Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SALON FRYZJERSKI Evelyn SOLARIUM Ewelina Jeżyna

Zawód: Fryzjer 
Adres: Zachodniopomorskie, 72-344 Rewal Wesoła 4
Telefon: 791801437 Kom. 512824259
Adres e-mail: ewelina.jezyna(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.salon-evelyn.pl
NIP:
857-183-37-43
Opis działalności: Salon fryzjerski, solarium Słowa kluczowe: fryzjer,salon,fryzjerski,solarium,loreal,ewelina,jeżyna,rewal,pobierowo,niechorze,trzęsacz,pustkowo,

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 11x 3x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 3000
Data utworzenia profilu: 2009-10-15 17:41:09
Data ostatniej aktualizacji: 2014-04-13 13:27:47 

Opinie o SALON FRYZJERSKI Evelyn SOLARIUM Ewelina Jeżyna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, konkretnie i fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andżela dnia: 2014-05-16 21:37:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jest rewelacyjny salon. Pani Ewelina Jeżyna jest profesjonalistką. Uważajcie na "podróby". W salonie byłam rok temu i w tym także chciałam skorzystać z usług, zauważyłam salon w centrum Rewala i poszłam przekonana, że to właśnie ten salon po przeprowadzce, a w srodku jakaś fryzjerka okłamała mnie bezczelnie że to ten sam salon tylko rzekomo jakaś dodatkowa filia Pani Eweliny Jeżyny ale po farbowaniu włosy wyglądały tragicznie. Dowiedziałam się później że jakaś inna się podszywa pod Panią Ewelinę. Nie polecam podrób. Ewelin jest tylko jedna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: zbędna :)
Opinia dodana przez: Małgorzata Gorzowskie dnia: 2014-04-13 13:23:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fryzjerka, byłam bardzo zadowolona z mojej fryzury. W ostatnim czasie z dlugich włosów przechodzilam na krótsze fryzury I jak do tej pory pani Ewelinie wyszlo to najlepiej! Z przyjemnością wrócę tam jeszcze raz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna chorazak dnia: 2013-08-26 16:52:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dwa tygodnie urlopu to za dużo dla moich włosów. Dlatego zdecydowałam się zdradzić mojego styliste i wybrałam ten salon. Szczerze polecam. Napewno tutaj wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: Mamuska dnia: 2012-06-29 10:53:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy fryzjer u którego byłam i byłam zadowolona po pierwszej wizycie. Bałam się isć w miejsce gzie nigy nie byłam ale sytuacja urlopowa zmusiła mnie do tego i naprawdę jestem zachwycona. Sam wsytrój a co dopiero obsługa. niepowtarzalny klimat i profesjonalna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Chyba ok
Opinia dodana przez: Paulina Mazur dnia: 2011-05-19 21:55:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma co się rozpisywać... naprawdę warto odwiedzić Salon Evelyn. Jak dla mnie rewelacja. Odwiedzam systematycznie i nie mogę złego słowa powiedzieć... POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: OK
Opinia dodana przez: Elżbieta Banasik dnia: 2011-04-22 22:49:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za namową koleżanki odwiedziłam jeden z salonów Evelyn i muszę przyznać choć na początku byłam sceptyczna co do zmiany stałego stylisty, że naprawdę było warto. Rewelacyjna obsługa, usługa w 100% zgodna z tym co przedstawiła fryzjerka, no i ten klimat, naprawdę stylowo urządzony lokal. Nawet jak by usługa nie wyszła to samo nastawienie po przebywaniu w salonie zasługuje na pozytywne podejście do tematu. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie wiem nie musiałam korzystać
Opinia dodana przez: Agnieszka Mazur dnia: 2011-04-10 02:54:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wrażenia jak najbardziej pozytywne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Kalik dnia: 2011-03-23 14:51:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam wczoraj w jednym z Salonów Evelyn i muszę przyznać, że naprawdę jestem miło zaskoczona. Świetny wystrój i fachowo zostałam obsłużona. Koleżanka polecała i nie pomysliła się. Pozdrawiam Panią Ewelinę :) I do zobaczenia podczas nastepnej wizyty. Bo napewno się umówię...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Zero problemów ze zmianą umówionej daty wizyty
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2011-03-10 08:56:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę polecam. Nigdzie nie zrobili mi tak dobrze koloru. A raczej poprawili po innej Pani fryzjerce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa_Rewa dnia: 2011-03-09 20:41:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia. Żadnych zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ZEJEWE dnia: 2011-03-03 11:50:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa i miła obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MagdaSyk dnia: 2011-03-02 14:59:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała obsługa, profesjonalne usługi. I te ceny. Naprawdę polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2010-04-13 21:44:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne usługi fryzjerskie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bezproblemowa
Opinia dodana przez: evelyn dnia: 2009-10-15 17:41:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją