Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Andrzej Orłowski

Zawód: hydrauliczne usługi Hydraulik 
Adres: Małopolskie, 31-510 kraków hydraulikon@gmail.com Rakowicka 14
Telefon: Kom. 513 950 353
Adres e-mail: hydraulikon(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.hydraulikon.pl
Opis działalności: Hydrauliczne usługi, instalacje wodno-kanalizacyjne i centralnego ogrzewania. Słowa kluczowe: hydraulik kraków, usługi hydrauliczne kraków, pogotowie hydrauliczne

Ocena: 100% pozytywna 82x

Jakość usług: 100% wysoka 82x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 74x 1x
Ceny usług: 98% niskie 49x 26x 1x
Ilość opinii w serwisie: 82
Ilość odsłon profilu firmy: 8892
Data utworzenia profilu: 2013-10-29 21:29:07
Data ostatniej aktualizacji: 2014-09-29 20:15:08 

Opinie o Andrzej Orłowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam, świetny fachowiec! Pan Andrzej jest bardzo kulturalny i miły. Widać, że ma duże doświadczenie i jest też bardzo ogarnięty w różnych tematach (a nie tak, że np. naprawia tylko jeden typ grzejników) - załatwia sprawę kompleksowo. Do tego ceny usług bardzo przystępne i naprawdę łatwo się z nim umówić co do terminu (nie jak czasami się słyszy prosze zadzwonić za dwa tygodnie). Dodatkowo mówi po angielsku. Super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda dnia: 2017-11-24 11:48:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej to osoba niezwykle kompetentna i uczynna. Potrafi rozwiązać każda zagadkę związaną z hydrauliką. Jestem bardzo zadowolona z usług Pana i będę zdecydowanie polecać każdemu współpracę i skorzystanie z usług Pana Andrzeja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: m dnia: 2017-11-07 14:10:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie bardzo energiczni i pogodni! Z usmeichem na twarzy wypelnili swoje obowiazki w 100%. Kaloryfer zostal naprawiony i dziala jak nalezy. Polecam fachowcow z cala odpowiedzialnoscia! Dodatkowo panowie pokazali super postawe zyciowa i przypomnieli mi o tym, ze warto sluchac swojego glosu serca i rozsadku, a nie ulegac wplywa innych ludzi. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2017-10-21 11:36:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie wykonana robota. Pan Andrzej jest słowny, ma pojęcie o swoim fachu, nie naraża klientów na dodatkowe koszty, cenowo jest niedrogi. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2017-09-22 14:25:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej ze współpracownikiem są bardzo punkualni. Fachowo doradzili jak przerobic odpływ w brodziku aby nie sprawiał kłopotu sąsiadowi na dole. Przerobili odplyw w kilka godzin, dbajac aby nie uszkodzic glazury oraz wszysto zostawo posprzątane po przeróbce. Polecam pana Andrzeja na forun i bedę polecal znajomym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-17 21:10:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej jest bardzo punktualny.Co ważne mówi wprost co jest w stanie naprawić a co nadaje się już tylko do wymiany.W moim przypadku Pan Andrzej specjalnie przyjechał w sobotę z przygotowanym sprzętem aby dokończyć prace,której nie mógł zrobić w piątek z powodu braku jeden części (która zakupił wcześniej ale okazała się wadliwa).Wszystko przygotowane było tak,że wizyta zajęła dosłownie 5 minut.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2017-05-16 12:45:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan jest słowny. Obiecał że przyjedzie o konkretnej godzinie i jest. Naprawa zatkanej kanalizacji zakończyła się sukcesem. Można polecać tego Pana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maryla dnia: 2017-03-24 10:23:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za pomoc! Pan hydraulik przyjechał szybko, naprawił, co było zepsute, a nawet więcej, bo przy okazji naprawy wykrył przetartą rurkę i uratował nas od zalania sąsiadów za jakiś czas :). Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marysia dnia: 2017-03-21 17:17:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej, mimo że nie zdołał poradzić sobie z naszą usterką zdecydowanie zasługuje wyłącznie na pozytywną opinię. Podszedł do pracy z zapałem, przyjechał mimo późnej godziny, pojechał nawet specjalnie do sklepu budowlanego po dodatkowe wyposażenie a następnie gdy okazało się, że usterka jest poważniejsza niż wspólnie sądziliśmy polecił kolegę, któremu udało się "cięższym sprzętem" zlikwidować nasz problem. Jeszcze raz bardzo dziękujemy. Dodatkowo należy wspomnieć z szacunkiem fakt nie brania pieniędzy za pracę, która nie została dokończona. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-24 22:45:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej wymieniał u mnie instalację wodną, kanalizacyjną i gazową. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, bez najmniejszych zastrzeżeń. Jestem bardzo zadowolony z efektu. Elastyczne terminy, punktualność, doskonały kontakt, to tylko niektóre z zalet tego Fachowca. Cena usługi jak najbardziej akceptowalna. Polecam wszystkim serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz AWF dnia: 2017-01-01 17:34:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo polecam, szybki kontakt, punktualnie,fachowa pomoc, robota zrobiona szybko i sprawnie,cena niewygórowana, Pan hydraulik jest przemiły, widać,ze wie co robi, ma bardzo duze doświadczenie.w sytuacjach kiedy wydaje się ,ze trzeba burzyc domy potrafi pomóc i dokonac cudu, jeszcze raz polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanka Dębniki dnia: 2016-11-21 17:26:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałam szybkiej interwencji, adres znalazłam w internecie i zachęcona pozytywnymi ocenami zadzwoniłam. Po kontakcie z Panem Andrzejem Orłowskim dołączam swoją opinię, również bardzo pozytywną. Pan Andrzej wykonał naprawę szybko, solidnie i czysto, jest przy tym sympatyczny i uprzejmy. Na moją prośbę przyjechał wcześniej niż sam proponował. Cena była niewygórowana. Fachowiec wart polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-26 17:53:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi Pana Andrzeja znalazłem na stronie internetowej. Pomimo mojej niepewności zaskoczył mnie bardzo pozytywnie swoją fachowością, rzetelnością i terminowym wykonaniem prac. Zakres prac obejmował wymianę instalacji wod-kan oraz przeróbkę instalacji gazowej w powojennej kamienicy. Ceny usługi nie porównywałem z innymi wykonawcami, dlatego moja subiektywna ocena- przeciętne. Polecam usługi dla kolejnych klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie zgłaszałem reklamacji
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2016-08-18 19:11:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry ale piekielnie drogi, polecam jak nie ma innego wyjścia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: bk dnia: 2016-06-16 14:51:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostępność i fachowość! Polecam jak najbardziej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gregory dnia: 2016-05-31 16:29:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług pana Andrzeja. Sprawnie i starannie wykonuje swoją pracę. Bardzo dobry kontakt, pełen profesjonalizm - uprzejmość, punktualność, słowność. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2016-04-28 20:11:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana muszli, umywalki z postumentem oraz baterii wykonana fachowo, szybko i sprawnie. Starą muszlę i umywalkę panowie wynieśli. Zostawili po sobie porządek. Prace wykonywane w starym budownictwie gdzie o niespodzianki nie trudno. Miało to miejsce już kilka tygodni temu, więc wszystko już dokładnie sprawdzone.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MarcinK dnia: 2016-03-13 21:45:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i profesjonalnie usunięta usterka muszli klozetowej. Wcześniejszy "fachowiec", który przyszedł do ten samej usterki głowił się nad nią 2 godziny po czym stwierdził, że jest to skomplikowany przypadek i że sugeruje mi wymianę całej miski klozetowej. Pan Andrzej z Panem Piotrem od razu zdiagnozowali przyczynę, kupili potrzebne części i wszystko działa jak należy. Dodatkowo naprawili mi drobną usterkę z kranem i to zupełnie z własnej inicjatywy także jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Pozdrawiam obydwu Panów :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2016-02-02 17:01:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidny hydraulik. Zrobił mi trzy rzeczy (różne usterki klozetu, wymiana baterii w wannie, rury doprowadzające do zlewu) - szybko i uprzejmie.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Bardzo dobra: raz była potrzebna powtórna wizyta i Pan Andrzej zrobił poprawkę, nie biorąc pieniędzy (a raczej: stanowczo odmówił przyjęcia).
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2016-02-02 10:33:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej dojechał pomimo piątku i późnej pory. Bardzo szybciutko rozmontował muszlę i udrożnił rurę kanalizacyjną. Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Polecał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia Bernat dnia: 2016-01-22 21:29:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej bardzo konkretnie zabrał się do pracy. Szybko ocenił sytuację - a była do wykonania zmiana instalacji wody zimnej i ciepłej w kuchni i w toalecie z możliwością kontynuacji późniejszej zmiany w łazience (temat na razie odroczony). Mówi wprost co jest, jak sprawę widzi i co to potem da. Nasza operacja trwała jeden dzień, na szczęście nie było większych niespodzianek - dzięki temu o czasie mogliśmy prowadzić dalsze prace remontowe. Pan Andrzej może wydawać się człowiekiem starszej daty, ale dogadać się można ze wszystkim. Warto się kontaktować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Szczuka dnia: 2016-01-12 23:06:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana całej instalacji w kamienicy z 1937, dodanie nowych punktów. Pan Andrzej wraz z pomocnikiem wykonali cały zakres prac doskonale, zgodnie z moimi życzeniami. Nie bez znaczenia jest fakt, że pan Andrzej jest bardzo sympatyczny. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz, Kraków dnia: 2015-12-24 08:03:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Orłowskiego, który przybył wraz z innym fachowcem. Wymienili 2 wodomierze w ciągu krótkiego czasu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2015-12-19 19:40:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej wykonał u mnie w domu kompleksowe prace modernizacyjne wymieniając i usprawniając hydraulikę w kuchni, WC i łazience. Prace oceniam bardzo pozytywnie pod względem fachowym.Pan Andrzej jest słowny, sumienny, a przede wszystkim potrafi doradzić i jest uczciwy w swoich sugestiach. Prace wykonuje bardzo szybko i solidnie. Co ważne nie jest to zdzierca.Z czystym sumieniem polecam go innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy z Krakowa dnia: 2015-11-19 18:22:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, uczciwie, i tanio. Panowie przyszli we dwóch, i uzgodniliśmy cenę 100zł. Po tym okazało się że jeszcze trzeba coś dodatkowego zrobić (wyczyścić rury pod brodzikiem), a nie prosili o więcej pięnędzy. Musiałem panom wciskać dodatkowe 20zł za robotę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Borg dnia: 2015-10-16 18:17:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry kontakt, szybki czas realizacji, profesjonalne wykonanie zadania. Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2015-10-16 07:36:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Punktualne przybycie, porządnie wykonana robota. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-07 11:14:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Pan Andrzej w mojej opinii to jeden z najlepszych fachowców na rynku Krakowskim. W mieszkaniu lało się zewsząd tzw. syfon kolanka z jakiejś rurki i jeszcze spad okazał się na minusie ogólnie stary już budynek i wyraźna fuszerka jeżeli chodzi o moją kanalizację. Gdybym nie trafił na Pana Andrzeja zapewne do tej pory by się wszystko lało lub musiałbym kuć całość tzw. pod wanną oraz w ubikacji i przedpokoju... Na szczęście Pan Andrzej wykazał się dużą cierpliwością oraz pomysłowością i w końcu można w pełni korzystać z łazienki. Polecam Pana Andrzeja z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2015-09-02 12:56:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie hydraulicy to bardzo sympatyczni, rzetelni i uczciwi fachowcy. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: m dnia: 2015-07-20 11:14:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka reakcja na zgłoszenie awarii instalacji ogrzewania w budynku Filharmonii Krakowskiej. Usunięcie awarii, która okazała się być dość skomplikowana, sprawne i profesjonalne. Bardzo rzetelny i kompetentny fachowiec, którego można śmiało polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MT dnia: 2015-05-11 12:38:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana dwóch baterii zlewozmywakowej i umywalkowej - nie nie wymienianych od 20 lat i udrożnienie pionu kanalizacyjnego, który nie sprawdzany od ok. 30 lat. Praca wykonana w terminie, szybko i solidnie - wszystko działa bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2015-05-07 15:42:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana bardzo szybko, fachowo i tanio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2015-04-02 13:13:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam p. Andzrzeja był u mnie cztery razy z róznymi awariami i ani raz nie zawiodłem sie na nim pod wzgledem rzetelnej i szybkiej naprawy i co wazne równiez finasowo.Marcin-Kraków
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2015-04-01 20:21:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco,posiada duże doświadczenie,solidny i dokładny. Problemy hydrauliczne, przestały istnieć w naszej firmie ;-).
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: JoasiaM dnia: 2015-03-30 12:11:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej Orłowski poradził sobie świetnie z problemem, z którym nie dał sobie rady inny hydraulik. Według mnie dokonał cudu hydraulicznego. Dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2015-03-21 16:04:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej rewelacyjny fachowiec, bierze pod uwagę szczegóły i estetykę wykonania. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2015-03-20 23:32:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, godzien zaufania, objechał dla mnie kilka sklepów w poszukiwaniu najtańszego boilera. Wszystko załatwione sprawnie, nawet nowe haki kupił i zamontował. Bardzo dobre doświadczenie! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klementyna dnia: 2015-03-20 20:13:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidny fachowiec. Instalacja bojlera w jeden dzień! Szczerze polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nowybojler dnia: 2015-03-20 16:19:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i 100 % fachowo wykonana usługa. Niskie ceny. Ponadto Pan bardzo uprzejmy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dora dnia: 2015-03-09 18:17:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec z dużą wiedzą i umiejętnościami. Terminowy i solidny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Alster dnia: 2015-02-25 18:04:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Rzetelny, punktualny, sympatyczny. Szybko i bezproblemowo wymienił podgrzewacz wody. Ponadto sam zaproponował i wykonał naprawę drobnych usterek w łazience. Jeśli potrzebują Państwo pomocy hydraulika, to szczerze polecam Pana Andrzeja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-02-24 18:10:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie przyjechali w godzinę po telefonie (tak jak obiecali), szybko i fachowo uporali się z usterką. Nie orientuję się w cenach, więc trudno mi ocenić akurat ten aspekt. Zdecydowanie polecam tę firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: babull dnia: 2015-02-14 20:04:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy fachowiec w Krakowie. Od lat miałem problem z kranem w kuchni (bateria się poluzowywała co kilka tygodni). Kilku "fachowców" mówiło, że to efekt zbyt mocnego dokręcania. W końcu przyszedł Opiniowany - szybko ustalił przyczynę awarii (wymagające spiłowania nierówności po wewnętrznej stronie zlewozmywaka), to jeszcze w dodatku okazał się tańszy od swoich mniej skutecznych poprzedników. Do tego bardzo kulturalny i punktualny. Należy do małej grupy specjalistów, których można polecić z ręką na sercu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: opiniujacy_uzytkownik dnia: 2015-02-12 20:51:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zapchany, dość archaiczny, odpływ pod wanną. Dwóch hydraulików, do których zadzwoniłam najpierw, nie chciało babrać się w tego typu instalacji. Ale p. Andrzej przyjechał, i chociaż było ciężko, to zrobił co trzeba. Odpływ działa, i chociaż zabrało to hydraulikowi aż dwie godziny, to nie policzył sobie nic "ekstra".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2015-02-05 18:23:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka reakcja i wizyta, skuteczna i fachowa usługa, sympatyczny kontakt, konkurencyjna cena. Pomimo dużych komplikacji w udrożnieniu odpływu, przy kompletnie błędnie i niezgodnie ze sztuką zaprojektowanej instalacji odpływowej, cena usługi pozostała bez zmian. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2015-02-04 11:31:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej to człowiek profesjonalny, słowny i uczciwy. Na umówioną wizytę przybył na czas, dokładnie przedstawił koszty, doradził, naprawił szkodę (cieknąca umywalka i zepsuta spłuczka), po czym po sobie posprzątał. Oprócz tego, że pan Andrzej to fachowiec, jest on też bardzo sympatycznym, kulturalnym i miłym człowiekiem. Polecam z czystym sumieniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2015-01-22 18:09:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki przyjazd pomimo soboty. Sprawna i rzetelna naprawa. Po ujawnieniu ukrytej wady (zakupiony syfon przeciekał) pan Orłowski szybko przyjechał ponownie i bezpłatnie naprawił usterkę. Polecam solidnego fachowca! Następnym razem nie będziemy szukać innej firmy. :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Znakomita.
Opinia dodana przez: Marek Koprowski dnia: 2015-01-11 12:27:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej w naprawdę ekspresowym tempie przybył na naprawę kaloryfera i nie tylko rozwiązał istniejący problem przecieku, który spędzał mi sen z powiek, ale i przy okazji poprawił partactwo poprzedników. Do tego cała naprawa nie zajęła dużo czasu i przebiegła w naprawdę dobrej atmosferze - Pan Andrzej to nie tylko prawdziwy fachowiec. To też po prostu dobry człowiek. Polecam każdemu!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krakus dnia: 2015-01-04 16:46:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usługi, bardzo szybki dojazd do klienta i profesjonalne wykonanie zadania. Pan wezwany został do jednego problemu ale przy okazji sprawdził wszystko i od razu, w tej samej cenie, miałam też wymieniony sparciały wąż i sitko w kranie kuchennym. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martyna Marzec dnia: 2014-12-30 18:14:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko, sprawnie, niedrogo, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aira696 dnia: 2014-12-08 12:45:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa - przeniesienie podłącza do pralki, rury schowane w ścianie!!! Usługa błyskawiczna, wszystko działa bez zarzutu i przy tym posprzątane:) Miłą rozmowa i atmosfera. Dobry kontakt telefoniczny mimo przełożonego terminu z mojej strony w ostatniej chwili dnia poprzedniego :) POLECAM i p. Andrzeja z kolegą Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika z Kordiana dnia: 2014-12-04 23:21:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Zamontował urządzenia w mojej łazience. Szybko. Cena do przyjęcia. Polecam http://krakow-hydraulik.pl
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mała dnia: 2014-11-24 17:53:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej potrafi naprawić każdą, nawet niemożliwą do naprawy usterkę. Jest profesjonalistą wysokiej klasy, a do tego przyjemnym w kontakcie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-13 17:48:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam!!! Usterka wydawała się drobna - nieszczelna spłuczka w toalecie, ale naprawa zabrała sporo czasu. Najpierw oględziny, później p. Andrzej sam pojechał po niezbędne części i zabrał się za naprawę. I tu zaczęło się pole dla kreatywności, bo żaden z moich kluczy nie chciał otworzyć "szafki" z zaworami wody. Ale i z tym p. Andrzej sobie poradził i cała misja zakończyła się sukcesem. Ja stałam się właścicielką działającej spłuczki ... i latarki, która została u mnie i mam jej nie oddawać. Skąd wiem? Z rozmowy telefonicznej, bo p. Andrzej zadzwonił na drugi dzień zapytać, czy wszystko działa jak trzeba i nic się nie leje! Rzadka praktyka, a jak miła dla klienta! Jeszcze raz dziękuję i zachęcam do korzystania z usług p. Orlowskiego!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IK dnia: 2014-10-23 21:15:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo gorąco pozdrawiam super fachowca Pana Andrzeja Orłowskiego :) tydzień temu miałam awarię z rurą odplywową i klęska z zatkanym kanałem i na dodatek nie można było wogóle korzystać z wody :-( zadzwoniłam do Pana Andrzeja i mimo braku czasu pomógł mi z awarią! Niestety nie było to łatwe i przyjemne zadanie! Ale jak na fachowca przystało wszystko sprawnie i szybko naprawione i w super cenie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Żadnych reklamacji! Nie było potrzeby :-)
Opinia dodana przez: Beata z parteru dnia: 2014-10-20 22:07:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko i sprawnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: szybko i sprawnie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-10-16 19:56:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjazd w ten sam dzień i bardzo kompetentna, kompleksowa pomoc. Wszystkim polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-10-14 19:54:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na Pana Andrzeja można liczyć.Przyjechał punktualnie,godzinę po tym jak do niego zadzwoniłam i podszedł rzetelnie do wykonywanej pracy. Przy tym szczery i sympatyczny człowiek, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Laura dnia: 2014-10-14 15:16:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec! Sympatyczny, rozmowny i punktualny. Szybko zlokalizował przyczynę awarii i po niecałej godzinie już nie było po niej śladu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2014-10-13 18:22:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Awaria w Sobotę, łazienka zalana. Jeden telefon do p.Andrzeja, przyjechał w przeciągu godziny i uratował sytuację. Poza tym bardzo sympatyczny człowiek. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz Majster dnia: 2014-10-11 14:58:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełen profesjonalizm. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Atos KGB dnia: 2014-10-09 21:46:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i fachowa obsługa. Pan Andzej znkomity FACHOWIEC BEZ ZASTRZEŻEN. WSZYSTKIM GORĄCO POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert L. dnia: 2014-10-07 11:56:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% Polecam hydraulika p.Orłowskiego. Wykonywał u mnie biały montaż łazienki tj. instalację kabiny prysznicowej i brodzika, muszli (geberit) oraz umywalki a także podpinał pralkę. W kuchni instalował zlew. Usługi wykonane na wysokim poziomie, w dogodnym terminie i korzystnie cenowo. Na pewno ponownie skorzystam z usług p.Orłowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAGDA W. dnia: 2014-10-04 18:29:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja :) Dwóch Panów przyjechało w ciągu dwóch godzin od telefonu (zgodnie z tym jak się umówiliśmy), zrobili bardzo szybko co mieli zrobić (z uśmiechem, z jajem)... (cena przystępna w porównaniu z poprzednim hydraulikiem), bez naciągania, cene podali po obejrzeniu, zanim zaczęli robote, żeby wiedzieć czy się nam opłaca czy nie Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-01 14:29:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec nie tylko z nazwy. Szybki termin wymiany wodomierzy, kompleksowa obsługa z zakupem potrzebnych części ( wodomierze plus uszczelki ) ze wskazaniem na w miarę tani sklep. Cena odpowiednia do wykonanej pracy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2014-09-29 20:50:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec! W niedzielę wieczorem przyjechał w ciągu godziny. Bardzo solidny, dokładny, doradził co poprawić, aby unikac problemów na przyszłość. Ponadto bardzo miło i sympatyczny. Na domiar wszystkiego dostaliśmy rabat! Naprawdę gorąco polecam Pana Andrzeja. Fachowiec jakich mało!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-09-28 20:01:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec! Naprawa szybko i sprawnie. W ciągu godziny przyjechał do awarii. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2014-09-13 18:49:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana tego samego dnia, szybko, sprawnie solidnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2014-09-01 11:45:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowe wykonanie usługi
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna W. dnia: 2014-06-27 10:06:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna pomoc, bezbłędna lokalizacja źródeł usterek, a przy tym ważna z mojego punktu widzenia rozmowa wyjaśniająca cały proces powstania i naprawy istniejącego problemu. Hydraulik bardzo miły i o dużej wiedzy, w razie potrzeby można porozmawiać na każdy temat. ;) Stara się pomóc w najmniej obciążający (= jak najtańszy) sposób, nie zapominając przy tym o jakości i trwałości instalacji. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: snt dnia: 2014-06-24 11:35:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczny Pan, przyjeżdża na umówioną godzinę i ceny adekwatne do usługi. Szybko, solidnie i na studencką kieszeń :) polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-06-20 16:21:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: solidny, konkretny gość! Polecam..!! :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-16 15:32:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec w pełnej rozciągłości. Przyjechał na umówioną godzinę, zrobił wszystko tak jak ustaliliśmy przez telefon i tanio. polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: irek dnia: 2014-06-16 14:22:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki profesjonalizm usługi, cena adekwatna do jakości. Szczerze polecam i życzę każdemu takiego fachowca! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-07 13:32:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka obsługa. Zrobione solidnie, trwale i ogólnie bez zastrzeżeń. Polecamy z pełną odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: salon11 dnia: 2014-05-30 18:04:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka usługa, co ważne przy nieoczekiwanych awariach. Pan zjawił się w ciągu godziny od telefonu. Dobrze i szybko wykonane udrażnianie, bez zostawiania pracy "częściowo zrobionej".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-05-23 11:06:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaufałam opiniom internautów o p. Andrzeju i się nie zawiodłam. Przyjechał niemal natychmiast, wykonał usługę szybko i solidnie. Poza tym jest człowiekiem miłym, bardzo kontaktowym. Nie tylko naprawi, ale też poradzi. Polecam tego hydraulika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-17 13:37:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystalam z uslug pana Andrzeja kilka razy, i za kazdym razem bylam bardzo zadowolna. Jakosc uslug b. wysoka, ceny uslug bardzo przyzwoite. Bardzo sobie cenie komfort, wiedzac ze wszystko zawsze jest wykonane porzadnie i dokladnie. Oprocz mnie z uslug Pana Andrzeja korzysta rowniez moja rodzina.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta O dnia: 2014-05-15 22:50:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawne wykonanie prac hydraulicznych w mieszkaniu, wymiana zużytych elementów, montaż nowych, wszystko działa bez zarzutu. Kultura osobista, terminowość, punktualność, zachowanie porządku przy pracach i posprzątanie po ich zakończeniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PiotrK. dnia: 2014-05-15 21:55:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana fachowo i solidnie, polecam. Joanna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: joanna dnia: 2014-03-27 07:12:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osoba kompetentna, sprawnie i szybko poradziła sobie z moim problemem. Bez zastrzeżeń. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2014-03-10 15:11:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie lubię się rozpisywać, Pan Andrzej przyjechał do przerdzewiałej rury, porozmawialiśmy o kosztach i po czterech godzinach sprawa była załatwiona.Polecam Patryk Nawara
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patryk Nawara dnia: 2013-10-29 21:42:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją