Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

dr Marcin Frączek

Zawód: Laryngolog 
Adres: Dolnośląskie, 53-413 Wrocław pl Hirszfelda 17
Telefon: 71 34 127 08
Adres e-mail: medixhirszfelda(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Przychodnia medyczna Słowa kluczowe: Laryngologia

Ocena: 100% pozytywna 72x

Jakość usług: 100% wysoka 62x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 45x
Ceny usług: 100% niskie 27x 14x
Ilość opinii w serwisie: 72
Ilość odsłon profilu firmy: 4739
Data utworzenia profilu: 29.06.2010 17:24:47
Data ostatniej aktualizacji: 06.09.2014 19:24:54 

Opinie o dr Marcin Frączek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz, wszystko dokładnie wytłumaczył, jestem zadowolony z wizyty. Przyszedłem z bólem zatok. Wszystkim polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: pfinish dnia: 05.09.2020 17:24:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz był kompentny i bardzo miły, z pewnością wrócę do tej przychodni jeżeli jeszcze kiedyś będę miał problemy laryngologiczne lub spotka mnie coś innego, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 10.08.2019 18:05:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwsza wizyta i odrazu pozytywne wrażenie. Dobry kontakt lekarza z pacjentem.Bardzo duża wiedza i pomoc.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 29.07.2019 19:24:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super lekarz, konkretny, miły. Udziela szczegółowych informacji. Leczenie u pana laryngologa zakończyło się pomyślnie. Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 10.03.2019 14:21:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: lekarz z powołania, super podejście do pacjenta - osobiście polecam dr Frączka-uwielbiam lekarzy miłych i serdecznych ,uśmiechniętych i pogodnych :-)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: zosia dnia: 20.01.2019 12:04:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super i fachowo. Pan doktor bardzo sympatyczny a przede wszystkim kompetentny. Wyjaśnił przyczyny dolegliwości zalecił badania. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 12.08.2018 20:10:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Doktor jak zawsze ujal mnie swoja wiedza profesjonalizmem i doswiadczeniem. Jest świtnym laryngologiem i lekarzem kompetentnym, ktory potrafi nawiazac z pacjentem super kontakt
Opinia dodana przez: dnia: 15.07.2018 17:30:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybierając lekarza zasugerowałem się opiniami z tego portalu, nie żałuję a teraz i ja zdecydowanie mogę polecić Pana Marcina Frączka. Uzyskałem fachową pomoc i dostałem wyczerpujące informacja.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: ANA dnia: 07.07.2018 21:05:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz!!! Świetne podejście do córki która nie mogła usiedzieć spokojnie. Kompetentny i rzeczowy laryngolog. Więcej takich lekarzy!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: pacjenci dnia: 15.06.2018 18:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja i mój mąż wszystkim polecamy tego lekarza...jest profesjonalistą w swoim zawodzie..to lekarz z sercem i duszą.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 20.05.2018 18:13:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta przebiegła w miłej atmosferze. Pan Doktor Marcin Frączek jest bardzo sympatycznym człowiekiem, chętnie tłumaczył i odpowiadał na moje pytania. Zostałam zbadana szybko i bezboleśnie. Serdecznie polecam wizytę u dr Frączka
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Joasia dnia: 12.05.2018 21:36:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentny lekarz.Fantastyczne podejscie do pacjenta.Bardzo dokładne badanie i szczegółowo przeprowadzony wywiad.Polecam Pana doktora.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Isobel dnia: 03.04.2018 14:17:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz jest bardzo otwarty,miły i delikatny, czułam się komfortowo.Pan doktor dokładnie i zrozumiale mówił proces leczenia. Cierpliwie odpowiadał na moje pytania. Szczerze polecam pana doktora Frączka. Gabinet w Medix bardzo dobrze urządzony wyczuwa się troskę o pacjenta.Nie czekałąm w kolejce !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: winnie dnia: 19.03.2018 17:59:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny laryngolog wzbudzający zaufanie i sympatyczny człowiek i lekarz. Pan Doktor sprawił, że mój strach przed badaniem i wszelkie wątpliwości znikły na pierwszej wizycie. Badanie nie było takie straszne a ja jestem przynajmniej pod dobrą opieką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: anonim dnia: 10.03.2018 18:23:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor dokładnie i szczegółowo wytłumaczył dlaczego mam takie dolegliwości oraz zalecił leczenie. Był bardzo uprzejmy i odpowiedział cierpliwie na wszystkie pytania. Wizyta odbyła się punktualnie. Polecam wizytę u tego lekarza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 15.02.2018 10:49:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz bardzo doklady, staranny , miły.Z wyczuciem i z podejściem do dziecka potarfił zbadać syna . Przekazał nam więcej informacji niż inni lekarze których odwiedziliśmy do tej pory. Polecam całym sercem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kimi dnia: 03.02.2018 17:38:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo szczegółowe i profesjonalnie wykonane badanie połączone z miłą atmosferą :) Nigdy nie miałam tak fachowo przeprowadzonego badania. Polecam Pana Marcina każdemu :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 20.01.2018 16:32:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Taki powinien być każdy lekarz! Rzeczowy, o dużej kulturze osobistej i szerokiej wiedzy medycznej, którą w przystępny sposób przekazuje pacjentowi.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jaśka dnia: 13.01.2018 17:15:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super podejście do pacjenta. Lekarz omówił jasno i wyraźnie moje wątpliwości. Miły facet, nie trzeba ciągnąć go za język jak większość lekarzy.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 10.12.2017 10:52:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz.Pan Marcin wszystko dokładnie wyjaśnił i wytłumaczył.Super podejście do pacjenta ;)Gorąco polecam pana M. Frączka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: no dnia: 24.11.2017 11:14:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeprowadził potrzebne badania i szybko postawił diagnozę. Ma bardzo dobre podejście do pacjenta.Jestem zadowolona z wizyty i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nela dnia: 11.11.2017 22:06:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta na najwyższym poziomie. Pan dr M. Frączek szczegółowo omówił mój stan chorobowy. Z uwagą wysłuchał informacji na temat wcześniejszego leczenia. Bardzo sympatyczny i cierpliwy.Ogromna wiedza medyczna. Polecam wizytę...
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: marysia dnia: 28.10.2017 17:40:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełnym przekonaniem mogę polecić Pana Doktora jako niezwykle sympatycznego i kompetentnego laryngologa. Zdecydowałam się na wizytę po zapoznaniu się z opiniami jego pacjentów. I nie żałuję, naprawdę!!!.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: irka dnia: 13.10.2017 17:38:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały lekarz. Atmosfera w gabinecie bardzo fachowa. Pana Marcina cechuje duża empatia i cierpliwość. Odpowiada na wszystkie pytania. Po zaaplikowaniu leków ból ucha ustapił. Jestem zadowolona i szczerze polecam. Dziękuję :-)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 24.08.2017 18:25:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz od razu postawił trafną diagnozę przepisał odpowiednie leki które szybko zadziałały na moje zatoki które powoli dochodzą do siebie.Bardzo gorąco polecam Pana Marcina , jeśli ktoś ma problemy z przewlekłymi zatokami to tylko do Niego!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: POW dnia: 13.07.2017 18:14:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały lekarz z bardzo dobrym podejsciem, potrafi wszystko wytlumaczyc tak ze można wszystko zrozumieć. Skuteczny w działaniu, leki trafione i niedrogie.
Opinia dodana przez: bax dnia: 21.05.2017 11:24:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz wykazał się duży profesjonalizmem i ogromną wiedzą. Był szalenie miły, zajął się moim przypadkiem, jak bym była najważniejszą osobą na świecie :) dziękuję mu za to
Opinia dodana przez: dnia: 14.04.2017 17:57:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny lekarz , odpowiada na wszystkie pytania . Badanie przebiega powoli , nie spieszy się jest spokojny . Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 09.04.2017 17:02:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana doktora. Wizyta była rzeczowa, miła i profesjonalna. Na pewno jeżeli zajdzie taka potrzeba będę nadal korzystała z usług tego lekarza.
Opinia dodana przez: dnia: 05.02.2017 13:10:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor jest sympatycznym człowiekiem, badania, które wykonuje, przebiegają bezstresowo i bezboleśnie. Posiada także dużą wiedzę.
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 07.01.2017 12:53:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczny Doktor. Wszytko wyjaśnił z anielską cierpliwością. Wizyta trwa długo. Bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pSZ dnia: 13.11.2016 13:53:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Doktor jest fachowcem, jest miły ; czułem się w gabinecie bardzo komfortowo. Bardzo dziękuję! Więcej takich lekarzy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirosław dnia: 07.10.2016 11:47:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz który przede wszystkim na fotelu widzi człowieka a nie portfel. Bardzo dobry lekarz! Wyleczył mnie i będę do niego wracać!
Opinia dodana przez: dnia: 26.11.2015 16:59:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: laryngolog, do którego nigdy nie boję się pójść. Gabinet wyposażony nowocześnie, profesjonalne podejście, duża wiedza oraz cierpliwość pana Marcina.
Opinia dodana przez: dnia: 08.10.2015 09:36:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Własnie byłam niedawno u Pana Frączka i wyszłam bardzo zadowolona. Zatoki już nie bolą wiec mam juz problem z głowy. Leczenie idzie w dobrym kierunku. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.07.2015 21:55:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym polecić Pana Marcina Frączka gdyż miałem przyjemność współpracować z nim w trakcie wizyty. Dzięki tak sympatycznemu oraz doświadczonemu laryngologowi pozbyłem się moich kłopotów. Takich ludzi i przychodni powinno być jak najwięcej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 07.07.2015 18:39:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do zawodu. Nowoczesna aparatura. Zabieg bezbolesny , co świadczy o doświadczeniu dr Frączka. Brak uwag. Zyskała sobie we mnie stałego pacjenta.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: J. dnia: 14.06.2015 19:54:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny i uśmiechnięty laryngolog !! Fajna, luźna atmosfera a sam zabieg przeprowadzony przez doktora Frączka troskliwie i starannie. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: olka dnia: 17.04.2015 17:04:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowita wiedza lekarza, życzliwe i ciepłe podejście do pacjentów i co najważniejsze-skuteczne leczenie (wiecznie zatkany nos); dokładne badanie. Korzystałem z pomocy - bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 09.03.2015 17:34:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam problemy z zatokami ale dzięki Panu Frączkowi już tyle lat funkcjonuję bez bólu głowy. WSPANIAŁY LEKARZ I FACHOWIEC!!!Nigdy mnie nie zawiódł!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: nosek dnia: 14.02.2015 15:16:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę świetny lekarz.Godny polecenia. Po prostu idealny. Miły wszystko wytłumaczy, na zadawane pytania odpowiada wyczerpująco. najlepszy lekarz laryngolog we Wrocławiu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 11.02.2015 19:02:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam dr Marcina Frączka prywatnie i znam też kilka osób, które się u niego leczą- i bardzo Go sobie chwalą. Pan Marcin jest bardzo profesjonalny w tym co robi, ma olbrzymią wiedzę na temat laryngologii. Jest według mnie wyjątkowy !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Adam dnia: 08.02.2015 12:57:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam, bardzo dobry lekarz, dokładny, poświęca dużo czasu swoim pacjentom. Lekarz z powołania co jest rzadkością w obecnych czasach.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ~Leon dnia: 25.01.2015 12:49:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma lepszego laryngologa od PANA DOKTORA FRĄCZKA. wg mnie jest świetny
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 22.01.2015 16:58:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny laryngolog. Spokojnie wszystko tłumaczy i mówi jakie leki przepisuje. Odpowiada na wszystkie pytania. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.12.2014 08:07:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietny fachowiec, pelen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.12.2014 15:57:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To najlepszy lekarz pod słońcem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.12.2014 18:13:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim usługi Pana doktora. Ja jestem bardzo zadowolona, gdyż moje zatoki zostały wyleczone. Jest wspaniałym człowiekiem. Polecam Pana Marcina Frączka bo naprawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 01.12.2014 18:00:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Zabieg przeprowadzony bezboleśnie, skutecznie i w bardzo dobrej cenie! Zdecydowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 15.11.2014 17:06:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam,jest bardzo dobry. postawił trafną diagnozę i skutecznie mnie wyleczył- Aleksander
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alek dnia: 11.11.2014 20:23:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Lekarz !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.11.2014 11:13:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały lekarz, doskonały specjalista, powierzyłam Panu dr Frączkowi swoją córcię,by wyleczył ją z dolegliwości laryngologicznych,teraz moja pociecha czuje się b.dobrze ,a Panu dr. serdecznie dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.10.2014 17:22:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i bardzo miła obsługa, wszystko było zrobione bezboleśnie, gdy przyjadę znowu do Polski na pewno tam wróce w razie potrzeby - polecam. Bardzo ładny wystrój całego gabinetu. Pozdrowienia dla Pana dr Marcina
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.10.2014 18:49:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktora Frączka polecił mi znajomy i udałem sie do niego bez zbędnej zwłoki ponieważ już nie dawałem sobie rady z zatokami, strasznie mnie bolała głowa. Doktor podszedł bardzo profesjonalnie do sprawy i widać, że podchodzi indywidualnie do pacjentów. Polecam go !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian M. dnia: 09.10.2014 13:28:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały specjalista !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.10.2014 19:34:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły pan doktor. Na wizycie dowiedziałam się wielu konkretnych rzeczy. Wyjaśnił moje obawy, profesjonalnie wykonywał dokładne badanie. Z czystym sercem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 03.09.2014 18:49:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko się zgadza, jest również cierpliwy, uprzejmy. Leczę się u niego od lat i zawsze wyciąga mnie z problemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antek dnia: 31.08.2014 16:08:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo przyjemny lekarz, ma dobre podejście do dzieci i dobre metody leczenia. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.08.2014 17:43:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ma świetne podejście do dzieci i rewelacyjny sprzęt laryngologiczny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 17.08.2014 14:34:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompetencja,warto skorzystać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 14.08.2014 10:18:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny gość, widać, że zna się na swojej pracy i się jej poświęca. Bardzo dobre podejście do pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.07.2014 20:13:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały lekarz. Zajmował się mną kiedy żona nie mogła znieść już mojego chrapania. Zastosował metodę RaVoR po której nareszcie śpimy spokojnie. Polecam wszystkim chrapiącym !!!!!! :))))))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.07.2014 16:55:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To dobry laryngolog i z całą pewnością polecam . Jerzy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.07.2014 20:43:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, bardzo dobry lekarz. do tego gabinet jest świetnie zaopatrzony i na wizytę nie trzeba długo czekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: koga dnia: 19.06.2014 21:13:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Laryngolog na poziomie, ma profesjonalnie wyposażony gabinet. Uważnie słucha objawów, daje dojść do głosu pacjentowi. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ka_sia dnia: 18.06.2014 19:38:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam doktora Marcina Frączka, ma dobre podejście do pacjenta, śmiało stawia diagnozy, naprawdę polecam. Adam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 01.06.2014 13:39:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Życzę dużo zdrowia i wytrwałosci Panu doktorowi bo pracuje cieżko. To wielkie szczęście miec takiego lekarza!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 21.05.2014 19:01:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafna diagnostyka do zabiegów i wyczucie wprost wspaniałe. W leczeniu długotrwałym schorzeń laryngologicznych jest też bardzo dobry. Ma też to coś czego oczekujemy od lekarzy. Nie wymądrza się nadmiernie. Na pytania odpowiada szczegółowo - jasno nawet dla laika. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renata Hauer dnia: 18.05.2014 12:56:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny diagnosta z wielką wiedzą i doświadczeniem. Polecam zwłaszcza tym osobom, którym zależy na trafnej diagnozie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjent dnia: 16.04.2014 19:14:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz spokojny rzeczowy konkretny .Kompleksowo podchodzi do problemu zdrowotnego.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kinia dnia: 12.03.2014 17:37:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod opieka Pana doktora od prawie pięciu lat. Najlepszy lekarz! Stworzony do tej pracy i dla pacjentów. Polecam gorąco. Pan dr pracuje w Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 13.02.2014 14:54:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista laryngolog, szczególnie dla dzieci, sympatyczny a do tego rzeczowy. Profesjonalista w każdym calu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anula dnia: 29.06.2010 17:26:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją