Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Auto-Serwis Tosa Sylwester Majdziński

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa  
Adres: Łódzkie, 95-030 Łódź ul. Ustronna 8
Telefon: Kom. 501 773 061
Adres e-mail: anna.majdzinska(małpa)o2.pl
Strona internetowa: http://autoserwistosa.com/
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1115
Data utworzenia profilu: 29.07.2014 15:35:39
Data ostatniej aktualizacji: 29.07.2014 15:35:39 

Opinie o Auto-Serwis Tosa Sylwester Majdziński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa kratownicy przebiegła szybko. Tosa to moim zdaniem jeden z lepszych serwisów. Mam doświadczenie z innymi warsztatami i muszę przyznać, że jestem naprawdę zadowolony z tego serwisu. Jest on po prostu znakomity.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 20.03.2015 15:22:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tosa to bardzo dobry serwis i nie dam powiedzieć na jego temat złego słowa! Dla mnie to coś wspaniałego! Serdecznie dziękuję za naprawę mojej ciężarówki i naczepy. Wszystko wykonane rewelacyjnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 03.03.2015 08:34:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaufałem temu serwisowi i miałem rację. Naprawa ciężarówki skrupulatna. Zarówno blacharka jak i lakiernictwo bardzo dobre. Mogę z czystym sumieniem polecić ten serwis innym kierowcom i właścicielom dostawczaków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edek dnia: 20.01.2015 12:58:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowość i rzetelność, to ich największa domena. Z własnego doświadczeni a wiem, że jest to solidna firma, w którym pracują zaangażowani i fachowi panowie. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 15.12.2014 12:54:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W serwisie jest bardzo miła obsługa, a naprawy i wszelkie usługi wykonują na czas. W moim przypadku nigdy się nie spóźnili.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 14.11.2014 11:21:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mechaniczne naprawy w tirach nie należą do najłatwiejszych i najtańszych. Na szczęście ten serwis sprostał moim oczekiwaniom. Rzetelna firma o dobrej renomie. Doskonale mi się z nią współpracuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman dnia: 14.10.2014 16:31:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa kratownicy w moim autobusie w tym serwisie okazała się szybka. Jestem bardzo zadowolony, że za namową kolegi zdecydowałem się przyjechać właśnie tutaj. Serdecznie polecam wszystkim ten serwis. Koszt naprawy był dość przystępny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 24.09.2014 21:00:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy serwis samochodów dostawczych. Z ich pomocą mamy pod kontrolą nasze samochody. Doceniam państwa profesjonalizm i indywidualne podejście. Dziękuję za wszystko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy K. dnia: 26.08.2014 12:03:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z Auto Serwisu Tosa korzystam już jakiś czas. Spotkałem się tutaj z życzliwości i profesjonalizmem ze strony obsługi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mikołaj dnia: 23.08.2014 18:03:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją