Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

JM-design Jarosław Budek

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Mazowieckie, 03-477 Warszawa Szymanowskiego 7/1
Telefon: Kom. 0-513-963-901
Adres e-mail: biuro(małpa)jm-design.warszawa.pl
Strona internetowa: www.jm-design.warszawa.pl
NIP:
531-113-77-49
Opis działalności: Meble na wymiar - szafy - kuchnie - garderoby Słowa kluczowe: Meble na wymiar - szafy wnękowe - meble kuchenne - garderoby - meble biurowe - meble sklepowe

Ocena: 100% pozytywna 23x

Jakość usług: 100% wysoka 23x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 22x
Ceny usług: 100% niskie 18x 5x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 8302
Data utworzenia profilu: 2011-10-12 22:14:28
Data ostatniej aktualizacji: 2014-05-14 20:07:32 

Opinie o JM-design Jarosław Budek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Niedawno miałam okazję korzystać z usług firmy pana Jarosława i jestem zachwycona. Tempo prac imponujące, cała operacja remontu mieszkania przebiegła szybko, sprawnie i co ważne dla mnie bardzo czysto. Po skończonej pracy zamówiona sprzątaczka nie miała co robić. Panowie nawet umyli okna :) Szczerze polecam firmę pana Jarosława.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka Zemke dnia: 2016-07-07 15:24:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy wyborze firmy do zabudowy naszej kuchni kierowaliśmy się opiniami na tutejszym portalu. Zdecydowaliśmy się na firmę JM-Design i nie żałujemy. Panowie komunikatywni, cierpliwi,dokładni. Zawsze odpowiadali na dziesiątki wysyłanych przez nas zapytań. Zabudowa w kuchni została zrobiona szybko sprawnie i co ważne z dbałością o detale. Każde zabrudzenia przy realizacji zamówienia są na bieżąco odkurzane więc prace prowadzone są czysto. Jesteśmy zadowoleni, polecamy! M&R Kuchnia spełnia nasze oczekiwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M&R dnia: 2015-03-09 16:02:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę firmę ze względu na terminowość, wysoką jakość usług i przede wszystkim fachowe podejście do klienta. Meble kuchenne jak i łazienkowe wykonane na wysokim poziomie. Wszystko zgodnie z moimi oczekiwaniami. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Gwarancja
Opinia dodana przez: Paweł Makuch dnia: 2014-08-18 09:51:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa bardzo fachowa,bardzo czysta,dokładna,wszystko na czas.Bardzo dba o klienta jestem strasznie zadowolona z ich usługi.Polecam wszystkim !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania Luka dnia: 2014-06-03 23:08:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawialiśmy w firmie JM-Design meble do salonu fryzjerskiego. Panowie przygotowali profesjonalny projekt z uwzględnieniem wszystkich zagadnień technicznych (podłączeń do stanowisk fryzjerskich, przyłączy wodnych) i przede wszystkim z uwzględnieniem wymogów przeciwpożarowych i Sanepidu. Za sam projekt inne firmy żądały sporych kwot a panowie przygotowali praktycznie za darmo. Co do samej usługi to została wykonana rzetelnie i terminowo. Wszystko wykonane starannie i solidnie. Jesteśmy mega zadowoleni i z czystym sumieniem polecamy tych panów gdyż naprawdę znają się na tym, co robią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Atelier Urody dnia: 2014-05-14 20:02:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma kompleksowo wykonała meble w naszym nowym apartamencie. Szybko i sprawnie przeprowadzony montaż. Panowie znają się na rzeczy. Na pewno będziemy polecać :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Wadlewska dnia: 2013-09-12 20:22:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała zabudowę przedpokoju oraz meble łazienkowe. Wszystko wykonane starannie i solidnie. Termin dotrzymany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Sikora dnia: 2013-06-10 09:24:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidnie i dobrze wykonane meble. Ciekawy i przemyślany projekt, bardzo duży wybór materiałów jak i wyposażenia wewnętrznego sprawił, że meble idealnie komponują się z wnętrzem. Wszystko dopracowane w najmniejszym detalu. Fachowiec godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Gwarancja
Opinia dodana przez: Patryk Muzal dnia: 2013-05-08 09:09:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała meble o jakie nam chodziło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jak na razie bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Dorota Pawlikowska dnia: 2013-05-06 07:31:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówione meble kuchenne wykonane starannie i solidnie. Całość prezentuje się bardzo dobrze. Cena adekwatna do wykonanej usługi. Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Gwarancja
Opinia dodana przez: Adrian Golecki dnia: 2013-01-29 11:04:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałam tę firmę z polecenia znajomych i nie żałuje wyboru. Meble wykonane estetycznie i dokładnie. Wszystko zgodnie z projektem i z moimi oczekiwaniami. Usługa wykonana solidnie i terminowo. Cena adekwatna do jakości wykonanych mebli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota Trojanowska dnia: 2013-01-18 08:52:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie z tej firmy wykonywali u nas w mieszkaniu zabudowę kuchenną. Montaż przeprowadzony sprawnie i szybko. Meble zgodne z naszymi oczekiwaniami. Namiary na tych panów dostałem od znajomych. P.S. Jeżeli ktoś by chciał się z nimi skontaktować oto numer 502-43-10-90 bo ten ze strony jest nieaktualny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 24 miesięczna gwarancja
Opinia dodana przez: Andrzej Zaorski dnia: 2013-01-14 18:13:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Znalazłem tego Pana na portalu "ofachowcach.pl" i powiem szczerze że bardzo dobrze że jest taka strona na której można znaleźć dobrego fachowca. Wcześniej wziąłem ekipę z allegro. Znajomi powiedzieli żebym wybrał ekipę nie z warszawy ponieważ są tańsi. Owszem tańsi może i byli ale jakość usług oraz kultura osobista pozostawia wiele do życzenia nie wspominając już o terminowości. I wówczas zupełnie przypadkiem wszedłem na tę stronę. Jedyne co mogę napisać to to iż żałuje że nie znalazłem jej wcześniej. Po chwili zadzwoniłem i umówiłem się na spotkanie. Panowie fachowo podeszli do tematu, doradzili najlepsze rozwiązania i przygotowali fachowy projekt. Co do wykonania to jestem bardzo mile zaskoczony. Termin dałem dość krótki ale nie było problemu z jego dotrzymaniem. Ponadto panowie jeszcze poprawili mi szafę, którą robiła poprzednia ekipa. Jednym słowem gorąco polecam. Jedyny problem jest taki iż panowie mają dość napięty terminarz ale warto było poczekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Suchański dnia: 2012-11-26 18:49:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni z usług tej firmy. Zamówiona kuchnia robi wrażenie w pozytywnym znaczeniu tego słowa. Jako jedyni z kilku wybranych przez nas firm wykonali profesjonalny projekt. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Sereja dnia: 2012-11-16 10:49:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała nam meble do całego domu - dwie garderoby, szafy wnękowe, meble kuchenne fornirowane, oraz meble do łazienek. Przede wszystkim terminowość usługi - meble wykonane tydzień przed terminem, bardzo dobra jakość oraz fachowe podejście do zamówienia. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Gwarancja 24 miesiące oraz dożywotnia gwarancja na szuflady
Opinia dodana przez: Łukasz Sabkowski dnia: 2012-10-13 10:20:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma JM design z Warszawy wykonywała u nas w domu meble kuchenne, szafy, garderobę, meble do łazienek, oraz meble pokojowe(w tym także do pokoju dziecięcego). Projekt zrealizowany w 100% zgodnie z naszymi oczekiwaniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Raniewicz Anna dnia: 2012-06-22 14:32:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi na dobrym poziomie, terminowość, rzetelność, uczciwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina Rudnicka dnia: 2012-02-22 11:11:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma na poziomie. Usługa bez zastrzeżeń, materiały bardzo dobrej jakości. Termin dotrzymany. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michalczyk Marek dnia: 2012-01-14 20:28:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług, profesjonalizm oraz konkurencyjne ceny to główne atuty tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Ślusarczyk dnia: 2011-12-12 20:07:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Zamówiliśmy z mężem do naszego nowego mieszkania meble w firmie jmdesign. Jakość usługi na wysokim poziomie, dobre jakościowo materiały, termin dotrzymany. Poleciliśmy firmę znajomym i jak narazie też są zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Pisemna gwarancja
Opinia dodana przez: Dorota Karwacka dnia: 2011-11-02 21:50:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble wykonane estetycznie i solidnie z dobrej jakości materiałów. Wszystko załatwione terminowo bez poślizgów. Cena adekwatna do wykonanej usługi. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dagmara Stefańska dnia: 2011-10-27 11:08:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. We wrześniu wykonali u mnie meble kuchenne i szafę w przedpokoju. Meble wykonane dokładnie i starannie. Dobry kontakt z firmą. Dotrzymali ustalonego terminu. Naprawdę firma godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz Tomczak dnia: 2011-10-14 12:56:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompleksowa usługa wykonana przez profesjonalistów. Fachowe doradztwo oraz rzetelność wykonywanych usług i przede wszystkim terminowość to cechy tej firmy. Cena adekwatna do wykonywanych usług. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jak narazie nie mam podstaw do reklamacji
Opinia dodana przez: Krystian Tomczyński dnia: 2011-10-12 22:18:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją