Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

J&J INSURANCE FINANCIAL CAR FLEET MANAGEMENT GROUP SP. Z O.O.

Zawód: samochody i kierowcy - wynajem  
Adres: Mazowieckie, 30-404 Warszawa Kraków Cegielniana 4a/15
Telefon: Kom. 786 226 226
Adres e-mail: biuro(małpa)jjgroup.com.pl
Strona internetowa: www.jjgroup.com.pl
NIP:
6793088090
Opis działalności: Operator programu Partnerskiego 600 za 600. Samochody sponsorowane reklamą. Słowa kluczowe: Samochód, Reklama, Zakup samochodu,

Ocena: 94% pozytywna 55x 2x 3x

Jakość usług: 94% wysoka 55x 2x 3x
Terminowość: 98% bez zastrzeżeń 52x 6x 1x
Ceny usług: 94% niskie 50x 7x 3x
Ilość opinii w serwisie: 60
Ilość odsłon profilu firmy: 9318
Data utworzenia profilu: 2014-10-09 16:08:14
Data ostatniej aktualizacji: 2014-10-09 16:08:14 

Opinie o J&J INSURANCE FINANCIAL CAR FLEET MANAGEMENT GROUP SP. Z O.O.

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nieprawda zostajesz z kredytem i autem dużo mniej niej wartym niż rzeczywiście. Te opinie są kupione, nie dajcie sie nabrać nie mają żadnych umów ze sponsorami! Nie zobaczycie ani grosza! Potem nie odpowiadają na maile ni telefony. Ostrzegam wszystkich!
Jakość usług: Niska
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-03 19:35:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, mialem umowe z jj group (exeos cars, adf) Pan Radoslaw K i Mateusz P Oraz Aneta F deklarowali ze wszystko bedzie ok i ze to faktyczny sponsoring. Oczywiscie po 4 wplatach firma sie zawinela kontakt urwal i zostalem z kredytem 79tys do oddania, To samo pozostali poszkodowani w naszej zamknietej grupie na facebook - exeos jj poszkodowani. Unikajcie ich jak ognia bo to pic na wode swietnie rozegrany!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: to przekret naklejkowy - stary numer warszawski, sporo osob wyrolowali
Opinia dodana przez: boosterpl dnia: 2017-08-03 12:50:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Samochód odebrałem 3 miesiące temu-taki, jak wybrałem z katalogu aut, miałem możliwość obejrzenia auta bez zobowiązań. Jak do tej pory terminowo otrzymuję wpłaty. J&J Group wywiązuje się z umowy. Obsługa w porządku, pracownik firmy zaprezentował mi jeszcze kilka innych samochodów, wyjaśnił dokładnie na czym polega program "600 za 600". Może ceny aut nie są najniższe ale dla mnie nie ma to znaczenia, bo przecież nie spłacam z własnej kieszeni. Polecam współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: michał dnia: 2015-08-12 23:29:11 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Model biznesowy mi się podoba, możliwość otrzymania pieniędzy za reklamę Ok. Jednak należy rozdzielić cenę samochodu (są wysokie) od wynagrodzenia za reklamowanie ich firm. Ponadto handlowiec z którym ustalałem zakup auta powinien się jeszcze podszkolić w sprzedaży. Na miejscu wydał mi się profesjonalny natomiast po spotkaniu mimo kilku prób kontaktu nie doczekałem się informacji zwrotnej co zaskutkowało stratą auta, którym byłem zainteresowany - niedopuszczalne!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2015-07-28 13:35:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miłe, rzetelna obsługa klienta, współpraca również na odpowiednim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mariusz dnia: 2015-05-29 21:26:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca przebiega pozytywnie. Firma wywiązuje się z umowy. Auto od J&J GROUP otrzymałem szybko, bez zbędnych formalności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2015-05-19 23:22:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wzięłam samochód od J&J GROUP w listopadzie 2014 roku. Jestem zadowolona z programu, pomimo paru niedociągnięć z ich strony. Jako osoba prowadząca działalność miałam otrzymywać kwotę 600 zł + VAT, jednak w pierwszych dwóch miesiącach dostałam tylko 600 zł. Później okazało się, że muszę wystawiać co miesiąc fakturę. Teraz dostaję 738 zł co miesiąc. Mimo to, mogę śmiało polecić każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2015-05-19 15:28:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Terminowe wypłaty oraz bardzo dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2015-05-18 10:59:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poważne i rzetelne podejście do współpracy, wyjątkowo szybka analiza wniosków o przyznanie samochodu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irek dnia: 2015-05-13 22:36:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poziom współpracy od początku jest znakomity, zostałem rzetelnie obsłużony, a pieniądze zawsze pojawiają się na koncie zgodnie z datą zawartą w umowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2015-04-23 11:14:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam tą firmę wszystkim kierowcom, naprawdę znają się na rzeczy, a współpraca to 100% rzetelności i satysfakcji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arleta dnia: 2015-04-16 12:21:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Płacą uczciwie, współpracuję z nimi od pół roku i wszystko gra. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Filipiak dnia: 2015-04-07 15:39:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma okazała się 100 % rzetelna względem wypłat dla Partnerów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sigma dnia: 2015-04-07 14:55:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre doradztwo w zakresie wyboru auta i jego eksploatacji, korzystny program partnerski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wawiak dnia: 2015-04-03 19:30:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelnie wywiązuje się z umowy, obsługa Klienta na odpowiednim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek_z_wawy dnia: 2015-04-02 23:39:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki odzew ze strony firmy, standard samochodów też w porządku, ogólnie efektywna współpraca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2015-03-28 21:56:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podoba mi się inicjatywa łączenia mobilnej reklamy z korzystnym zakupem auta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: miron88 dnia: 2015-03-25 22:30:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko rozpatrzony wniosek, auto idealne dla moich potrzeb.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2015-03-18 18:17:09 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czekałem na informację ponad tydzień, dopiero jak zadzwoniłem zostałem poinformowany, że nie zakwalifikowałem się do programu. A mieli informować niezależnie od decyzji.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zły dnia: 2015-03-17 10:55:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z J&J Group stać mnie na nowe auto, ponieważ dzięki umieszczonej na samochodzie reklamie raty są od razu spłacane z wynagrodzenia od firmy. Pomysł rewelacyjny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2015-03-12 13:31:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy sposób na nowe auto. Współpraca przebiega pomyślnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: beza1982 dnia: 2015-03-09 12:20:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe i uczciwe doradztwo w doborze auta. Wpłaty za reklamę na samochodzie są realizowane w deklarowanym terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antonio dnia: 2015-03-08 22:32:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi na najwyższym poziomie, a program 600 za 600 świetnie obmyślany. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sylwia dnia: 2015-03-05 19:12:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Same korzyści, nowy samochód bez ponoszenia wydatku, zarabiam pieniądze po prostu nim jeżdżąc. Super obsługa, formalności związane z nabyciem auta sfinalizowane błyskawicznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jowita_34 dnia: 2015-03-04 23:26:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekstra pomysł- wynagrodzenie za reklamę, które spłaca mój nowy samochód. Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jordan dnia: 2015-02-26 23:55:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za sprawne załatwienie formalności, samochód idealnie się sprawdza. Polecam program 600 za 600, bo to świetny sposób na to by zarobić w prosty sposób na spłatę auta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Borys dnia: 2015-02-23 21:59:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Atrakcyjna oferta na uczciwych zasadach, dobre samochody.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wronka38 dnia: 2015-02-22 13:48:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Program 600 za 600 doskonale łączy interesu klientów i reklamodawców. Warto się było zgłosić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2015-02-20 12:21:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Życzliwa obsługa, a sam program 600 zł za 600 km z reklamą stanowi świetne wyjście dla każdego kto z własnej kieszenie nie może na daną chwilę pozwolić sobie na zakup dobrego auta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: małgorzata.t dnia: 2015-02-18 17:41:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Satysfakcjonujący wybór samochodów, rzetelny program partnerski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: quowalsky dnia: 2015-02-18 10:34:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa, uczciwa współpraca. Samochód otrzymałem szybciej niż się spodziewałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kokqs dnia: 2015-02-16 23:38:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, projekt bardzo pomysłowy, na uczciwych warunkach. Deklarowane w umowie 600 zł zawsze na czas na koncie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: berni1977 dnia: 2015-02-16 19:52:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam, że to doskonała oferta dla firm. Wymieniłam stare auto na niemalże nowe i idealnie sprawne. Formalności naprawdę minimum, a współpraca z J&J satysfakcjonująca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga dnia: 2015-02-15 00:37:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odbiór auta nastąpił szybko, załatwienie formalności również. Regularne wypłaty środków za reklamę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2015-02-13 13:34:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Samochody w bardzo dobrym stanie,ciekawy program partnerski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: miłosz dnia: 2015-02-12 09:59:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Samochód otrzymałam w ciągu niespełna tygodnia od zadeklarowania współpracy. Wszystko przebiega zgodnie z zawartymi w umowie zasadami programu 600 za 600.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2015-02-11 23:08:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca bardzo miła i uczciwa. Zadbane, nowoczesne samochody. Co ważne J&J Group terminowo przelewa środki na dofinansowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krzysztof dnia: 2015-02-11 13:22:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomysłowy projekt z korzyścią zarówno dla Klienta jak i Reklamodawcy. Samochód jaki nabyłem od J&J Group sprawdza się świetnie,ja płacę tylko za paliwo. Wpływy od reklamodawcy zawsze docierają na konto w terminie wyznaczonym w umowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2015-02-09 12:07:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Program 600 za 600 bardzo korzystny. Umowa klarowna, bez haczyków. Z samochodu jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: janix dnia: 2015-02-07 18:27:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Samochód mam od pół roku, umowa podpisana z firmą J&J Insurance Financial Car Fleet Management Group Sp z o.o. z Krakowa. Mogę spokojnie polecić, wypłaty wynagrodzeń są na czas, nie ma żadnych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Trajdus dnia: 2015-02-04 23:53:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna sprawa:) Auto za free w zamian za reklamowanie marki. Szybko i bez zbędnych formalności otrzymałem samochód.Pozdrawiam i polecam szczerze J&J Group.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: baltazar dnia: 2015-02-04 23:47:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wywiązuje się ze zobowiązań w 100%. Mogę spokojnie polecić każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mondeo dnia: 2015-02-02 20:50:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na początku trochę się obawiałem, ale teraz, po upływie kilku miesięcy twierdzę, że opłacało się podjąć współpracę z J&J Group. Dzięki nim jeżdżę zadbanym, prawie nowym Oplem Corsą i faktycznie w zamian za wożenie reklamy samochód spłaca się sam. Uczciwe finansowanie, rzetelna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomson dnia: 2015-02-02 19:07:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie idea ciekawa za to stan proponowanych samochodów opłakany.No i ceny z "sufitu". Nie wchodzę w to.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: AGA dnia: 2015-01-20 09:01:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porżątku, mogę polecić program 600 za 600. Wszystko działa jak nalerzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek Białystok dnia: 2014-12-18 21:41:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam u nich samochód od ponad pół roku. Wszystko działa tak jak piszą. Unikajcie pośredników, lepiej wszystko załatwić bezpośrednio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Baśka dnia: 2014-12-15 17:30:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odebrałem samochód. Wszystko zgodnie z Umową. Mogę śmiało polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pawel dnia: 2014-12-12 16:02:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj odebrałam auto. Wszystkim szczerze polecam, bardzo miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-12-09 23:29:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam samochód i umowę agencyjną z J&J GROUP. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: jjg111111111@wp.pl
Opinia dodana przez: J&J GROUP - Marek dnia: 2014-12-09 23:22:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super oferta - jeżdżę i jestem zadowolona. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-12-04 10:01:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duży wybór samochodów dzięki czemu znalazłam idealny dla swoich potrzeb. Sprawnie załatwione formalności. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2014-12-02 18:28:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystam z usług J&J Group od pół roku i jestem bardzo zadowolona. firma rzetelna. produkt atrakcyjny. zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: basiazzz@wp.pl
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2014-11-26 19:18:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą firmę. Miła, kompleksowa obsługa, wszystko na miejscu-łącznie z ubezpieczeniem, za które nie trzeba wykładać własnych pieniędzy za pierwszy rok. Jedyny koszt to rejestracja auta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-10-31 17:12:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zadowolił mnie wybór samochodów, wystarczający, auta w dobrym stanie. Program wyróżniający się na tle jakichkolwiek innych dotacji tym, że zarabiam jeszcze na poleceniu. Ogólnie jestem zadowolony i nie widzę żadnych minusów... no może poza tym, że na samochód czekałem 2 dni dłużej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-10-29 20:48:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła, profesjonalna obsługa, duży wybór samochodów. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: papier5 dnia: 2014-10-13 20:20:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. W odróżnieniu od firm tego typu, nie wymagają żadnych oplat z góry. Zapłaciłem 180 zl za rejestrację i wyjechałem od nich nowym autem. Pomysł z reklamą - bomba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wójcik Tomasz dnia: 2014-10-12 22:09:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam umowe agencyjną w JJ na świetnych warunkach. Polecam jako pracę dodatkową. Sam produkt też jest super i cieszy się wielkim zainteresowaniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2014-10-11 20:35:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna sprawa. Nie płacę za samochód bo samochód sam na siebie zarabia dzięki reklamie. Na początku podchodzilem sceptycznie, ale firma wywiązuje się w 100% z umowy. Dodatkowo mam podpisaną z nimi umowę agencyjna i płacą mi dodatkowo za każde polecenie. Można wyciągnąć nawet 3000-4000 zł miesiecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2014-10-11 12:18:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu jest porządna firma z tego typu ofertą. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-10 13:19:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Współpraca ok. Samochód - igła. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-09 16:09:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją