Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Krzysztof wyrwa

Zawód: Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 64-920 Pila Składowa 15
Telefon: 67/3490600 Fax: 67/3490601
Adres e-mail: krzysztofwyrwa(małpa)intria.pl
Strona internetowa: Www.kancelaria-wyrwa.pl
Opis działalności: Kompleksowa obsługa prawna Słowa kluczowe: Adwokat mecenas radca

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 10x 1x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 4920
Data utworzenia profilu: 2014-06-05 18:55:55
Data ostatniej aktualizacji: 2014-06-05 18:55:55 

Opinie o Adwokat Krzysztof wyrwa

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pod wrażeniem! Zgłosiłem się do mec. Krzysztofa Wyrwy w bardzo trudnym momencie swojego życia. Potrzebowałem doradcy, który potrafi w zgodzie z prawem, poprowadzić rodzinną sprawę, bez uszczerbku dla mojej rodziny. Mec. Krzysztof Wyrwa, kiedy tylko otrzymał ode mnie zlecenie, niezwłocznie i bardzo sprawnie, przygotował swój plan działania. Nie wierzyłem, że można się porozumieć i podpisać ugodę, która spełni moje oczekiwania. Później już, na jednej tylko rozprawie, sąd zaakceptował projekt ugody satysfakcjonujący obydwie strony. Za normalną cenę otrzymałem niezwykle profesjonalną usługę. Polecam kancelarię mec. K. Wyrwy do spraw osobistych i rodzinnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Łosoś dnia: 2019-03-15 13:05:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj był dla mnie niezwykle stresujący dzień - sprawa rozwodowa z opieką nad moją małą córeczką. Jestem bardzo bardzo wdzięczna Panu mecenasowi Krzysztofowi Wyrwie za profesjonalne poprowadzenie sprawy pierwszej a zarazem ostatniej - tak ostatniej gdyz mecenas tak wspaniale przemawiał, że przeciwnik mimo swojej okazałej "wielkości" wzrostowej był bez szans. Nie wiedział co mówić słysząc przemowę mecenasa. Polecam ze wszystkich sił - pan Wyrwa jest na prawdę adwokatem z prawdziwego zdarzenia i wie co mówić jak i kiedy a przy tym potrafi wesprzeć swojego klienta dobrym słowem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martyna Misiaczyk dnia: 2018-04-10 19:00:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełna profesjonalizmu obsuga mojej firmy przez kancelarie Wyrwa i Wspolnicy wczoraj skutkowala kolejna wygraną sprawą . Nie przegrałem dotąd ani jednej sprawy . Moge powiedzieć że tylko ta kancelaria ma szanse na walkę z kancelariami z Poznania i innych miast . I wygrywa ! To nie przypadek bo Adwokat Wyrwa i jego córki to doskonali prawnicy i skuteczni . Dziekuje i polecam usługi tej kancelarii firmom budowlanym i instalacyjnym !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bohdan Mikołajczyk dnia: 2016-08-24 19:24:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłam kancelarr sprawy rodzinne, trudne i skomplikowane . Powiem krótko że nie liczyłam że wygram te sprawy bo mąż najął kancelarie z poznania . Wygralam wszystko i to nawet lepiej bo kancelaria doradziła mi takie rozwiazania , Polecam każdemu ! To najlepsi prawnicy a szef mecenas Wyrwa to specjalista od spraw najtrudniejszych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata z Czarnkowa dnia: 2016-07-19 22:36:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Krzysztof Wyrwa bronił mnie wczoraj w sprawie o zarzadzenie wykonania kary pozbawienia wolności .jestem pod wrażeniem jego kompetencji i wiedzy .sprawa trudna bo nie spłaciłem w terminie zasądzonych przez sąd należności . Mecenas jest kapitalnym prawnikiem , przekonał sąd i nie pójdę do więzienia !!! Wielki szacunek .dziekuje Bogu że na niego trafiłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał witkowski dnia: 2015-12-04 19:57:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prowadziła mi sprawę cywilna i karna .obie zakończone sukcesem .opinia o kancelari potwierdziła sie ze to fachowcy i kompetentni prawnicy mecenas Wyrwa zaimponował mi klasą i wiedzą .jest konkretny i słowny .szcserze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy hermann dnia: 2015-08-06 21:45:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem klientem kancelari w sprawach gospodarczych .trudne i wymagające sprawy poprowadzone zostały z klasa i sukcesem .jestem pod wrażeniem fachowości i solidności kancelari i jej prawników .super zespół.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir wójcik dnia: 2015-07-18 14:03:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna kancelaria i doskonali fachowcy .obsluga na profesjonalnym poziomie .szczegolnie młody zespół bardzo mobilny i otwarty .mialam kontakt z mecenas Katarzyna Wyrwa -Zyber .jedna z wlascicielli kancelari .mloda i super przygotowana mecenas .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malgorzata dnia: 2014-11-17 22:55:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenasa Wyrwę polecili mi znajomi których obsługuje od lat .poczatkowo byłam spjęta bo wiedziałam ze to znany i ceniony prawnik .na umówionym spotkaniu okazało się ze to bardzo przystępny i ujmującym człowiek .cierpliwie wysłuchał poradził i wreszcie zdecydowałam się na to czego latami się bałam .jestem po rozwodzie i podziale majątku a były mąż płaci wysokie alimenty na dzieci i na mnie .jestem szczęśliwa ze trafiłam na takiego prawnika .bardzo jestem za to wdzięczna .nie znam lepszego mecenasa i kancelari .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Kowalska dnia: 2014-10-01 21:48:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat wyrwa prowadził mi sprawy majątkowe .trudne i skomplikowane sprawy po procesie okazały się moim sukcesem .odzyskałam swoje pieniądze i majątek od męża który mówłł że nie dostanę nic .mecenas wyrwa nie pozostawił przeciwnikom żadnych szans.to najlepszy adwokat .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna łagowska dnia: 2014-08-11 19:44:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas prowadził mojej rodzinie sprawy spadkowe i sprawnie zakończył je sukcesem.polecam każdemu kto chce dobrego fachowca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina berska dnia: 2014-06-12 23:46:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat w pile i okolicy .polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2014-06-05 18:59:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją