Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Sala Bankietowa VENGE

Zawód: przyjęcia i imprezy - organizacja  
Adres: Łódzkie, 93-635 Łódź Tomaszowska 82
Telefon: Kom. 796-203-803
Adres e-mail: bartekzabost(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.venge.pl
NIP:
7292505790
Opis działalności: Organizacja przyjęć okolicznościowych. Słowa kluczowe: wesela, catering, bankiety, imprezy

Ocena: 66% pozytywna 4x 1x 2x

Jakość usług: 80% wysoka 4x 2x 1x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 50% niskie 3x 1x 3x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 866
Data utworzenia profilu: 2014-06-09 09:36:38
Data ostatniej aktualizacji: 2014-06-09 09:36:38 

Opinie o Sala Bankietowa VENGE

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sala znakomita, akustyka nade dobra! orkiestrę było super słychać, jedzonko bardzo dobre, na stołach full i konkretny wybór różnych rzeczy. Sala spora i fajny parkiet do tańczenia. Miałem okazję być tam na weselu kuzyna i podobało mi się na prawdę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2018-09-17 14:14:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Organizowaliśmy komunię w 2018 r. co było naszym największym błędem. Właściciel poszedł na ilość nie na jakość. Mało przystawek na stołach. Musiałam przenosić talerze z jednego stołu na drugi bo goście w połowie przyjęcia siedzieli przy samym szkle. Krokiety ewidentnie kupne a właściciel zapewniał, że wszystko jest domowej roboty. Tort podany inny niż zamawialiśmy, dwie patery z ciastem na 40 osób. Dobrze, że chociaż obiad podany ciepły.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: lena dnia: 2018-07-12 14:34:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Organizator komunii w tym roku poszedł na ilość nie na jakość. Kuchnia nie radziła sobie z przygotowaniem i wydawaniem posiłków. Dania mięsne były kiepskiej jakość a czas oczekiwania na drugie danie w czasie obiadu zbyt długi. Menu nie całkiem zgodne z podpisaną umową. Brak miejsc parkingowych. Zaletą jest wystrój sali i miła obsługa.
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: łodzianka dnia: 2018-05-23 10:38:33 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa kelnerska bez zastrzeżeń. Młodzież uśmiechnięta, pomocna, życzliwa. Logistycznie dobrze rozmieszczone kilka przyjęć. Uczciwie spakowane pozostałości ze stołu. Ale za mały parking na taką liczbę gości. Podwórze wysypane żwirem - w szpilkach mega trudno chodzić. Jedzenie przeciętne, obiad fatalny. Wysuszone devolaje, panierka ze schabowych odchodzi. "Żurek z kiełbasą i jajkiem" - 200 ml, kilka łyków, może ktoś kawałeczek (plasterek na 4) kiełbaski trafił, jajko co trzecie danie. Byliśmy na przyjęciu komunijnym 20.05.18, 149zł od talerzyka. Konieczność podania ostatecznej liczby gości na 2 tyg (!!!) przed przyjęciem, a możliwa zmiana o 10% od momentu podpisania umowy (rok wcześniej!!!!). Oceniam to jako pazerność właściciela....
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: iwokaw dnia: 2018-05-21 19:11:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przepiękna sala. Wesele poprowadzone bardzo fajnie. Jestem zadowolona,że znaleźliśmy ich w odpowiednim czasie. Obsługa spełniła nawet nasze najmniejsze oczekiwania. Super!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-16 10:24:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dawno nie byłem w tak nowoczesnej sali. Żona zachwycona już zamówiła ją na przyjęcie rodzinne. Zaimponowali nam wystrojem i jedzeniem. Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-12 12:39:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajoma mi poradziła żebym zorganizowała tu wesele i to był bardzo fajny pomysł. Wszystko zostało wykonane profesjonalnie. Obsługa za każdym razem wszystkiego pilnowała. Goście do dzisiaj nie mogą wyjść z podziwu ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-08 12:57:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją