Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Andrzej Orłowski

Zawód: hydrauliczne usługi Hydraulik 
Adres: Małopolskie, 31-510 kraków hydraulikon@gmail.com Rakowicka 14
Telefon: Kom. 513 950 353
Adres e-mail: hydraulikon(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.hydraulikon.pl
Opis działalności: Hydrauliczne usługi, instalacje wodno-kanalizacyjne i centralnego ogrzewania. Słowa kluczowe: hydraulik kraków, usługi hydrauliczne kraków, pogotowie hydrauliczne

Ocena: 100% pozytywna 100x

Jakość usług: 100% wysoka 100x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 91x 1x
Ceny usług: 98% niskie 61x 28x 1x
Ilość opinii w serwisie: 100
Ilość odsłon profilu firmy: 13581
Data utworzenia profilu: 29.10.2013 21:29:07
Data ostatniej aktualizacji: 29.09.2014 20:15:08 

Opinie o Andrzej Orłowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa dotyczyła udrożnienia zatkanego zlewu w kuchni. Zadanie zostało wykonane sumiennie, w przyjemnej atmosferze, na następny dzień od zlecenia. Panowie podzielili się też fachową wiedzą na temat dalszej eksploatacji instalacji. Kontakt do pana Orłowskiego dostałem od znajomego, na pewno będę polecać innym znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AJ dnia: 29.07.2020 17:36:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna ekipa. Wymiana dwóch baterii poszła sprawnie i bezproblemowo. Wszystko zrobione fachowo, z uśmiechem, pełną informacja, co się stało i co zostanie zrobione. Polecam. :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MS dnia: 11.06.2020 10:25:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana baterii. Sprawnie i profesjonalnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 23.02.2020 19:06:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej szybko i profesjonalnie poradził sobie z cieknącym przez niefachowy montaż kaloryferem. Rzetelnie przedstawił dostępne opcje, uczciwie wycenił swoją pracę a potem dzwonił i pytał czy wszystko jest w porządku. Polecam zdecydowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 25.10.2019 14:21:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie i na czas, z kulturą i uśmiechem. Naprawa usterki na piątkę, do tego garść nieodpłatnych informacji. Z czystym sumieniem polecam tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 12.09.2019 16:02:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia o tym fachowcu jest bardzo wysoka. Po pierwsze szybko i trafnie zdiagnozował w czym w ogóle jest problem, po drugie razem z pomocnikiem szybko go usunęli, dając mi przy okazji rady zrozumiałym językiem co zrobić, żeby w przyszłości tego unikać. Od strony fachowej bez zastrzeżeń. Przy okazji - wszystko odbywa się w sympatycznej atmosferze; niby nic a jednak cieszy, że przybyły fachman jest miły i z humorem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Paweł N dnia: 26.11.2018 12:00:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej ze swoim pomocnikiem przyjechali punktualnie, szybko i trafnie zdiagnozowali przyczynę awarii, po czym bezzwłocznie zabrali się do pracy przy pomocy profesjonalnych narzędzi. Po zakończonej interwencji sprawdzili jakość połączeń oczywiście z wynikiem pozytywnym. Pan Andrzej to hydraulik z humorem - Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: janusz dnia: 15.11.2018 22:17:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej przyjechał naprawić usterki tego samego dnia. Pomógł i znalazł kilka psujących się rzeczy o których nie wiedziałysmy, więc w przyszłości problem będzie z głowy. Usługa wykonana fachowo i bardzo szybko. Jeśli w przyszłości coś się stanie,wiem do kogo zadzwonić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 09.10.2018 21:02:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej Orłowski szybko i fachowo usunął usterkę spłuczki podtynkowej Geberit. Wraz z pomocnikiem bardzo sprawnie dokonał naprawy oraz kupił niezbędne części (w tym poinformował o tańszych zamiennikach). Obaj panowie są również sympatyczni i terminowi, co nie jest bez znaczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 24.08.2018 14:15:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli szukacie bardzo dobrego fachowca, to właśnie Ten. Profesjonalizm, terminowość, świetny kontakt. Praca wykonana solidnie, szybko i za rozsądną cenę. Przy okazji wymiany baterii umywalkowej Pan Andrzej zauważył usterkę przycisku geberitu i sprawnie ją usunął. Rzetelność, uczciwość i punktualność - Piątka z plusem Plus za ogromne poczucie humoru :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: sylwia dnia: 27.07.2018 16:25:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam! Bardzo porządna, profesjonalna a przede wszystkim UCZCIWA firma. Porządnie i szybko wykonana praca w bardzo miłej atmosferze. BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!!!! Będę każdemu polecać. Wymiana kurków z głowicami w baterii wannowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 06.07.2018 18:19:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W poprzedniej opinii napisałem, że następnym razem nie będziemy szukać innej firmy - i nie szukaliśmy. Pan Andrzej Orłowski nie tylko ustalił przyczynę problemu (a nie była ona oczywista), ale też znalazł skuteczne rozwiązanie. Polecam Rzetelnego Fachowca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie dotyczy - nie zgłaszałem reklamacji.
Opinia dodana przez: Marek Koprowski dnia: 01.07.2018 17:30:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej jest doskonałym fachowcem pod każdym względem. Nie raz korzystałam z jego pomocy. Nie dość że świetnie zna się na swojej pracy to jeszcze zawsze stara się jak najszybciej pojawić kiedy zdarza się awaria. Jest uprzejmy i bardzo się stara. Ceny ma bardzo przystępne. Nie zdziera jak inni. A do tego dzwoni i pyta po jakimś czasie czy wszystko działa. Takiego fachowca ze świecą szukać. Naprawdę wszystkim polecam bo nie ma w Krakowie lepszego od niego. A miałam do czynienia z innymi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.05.2018 12:01:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, fachowo i solidnie, p. Andrzej zaproponował ciekawe rozwiązania. Bardzo dobry kontakt, polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julien dnia: 25.05.2018 19:44:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeróbka kłopotliwego (zatykającego się) syfonu/odpływu przy pionie w bloku. Pan Andrzej od razu wiedział o co chodzi i jak sobie poradzić z problemem. Robota była wykonana szybko, sprawnie i bardzo czysto, choć wymagała sporo kucia. Polecam! Nie oceniam ceny usługi, bo nie mam pojęcia, ile by wziął kto inny. Wydaje mi się jednak, że cena była proporcjonalna do ilości i jakości pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marcin S. dnia: 23.04.2018 19:44:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej podjął się trudnej przeróbki instalacji rur, której wcześniej dwóch hydraulików odmówiło.Praca wykonana fachowo i rzetelnie "tak jak być powinno". Bardzo profesjonalne i praktyczne podejście do rozwiązania problemu. Pan Andrzej jest kulturalny i uczynny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiśniowa dnia: 18.02.2018 21:55:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej jest wyjątkowo kulturalnym i rzetelnym fachowcem, który bardzo ambitnie podszedł do kwestii przeróbek instalacji gazowej koniecznych przy wymianie piecyka z gazowego na elektryczny. Jestem ogromnie zadowolony z usług Pana Andrzeja i kontakt zostaje zapisany w telefonie aby polecać znajomym i korzystać z usług w przyszłości!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie dotyczy
Opinia dodana przez: Tomasz, ul. Prądnicka dnia: 23.01.2018 10:10:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego fachowca. Dwie naprawy wykonane bez najmniejszych zastrzeżeń. Poza tym sympatyczny człowiek z dużą kulturą osobistą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek K dnia: 26.12.2017 19:55:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam, świetny fachowiec! Pan Andrzej jest bardzo kulturalny i miły. Widać, że ma duże doświadczenie i jest też bardzo ogarnięty w różnych tematach (a nie tak, że np. naprawia tylko jeden typ grzejników) - załatwia sprawę kompleksowo. Do tego ceny usług bardzo przystępne i naprawdę łatwo się z nim umówić co do terminu (nie jak czasami się słyszy prosze zadzwonić za dwa tygodnie). Dodatkowo mówi po angielsku. Super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda dnia: 24.11.2017 11:48:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej to osoba niezwykle kompetentna i uczynna. Potrafi rozwiązać każda zagadkę związaną z hydrauliką. Jestem bardzo zadowolona z usług Pana i będę zdecydowanie polecać każdemu współpracę i skorzystanie z usług Pana Andrzeja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: m dnia: 07.11.2017 14:10:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie bardzo energiczni i pogodni! Z usmeichem na twarzy wypelnili swoje obowiazki w 100%. Kaloryfer zostal naprawiony i dziala jak nalezy. Polecam fachowcow z cala odpowiedzialnoscia! Dodatkowo panowie pokazali super postawe zyciowa i przypomnieli mi o tym, ze warto sluchac swojego glosu serca i rozsadku, a nie ulegac wplywa innych ludzi. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 21.10.2017 11:36:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie wykonana robota. Pan Andrzej jest słowny, ma pojęcie o swoim fachu, nie naraża klientów na dodatkowe koszty, cenowo jest niedrogi. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 22.09.2017 14:25:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej ze współpracownikiem są bardzo punkualni. Fachowo doradzili jak przerobic odpływ w brodziku aby nie sprawiał kłopotu sąsiadowi na dole. Przerobili odplyw w kilka godzin, dbajac aby nie uszkodzic glazury oraz wszysto zostawo posprzątane po przeróbce. Polecam pana Andrzeja na forun i bedę polecal znajomym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 17.08.2017 21:10:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej jest bardzo punktualny.Co ważne mówi wprost co jest w stanie naprawić a co nadaje się już tylko do wymiany.W moim przypadku Pan Andrzej specjalnie przyjechał w sobotę z przygotowanym sprzętem aby dokończyć prace,której nie mógł zrobić w piątek z powodu braku jeden części (która zakupił wcześniej ale okazała się wadliwa).Wszystko przygotowane było tak,że wizyta zajęła dosłownie 5 minut.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 16.05.2017 12:45:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan jest słowny. Obiecał że przyjedzie o konkretnej godzinie i jest. Naprawa zatkanej kanalizacji zakończyła się sukcesem. Można polecać tego Pana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maryla dnia: 24.03.2017 10:23:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za pomoc! Pan hydraulik przyjechał szybko, naprawił, co było zepsute, a nawet więcej, bo przy okazji naprawy wykrył przetartą rurkę i uratował nas od zalania sąsiadów za jakiś czas :). Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marysia dnia: 21.03.2017 17:17:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej, mimo że nie zdołał poradzić sobie z naszą usterką zdecydowanie zasługuje wyłącznie na pozytywną opinię. Podszedł do pracy z zapałem, przyjechał mimo późnej godziny, pojechał nawet specjalnie do sklepu budowlanego po dodatkowe wyposażenie a następnie gdy okazało się, że usterka jest poważniejsza niż wspólnie sądziliśmy polecił kolegę, któremu udało się "cięższym sprzętem" zlikwidować nasz problem. Jeszcze raz bardzo dziękujemy. Dodatkowo należy wspomnieć z szacunkiem fakt nie brania pieniędzy za pracę, która nie została dokończona. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.01.2017 22:45:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej wymieniał u mnie instalację wodną, kanalizacyjną i gazową. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, bez najmniejszych zastrzeżeń. Jestem bardzo zadowolony z efektu. Elastyczne terminy, punktualność, doskonały kontakt, to tylko niektóre z zalet tego Fachowca. Cena usługi jak najbardziej akceptowalna. Polecam wszystkim serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz AWF dnia: 01.01.2017 17:34:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo polecam, szybki kontakt, punktualnie,fachowa pomoc, robota zrobiona szybko i sprawnie,cena niewygórowana, Pan hydraulik jest przemiły, widać,ze wie co robi, ma bardzo duze doświadczenie.w sytuacjach kiedy wydaje się ,ze trzeba burzyc domy potrafi pomóc i dokonac cudu, jeszcze raz polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanka Dębniki dnia: 21.11.2016 17:26:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałam szybkiej interwencji, adres znalazłam w internecie i zachęcona pozytywnymi ocenami zadzwoniłam. Po kontakcie z Panem Andrzejem Orłowskim dołączam swoją opinię, również bardzo pozytywną. Pan Andrzej wykonał naprawę szybko, solidnie i czysto, jest przy tym sympatyczny i uprzejmy. Na moją prośbę przyjechał wcześniej niż sam proponował. Cena była niewygórowana. Fachowiec wart polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.09.2016 17:53:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi Pana Andrzeja znalazłem na stronie internetowej. Pomimo mojej niepewności zaskoczył mnie bardzo pozytywnie swoją fachowością, rzetelnością i terminowym wykonaniem prac. Zakres prac obejmował wymianę instalacji wod-kan oraz przeróbkę instalacji gazowej w powojennej kamienicy. Ceny usługi nie porównywałem z innymi wykonawcami, dlatego moja subiektywna ocena- przeciętne. Polecam usługi dla kolejnych klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie zgłaszałem reklamacji
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 18.08.2016 19:11:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry ale piekielnie drogi, polecam jak nie ma innego wyjścia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: bk dnia: 16.06.2016 14:51:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostępność i fachowość! Polecam jak najbardziej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gregory dnia: 31.05.2016 16:29:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług pana Andrzeja. Sprawnie i starannie wykonuje swoją pracę. Bardzo dobry kontakt, pełen profesjonalizm - uprzejmość, punktualność, słowność. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 28.04.2016 20:11:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana muszli, umywalki z postumentem oraz baterii wykonana fachowo, szybko i sprawnie. Starą muszlę i umywalkę panowie wynieśli. Zostawili po sobie porządek. Prace wykonywane w starym budownictwie gdzie o niespodzianki nie trudno. Miało to miejsce już kilka tygodni temu, więc wszystko już dokładnie sprawdzone.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MarcinK dnia: 13.03.2016 21:45:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i profesjonalnie usunięta usterka muszli klozetowej. Wcześniejszy "fachowiec", który przyszedł do ten samej usterki głowił się nad nią 2 godziny po czym stwierdził, że jest to skomplikowany przypadek i że sugeruje mi wymianę całej miski klozetowej. Pan Andrzej z Panem Piotrem od razu zdiagnozowali przyczynę, kupili potrzebne części i wszystko działa jak należy. Dodatkowo naprawili mi drobną usterkę z kranem i to zupełnie z własnej inicjatywy także jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Pozdrawiam obydwu Panów :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 02.02.2016 17:01:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidny hydraulik. Zrobił mi trzy rzeczy (różne usterki klozetu, wymiana baterii w wannie, rury doprowadzające do zlewu) - szybko i uprzejmie.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Bardzo dobra: raz była potrzebna powtórna wizyta i Pan Andrzej zrobił poprawkę, nie biorąc pieniędzy (a raczej: stanowczo odmówił przyjęcia).
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 02.02.2016 10:33:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej dojechał pomimo piątku i późnej pory. Bardzo szybciutko rozmontował muszlę i udrożnił rurę kanalizacyjną. Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Polecał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia Bernat dnia: 22.01.2016 21:29:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej bardzo konkretnie zabrał się do pracy. Szybko ocenił sytuację - a była do wykonania zmiana instalacji wody zimnej i ciepłej w kuchni i w toalecie z możliwością kontynuacji późniejszej zmiany w łazience (temat na razie odroczony). Mówi wprost co jest, jak sprawę widzi i co to potem da. Nasza operacja trwała jeden dzień, na szczęście nie było większych niespodzianek - dzięki temu o czasie mogliśmy prowadzić dalsze prace remontowe. Pan Andrzej może wydawać się człowiekiem starszej daty, ale dogadać się można ze wszystkim. Warto się kontaktować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Szczuka dnia: 12.01.2016 23:06:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana całej instalacji w kamienicy z 1937, dodanie nowych punktów. Pan Andrzej wraz z pomocnikiem wykonali cały zakres prac doskonale, zgodnie z moimi życzeniami. Nie bez znaczenia jest fakt, że pan Andrzej jest bardzo sympatyczny. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz, Kraków dnia: 24.12.2015 08:03:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Orłowskiego, który przybył wraz z innym fachowcem. Wymienili 2 wodomierze w ciągu krótkiego czasu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 19.12.2015 19:40:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej wykonał u mnie w domu kompleksowe prace modernizacyjne wymieniając i usprawniając hydraulikę w kuchni, WC i łazience. Prace oceniam bardzo pozytywnie pod względem fachowym.Pan Andrzej jest słowny, sumienny, a przede wszystkim potrafi doradzić i jest uczciwy w swoich sugestiach. Prace wykonuje bardzo szybko i solidnie. Co ważne nie jest to zdzierca.Z czystym sumieniem polecam go innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy z Krakowa dnia: 19.11.2015 18:22:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, uczciwie, i tanio. Panowie przyszli we dwóch, i uzgodniliśmy cenę 100zł. Po tym okazało się że jeszcze trzeba coś dodatkowego zrobić (wyczyścić rury pod brodzikiem), a nie prosili o więcej pięnędzy. Musiałem panom wciskać dodatkowe 20zł za robotę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Borg dnia: 16.10.2015 18:17:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry kontakt, szybki czas realizacji, profesjonalne wykonanie zadania. Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 16.10.2015 07:36:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Punktualne przybycie, porządnie wykonana robota. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 07.09.2015 11:14:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Pan Andrzej w mojej opinii to jeden z najlepszych fachowców na rynku Krakowskim. W mieszkaniu lało się zewsząd tzw. syfon kolanka z jakiejś rurki i jeszcze spad okazał się na minusie ogólnie stary już budynek i wyraźna fuszerka jeżeli chodzi o moją kanalizację. Gdybym nie trafił na Pana Andrzeja zapewne do tej pory by się wszystko lało lub musiałbym kuć całość tzw. pod wanną oraz w ubikacji i przedpokoju... Na szczęście Pan Andrzej wykazał się dużą cierpliwością oraz pomysłowością i w końcu można w pełni korzystać z łazienki. Polecam Pana Andrzeja z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 02.09.2015 12:56:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie hydraulicy to bardzo sympatyczni, rzetelni i uczciwi fachowcy. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: m dnia: 20.07.2015 11:14:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka reakcja na zgłoszenie awarii instalacji ogrzewania w budynku Filharmonii Krakowskiej. Usunięcie awarii, która okazała się być dość skomplikowana, sprawne i profesjonalne. Bardzo rzetelny i kompetentny fachowiec, którego można śmiało polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MT dnia: 11.05.2015 12:38:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana dwóch baterii zlewozmywakowej i umywalkowej - nie nie wymienianych od 20 lat i udrożnienie pionu kanalizacyjnego, który nie sprawdzany od ok. 30 lat. Praca wykonana w terminie, szybko i solidnie - wszystko działa bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 07.05.2015 15:42:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana bardzo szybko, fachowo i tanio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 02.04.2015 13:13:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam p. Andzrzeja był u mnie cztery razy z róznymi awariami i ani raz nie zawiodłem sie na nim pod wzgledem rzetelnej i szybkiej naprawy i co wazne równiez finasowo.Marcin-Kraków
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 01.04.2015 20:21:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco,posiada duże doświadczenie,solidny i dokładny. Problemy hydrauliczne, przestały istnieć w naszej firmie ;-).
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: JoasiaM dnia: 30.03.2015 12:11:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej Orłowski poradził sobie świetnie z problemem, z którym nie dał sobie rady inny hydraulik. Według mnie dokonał cudu hydraulicznego. Dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alina dnia: 21.03.2015 16:04:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej rewelacyjny fachowiec, bierze pod uwagę szczegóły i estetykę wykonania. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 20.03.2015 23:32:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, godzien zaufania, objechał dla mnie kilka sklepów w poszukiwaniu najtańszego boilera. Wszystko załatwione sprawnie, nawet nowe haki kupił i zamontował. Bardzo dobre doświadczenie! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klementyna dnia: 20.03.2015 20:13:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidny fachowiec. Instalacja bojlera w jeden dzień! Szczerze polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nowybojler dnia: 20.03.2015 16:19:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i 100 % fachowo wykonana usługa. Niskie ceny. Ponadto Pan bardzo uprzejmy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dora dnia: 09.03.2015 18:17:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec z dużą wiedzą i umiejętnościami. Terminowy i solidny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Alster dnia: 25.02.2015 18:04:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Rzetelny, punktualny, sympatyczny. Szybko i bezproblemowo wymienił podgrzewacz wody. Ponadto sam zaproponował i wykonał naprawę drobnych usterek w łazience. Jeśli potrzebują Państwo pomocy hydraulika, to szczerze polecam Pana Andrzeja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 24.02.2015 18:10:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie przyjechali w godzinę po telefonie (tak jak obiecali), szybko i fachowo uporali się z usterką. Nie orientuję się w cenach, więc trudno mi ocenić akurat ten aspekt. Zdecydowanie polecam tę firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: babull dnia: 14.02.2015 20:04:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy fachowiec w Krakowie. Od lat miałem problem z kranem w kuchni (bateria się poluzowywała co kilka tygodni). Kilku "fachowców" mówiło, że to efekt zbyt mocnego dokręcania. W końcu przyszedł Opiniowany - szybko ustalił przyczynę awarii (wymagające spiłowania nierówności po wewnętrznej stronie zlewozmywaka), to jeszcze w dodatku okazał się tańszy od swoich mniej skutecznych poprzedników. Do tego bardzo kulturalny i punktualny. Należy do małej grupy specjalistów, których można polecić z ręką na sercu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: opiniujacy_uzytkownik dnia: 12.02.2015 20:51:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zapchany, dość archaiczny, odpływ pod wanną. Dwóch hydraulików, do których zadzwoniłam najpierw, nie chciało babrać się w tego typu instalacji. Ale p. Andrzej przyjechał, i chociaż było ciężko, to zrobił co trzeba. Odpływ działa, i chociaż zabrało to hydraulikowi aż dwie godziny, to nie policzył sobie nic "ekstra".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 05.02.2015 18:23:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka reakcja i wizyta, skuteczna i fachowa usługa, sympatyczny kontakt, konkurencyjna cena. Pomimo dużych komplikacji w udrożnieniu odpływu, przy kompletnie błędnie i niezgodnie ze sztuką zaprojektowanej instalacji odpływowej, cena usługi pozostała bez zmian. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 04.02.2015 11:31:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej to człowiek profesjonalny, słowny i uczciwy. Na umówioną wizytę przybył na czas, dokładnie przedstawił koszty, doradził, naprawił szkodę (cieknąca umywalka i zepsuta spłuczka), po czym po sobie posprzątał. Oprócz tego, że pan Andrzej to fachowiec, jest on też bardzo sympatycznym, kulturalnym i miłym człowiekiem. Polecam z czystym sumieniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 22.01.2015 18:09:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki przyjazd pomimo soboty. Sprawna i rzetelna naprawa. Po ujawnieniu ukrytej wady (zakupiony syfon przeciekał) pan Orłowski szybko przyjechał ponownie i bezpłatnie naprawił usterkę. Polecam solidnego fachowca! Następnym razem nie będziemy szukać innej firmy. :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Znakomita.
Opinia dodana przez: Marek Koprowski dnia: 11.01.2015 12:27:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej w naprawdę ekspresowym tempie przybył na naprawę kaloryfera i nie tylko rozwiązał istniejący problem przecieku, który spędzał mi sen z powiek, ale i przy okazji poprawił partactwo poprzedników. Do tego cała naprawa nie zajęła dużo czasu i przebiegła w naprawdę dobrej atmosferze - Pan Andrzej to nie tylko prawdziwy fachowiec. To też po prostu dobry człowiek. Polecam każdemu!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krakus dnia: 04.01.2015 16:46:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usługi, bardzo szybki dojazd do klienta i profesjonalne wykonanie zadania. Pan wezwany został do jednego problemu ale przy okazji sprawdził wszystko i od razu, w tej samej cenie, miałam też wymieniony sparciały wąż i sitko w kranie kuchennym. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martyna Marzec dnia: 30.12.2014 18:14:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko, sprawnie, niedrogo, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aira696 dnia: 08.12.2014 12:45:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa - przeniesienie podłącza do pralki, rury schowane w ścianie!!! Usługa błyskawiczna, wszystko działa bez zarzutu i przy tym posprzątane:) Miłą rozmowa i atmosfera. Dobry kontakt telefoniczny mimo przełożonego terminu z mojej strony w ostatniej chwili dnia poprzedniego :) POLECAM i p. Andrzeja z kolegą Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika z Kordiana dnia: 04.12.2014 23:21:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Zamontował urządzenia w mojej łazience. Szybko. Cena do przyjęcia. Polecam http://krakow-hydraulik.pl
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mała dnia: 24.11.2014 17:53:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Andrzej potrafi naprawić każdą, nawet niemożliwą do naprawy usterkę. Jest profesjonalistą wysokiej klasy, a do tego przyjemnym w kontakcie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 13.11.2014 17:48:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam!!! Usterka wydawała się drobna - nieszczelna spłuczka w toalecie, ale naprawa zabrała sporo czasu. Najpierw oględziny, później p. Andrzej sam pojechał po niezbędne części i zabrał się za naprawę. I tu zaczęło się pole dla kreatywności, bo żaden z moich kluczy nie chciał otworzyć "szafki" z zaworami wody. Ale i z tym p. Andrzej sobie poradził i cała misja zakończyła się sukcesem. Ja stałam się właścicielką działającej spłuczki ... i latarki, która została u mnie i mam jej nie oddawać. Skąd wiem? Z rozmowy telefonicznej, bo p. Andrzej zadzwonił na drugi dzień zapytać, czy wszystko działa jak trzeba i nic się nie leje! Rzadka praktyka, a jak miła dla klienta! Jeszcze raz dziękuję i zachęcam do korzystania z usług p. Orlowskiego!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IK dnia: 23.10.2014 21:15:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo gorąco pozdrawiam super fachowca Pana Andrzeja Orłowskiego :) tydzień temu miałam awarię z rurą odplywową i klęska z zatkanym kanałem i na dodatek nie można było wogóle korzystać z wody :-( zadzwoniłam do Pana Andrzeja i mimo braku czasu pomógł mi z awarią! Niestety nie było to łatwe i przyjemne zadanie! Ale jak na fachowca przystało wszystko sprawnie i szybko naprawione i w super cenie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Żadnych reklamacji! Nie było potrzeby :-)
Opinia dodana przez: Beata z parteru dnia: 20.10.2014 22:07:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko i sprawnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: szybko i sprawnie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 16.10.2014 19:56:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjazd w ten sam dzień i bardzo kompetentna, kompleksowa pomoc. Wszystkim polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 14.10.2014 19:54:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na Pana Andrzeja można liczyć.Przyjechał punktualnie,godzinę po tym jak do niego zadzwoniłam i podszedł rzetelnie do wykonywanej pracy. Przy tym szczery i sympatyczny człowiek, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Laura dnia: 14.10.2014 15:16:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec! Sympatyczny, rozmowny i punktualny. Szybko zlokalizował przyczynę awarii i po niecałej godzinie już nie było po niej śladu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 13.10.2014 18:22:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Awaria w Sobotę, łazienka zalana. Jeden telefon do p.Andrzeja, przyjechał w przeciągu godziny i uratował sytuację. Poza tym bardzo sympatyczny człowiek. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz Majster dnia: 11.10.2014 14:58:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełen profesjonalizm. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Atos KGB dnia: 09.10.2014 21:46:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i fachowa obsługa. Pan Andzej znkomity FACHOWIEC BEZ ZASTRZEŻEN. WSZYSTKIM GORĄCO POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert L. dnia: 07.10.2014 11:56:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% Polecam hydraulika p.Orłowskiego. Wykonywał u mnie biały montaż łazienki tj. instalację kabiny prysznicowej i brodzika, muszli (geberit) oraz umywalki a także podpinał pralkę. W kuchni instalował zlew. Usługi wykonane na wysokim poziomie, w dogodnym terminie i korzystnie cenowo. Na pewno ponownie skorzystam z usług p.Orłowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAGDA W. dnia: 04.10.2014 18:29:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja :) Dwóch Panów przyjechało w ciągu dwóch godzin od telefonu (zgodnie z tym jak się umówiliśmy), zrobili bardzo szybko co mieli zrobić (z uśmiechem, z jajem)... (cena przystępna w porównaniu z poprzednim hydraulikiem), bez naciągania, cene podali po obejrzeniu, zanim zaczęli robote, żeby wiedzieć czy się nam opłaca czy nie Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 01.10.2014 14:29:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec nie tylko z nazwy. Szybki termin wymiany wodomierzy, kompleksowa obsługa z zakupem potrzebnych części ( wodomierze plus uszczelki ) ze wskazaniem na w miarę tani sklep. Cena odpowiednia do wykonanej pracy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 29.09.2014 20:50:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec! W niedzielę wieczorem przyjechał w ciągu godziny. Bardzo solidny, dokładny, doradził co poprawić, aby unikac problemów na przyszłość. Ponadto bardzo miło i sympatyczny. Na domiar wszystkiego dostaliśmy rabat! Naprawdę gorąco polecam Pana Andrzeja. Fachowiec jakich mało!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 28.09.2014 20:01:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec! Naprawa szybko i sprawnie. W ciągu godziny przyjechał do awarii. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 13.09.2014 18:49:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana tego samego dnia, szybko, sprawnie solidnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 01.09.2014 11:45:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowe wykonanie usługi
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna W. dnia: 27.06.2014 10:06:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna pomoc, bezbłędna lokalizacja źródeł usterek, a przy tym ważna z mojego punktu widzenia rozmowa wyjaśniająca cały proces powstania i naprawy istniejącego problemu. Hydraulik bardzo miły i o dużej wiedzy, w razie potrzeby można porozmawiać na każdy temat. ;) Stara się pomóc w najmniej obciążający (= jak najtańszy) sposób, nie zapominając przy tym o jakości i trwałości instalacji. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: snt dnia: 24.06.2014 11:35:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczny Pan, przyjeżdża na umówioną godzinę i ceny adekwatne do usługi. Szybko, solidnie i na studencką kieszeń :) polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 20.06.2014 16:21:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: solidny, konkretny gość! Polecam..!! :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.06.2014 15:32:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec w pełnej rozciągłości. Przyjechał na umówioną godzinę, zrobił wszystko tak jak ustaliliśmy przez telefon i tanio. polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: irek dnia: 16.06.2014 14:22:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki profesjonalizm usługi, cena adekwatna do jakości. Szczerze polecam i życzę każdemu takiego fachowca! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.06.2014 13:32:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka obsługa. Zrobione solidnie, trwale i ogólnie bez zastrzeżeń. Polecamy z pełną odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: salon11 dnia: 30.05.2014 18:04:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka usługa, co ważne przy nieoczekiwanych awariach. Pan zjawił się w ciągu godziny od telefonu. Dobrze i szybko wykonane udrażnianie, bez zostawiania pracy "częściowo zrobionej".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 23.05.2014 11:06:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaufałam opiniom internautów o p. Andrzeju i się nie zawiodłam. Przyjechał niemal natychmiast, wykonał usługę szybko i solidnie. Poza tym jest człowiekiem miłym, bardzo kontaktowym. Nie tylko naprawi, ale też poradzi. Polecam tego hydraulika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.05.2014 13:37:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystalam z uslug pana Andrzeja kilka razy, i za kazdym razem bylam bardzo zadowolna. Jakosc uslug b. wysoka, ceny uslug bardzo przyzwoite. Bardzo sobie cenie komfort, wiedzac ze wszystko zawsze jest wykonane porzadnie i dokladnie. Oprocz mnie z uslug Pana Andrzeja korzysta rowniez moja rodzina.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta O dnia: 15.05.2014 22:50:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawne wykonanie prac hydraulicznych w mieszkaniu, wymiana zużytych elementów, montaż nowych, wszystko działa bez zarzutu. Kultura osobista, terminowość, punktualność, zachowanie porządku przy pracach i posprzątanie po ich zakończeniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PiotrK. dnia: 15.05.2014 21:55:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana fachowo i solidnie, polecam. Joanna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: joanna dnia: 27.03.2014 07:12:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osoba kompetentna, sprawnie i szybko poradziła sobie z moim problemem. Bez zastrzeżeń. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 10.03.2014 15:11:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie lubię się rozpisywać, Pan Andrzej przyjechał do przerdzewiałej rury, porozmawialiśmy o kosztach i po czterech godzinach sprawa była załatwiona.Polecam Patryk Nawara
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patryk Nawara dnia: 29.10.2013 21:42:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją