Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Andrzej Chołderny

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 41-800 Zabrze Pułaskiego 17
Telefon: Kom. 608 827 833
Adres e-mail: cholderny(małpa)kancelaria-cognitor.pl
Strona internetowa: www.kancelaria-cognitor.pl
Opis działalności: Kancelaria radcy Prawnego, porady prawne, zastępstwo procesowe Słowa kluczowe: Adwokat, Prawnik, Radca Prawny

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 5041
Data utworzenia profilu: 2011-01-26 22:18:57
Data ostatniej aktualizacji: 2014-09-04 21:26:50 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Andrzej Chołderny

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Radca prawny, któremu można zaufać. W dodatku widać, że nie tylko chce zarobić, ale też zwyczajnie pomóc, dzięki czemu można się z nim dogadać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2017-05-29 09:20:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doświadczony i profesjonalny Radca Prawny. Wiedza i ciepłe podejście do klienta wyróżnia tą kancelarie. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta Kłodzińska dnia: 2017-03-14 11:04:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas to świetny specjalista. Do sprawy podchodzi sumiennie i fachowo. Bardzo angażuje się w sprawę. Moja sprawa zakończyła się pomyślnie. Bardzo dziękuję Panie Mecenasie. I bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil Kot dnia: 2014-05-16 15:49:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry fachowiec polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mich1986 dnia: 2011-07-12 22:39:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, jestem bardzo zadowolona ponieważ dzięki Andrzejowi Chołdernemu wygrałam sprawę o rozwód, zostałam przyjęta tego samego dnia, wszystko odbyło się bardzo sprawnie. Szczerze polecam tego prawnika!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2011-04-07 21:52:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem problem z podziałem spadku, radca prawny wytłumaczył mi wszystko, sprawa trafiła do sądu jak najszybciej się dało, wygrałem. Aha i przyjmuje ludzi "od ręki" a nie tak jak niektórzy prawnicy z miesiecznym wyprzedzeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2011-03-04 13:26:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry, terminowy i cierpliwy Radca Prawny. Bardzo mi pomógł w sprawie spadku, napisał pismo bardzo szybko. Wyjaśnił mi wszystko, uzasadnił każdy krok po kroku, sprawe oczywiście wygrałem i polecam na przyszłość!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 2011-01-26 22:23:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją