Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

M.I.U. Mobilny Instytut Urody Patrycja Deviron

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Małopolskie, Kraków
Telefon: Kom. 530-530-256
Adres e-mail: biuro(małpa)miu.com.pl
Strona internetowa: www.miu.com.pl
Opis działalności: Linergistka, makijaż permanentny, wizaż, Słowa kluczowe: makijaż permanentny, wizaż, kosmetyka, tatuaż

Ocena: 100% pozytywna 61x

Jakość usług: 100% wysoka 60x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 59x
Ceny usług: 100% niskie 46x 12x
Ilość opinii w serwisie: 61
Ilość odsłon profilu firmy: 2406
Data utworzenia profilu: 2014-06-06 21:55:36
Data ostatniej aktualizacji: 2014-06-06 21:55:36 

Opinie o M.I.U. Mobilny Instytut Urody Patrycja Deviron

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strona “O fachowcach” pasuje do mojego wpisu bo muszę powiedzieć, że Patrycja robi permanentny bardzo… fachowo! Jestem wyjątkowo zadowolona :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Nela dnia: 2019-04-15 14:34:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaczęło się od polecenia od koleżanki z pracy, a dzisiaj sama jestem stałą klientką. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Weronka dnia: 2019-04-13 10:31:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No Pani Patrycjo: klasa! Tam oto rzecze mój mąż, gdy patrzy ma moje mowe usta xD Dziekuje!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2019-03-29 14:36:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Istny cud! Tak oceniła moje usta moja własna mama. No i co tu więcej dodać. Oddaje to wszystko! Dziękuję Pani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2019-03-28 15:26:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u tej Pani nie raz i nie dwa! Zrobiłam sobie permanent w sumie każdy jaki istnieje, he he. Ale nic bym nie zmieniła. Dzisiaj czuję się pięknie od rana do wieczora. Z makijażem i bez :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anonimowa Fanka dnia: 2019-03-25 14:09:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Patrycja to konkretna kobieta - doradzi, odradzi i zrobi tak, żeby było pięknie :) chce dla klienta jak najlepiej, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-08 13:14:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Daję opinię pozytywną: z Panią Patrycja umówiłam się przez telefon, spotkanie odbyło się punktualnie i przebiegło w miłej atmosferze! Pełen profesjonalizm ze strony Pani Patrycji, szanuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2019-03-04 23:44:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Milo spedza sie czas u Pani :) A w dodatku wychodzi sie piekniejszym niz sie przyszlo. Zatem pozostaje mi tylko powiedziec: 10/10, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Judyta dnia: 2019-02-26 18:23:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Pani Patrycji za przepięknie wykonane brwi! Moje do tej pory były niewidoczne, dziś chwalę się nimi odważnie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalka dnia: 2019-02-19 16:06:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładny salon i obsługa na wysokim poziomie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pamela dnia: 2019-02-18 12:31:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej na plus! Profesjonalnie wykonany zabieg, jestem mega zadowolona z efektów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2019-02-13 21:05:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna, miła Pani. Makijaż wykonany bardzo dokładnie, wygląda naturalnie. Polecam.Bardzo profesjonalna, miła Pani. Makijaż wykonany bardzo dokładnie, wygląda naturalnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edyta Zygmuntowicz dnia: 2019-02-12 13:05:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wypełnianie zmarszczek polecam robić u Pani Patrycji. Salon MIU ceni sobie każdego klienta, miłą obsługa i profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2019-01-30 20:53:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Patrycja to fajna babeczka, szybko łapie kontakt z klientką, efekt zabiegu makijażu permanentegi brwi przeszdł moje oczekiwania, teraz patrzę z przyjemnością w lustro , komfort ładnie zarysowanych i ciemnych brwi wart był zachodu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie miałam potzreby sprawdzić
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2019-01-30 13:57:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam to miejsce :) Chodzę tam razem ze wszystkimi kobietkami z rodziny po mamę, ciocię i kuzynki. Wszystkie sobie chwalimy robotę Pani Patrycji :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 2019-01-28 23:09:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobiła mi Pani parmenent na ustach w zeszłym roku i on wciąż wygląda jak nowy <3. Mogłam pożegnać się z brzydkimi ustami, jakie miałam wcześniej. Mogłam pożegnać się ze szminką, której używałam kiedyś non stop.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolka dnia: 2019-01-25 14:08:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam! Profesjonalizm i szeroka oferta wykonywanych zabiegów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Majka dnia: 2019-01-21 19:55:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość wykonywanych usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2019-01-17 23:34:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super. Miła, profesjonalna i zawsze na czas i z dobrą radą :). Ostatnio robiłam sobie u tej Pani permanentne kreski i efekt jest bardzo fajny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga9 dnia: 2019-01-16 10:52:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Patrycja zna się na swojej pracy. Robi wszystko bardzo dokładnie i z niesamowitym efektem końcowym. Ceny są dość przeciętne jak na Kraków więc nie można niczego zarzucić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Devlin dnia: 2019-01-04 09:26:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U tej Pani wypełniałam sobie zmarszczkę na czole i wyszło bardzo ładnie. Jak zmarszka pojawi się ponownie to wpadnę znowu do MIU :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Angie dnia: 2018-12-26 20:30:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wpadlam do tej pani na makijaz permanentny. U mnie byly to kreski na oczach i musze powiedziec, ze wybor byl trafiony. fajnie jest nie musiec malowa sie ciagle od nowa i budzic sie juz piekna ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: WiolaZ dnia: 2018-12-24 09:14:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super. MAm w końcu usta, a to był największy kompleks w moim życiu. Pani jest mila i uprzejma, a zabieg jest wykonywany przez nią z dużą dokładnością i delikatnością. Prawie nie bolało ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Urszulka dnia: 2018-11-21 11:30:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Patrycja nie dość, że robi kawał super roboty to w dodatku to zwyczajnie fajna babka. Lubię do niej chodzić bo wychodzę z super efektem, a przy okazji nagadam się z przyjemnością co nie miara ;) Mam już zrobione u niej brwi permanentne i kreski na górnych powiekach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klara91 dnia: 2018-10-30 16:27:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie najlepsze doświadczenie jakie miałam z makijażem permanentnym. Fachowo, tanio i ślicznie! Naprawde wszystkim polecam, nie muszę się malować codzxiennie rano:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AgnieszkaAga dnia: 2018-09-20 16:35:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klasa sama w sobie:) Patrycja to specjalistka jakich naprawdę mało. W każdym calu perfekcjonistka i do tego przemiła osoba. Moje brwi wyglądają idealnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzanna dnia: 2018-08-28 09:15:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam, Patrycja jest osoba doswiadczoną i dobrze wykwalifikowaną w swoim fachu. Wszystko jest super wyjasnione a do pojscia sklonily mnie samodzielne poszukiwania- na fb mnostwo pieknych zdjec i w witrynie:) https://www.miu.com.pl/
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga Wu dnia: 2018-08-16 13:09:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pe-tar-da! Nie spodziewałam się że permanent może wyglądać tak świetnie! Same ohy i ahy na cześć Patrycji :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Fajerwerk
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-06 18:09:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam, makijaz wyszedl fenomenalnie i bardzo profesjonalnie. Jestem strasznie zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tatoo Girl dnia: 2018-07-30 14:21:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robilam niedawno u Patrcji makijaz permanentny i bardzo ja polecam. Jesli ktos sie obawia nieudanych zabiegow albo nieudolnej makijazystki, to do niej naprawde mozna sie wybrac bez strachu. Wszystko na najlepszym poziomie a usta zrobione idealnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Noelka dnia: 2018-07-26 13:40:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PAtrycja zasluguje na kazda pozytywna opinie jaka jest tutaj i na wszystkich innych forach. Myslalam ze bedzie bolalo , bedzie drogo i w finale w ogole nie bede zadowolona z ksztaltu koloru, albo cos sie zepsuje. Pozytywnie rozczarowana!:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosc niedzielny dnia: 2018-07-16 18:07:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje brwi widzialy juz niejedno- od past, kredek po jakies cienie. Od paru ladnych lat uznaje ze mikajaz permanentny to jedyne dobre rozwiazanie (trwaly, nie rozmazuje sie, zawsze gotowy) Ale dopiero po wizycie u Patrycji zobaczylam czym jest prawdziwy makijaz permanentny. W kocu moje brwi sa idealne:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paleo dnia: 2018-07-09 15:31:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z makijażu ust! Zrobiłam kontur który miał poprawić kształt ( mam nieasymeryczne) i jestem bardzo zaskoczona że wyszło tak dobrze :). Patrycja jest swietna, doskonale doradzila zarówno z kształtem jak i kolorem. 10/10!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-07 11:11:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pania Deviron mi polecono i o ile szlam z dusza na ramieniu, to juz rozmowa rozwiala moje wszelkie obawy. Najpierw byla konsultacja (naprawde wyczerpujaca) przymierzanie sie do kreski, wzor i pierwszy zabieg. Nastepnie korekta - w cenie! i efekt finalowy:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Phalene dnia: 2018-07-03 15:13:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, musialam znalezc szybka pomoc w naprawie szkod wyrzadzonych swoim brwiom. Patrycja potrafi wykonywac swoja prace i widac ze zna sie na rzeczy. Nastepnym razem pojde od razu do niej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamelia dnia: 2018-06-25 14:47:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Baaardzo fajna Pani:) a pomijajac ze jest strasznie sympatyczna, to naprawde swietna profesjonalistka. Na kazde pytanie odpowiada wyczerpujaco, kazda watpliwosc rozwiewa. a usta wygladaja bajecznie;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2018-06-18 16:23:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam! Nie wystawiam zwykle opinii na żadnych portalach bo są przepełnione spamem i śmieciami, ale specjalnie wchodzę i piszę- bajka:) fachowo, miło i tanio
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monia dnia: 2017-11-07 18:15:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super specjalistka! Wybrałam się do niej po przeczytaniu pozytywnych opinii na wizażu i innych forach i faktycznie Patrycja to artystka w swoim fachu!:) naprawdę nie warto przepłacać w tych wszystkich salonach (zwłaszcza że tam nie wiadomo na kogo się trafi) a u niej jest elegancko, profesjonalnie i kreski na powiece wyglądają ekstra:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kreseczka dnia: 2017-03-30 20:15:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od samego wejścia do gabinetu widać, że Deviron wie co robi. Jestem osobą drobiazgową i zwracam uwagę na szczegóły. W tym przypadku nie mam się do czego doczepić- fachowo, higienicznie, profesjonalnie. Najpierw jest przeprowadzony szczegółowy wywiad, dotyczący życzeń klientki, podczas którego udzielane są sugestie, moim zdaniem dość trafne i pokazujące, że się zna na rzeczy. Ja na makijaż permanentny, to tylko tam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata Siemińska dnia: 2017-03-28 09:02:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli makijaż pernamantny w Krakowie to tylko u Pani Patrycji! Jestem bardzo zadowolona ze zrobionych brwi. Pani Patrycja naprawdę fachowo dobrała kolor i kształt a cała wizyta przebiegła w bardzo miłej atmosferze.Jeżeli ktoś się jeszcze zastanawia to skorzystanie z usług Pani Patrycji to najlepszy wybór!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiola dnia: 2017-03-23 09:46:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Patrycję poleciło mi kilka koleżanek na których z resztą mogłam zobaczyć gotowy makijaż. Chwaliły pod każdym względem i w końcu się zdecydowałam. Makijaż permanentny to nie jest tania impreza, ale przekonałam się że oszczędność, czasu, cierpliwości i kosmetyków jest warte każdych pieniędzy (zwłaszcza, że porównując do innych salonów, Patrycja ma naprawdę niskie ceny). Zrobiłam sobie brwi i kreski górne i jest to absolutny strzał w 10! Polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MałaMi dnia: 2017-03-12 09:38:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salonie Mobilnego Instytutu Urody znalazłam się trochę przypadkiem;) poszłam zrobić sobie rzęsy ale po rozmowie i zabiegu obejrzałam wszystkie prace Pani Patrycji i zdecydowałam się na permanentne podkreślenie brwi. Początkowo chciałam wykonać metodą włosa ale po konsultacji zdecydowałam się na cieniowanie. Polecam wszystkim! nie tylko właścicielkom nieregularnych/wyłysiałych brwi (tak jak ja:P) ale także tym osobom które chcą podkreślić urodę i potrzebują profesjonalnej porady, ręki i efektu:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amelia dnia: 2017-03-05 19:37:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Patrycji wybrałam się po przeczytaniu poniższych opini, na innych portalach takze. Nie zawiodłam się, mimo że byłam przerażona perspektywą posiadania tej samej kreski przez 2-3 lata. Patrycja bardzo profesjonalnie mi wszystko opowiedziała i doradzili, zrobiłyśmy próbna kreskę i wyszłam bardzo zadowolona. Trochę bolało ale warto bylo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 2017-03-01 14:37:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Patrycja uratowala moje brwi po zabiegu w innym salonie, ktorego nazwy moze nie bede wymieniac ( jest w Krakowie i po wizycue znalazlam na forum negatywne opinie na jego temat) brwi wygladaly dramatycznie, mialy dziwny ksztalt i twarz wygladala na wiecznie zdziwiona. Patrycja fachowo naprawila wszelkie zniszczenia:) Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agusia dnia: 2017-02-22 12:17:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umówiłam się z Panią Deviron z polecenia dwóch moich znajomych (inaczej chyba bym się nie zdecydowała) i muszę przyznać, że opinie o niej nie są przesadzone i zasłużyła sobie w pełni na wszystkie pozytywy i 100% jakie gdziekolwiek ktokolwiek zamieścił. Profesjonalizm+ ciepła, pozytywna atmosfera. A usta wyglądają perfekcyjnie- dokładnie tak, jak sobie wyobraziłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: w cenie wliczona konsultacja oraz druga sesja poprawiająca
Opinia dodana przez: RenataM dnia: 2017-01-18 16:33:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Patrycja jest super! Zabieg przeprowadzony profesjonalnie, a gratis super atmosfera;). Naprawdę wszystkim polecam, fajna babeczka a ceny do jakości usług są naprawdę konkurencyjne:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika W. dnia: 2017-01-15 18:30:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po zabiegu makijażu permanentnego brwi. Pani Patrycja jest profesjonalistką w swoim fachu, zabieg przebiegł w miłej atmosferze. Nie mam żadnych zastrzeżeń i gorąco polecam! Jestem zachwycona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Gość dnia: 2016-08-13 19:41:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u Pani Patrycji na makijażu permanentnym ust. Nie musiałam długo czekać na termin, a sam zabieg przebiegł w bardzo miłej atmosferze. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2015-05-13 18:42:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również miałam u Pani Patrycji robione rzęsy. Efekt jest cudny. Myślę, że jeszcze kiedyś skorzystam.
Opinia dodana przez: Zakręcona dnia: 2015-05-12 18:45:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam wczoraj robione przedłużanie rzęs 1:1. Są długie, podkręcone a do tego nie wyglądają tak bardzo wyzywająco. Dostałam taki efekt jaki oczekiwałam. Mogę polecić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-04-28 16:13:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do MIU trafiłam z polecenia. Miałam wykonany makijaż na ślub. Był bardzo subtelny i delikatny taki jak chciałam. Mogę polecić wykonanie makijażu u Pani Patrycji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wymagająca dnia: 2015-04-20 11:54:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U Pani Patrycji miałam wykonany makijaż permanentny brwi. Jestem zadowolona z efektu końcowego. Brwi przez chyba 3 dni były zdecydowanie za ciemne, ale obecny kolor jest taki jaki chciałam. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Optymistka dnia: 2015-04-15 14:14:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Patrycja zrobiła mi makijaż górnej kreski. Konsultacja przed rozwiała moje wszelkie wątpliwości. Samo wykonanie makijażu aż tak bardzo nie bolało, a opuchlizna po samym zabiegu nie była aż tak widoczna. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2015-04-09 14:36:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze wykonany makijaż wraz z przedłużaniem rzęs. Tym bardziej jestem zadowolona, że Pani przyjechałam do mnie do domu- dzięki temu nie musiałam się martwić z kim zostawić mojego bobaska. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zołza dnia: 2015-03-06 13:27:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobiłam u Pani Patrycji makijaż permanentny brwi oraz kreski na powiekach Makijaż wygląda bardzo naturalnie lekko podkreśla moją urodę i napewno zdecyduję się jeszcze na usta. Podoba mi się podejście Pani Patrycji do swojej pracy widać że kocha to co robi i fachowo potrafi doradzić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylvia dnia: 2014-11-27 16:41:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam robione brwi naprawdę fajnie wyszło i na szczęście nic nie bolało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karola dnia: 2014-11-25 01:27:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo że trochę bałam się efektu Pani Partycja przekonała mnie, że makijaż brwi pomoże podkreślić i wymodelowac rysy twarzy. Zdałam się na Jej inwencję i nie żałuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-25 00:18:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Choć przez kilka lat o tym myślałam, nie mogłam się przekonać do makijażu permanentnego- zdecydowałam się na zabieg dzięki fachowej poradzie Pani Patrycji, która z uwagą wysłuchała moich obaw i wszystko wytłumaczyła. Sam zabieg wykonała świetnie, wręcz poprawiając nim urodę. Jako sportowiec, jestem jej wdzięczna - nareszcie wyglądam pięknie również na zawodach, na których o zwykłym makijażu można było zapomnieć :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bardzo profesjonalna, można się zgłosić z każdym zastrzeżeniem po zabiegu i zostanie to poprawione
Opinia dodana przez: Natalia P dnia: 2014-11-24 23:44:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca Pani Patrycji jest godna polecenia!Zdecydowałam się na przedłużenie rzęs,choć nie jestem zwolenniczką sztucznego poprawiania urody ale po wizycie w M.I.U. zmieniłam zdanie ponieważ efekt był taki jak chciałam.Moje rzęsy były bardziej podkreślone,dłuższe ale bez teatralnego efektu.A na dodatek długo się trzymały!Skorzystam na pewno z innych zabiegów które Pani Patrycja oferuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rysa dnia: 2014-11-24 22:17:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam wykonywany makijaż permanentny brwi i jestem w 100% zadowolona z usługi. Makijaż był wykonany porządnie. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maysia dnia: 2014-11-24 20:59:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo proszę o wystawianie tylko i wyłącznie prawdziwych i rzetelnych opinii, ponieważ każda nieprawdziwa opinia lub tak zwana, negatywna opinia konkurencji będzie dokładnie sprawdzana. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-24 20:15:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją