Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gaja. Studio urody. Gabinet fryzjersko - kosmetyczny. Krzyżanowska Małgorzata

Zawód: Fryzjer 
Adres: Opolskie, 46-203 Kluczbork Witkacego 8
Telefon: 774471686
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 93% pozytywna 15x 2x 1x

Jakość usług: 93% wysoka 15x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 11x 4x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 2648
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-23 15:42:18 

Opinie o Gaja. Studio urody. Gabinet fryzjersko - kosmetyczny. Krzyżanowska Małgorzata

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zbędne owłosienie na nogach usunęłam właśnie w tym studio. Laserowa depilacja to strzał w dziesiątkę. Wiem, że po tych zabiegach zbędne owłosienie już nie odrośnie. To naprawdę super sprawa. Serdecznie polecam wszystkim ten zabieg oraz to studio! Bardzo dziękuję za profesjonalizm!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2014-09-29 14:44:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wg mnie najlepsze studio urody, z jakiego korzystałam. Zwracają uwagę na szczegóły, potrafią zająć się kompleksowo klientem i dostosować do niego indywidualnie zabiegi kosmetyczne. Dziękuję za ostatnią fryzurę okolicznościową i makijaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2014-09-11 14:08:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po pierwszej wizycie. Trafiłam tutaj na świetnego fryzjera, który zrobił mi taką fryzurę, że wszystkim oczy się szeroko otworzyła. Artysta w swoim fachu. Za fryzurę okolicznościową zapłaciłam naprawdę nieduże pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julita Cebulska dnia: 2014-08-13 20:04:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miło wspominam moją pierwszą wizytę w tym salonie kosmetycznym. Miała ona miejsce tydzień temu, kiedy zgłosiłam się do Pani Małgosi w celu doprowadzenia moich paznokietek do ładu. Wcześniejsza kosmetyczka bardzo zniszczyła mi paznokcie i płytki stały się bardzo kruche i nietrwałe. Na szczęście trafiłam na naprawdę dobrą kosmetyczkę - poleconą przez moją przyjaciółkę. Pani Małgosia, to wiarygodna, uczciwa i doświadczona kosmetyczka. Zna się na rzeczy. Potrafi klienta obsłużyć na poziomie, zapewniając mu bezpieczeństwo i troskę podczas zabiegu. Bardzo pozytywnie odebrałam pierwszą wizytę w tym miejscu. W gabinecie czułam się komfortowo, a elegancki i nowoczesny wygląd miejsca sprzyjał manicurowi. Jasny, przestronny gabinet, w pełni wyposażony, w nowoczesny sprzęt i Pani Małgosia, która uśmiechem i życzliwością po prostu zaraża. W każdym razie manicure wykonany w tym salonie zrobił wrażenie. Paznokcie zostały pomalowane z tego co wiem, jednym z lepszych lakierów najlepszych marek. Paznokcie zyskały blask i czuję, że płytka jest naprawdę o wiele bardziej twardsza, niż wcześniej. Kolor doskonale się prezentuje, nie ma jak na razie żadnych odprysków. W każdym razie jeśli każdą usługę wykonują tutaj tak dobrze i skutecznie, to z chęcią będę przychodziła tutaj częściej i zamienię swój obecny salon na Studio Urody Gaja. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julita K. dnia: 2014-07-23 14:43:09 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo dobrej jakości kosmetyków i produktów użytych na moich gęstych lokach, ścięcie jest do bani!! Fryzura jest niczym dwie peruki nałożone na siebie. Okropnie!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Niezadowolona dnia: 2014-03-17 16:53:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kosmetyki które się nie sprawdzają ,niekompetente panie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2014-02-17 19:59:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobra i dająca efekty kuracja odmładzająca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sandi dnia: 2013-08-23 10:08:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzjer godny polecenia. Ciekawe pomysły na fryzurę. upięcie trzyma się długo. Nie niszczy włosów, korzystne ceny
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2013-08-06 11:20:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała kuracja odmładzająca. Moja cera wygląda świeżo, młodo, i zdrowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bella dnia: 2013-07-29 10:30:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie tego szukałam! Mój ulubiony fryzjer, z natury moje włosy nie są łatwe do ułożenia, ale w salonie pani Małgorzaty uczesanie zawsze wychodzi tak jak sobie tego życzę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanka dnia: 2013-07-08 11:17:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam na imieniny mojej mamie kuracje odmładzającą w tym studio. Wróciła bardzo zadowolona i zrelaksowana, wyglądała świetnie, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kiki dnia: 2013-06-25 10:35:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny salon, robią świetne zabiegi pielęgnujące.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-27 11:24:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: usuwałam u nich przebarwienia skórne, które były całkiem głębokie- pełen profesjonalizm no i skuteczność. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2013-03-25 11:00:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja i mój mąż jesteśmy stałymi klientami Pani Małgosi i Pana Jarka.Przez tyle lat ile korzystamy z ich usług byliśmy zawsze w 100% zadowoleni z jakości usług jakie proponują. Dobrze że teraz salon jest jeszcze bliżej . Polecam wszystkim !!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: reklamacje w tym salonie nigdy nie miała miejsca !!!!
Opinia dodana przez: joanna dnia: 2011-03-24 10:16:15 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A czy przedłuzaja włosy?
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-14 00:28:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona, polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2010-09-30 11:53:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do tego salonu zupełnie przypadkiem i muszę przyznać, że jeżdżąc trochę po świecie są jednymi z lepszych fachowców na których trafiłam !!! Polecam gorąco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2010-09-09 23:23:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon miła obsługa byłam najpiękniejszą panną młodą a makijaż wykonany przez panią był fantastyczny gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2010-05-18 12:48:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją