTYKA.PPOTRAFI ZROBIC CUDA! GORACO POLECAM:))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ASIA ZE STACJI BENZYNOWEJ :)) dnia: 2013-07-21 15:19:00 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: podciecie,modelowanie koloryzacja 130 zł?Naciąganie na calej lini
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2013-07-15 21:26:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chcialam jeszcze dodac iz p Ola czesala mnie rowniez na wesele . Zmysl obled.REKA DO KOKOW I PRZEROZNYCH PLECIONEK !BAJKA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szalona Elka dnia: 2013-07-12 21:31:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super dziewczyny.Swietna atmosfera w salonie:))Bylam u pani ELI .Jestem mega zadowolona. Napewno wroce:)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MARTA dnia: 2013-07-11 18:54:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WITAM BYLAM WCZORAJ U P OLENKI.. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z KOLORU,SWIETNY EFEKT OMBRE ROZJASNIL MI BUZKE.DO TEGO ZUPELNA ZMIANA STRZYZENIA.NAPRAWDE WARTO SKORZYSTAC Z USLUG W TYM SALONIE..SUUPER DZIEWCZYNY WARTO.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasia z Janowic dnia: 2013-07-10 20:55:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Farba nierówno nałozona przez panią fryzjerkę schodzi po dwóch tygodniach.I cóż,kolejny salon fryzjerski, poprawa. Nie polecam.Szkoda zmarnowanych 70 złotych
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie uznają reklamacji
Opinia dodana przez: Gość dnia: 2013-07-09 00:11:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: goraco polecam. P OLENKA TO NAPRAWDE UTALENTOWANA OSOBA . JAK DLA MNIE NAPRAWDE REWELACJA. NARESZCIE ZNALAZLAM ODPOWIEDNIA FRYZJERKE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KASIA dnia: 2013-06-18 19:46:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam pania ALEKSANDRE CZESALA MNIE OSTATNIO DO SLUBU!REWELACYJNE UPIECIA WIDAC MA FACH W REKACH..naprawde warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AGNIECHA dnia: 2013-05-08 20:22:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziewczyny bajka:) Bylam dzis na kolorku:) rewelacja ! POLECAM GORACO
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-30 19:27:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WITAM WSZYSTKICH. BYLAM DWA TYGODNIE TEMU U PANI OLENKI.DZIEWCZYNA O DUZYM DOSWIADCZENIU,PRZEKONALA MNIE NA NIESAMOWITA METAMORFOZE.pIERWSZY RAZ PRZYSZLAM DO FRYZJERA I NIE MUSIALAM NIC TLUMACZYC.P OLA ODRAZU ZAINSPIROWALA MNIE SWOIM POMYSLEM.ZMIENILA MNIE RADYKALNIE Z BALEYAZU ZROBILA MI NATURALNY ZIMNY BRAZ.NAPRAWDE WARTO.DRZWI W TYM SALONIE NIE ZAMYKAJA SIE, WIDAC SWIETNY RUCH I PRZEMILA ATMOSFERE JAKA STWARZAJA DZIEWCZYNY.SUUUPER
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MARIOLA KETY dnia: 2013-03-25 19:36:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NAPRAWDE WARTO SKORZYSTAC Z USLUG W SALONIE PANI ALEKSANDRY BOROWY. UTALENTOWANA DZIEWCZYNA!NIESAMOWITA OSOBOWOSC!TALENT WRODZONY!POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BOZENA dnia: 2013-02-25 16:32:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Alexandra to fantastyczna fryzjerka. Profesjonalna,potrafi doradzić i stworzyć cudowną fryzure. Atmosfera w salonie wspaniała i świetny kontakt z klientem. Bardzo polecam!!! to pierwsza wizyta po ktorej w domu nie musiałam czesac sie na nowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2013-02-14 08:11:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam dzis na strzyzeniu.Swietny salon!super fryzjerka . Jestem pod wrazeniem. Polecam pania Olenke
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2013-02-06 21:13:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam salon Alex. Pani Ola trafila w moje gusta.Swietny kolor i dobrana fryzura do mojej okraglej twarzy.Przychodzac do pani AleksandrY mialam na mysli tylko lekkie podciecie i zgubienie odrostow.Po dwudziestu minutach konsultacji przekonala mnie na ogromna zmiane..Z tlenionego bladu zrobila mi mega naturalny braz z koncami ombre i ostrzygla asymetrycznie.Naprawde warto!To osoba niesamowicie utalentowana i serdeczna!SUUPER
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PAULINA ZE ZLOTYCH LANOW dnia: 2013-02-06 08:45:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam!!!REWELKA FRYZJERKI Pani OLENKA JEST PRZESYMPATYCZNA BARDZO KULTURALNA I CIEPLA OSOBA !!BARDZO UZDOLNIONA DZIEWCZYNA..ATMOSFERA W SALONIE JAK W DOMU.PELEN RELAKS I SWIETNA FRYZURA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KASIA JAWORZE dnia: 2013-01-31 13:19:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u pani Eli, młoda dziewczyna , która od razu ma "wizję".Miałam kolor i strzyżenie i jestem bardzo, bardzo zadowolona.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-24 14:37:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam raz i nigdy wiecej! Zaplacilam za strzyzenie i koloryzacje niemale pieniadze. Nie przelozylo sie to jednak na jakosc wykonanej uslugi. Musialam ratowac kolor i fryzure w kolejnym zakladzie fryzjerskim. Radzilabym sie 2 razy zastanowic czy warto ryzykowac zmarnowana fryzure w tym salonie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: żadna, p.Borowy jest chamska i zlosliwa jak cos nie idzie po jej mysli.
Opinia dodana przez: Marta Bielsko dnia: 2013-01-18 18:10:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam okazję ścinać się u Pani Aleksandry dzięki zakupionemu Grouponowi, jestem zadowolona z cięcia które mi zaproponowała. Widać że zna się na rzeczy, wie jakie cięcie jest odpowiednie do danego rodzaju włosów, pomaga a nie szkodzi:)
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2012-12-18 09:38:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SWIETNE DZIEWCZYNY..WYSOKA JAKOSC USLUG W ROZSADNYCH CENACH.GORACO POLECAM PANIA ALEKSANDRE,WLASCICIELKE SALONU.TRZEBA TYLKO DUZO WCZESNIEJ SIE ZAPISAC GDYZ PANI OLENKA MA DUZO KLIENTOW.POZDRAWIAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PAULINA DOWBOROWSKA dnia: 2012-12-05 19:32:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popieram wczesniejsze pozytywne opinie ...Pani ola to dla mnie odkrycie roku :))suuuuper fryzjerka ..niesamowita,uzdolniona dziewczyna :)
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja Gredowska dnia: 2012-11-28 17:24:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SWIETNA FRYZJERKA.TALENT WRODZONY..DO TEGO PRZEMILA ATMOSFERA W SALONIE,WIDAC ZGRANA EKIPA DZIEWCZYN..POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KAROLINA PIOTROWSKA dnia: 2012-11-20 20:48:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO GORACO POLECAM.WARTO SKORZYSTAC Z USLUG W SALONIE ALEX.MLODE UTALENTOWANE PRZEMILE DZIEWCZYNY..CENY BARDZO PRZYSTEPNE.PANI OLUSIA ROBI CUDA NA GLOWIE :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia USTRON dnia: 2012-11-12 18:22:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DO PANI OLI TRAFILAM Z POLECENIA MOJEJ KOLEZANKI. ZAWSZE JESTEM ZADOWOLONA Z TEGO CO MI PANI ALEKSANDRA PROPONUJE.TRZEBA DZWONIC I RACZEJ SIE ZAPISAC PONIEWAZ MA DUZO KLIENTOW..POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-07 17:41:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SWIETNA OSOBOWOSC.. TALENT PLASTYCZNY TAK JAK WSPOMNIALA JUZ JAKAS PANI.. DZIEWCZYNA Z POLOTEM. PANI OLA CZESALA MNIE W SIERPNIU NA WESELE.MAM SREDNIEJ DLUGOSCI BARDZO MARNE WLOSKI.ZAPROPONOWALA MI LEKKIE DOPIECIE I UCZESALA PIEKNEGO KOKA Z FRANCUZAMI PO BOKACH-COS PIEKNEGO!!FRYZURA NA DRUGI DZIEN BYLA NIERUSZONA..ZAPLACILAM 90 ZL TO DUZO??MYSLE ZE NAPRAWDE WARTO BYLO. TYDZIEN PO WESELU BYLAM NA CIECIU,REWELKA MAM JUZ IROKEZA Z WZORKAMI PO BOKACH..PANI OLUSIA TÓ NIEWATPLIWIE JEDNA Z NAJLEPSZYCH FRYZJEREK W BIELSKU.GORACO POLECAM NATALIA Z MIKUSZOWIC
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: NATALIA MIKUSZOWICE dnia: 2012-10-30 20:52:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam .Polecam.Konkretna elokwentna dziewczyna uzdolniona plastycznie.Jak dla mnie rewelka.Bardzo zdecydowana i przekonywujaca.Namowiła mnie na kompletna metamorfoze i jestem zachwycona.Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wera z Czechowic dnia: 2012-07-19 13:23:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Pani Aleksandra nie słucha klientów. Obcina wg swojej wizji. Po wizycie w salonie muszę udać się do kolejnego fryzjera, bo to co mam na głowie trudno opisać. Poza tym brak profesjonalizmu. Gdzie delikatność i uwaga poświęcona klientce? Masakra.
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: lila dnia: 2012-03-22 13:12:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam!Byłam u pani Oli dwa tyg temu.Swietna fryzjerka o niesamowicie cieplym serdecznym podejsciu do klienta.Robilam kolor ze strzyzeniem.Nasycony,pasujacy do mojej bladej karnacji.Strzyzenie mega awangardowe.rewelka!!!Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu!!Salon pelen klientow,wiec mysle ze odzwierciedla to jednak jakosc uslug.Dla mnie bez zastrzezen wrecz bardzo pozytywnie.Ceny przystepne,wyposrodkowane
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-04 18:55:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam!!! komuna!!! dziadostwo!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: żadna!!!!
Opinia dodana przez: natalia z katowic dnia: 2012-02-25 19:21:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety oceniam salon negatywnie. Miałam odrost i dopiero w domu zauważyłam że nadal mam odrost ale w innym kolorze. Obsługa mało profesjonalna. Salon bardzo przeciętny. Sposób obcinania przestarzały. Polecam salon KAWULOK- ceny wyższe ale warto.
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-13 11:51:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piekny czysty salon,super atmosfera.Kontaktowe doswiadczone przemiłe pachnące fryzjerki.Panowie i panie POLECAM.WARTO
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dariusz Romski dnia: 2011-10-14 19:15:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam :) Bardzo polecam salon Alex atelier fryzjerskie w Bielsku.Super obsługa,pełna fachowosc.Kobieta ciagle sie szkoli ma pojecie o tym co robi..Chodze tam trzeci rok i jestem zadowolona..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2011-10-04 16:44:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją