Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Serwis montażu szyb samochodowych Dr. Auto Szyba

Zawód: samochody - szyby  
Adres: Świętokrzyskie, 25-655 Kielce ul Łódzka 282A
Telefon: Kom. 795 301 699
Adres e-mail: drautoszyba(małpa)onet.pl
Strona internetowa: WWW.drautoszyba.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1127
Data utworzenia profilu: 2014-08-14 17:32:47
Data ostatniej aktualizacji: 2014-08-14 17:32:47 

Opinie o Serwis montażu szyb samochodowych Dr. Auto Szyba

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy rewelacyjni! Szczerze polecam! Szyba dorobiona a klosze doskonale wypolerowane. Cenię sobie tę firmę ze względu na profesjonalne podejście do sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kacper dnia: 2015-03-19 20:12:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się w pełni z poprzednim komentarzem. Ja dorabiałem tu szybkę boczną do mojego dostawczaka i naprawdę montaż błyskawiczny. Ten serwis sprawił że szybko i niedrogo rozwiązałem problem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2015-03-04 17:35:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja jestem zadowolony z wymiany wszystkich uszczelek. Zrobili to bardzo starannie i w sumie za nieduże pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-14 09:36:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dorabianie szyb to fajna sprawa, szczególnie jeśli posiada się zabytkowy samochód, gdzie są problemy z tego typu częściami. Jestem zachwycony, bo szyba pasuje idealnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoś dnia: 2015-01-27 13:10:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis oceniam bardzo dobrze. Szyba zamontowana szybko i sprawnie. Pojechałem na przegląd i mogłem odebrać dowód zabrany po kolizji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcel dnia: 2015-01-09 14:02:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny i rzetelny serwis. Do tego cena za szybę czołową była niższa niż myślałem! Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2014-12-12 16:49:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm i miła obsługa w tym serwisie zasługuje na bardzo dobrą ocenę. Do tego wymiana szyby wykonana z użyciem dobrej jakości komponentów. Naprawdę najlepszy serwis.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olek dnia: 2014-10-30 16:14:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Boczna szyba od strony kierowcy w moim aucie pękła od kamyka spod kół. Musiałem ją jak najszybciej wymienić. Z pomocą przyszłą mi ta firma. Teraz mogę znowu cieszyć się podróżą. Szybę wymieniono bez problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zenon dnia: 2014-10-10 15:56:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy z prawdziwego zdarzenia - to trzeba przyznać! Mają doświadczenie, wiedzę i niebywałe umiejętności. Cieszę się, że nie musiałem zwracać się do nich bezpośrednio, a że wymienili szybę czołową na mojej posesji. Bardzo dobra cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hubert Jankowski dnia: 2014-09-22 14:34:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogromnie cieszę się, ze trafiłem akurat na Serwis montażu szyb samochodowych Dr. Auto Szyba. Trzeba przyznać, że pracują tutaj ludzie wykwalifikowani, którzy naprawdę posiadają wiedzę na temat szyb samochodowych. Zgłosiłem do wymiany szybę, którą wymienili bodajże w ciągu godziny ? Dla mnie szok, bo co dzwoniłem do innego serwisu to informowali, ze czas oczekiwania nawet do kilku dni. A tu proszę... Zostawiłem samochód na godzinę z pękniętą szybą i wymienili ją praktycznie na momencie. No i dodatkowym atutem okazało się to, że mam możliwość na czas wymiany skorzystać z auta zastępczego. To się nazywa prawidłowe podejście do klienta oraz nowoczesna metoda usług samochodowych. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-09-04 19:04:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją