Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ogród Kroton

Zawód: szkółki hodowlane  
Adres: Dolnośląskie, Wrocław Maślicka 164
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.ogrodkroton.pl
Opis działalności: Sprzedaż roślin, szkółka roślin Słowa kluczowe: rośliny, krzewy, byliny, sprzedaż

Ocena: 0% pozytywna 8x

Jakość usług: 0% wysoka 8x
Terminowość: 16% bez zastrzeżeń 1x 2x 5x
Ceny usług: 0% niskie 2x 6x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2319
Data utworzenia profilu: 2014-04-29 14:24:34
Data ostatniej aktualizacji: 2014-04-29 14:24:34 

Opinie o Ogród Kroton

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rosliny przyszly bez doniczek , w zlym stanie i ogolnie slabe . Kontakt slaby , spoziona realizacja zamowienia . Cena roslin do jakosci negatywna .OMIJACIE TEN SKLEP!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Dyzio dnia: 2018-05-17 20:30:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam u nich trzy tamaryszki.W tym mój wytęskniony biały.Rośliny przyszły solidnie zapakowane ,ale bez doniczek.Byłoby w sumie dobrze,ale te sadzonki dotarły martwe.Posadzone w gruncie już z 3 tygodnie i stoją gołe badyle.Czekam na cud.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-04 08:02:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Negatyw. W ofercie mają piękne i niespotykane rośliny, ale to, co przysyłają to jakaś kpina - sadzonki tej jakości kupiłabym na wyprzedaży w normalnym sklepie ogrodniczym po 2,5 zł, a u nich płacę za nie niemałe pieniądze. W dodatku część roślin przyszła bez doniczek, a kształt bryły korzeniowej wyraźnie wskazuje na to, ze roślina została wyjęta z doniczki przed wysyłką! Przy tych cenach oszczędzanie na plastikowych doniczkach jest skandaliczne. Ciekawa jestem ile z nich mi się przyjmie... Do tego słaby kontakt. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: karo dnia: 2017-05-21 00:01:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skandal a nie sklep. Zero kontaktu mailowego, nie wspominając o telefonicznym.Drzewka przyszły bez doniczek mimo, że w ofercie wyraźnie wskazywano, że będą w doniczkach. Trzy delikatne drzewka /zapakowane niedbale do jednego uszkodzonego kartonu/ stanowiły jedynie gołe patyki, które nie dawały żadnych szans na posadzenie ich w ogrodzie. Czwartego drzewka nie było wcale. Po zwrocie przesyłki kurierskiej zaczął się koszmar. Jedna z osób odrzucała połàczenia, twierdzàc, że nie będzie rozmawiać, druga była mocno niegrzeczna i nerwowa. Dowiedzieliśmy siè, że państwo sprzedajàcy nie mają czasu na pisanie maili do klientów i wyjaśnianie im czegokolwiek. Zostaliśmy z przygotowanymi przez nas czterema otworami wykopanymi w ogrodzie przygotowanymi pod posadzenie drzewek i ogrodnikiem, któremu musieliśmy zapłacić za pracę i czas. Tak nieprawdopodobnie nonszalanckiego stosunku do klienta, w dodatku kupującego rośliny za niemałe pieniądze, jeszcze nie spotkaliśmy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Skandaliczna
Opinia dodana przez: M. Jarzębowski dnia: 2016-05-24 11:44:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam roślinkę ( prusznik niebieski) 14 maja.Zapłaciłam przelewem( przedpłata). 2 razy monitowałam . Miał to być prezent dla mojej córki. Po 2,5 tygodniach oczekiwania roślina wreszcie dotarła. Ale oczywiście nie ta, co zamówiłam. Otrzymała derenia. Zadzwoniłam do firmy KROTON i poprosiłam o wyjaśnienie. Bardzo niegrzeczny pan wydarł się na mnie. Powiedział, że mają setki zamówień i ja się czepiam. Żadnych przeprosin, żadnego wyjaśnienia i sposobu rozwiązania nieporozumienia. Najgorsza firma internetowa jaka widziałam.Nie polecam nikomu. Jeśli chcecie wyrzucić pieniądze i mieć kłopoty to firma KROTON jest do tego najlepsza. A jeszcze do tego niegrzeczna i wulgarna obsługa. Danuta
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: zbyt długi okres realizacji i zła dostawa - nie to co zamawiałam
Opinia dodana przez: Danusia0251@op.pl dnia: 2015-05-28 19:32:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem rośliny 3 tyg. temu. Na 3 maile z prośba o wyjaśnienie przyczyn opóźnienia - żadnej odpowiedzi. Ostrzegam przed takimi pseudohandlowcami. Nie tylko nie polecam - odradzam!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ŻADNA
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-10-07 22:43:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam. kilka dni temu kupiłem za 100kilkadziesiąt pln. roślinkę. wiadomo,ciepło karon,nie może przyjść ładna. po odbiorze szok... uschnięty badyl,bez doniczki(może z gruntu,o tej porze roku...lipiec)kontaktu brak,pomimo maila. smutny sklepik.dużo kupuję w sieci,ale ten sklep poniżej krytyki.pozdrawiam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-22 09:40:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: brak kontaktu telefonicznego i mailowego
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: żadna!
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-08 08:37:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją