Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

http://pomocni.org.pl/

Zawód: ubezpieczeniowi pośrednicy, agenci i brokerzy  
Adres: Opolskie, 45-065 Opole Reymonta 3/4
Telefon: 48 531 949 998
Adres e-mail: biuro(małpa)pomocni.org.pl
Strona internetowa: http://pomocni.org.pl/
Opis działalności: Pomoc prawna w dochodzeniu odszkodowań komunikacyjnych, majątkowych, rolniczych, itd. Pośrednictwo w reprezentacji przed placówkami medycznymi, policją, sądami... Słowa kluczowe: adwokat

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2258
Data utworzenia profilu: 2014-05-09 10:00:59
Data ostatniej aktualizacji: 2014-05-09 10:00:59 

Opinie o http://pomocni.org.pl/

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pijany kierowca doprowadził do wypadku i zniszczył należącą do mnie cysternę. Pomocni wywalczyli praktycznie całe odszkodowanie oraz pomogli w odzyskaniu utraconego dochodu. Naprawdę polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2019-11-14 15:53:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przebiegający jeleń uszkodził mój samochód. Ubezpieczyciel odmówił wypłaty odszkodowania. Znalazłem pomoc w internecie. Zajęli się sprawą, ustalili, że na w miejscu zderzenia nie było właściwych znaków i otrzymałem pieniądze na naprawę samochodu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2019-09-17 15:25:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 2013 roku uległem wypadkowi. Wyrok – paraliż. Proces skończył się w 2017 roku. Kancelaria nie odpuściła. Po odwołaniu sąd we Wrocławiu przyznał dodatkowo 200 tyś. Rentę mam dożywotnią. Dzięki za wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksander dnia: 2019-08-13 12:05:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 2016 roku w wypadku mój syn doznał bardzo poważnych obrażeń, w tym głowy. Życie zawaliło się w jednej chwili. O kancelarii dowiedziałam się od znajomego. Powierzyłam sprawę syna i nie żałuję. Od wypadku minęły 3 lata. Dzięki nim mamy pieniądze na leczenie i rehabilitację. Byliśmy już kilkukrotnie na turnusach rehabilitacyjnych dzięki którym Kamil odzyskał częściową sprawność. Jesteśmy MEGA wdzięczni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2019-07-26 14:17:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ulegliśmy z żoną wypadkowi w trakcie urlopu. Wjechał w nas rozpędzony bus. Pomocnych polecił nam znajomy. Odbyło się szybko, bez zbędnych formalności. Zleciliśmy sprawę i załatwili wszystko za nas. Wszystko zgodnie z umową. Dziękujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2019-06-17 15:09:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, czytając opinie o kancelarii, której od 5 lat jestem właścicielem niejakiego "ronina" oraz "pomocny.org.prawnik.com", choć autor obu opinii ten sam,doszedłem do wniosku, iż powinienem jednak skreślić te kilka słów, choć ochoty i czasu na tego typu wpisy brak. Wielce niezadowolony z usług kancelarii, były nasz klient Marek Rz. zlecił swego czasu do obsługi sprawę o odszkodowanie dotyczącą uszkodzonego pojazdu Audi. Po ustaleniu warunków współpracy, w tym oczywiście wynagrodzenia uzależnionego WYŁĄCZNIE od efektów naszej pracy, po wielu miesiącach batalii z ubezpieczycielem, doprowadziliśmy do uzyskania przez klienta odszkodowania w całości rekompensującego szkodę. Kiedy pieniądze TU w całości przekazało na konto poszkodowanego - o czym nie raczył nas powiadomić,zwróciliśmy się o zapłatę wynagrodzenia, zgodnie z wiążącą strony umową. Niestety klient był tak bardzo zadowolony z uzyskanego odszkodowania, że najzwyczajniej nie zamierzał tego dokonać. Po wielokrotnych wezwaniach do zapłaty, musieliśmy domagać się swych praw przed sądem, który nie miał innego wyjścia, jak tylko przyznać nam rację, czego efektem było zasądzenie na rzecz kancelarii zaległego wynagrodzenia. Co ciekawe, były klient Marek Rz. nawet wówczas nie raczył zapłacić za wykonaną usługę, czym doprowadził do rozpoczęcia postępowania egzekucyjnego. EFEKT - po dwóch latach od wywalczenia odszkodowania, w końcu otrzymaliśmy należne pieniądze. Zatem Szanowny Panie Marku,Pana rozgoryczeniom ciągle, jak widać nie ma końca. Trudno jest mi pojąć umysł ludzi, którzy wieść się na innych lubią bez końca, obwiniając za swoje niegodne postępowanie świat cały. Mimo wszystko z wyrazami szacunku, życząc przy okazji więcej pokory.....i powodzenia w nadchodzącym procesie. Nie mogę bowiem pozostać obojętnym wobec tego typu praktyk naruszających dobrę imię firmy, cieszącej się zaufaniem tysięcy zadowolonych klientów. Wszystkim pozostałym, którzy docenili i doceniają naszą pracę, wielkie dzięki. To właśnie dla Was każdego dnia robimy wszystko, by sprostać oczekiwaniom i jednocześnie zachować szacunek wobec tragedii z ktorymi się zetknęliście. Pozdrawiam Bartłomiej Wiśniewski - właściciel Pomocni.org.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartłomiej Wiśniewski dnia: 2015-07-21 00:28:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Słuchajcie. Jeżeli macie jakikolwiek problem, zarówno w kwestii odszkodowania, jak i prawny, polecam Pomocnych. Od ponad roku staramy się o ukaranie winnych zaniedbania, na skutek którego, śmierć poniosła bliska nam osoba. Było nam ciężko. Szczerze mówiąc nie wiedzieliśmy,co mamy robić, ponieważ sprawę próbowano "zamieść pod dywan". Od zaprzyjaźnionej osoby dostaliśmy namiary na Pomocnych. Okazało się, że trafiliśmy na niezwykle życzliwych ludzi. Pomogli nam przejść przez bardzo trudny etap w naszym życiu. Jeżeli chodzi o kwestię honorarium. Kwotę ustaliliśmy na początku. Sprawa ciągnie się od roku(zanim dotrzemy do mety, pewnie minie kolejny), pomimo to nic się nie zmieniło w kwestiach finansowych. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-07-16 12:52:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z usług tej kancelarii, gdyż firma ubezpieczeniowa, której nazwy tu nie wymienię, wykpiła się z odpowiedzialności, proponując mi symboliczne odszkodowanie, nieadekwatne do poniesionych strat. Nie będę tu opisywał sprawy, gdyż nie po to jest to miejsce, faktem jest, że miała finał w sądzie. Kancelaria pomocni.org.pl wykazała się bardzo dużą kompetencją i skutecznością w rezultacie "rozgramiając" nieuczciwego ubezpieczyciela. Sprawa w sądzie wygrana, odszkodowanie na koncie. Serdecznie polecam kancelarię pomocni.org.pl
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-23 14:53:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma, która specjalizuję się przeważnie w trudnych sprawach. Przekonałam się o tym na własnej skórze:) Dziękuje za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KasiaC dnia: 2014-05-15 12:36:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślałam, że nie odzyskam już odszkodowania za wypadek. Dzięki tej firmie mam pieniądze na leczenie, rehabilitację. Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2014-05-13 09:52:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wystawiam pozytywną opinię z czystym sumieniem. Uczciwość firmy widać na każdym kroku. Widać, że na pierwszym miejscu dla nich jest zawsze klient.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2014-05-12 16:02:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna i rzetelna firma. Kontakt bardzo dobry. Bardzo szybko uzyskałem odszkodowanie za wypadek samochodowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-05-09 10:02:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją