Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

INOX-STAL S.C. ZBIGNIEW BURZYŃSKI ŁUKASZ MIROWSKI

Zawód: metale - obróbka Budowlaniec 
Adres: Łódzkie, 95-100 Zgierz POMORSKA 1/3
Telefon: Kom. 889 517 834
Adres e-mail: biuro(małpa)inox-stal.com
Strona internetowa: www.inox-stal.com
NIP:
732-216-94-06
Opis działalności: wykonanie i montaż balustrad, pochwytów, zabezpieczeń okiennych, podjazdów dla niepełnosprawnych itp ze stali nierdzewnej Słowa kluczowe: balustrady, pochwyty, podjazdy dla niepełnosprawnych, zabezpieczenia okien

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2424
Data utworzenia profilu: 2014-02-04 22:01:34
Data ostatniej aktualizacji: 2014-08-25 20:34:50 

Opinie o INOX-STAL S.C. ZBIGNIEW BURZYŃSKI ŁUKASZ MIROWSKI

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny Profesjonalizm. Technika wykonania po sam montaż - 100 %. Panowie pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnej budowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Mietek dnia: 2016-02-11 00:43:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% profesjonalizm w jakości zlecenia. Polecam każdemu i życzę sukcesów zawodowych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2015-07-27 16:00:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny projekt, balustrada wykonana z wysokiej jakości materiałów, z wielką starannością. Balustrada stała się ozdobą mojego mieszkania, jestem bardzo zadowolona. Fachowa firma. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KRZYSIEK dnia: 2015-01-22 19:45:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna na wysokim poziomie Firma. Zakres prac wykonany w terminie, bez zastrzeżeń. Wysoka kultura osobista właścicieli. Mało takich firm na rynku, ktorzy swoim profesjonalnym podejsciem do klienta zyskują miano Rzetelnej Firmy. Polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Budowlaniec z Łodzi dnia: 2015-01-16 23:47:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma profesjonalna, terminowa, jakość wykonania i doradztwo techniczne na wysokim poziomie. Polecam każdemu!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2014-10-28 12:59:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie 100% pozytyw. Balustrada z kwasówki ze szklem. Profesjonalny pomiar i dostosowamie sie do moich konkretnych wymagan. Bardzo wysoka jakość. Zlecenie wykonane w terminie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DNiewiadomy dnia: 2014-10-22 20:51:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z FIRMĄ INOX-STAL ZGIERZ MAM PRZYJEMNOŚĆ WSPÓŁPRACOWAĆ. BARDZO POWAŻNIE PODESZŁA DO ZLECENIA WYKONANIA, DOSTAWY I MONTAŻU BALUSTRAD NIERDZEWNYCH WEWNĘTRZNYCH I ZEWNĘTRZNYCH BUDYNKU MIESZKALNEGO. PRACE ZOSTAŁY ZAKOŃCZONE W ZAPLANOWANYM TERMINIE. ŚMIAŁO MOGĘ POLECIĆ TĄ FIRMĘ. WSPÓŁPRACA TRWA NADAL. NAJWAŻNIEJSZE JEST DLA MNIE WYKONANIE, RZETELNOŚĆ, FACHOWE DORADZTWO ORAZ UMIEJĘTNOŚĆ WYKONYWANIE NIESZABLONOWYCH ROZWIĄZAŃ. Z DUŻYMI PROBLEMAMI SZUKAŁEM FIRMY, Z KTÓRĄ UDA MI SIĘ NAWIĄZAĆ TRWAŁĄ WSPÓŁPRACĘ. WSPÓŁPRACA Z WŁAŚCICIELAMI Z FIRMY INOX-STAL JEST NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE - KONKRETNA I PROFESJONALNA. Z NAJWIĘKSZĄ PRZYJEMNOŚCIĄ MOGĘ WYSTAWIĆ TE REFERENCJE I POLECIĆ USŁUGI TEJ FIRMY INNYM PRZEDSIĘBIORCOM ORAZ PRYWATNYM OSOBOM. ŻYCZĘ FIRMIE SAMYCH SUKCESÓW ZAWODOWYCH I DUŻYCH KONTRAKTÓW
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: budowlaniec z WARSZAWY dnia: 2014-09-17 11:17:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM KAŻDEMU, PROFESJONALNA FIRMA:) WYKAZALI SIĘ DOŚWIADCZENIEM I REALIZACJĄ ZAMÓWIENIA W TERMINIE!! CENY NISKIE!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PRZEDSIĘBIORCA KAROL dnia: 2014-08-25 20:30:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jednym słowem - rzetelna firma. TERMINOWI - co jest dla mnie najważniejsze. Kontakt z właścicielami bardzo miły , doradztwo profesjonalne - mało jest takich firm na rynku, zwłaszcza jeśli chodzi o usługi budowlane. SERDECZNIE POLECAM KAŻDEMU KTO CHCIAŁBY ZROBIĆ SOBIE BALUSTRADĘ W DOMU WŁAŚNIE FIRMĘ INOX-STAL ZE ZGIERZA. Pozdrawiam Panów właścicieli i życzę dużo klientów!!!:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek z Łodzi dnia: 2014-02-10 16:54:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma, na wysokim poziomie zrobiona balustrada oraz podjazd. Polecam i zycze firmie duzo sukcesow zawodowych. Malo jest takich firm ktore wywiazuja sie z terminowo a jakosc uslug jest zadawalajaca .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek, Aleksandrow Lodzki dnia: 2014-02-05 17:29:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FIRMA RZETELNA, TERMINOWO WYKONANA USŁUGA, PANOWIE PRZYJECHALI, POKAZALI KATALOGI, WZORNIKI, POMOGLI WYBRAĆ I DORADZIĆ WZÓR BALUSTRADY DO NASZEGO WNĘTRZA. JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI. POLECAM WSZYSTKIM TĄ FIRMĘ. BALIŚMY SIĘ O KOSZTY, ALE BYLIŚMY MILE ZASKOCZENI PRZYSTĘPNĄ CENĄ. BARDZO POLECAM!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: ANNA Z ŁODZI dnia: 2014-02-04 22:07:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją