Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gaja. Studio urody. Gabinet fryzjersko - kosmetyczny. Krzyżanowska Małgorzata

Zawód: Fryzjer 
Adres: Opolskie, 46-203 Kluczbork Witkacego 8
Telefon: 774471686
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 100% pozytywna 40x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 40x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 39x
Ceny usług: 100% niskie 35x 4x
Ilość opinii w serwisie: 42
Ilość odsłon profilu firmy: 4449
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-23 15:42:18 

Opinie o Gaja. Studio urody. Gabinet fryzjersko - kosmetyczny. Krzyżanowska Małgorzata

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!Jestem bardzo zadowolona z usług fryzjerskich . Cieszę się, że zmieniona została długość moich włosów. O wiele lepiej wyglądam i super się czuję. Nie muszę się już martwić, że moje włosy są niepoukładane, bo z taką długością włosy układają się same. Dziękuję za fachowe doradztwo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-06 09:32:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cenię profesjonalizm Pana Jarka,który perfekcyjnie wykonuje makijaż permanentny. Jak się okazuje to nie tylko wyjątkowy fryzjer, ale również specjalista od makijażu permanentnego. Zaskakuje mnie starannością i dbałością o każdy szczegół Nic dziwnego, że przyjaciółki tak bardzo polecały mi Pana Jarka!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-22 10:18:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo miła obsługa.Pan Jarek wie jak zaskoczyć klienta i sprawić, by chciał wrócić ponownie. Ta zmiana wyszła mi na dobre. Wyglądam na młodszą.Kolor blond sprawił,że twarz zyskała nowy wygląd. Nigdy nie miałam blondu. Ale jak widać,warto było zaryzykować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-12 10:32:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kto był, ten wie, że warto tutaj przyjść, by skorzystać z tak profesjonalnych usług zarówno Pani Małgosia jak i Pana Jarka. To wybitny duet, który potrafi zając się tak wymagającym klientem jak ja, Najbardziej chyba jestem zadowolona z keratynowego prostowania włosów, które pozwoliło mi na parę miesięcy żyć bez prostownicy i codziennego układania włosów. Po zabiegu moje włosy stały się zdrowe i pełne blasku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-03 21:18:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam. Jestem zadowolona z wykonanego botoksu. Zabieg okazał się być całkowicie bezpieczny dla mnie. Zmarszczki zniknęły , botoks nie naruszył naturalnych rysów twarzy, co mnie niezmiernie cieszy. Nie wygląda więc nic sztucznie, tylko naturalnie. Tylko tyle, że pozbyłam się zmarszczek :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-16 23:58:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Mistrzem Fryzjerstwa damskiego i męskiego, Pana Jarka! :) Mój ulubiony fryzjer, który ma głowę pełną pomysłów, który potrafi dobrze doradzić . Klientów traktuje z szacunkiem i doskonale słucha oczekiwań. Dziękuję serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-02 19:12:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po keratynowym prostowaniu włosów. To niewiarygodne, że efekt jest aż taki WOW ;) Budzę się z gładkimi, zdrowymi, pięknymi włosami, których nie muszę już prostować! Szok!!!:) A wystarczył jedynie jeden zabieg w Gai :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-16 00:54:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Karboksyterapia zaproponowana przez Studio Gaja okazała się być doskonałym rozwiązaniem na moje problemy z cellulitem! Zabieg nie jest tani i nie jest też krotki, ale daje efekty, tylko trzeba być sumiennym. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-27 23:20:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie sądziłam, że będę aż tak zadowolona z mojego nowego koloru włosów. Pan Jarek jednak faktycznie zna się na człowieku i wie jak dobrze doradzić. Bardzo panu dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-27 10:16:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa pierwsza klasa. Słuchają klienta, wiedzą jak odnosić się do wszelkich sugestii. Jako stały klient mogę polecić dalej. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-05 21:11:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dla mnie dużym zaskoczeniem jest Pan Jarek - fryzjer, który z pasją i doświadczeniem wykonuje swoją pracę widać, że dla niego jego to wielka frajda - wykonywać usługi fryzjerskie dla wymagających klientek kreatywny i ambitny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-25 05:06:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Studiu Gaja wiedzą jak zaskoczyć klienta. Jestem dość wymagająca, ale Pan Jarek czy Pani Małgosia wiedzą jak spełnić moje oczekiwania. Cieszę się, że mamy tak wspaniały salon i polecam każdemu, kto bierze pod uwagę wysoką jakość usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-21 22:44:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie się podoba to, że słuchają klienta. Nie naciągają na jakieś dodatkowe zabiegi, robią swoje i to profesjonalnie. Lubię to studio urody i polecam zawsze każdej mojej przyjaciółce. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-07 22:00:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam :) Chodzę tu na farbowanie, podcinanie i modelowanie włosków dość regularnie. Usługi wykonywane są w pełni starannie, zgodnie z moimi oczekiwaniami. Jestem zadowolona z usług i z pewnością nie zamienię tego Studia na żadne inne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-12 07:43:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio Gaja, to dla mnie takie miejsce odnowy i regeneracji własnego ciała. Obsługa jest tutaj konkretna i doświadczona. Nie ma mowy o żadnym partactwie, czy też o niedbałości w zabiegach. Muszę przyznać, że miejsce mi odpowiada, dlatego nie zamierzam go zmieniać na żaden inny salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-13 10:42:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy w makijażu permanentnym. Po zabiegu moje brwi nie wyglądają tak upiornie jak mojej przyjaciółki, który zdecydowała się na makijaż permanentny w innym salonie.Na szczęście ja trafiłam na świetnego specjalistę ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-08 10:30:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużym zaskoczeniem są dla mnie zabiegi modelujące ciało. Pani Małgosia okazała się być rzetelnym i świadomym kosmetologiem i specjalistą. Dobre ceny, miła obsługa. Prawdę mówiąc efekty po zabiegach modelujących spełniają moje oczekiwania. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-26 10:21:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Pani Małgosia, to wykwalifikowany kosmetolog z doświadczeniem, która nie raz już mnie zaskoczyła swoimi umiejetnościami. Najbardziej jestem zadowolona z wykonanego botoksu. Efekt - rewelacyjny. Szczerze dziękuję :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-12 10:28:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wg mnie największy atut, to doświadczenie personelu, nowoczesność miejsca i atrakcyjne ceny. Wbrew pozorom usługi nie są tak drogie, jakby się wydawało. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-05 09:50:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lipoliza iniekcyjna jak najbardziej skuteczna. Fajny sposób na walkę z tłuszczykiem. Jestem zadowolona i mogę szczerze polecić to studio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-02-06 18:06:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie dziwi mnie ilość tylu pozytywnych opinii. Sama mam bardzo dobre doświadczenia z tym studiem. Moje problemy z trądzikiem zniknęły, a to dzięki regularnym zabiegom kosmetycznym w salonie. Pani Małgosia, to świetny kosmetolog.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2015-01-22 22:53:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skóra odzyskała jędrność a ja czuję się o wiele atrakcyjniejsza. Mezoterapia igłowa to dobry pomysł dla kobiet dojrzałych. Obsługa w tym miejscu jest znakomita.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2015-01-08 11:00:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jarek, to profesjonalista. Zrobił mi przepiękna fryzurę na wesele. Nowoczesna stylizacja, nowoczesne upięcia. Jest kreatywnym i doświadczonym fryzjerem i cieszę się, że moje włosy trafiły właśnie w jego ręce. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2014-12-10 13:16:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie ten salon jest najlepszy w mieście. Do tego oferta zabiegów naprawdę doskonała. Elektrostymulacja jest naprawdę skutecznym rozwiązaniem. Mam zaufanie do pracującego tu personelu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2014-11-10 14:46:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Małgosiu! Jest Pani doskonała! Córka pozbyła się na zawsze trądziku, dziękuję za wsparcie, za dostosowanie zabiegu do indywidualnych potrzeb jej skóry!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Ostachowska dnia: 2014-10-20 12:44:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zbędne owłosienie na nogach usunęłam właśnie w tym studio. Laserowa depilacja to strzał w dziesiątkę. Wiem, że po tych zabiegach zbędne owłosienie już nie odrośnie. To naprawdę super sprawa. Serdecznie polecam wszystkim ten zabieg oraz to studio! Bardzo dziękuję za profesjonalizm!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2014-09-29 14:44:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wg mnie najlepsze studio urody, z jakiego korzystałam. Zwracają uwagę na szczegóły, potrafią zająć się kompleksowo klientem i dostosować do niego indywidualnie zabiegi kosmetyczne. Dziękuję za ostatnią fryzurę okolicznościową i makijaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2014-09-11 14:08:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po pierwszej wizycie. Trafiłam tutaj na świetnego fryzjera, który zrobił mi taką fryzurę, że wszystkim oczy się szeroko otworzyła. Artysta w swoim fachu. Za fryzurę okolicznościową zapłaciłam naprawdę nieduże pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julita Cebulska dnia: 2014-08-13 20:04:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miło wspominam moją pierwszą wizytę w tym salonie kosmetycznym. Miała ona miejsce tydzień temu, kiedy zgłosiłam się do Pani Małgosi w celu doprowadzenia moich paznokietek do ładu. Wcześniejsza kosmetyczka bardzo zniszczyła mi paznokcie i płytki stały się bardzo kruche i nietrwałe. Na szczęście trafiłam na naprawdę dobrą kosmetyczkę - poleconą przez moją przyjaciółkę. Pani Małgosia, to wiarygodna, uczciwa i doświadczona kosmetyczka. Zna się na rzeczy. Potrafi klienta obsłużyć na poziomie, zapewniając mu bezpieczeństwo i troskę podczas zabiegu. Bardzo pozytywnie odebrałam pierwszą wizytę w tym miejscu. W gabinecie czułam się komfortowo, a elegancki i nowoczesny wygląd miejsca sprzyjał manicurowi. Jasny, przestronny gabinet, w pełni wyposażony, w nowoczesny sprzęt i Pani Małgosia, która uśmiechem i życzliwością po prostu zaraża. W każdym razie manicure wykonany w tym salonie zrobił wrażenie. Paznokcie zostały pomalowane z tego co wiem, jednym z lepszych lakierów najlepszych marek. Paznokcie zyskały blask i czuję, że płytka jest naprawdę o wiele bardziej twardsza, niż wcześniej. Kolor doskonale się prezentuje, nie ma jak na razie żadnych odprysków. W każdym razie jeśli każdą usługę wykonują tutaj tak dobrze i skutecznie, to z chęcią będę przychodziła tutaj częściej i zamienię swój obecny salon na Studio Urody Gaja. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julita K. dnia: 2014-07-23 14:43:09 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo dobrej jakości kosmetyków i produktów użytych na moich gęstych lokach, ścięcie jest do bani!! Fryzura jest niczym dwie peruki nałożone na siebie. Okropnie!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Niezadowolona dnia: 2014-03-17 16:53:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobra i dająca efekty kuracja odmładzająca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sandi dnia: 2013-08-23 10:08:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzjer godny polecenia. Ciekawe pomysły na fryzurę. upięcie trzyma się długo. Nie niszczy włosów, korzystne ceny
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2013-08-06 11:20:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała kuracja odmładzająca. Moja cera wygląda świeżo, młodo, i zdrowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bella dnia: 2013-07-29 10:30:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie tego szukałam! Mój ulubiony fryzjer, z natury moje włosy nie są łatwe do ułożenia, ale w salonie pani Małgorzaty uczesanie zawsze wychodzi tak jak sobie tego życzę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanka dnia: 2013-07-08 11:17:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam na imieniny mojej mamie kuracje odmładzającą w tym studio. Wróciła bardzo zadowolona i zrelaksowana, wyglądała świetnie, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kiki dnia: 2013-06-25 10:35:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny salon, robią świetne zabiegi pielęgnujące.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-27 11:24:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: usuwałam u nich przebarwienia skórne, które były całkiem głębokie- pełen profesjonalizm no i skuteczność. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2013-03-25 11:00:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja i mój mąż jesteśmy stałymi klientami Pani Małgosi i Pana Jarka.Przez tyle lat ile korzystamy z ich usług byliśmy zawsze w 100% zadowoleni z jakości usług jakie proponują. Dobrze że teraz salon jest jeszcze bliżej . Polecam wszystkim !!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: reklamacje w tym salonie nigdy nie miała miejsca !!!!
Opinia dodana przez: joanna dnia: 2011-03-24 10:16:15 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A czy przedłuzaja włosy?
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-14 00:28:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona, polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2010-09-30 11:53:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do tego salonu zupełnie przypadkiem i muszę przyznać, że jeżdżąc trochę po świecie są jednymi z lepszych fachowców na których trafiłam !!! Polecam gorąco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2010-09-09 23:23:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon miła obsługa byłam najpiękniejszą panną młodą a makijaż wykonany przez panią był fantastyczny gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2010-05-18 12:48:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją