Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PANEL-POL

Zawód: posadzki, parkiety, wykładziny - usługi Monter 
Adres: Małopolskie, Kraków al. 29-go listopada 152
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Drzwi, Panele, Okna. Montaż i dystrybucja Słowa kluczowe: panele, drzwi, okna, opinie, montaż, panelpol, panel-pol

Ocena: 35% pozytywna 10x 2x 18x

Jakość usług: 37% wysoka 11x 1x 18x
Terminowość: 34% bez zastrzeżeń 9x 3x 17x
Ceny usług: 46% niskie 6x 16x 7x
Ilość opinii w serwisie: 30
Ilość odsłon profilu firmy: 3491
Data utworzenia profilu: 2014-06-27 16:34:59
Data ostatniej aktualizacji: 2014-06-27 16:34:59 

Opinie o PANEL-POL

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam w Panel-Polu przy 29 Listopada podłogę i jestem z niej bardzo zadowolona. Wszystko profesjonalnie, w miłej atmosferze, zawłaszcza polecam Panią Magdalenę. Również montaż został dobrze wykonany. Polecam i dziękuję za udane zakupy!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Joanna Czechowska dnia: 2017-09-14 11:32:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ten kto kupi drzwi w sklepie panel pol przy al 29 listopada 152 w Krakowie jest glupcem.. bardzo mi przykro... pocieszenie?ja też dałam się nabrać, kupiłam dzrzwi.... czas oczekiwania ekstremalnie długi , cena uwaga podawana jest na różnych papierach ale netto, płacisz za montaż w sklepie no i montażystom, montaz 4 dzrwi u mnie trwał 3 dni, efekt denny, odrapane listwy, żle połaczone pióra, po kilku dniach drzwi odpadły z jednego zawiasu, montazpozostałych pozostawia wiele do życzenia, brudno , niestarannie,krzywo, przyjechały złe pióra, złe zamki, ... kasa przed montażem, a faktury nie da sie uzyskać, już 3 tyg na nia czekam, więc jakby tu powiedzieć NIE KUPUJ TAM NIC>
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: zerowa
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-05 21:18:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żenada. Katowice odsyłają do Dąbrowy Górniczej, czekamy miesiąc aż raczy ktoś podjechać ocenić reklamację. Wcześniej umawiani jesteśmy kilka razy, bezskutecznie- nikt nie przyjeżdza. Telefonów nikt nie odbiera, chyba, że dzwonimy z nowego numeru. Z serwisem to samo...trzecia umówiona z kolei wizyta i ekipy brak, informacji, czy telefonu również. Po naszym kolejnym telefonie Pani Katarzyna od reklamacji twierdzi, ze nic nie wie...zlecenie było na wczoraj??!!!ODRADZAM USŁUGI SZKODA NERWÓW.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Żenada
Opinia dodana przez: Sander32 dnia: 2017-07-04 12:05:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Panel-Pol z Krakowa ul. 29-listopada to seria pomyłek, porażek i ignorancji. Długie czasy oczekiwania na dostawy, błędne zamówienia, wyłudzone pieniądze przez monterów. Dostarczyli nieprawidłowe panele i listwy, potem zapomnieli zamówić właściwe (znowu czekanie), źle zamontowane drzwi, reklamacje rozpatrują miesiąc, monterzy rezygnują w ostatnim momencie. Bujam się z nimi od pół roku. "Na szczęscie" w moim przypadku sprawy są ewidentne - pieniądze zapłaciłem, usługa nie została wykonana do końca (materiały nie dostarczone lub czekają od miesięcy na montera), zatem sprawa w sądzie będzie prosta.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: FATALNA !!! Ignoracja, brak kontaktu, pracownicy ciagle na urlopie, a po urlopie musza sobie przypominac o co chodzi. NIE POLECAM I ODRADZAM!!!
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-17 09:53:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FIRMA PANEL POL na el. 29 listopada 152 STANOWCZO ODRADZAM!!!! Panel-Pol Historia dla ludzi o mocnych nerwach: 29 września zamówiłam dwie pary drzwi oraz listwy przypodłogowe.Czas oczekwiania na jedno skrzydło 6 tygodni, dla drugiego 12. Po 7 tygodniach dostarczono mi pierwsze drzwi i listwy. Przy próbie montażu okazało się, że brakuje... ościeżnic. Ok, zdarza się. Dowieziono ościeżnice, okazało się że szyldy zamków nie pasują do klamek (są inne niż zamawiałam) i trzeba poczekać 5 tygodni aż przyjdą z drugimi drzwiami. Ok, zdarza się. W międzyczasie okazało się, że listwy różnią się między sobą i trzeba je wymienić. Oczywiście dla mnie każde kolejne umawianie się na transport czy montaż wiązało się dla mnie z ogromną niewygodą - jak wiecie pracuje i studiuję - więc zawsze musiałam albo brać wolne albo rezygnować z zajęć. W styczniu dotarło do mnie wreszcie drugie skrzydło drzwiowe. Po dwóch próbach montażu (i dwóch straconych dniach urlopu) masakrycznym zapyleniu całego mieszkania w wyniku kucia ściany i docinania ościeżnic okazało się, że ościeżnice nie pasują ponieważ są od innych drzwi. (działo się 12 stycznia). Dziś mamy 15 marca, ja nie mam zamontowanych drzwi a firma właśnie odrzuciła moją reklamację uzając ją za bezzasdną: "Niestety nie ma możliwości zwrotu środków oraz odbioru drzwi od Pani, ponieważ towar produkowany jest na indywidualne zamówienie klienta." No więc nie powinnam przecież żądać od nich zwrotu tych 1237 zł po po pierwsze to mała suma, a po drugie to wszystko jest w porządku, prawda? Kupiłam sobie dziurę w ścianie za gruby hajs. (dokładnie to 1237 z groszami). Polecam. Firma uważa, że powinnam grzecznie czekać, przecież oni mi to na pewno to zamontują. I w ogóle przecież dla mnie to żaden problem żyć 3 miesiące bez drzwi no nie? Nie widzą potrzeby zaoferowania zniżki ani jakiegokolwiek sposób na rozwiązanie tej sprawy (nawet słowo przepraszamy ich przerosło). Nie odczułam przecież przez nich żadnej niewygody, nie muszą mi niczego wynagradzać. Także biorąc pod uwage ich wysokie standardy, jakość świadczonych usług i obsługi chciałam się podzielić z wami moją historią i serdecznie ich polecić...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: odrzucenie pomimo nie dostarczenia usług
Opinia dodana przez: kadm dnia: 2017-03-16 13:01:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W jednym zamówieniu aż 3 pomyłki i brak reakcji na reklamację! Fatalna, niemiła obsługa i ślimaczy czas odpowiedzi. Zdecydowanie NIE POLECAM!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: FATALNA!!!!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-16 12:19:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma masakra. Nie dawać im całości kwoty przed wykonaniem pracy!. W połowie sierpnia zamówione panele (balterio). Na początku wrzesnia doszły, jednak nie raczono powiedzieć że nie ma listew, i że jest problem z profilami dylatacyjnymi. Oczywiscie kasa cała pobrana i potem bujanie sie i czekanie. W miedzyczasie znowu złe listwy, i jescze raz złe. W końcu sami kupilismy brakujace. Nie spotkaliśmy się z takim podejściem i szczerze: albo nie umawiać się na 100% płatnosci albo ogólnie omijać
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: No wolne żarty
Opinia dodana przez: Dominik B dnia: 2016-11-03 18:20:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na drzwi zamiast czekać do 6tygodni , czekałam 11 tygodni. Ponieważ jedna belka w drzwiach była uszkodzona, zareklamowalam i czekałam kolejne półtora miesiąca. Po drodze próby dowiedzenia się : na jakim etapie jest moja reklamacja, ile w przybliżeniu mogę czekac ,byly bezsensownym wysiłkiem, ponieważ albo nikt nie odbierał ode mnie telefonow ( kiedy dzwoniłam z obcego nr jakimś cudem udawało się dodzwonic),albo zbywano mnie odpowiedziami nie na temat. Obiecywali oddzwonić i nigdy do tego nie doszło. Ponownie musiałam wysilać się, żeby nawiązać jakikolwiek kontakt , po to tylko ,żeby słuchać żenujących wywodow nie na temat, mających na celu zbycie mojej osoby. Totalny brak szacunku dla klienta . Wykańczajac mieszkanie , mając do czynienia z różnymi sklepami i firmami, mając świadomość, że po drodze różne niedogodności i opóźnienia mogą mieć miejsce ,byłam przygotowana , że nie wszystko może iść gładko, ale takiego braku profesjonalizmu, takiego olewactwa się nie spodziewałam. Jakim cudem ta firma jeszcze jest na rynku ??????? OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krakow dnia: 2016-10-25 22:48:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma jest w 100% nierzetelna. Po wzieciu pieniedzy nie pieniedzy maja klienta gleboko w nosie. KU PRZESTRODZE ostrzegam przed zamawianiem u nich czegokolwiek. Zamontowali mi w nowym mieszkaniu podloge ktora praktycznie na drugi dzien zaczela sie wybrzuszac. Po tym jak ichniejszy ekspert stwierdzil z przykroscia ze nie ma wilgoci i trzeba zdemontowac czekalem prawie 2 miesiace az firma ta raczy zdemontowac mi podloge a pozniej zamontowac ja na nowo. Panowie montazysci odrywajac listwy, notabene uprzednio dociete tak krzywo jak sie tylko dalo, uszkodzili nowiutenkie sciany w mieszkaniu za co nie uslyszalem nawet przepraszam. Na do widzenia zamontowali ponownie drzwi, z tym ze na odwrot w dwoch pokojach no i czekam juz drugi tydzien az ktos raczy to poprawic. Chyba sie nie doczekam bo jak juz napisalem na poczatku firma przyjezdza tylko skasowac pieniazki - jak trzeba poprawic to przyjada tylko 'przy okazji' jesli przypadkiem beda mieli robote 100 metrow dalej. Jednym slowem FUSZERKA 100%. Organizacyjnie ta firma to D.N.O. Montazysci wykonuja swoja prace jak za kare. Przykre ze tak traktuja klienta ktory zostawia im w kasie grubo ponad 10tys zlotych.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: niezadowolony klient dnia: 2016-08-02 22:34:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma panel-pol Bochnia ul. brzeska ,jest firma nie rzetelną, czas dostarczenia drzwi opóźnienie dwa tygodnie, po miesiącu drzwi przesuwane przestały się przesuwać dlaczego? po prostu został źle zamontowany tor odszedł od ściany złe kolki dobrane do ściany. Zgłosiłem szanownej pani reklamacje przyjęła i do tej pory nie ma odpowiedzi a minął prawie miesiąc .Moim zdaniem powinni zamknąć ta firmę. Nie polecam partaczy!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: mario dnia: 2016-07-12 21:03:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE POLECAM, PO PIERWSZE OPÓŹNIENIE-W UMOWIE 6 DO 8 TYGODNI JA CZEKAŁEM 10 TYGODNI NA REALIZACJĘ ZAMÓWIENIA, PANI OBSŁUGUJĄCA MIŁA ALE NIEKOMPETENTNA - NIE POTRAFI FACHOWO DORADZIĆ, FACET ROBIĄCY POMIARY TOTALNY J...P NIE ZNAJĄCY SIĘ NA NICZYM, MONTAŻYSTA ROBI WIĘCEJ SZKÓD NIŻ POŻYTKU NA WSZYSTKIE MOJE UWAGI ODPOWIEDŹ BYŁA JEDNA "NIE DA SIĘ" PO WIZYCIE I REKLAMACJI MUSIAŁEM ZAMÓWIĆ PRAWDZIWYCH FACHOWCÓW KTÓRZY NAPRAWILI I ZAMONTOWALI DRZWI JAK NALEŻY, DO TEGO REKLAMA FIRMY "DRZWI PANELE OKNA MONTAŻ GRATIS" OCZYWIŚCIE MONTAŻ DODATKOWO PŁATNY ! BANDA ... SZKODA PISAĆ PRZESTRZEGAM TYLKO PRZED NIMI, MASZ PYTANIA PISZ NA MAIL !
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: ODPOWIEDŹ NADESZŁA PO 16 DNIACH, NA MONTAŻYSTĘ CZEKAŁEM KOLEJNE 14 DNI
Opinia dodana przez: adam.pe@onet.pl dnia: 2016-06-10 19:07:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tragiczne doświadczenia. Do momentu zapłaty kontakt jeszcze jest w miare ok,po dostaniu całości pieniędzy klient jest całkowicie ignorowany i olewany, arogancja (ich cytat na uwagę o niesolidności "wie, Pan klienci sie pchaja drzwiami i oknami"). Opóźnienie na dostarczenie drzwi 4 tygodnie(a w umowie zapis, że naliczą sobie odsetki karne jak się nie zapłaci całości do ustalonego wcześniej terminu dostawy). Kilkukrotna wymieniali panele bo zapomnieli czy nie było, nie pasowały. Po przyjeździe montera drzwi okazało się, że drzwi nie da się założyć bo otwór jest zbyt wąski(wcześniej stwierdzili, że nie muszą robić pomiarów bo "widać", że się zmieszczą). Dalsze montowanie drzwi oczywiście we własnym zakresie, bo reklamacji nie uznają. Przed przyjazdem montera od drzwi zostałem poinformowany, że on także dokleji brakujące listwy, na co Pan mówi, że on się tym nie zajmuje tylko inna ekipa. Heh. Celowa dezinformacja. Teraz nie da rady ich sciagnąć, bo oczywiście dostali już pieniądze, więc po co się fatygować by dokończyć pracę (tak zrozumiałem po ciągłym odkładaniu terminu i nie odbieraniu tel) TOTALNY ZAWÓD, STRES I NERWY. Całym sercem nie polecam panel-pol .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: żadna
Opinia dodana przez: Wielicka dnia: 2015-10-19 21:52:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam korzystania z usług firmy Panel-POL. Po zamontowaniu drzwi, firma nie chce ich naprawić, a produkt jest na reklamacji. Drzwi same się zamykają, regulacja była i nie pomogła na długo, może problem tkwi w błędnym montażu. Tak czy siak firma nie zamierza usunąć usterki, mimo iż gwarancja oraz rękojmia na ww usługę dalej obowiązuje (montaż poniżej jednego roku). NIE POLECAM !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: zerowa - w zasadzie brak takie usługi, jak tylko się da to wyciąga się od klienta pieniądze,.
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-30 22:11:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UWAGA NA TA FIRME!!!!! Nie dajcie się oszukać! Niestety miałem już do czynienia z tą firmą (sklep 29 listopada w Krakowie) 2 lata temu gdzie zostały mi zamówione panele, których jak się okazało nie było, pracownicy mieli gdzieś to co się z tym działo, a ja sam im odszukałem skąd mogą sprowadzić moje panele, po prostu DNO! Kilka miesięcy temu ponownie do nich wróciłem, ponieważ tamtą sprawę załatwił prezes i myślałem że coś się zmieniło, ale ...... jednak nic nie uległo zmianie. Wracając do ostatniej sprawy. Zamówiłem nowe drzwi do mieszkania i jak się okazało przyszły bez zawiasów, na cóż zdarza się, poprosiłem o dosłanie ich do mnie. Tutaj zaczęły się problemy, nikt nie chciał zająć się moim zamówieniem, istniała jedynie spychologia. Otrzymywałem jedynie informację typu "będą za tydzień" i tak przez 4 tygodnie kursowałem po głupie zawiasy, nawet kierownik olał sprawę. Jak je już dostałem to teraz przyszła pora na dostarczenie mi zamówionej opaski do drzwi. Ponownie zaczęły się problemy, nikt nie wiedział co się dzieje z moim zamówieniem, jedna osoba mówiła że już jest, a za chwile inna że nie ma. Pracownik miał zadzwonić i oczywiście nie dzwonił!! Okazało się że nikt nie złożył mojego zamówienia w terminie, zamiast czekać 5 tygodni ja czekałem prawie 9 tygodni!!! Żenada! Najgorsza firma jaką znam. Nie polecam. Uważajcie na każdym kroku. Nie da się nic załatwić. Oczywiście do momentu zapłacenia jeszcze jakoś to idzie, ale potem koszmar. W dzisiejszych czasach przy tak dużej konkurencji powinno chociaż w małym stopniu dbać się o klienta!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: na niskim poziomie
Opinia dodana przez: Szok dnia: 2015-05-05 15:24:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nierzetelna. Obsługa klienta kończy się w momencie wpłaty pieniędzy. Po tym terminie zmiana podejścia do klienta. Począwszy od terminowości a skończywszy na jakości montażu. Komu zdrowie miłe - omijać WIELKIM łukiem. Konkurencji (mniejszej i większej) w mieście nie brakuje. Jedyny pozytywny akcent - ceny. Ale w marketach budowlanych mimo wszystko taniej...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Reklamacje trwają w nieskończoność. Przez długi czas dział ten w ogóle nie funkcjonował.
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-17 17:06:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Handlowiec, który wypisywał zamówienie źle przepisał notatki kolegi, w związku z czym zamiast wyższych ościeżnic mamy szersze (ponieważ Panu najwyraźniej nie chciało się porównać zamówienia z pomiarem montera). Czekaliśmy na drzwi 6 tygodni i poczekamy kolejne 6 tygodni, o ile PP uzna naszą reklamację. Absolutnie nikomu nie polecam ich usług.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: czekam na rozpatrzenie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-17 13:40:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na montaż czekałem 2tyg zamiast 10dni które były zapisane w umowie...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-16 23:53:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałem się na firmę Panel-Pol z polecenia znajomego. Kupiłem tam deski na promocji i drzwi. Cenowo, a porównywałem z całą konkurencją na ul.Zakopiańskiej, wyszło najlepiej. Zgrzyt jedyny to opóźniona o 1,5h dostawa desek, ale potem już wszystko poszło jak po maśle :) Montaż szybki, czysty i profesjonalny. Polecam z mojej strony !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edmund K.K. dnia: 2014-12-03 21:24:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dwukrotnie dłuższy montaż od planowanego, uszkodzenie ściany i pralki (odpadły rozpory ościeżnic), odblokowanie zamków dopiero na moją prośbę ("a po co to panu?"), wielokrotne rozwiercanie drzwi przy montażu zamków, konieczna moja pomoc przy zakładaniu drzwi, bo jeden z monterów pojechał na inną fuchę
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: żenująca - od tygodnia nie ma odzewu na moją reklamację, nie mogę się też dodzwonić
Opinia dodana przez: Konrad dnia: 2014-11-24 13:23:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko miło i przyjemnie dopóki, się nie zapłaci. Potem już kliencie martw się sam. Zapłaciłeś, to już nie nasz problem. Kupiłem drzwi do domu i nie dość, że czekałem 2 tygodnie dłużej niż termin w zamównieniu, to okazało się, że framugi były źle wykonane, a reklamacja trwa 6 tygodni. Firma PP powiedziała, że to ich problem, bo nie oni wykonywali drzwi i tylko pośredniczą. Skoro tak to oddawajcie prowizje! Dobrze, że miałem swoich dobrych fachowców, którzy poradzili sobie z problemem.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: fatalna
Opinia dodana przez: Misiek dnia: 2014-10-17 14:04:51 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałem 3 szt drzwi do mieszkania (wejsciówki, sypialnia i dla pokoju syna). Nie miałem większych problemów z montażem albo z brakiem czegoś (części, zamki itd.) Uważam, że jak na niektóre produkty to cena mogłaby być ciut niższa ale summa summarum nie mam powodów do narzekania. Najważniejsze, że nie było uszkodzonego materiału.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Cuga dnia: 2014-09-10 13:20:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa bez zastrzeżeń, zamówienie zrealizowano na czas i bez żadnych przeszkód. W mojej ocenie 5/5 - zamówienie dotyczyło zestawu paneli dla pokoju dziecięcego o wysokim progu ścieralności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Konrad72 dnia: 2014-08-25 14:01:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udało nam się porozumieć mimo wielu zmian wprowadzonych w zamówieniu. Usługa wykonana bez zarzutu. W moich oczach, to rzetelna firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartek Mikołajczak/ Crusader1980 dnia: 2014-08-14 13:10:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem absolutnie za, firma dostarczyla materiały na budowę na czas. Jakość usług bez zarzutu. Mogę wszystkim gorąco polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MarKos87 dnia: 2014-08-04 13:34:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry punkt na krakowskiej mapie dostawcow. polecam punkt na zako.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gaco dnia: 2014-07-23 20:07:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wykonywalem prace wykonczeniowe z firma panelpol w czerwcu tego roku. gratulacje dla pana marcina za skuteczne wybrniecie z beznadziejnej sytuacji i wlasciwie uratowanie projektu przed inwestorem. co stresow sie najadlem przy tym wykonie to moje, ale wazne ze sa jeszcze firmy, ktore potrafia wspolpracowac i dzialac razem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2014-07-15 20:58:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzily sie opinie o dostacy ze jest solidny, delikatny minus to dostawa (co bylo uwzglednione w umowie) na czas jednak wyniknely jak to w budowlance inne opoznienia i sie nawarstwilo. Suma sumarum wszystko ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: robert z polecenia dnia: 2014-07-10 18:27:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostawa paneli na czas, usługa wykonana w terminie, cena akceptowalna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adaś dnia: 2014-07-09 21:31:36 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma nie jakas wyjatkowa. Plus za zorganizowanie dodatkowych materialow z innej lokalizacji na czas. 4/5
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: LechBUD dnia: 2014-07-06 17:10:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok, zamówienie dostarczone zgodnie z umową. Usługa bez montażu gratis, sam towar 5/5
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bronowicki dnia: 2014-06-27 16:36:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją