Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

American Business Academy Beskidzkie Szkoły Sztuki Użytkowej

Zawód: nauczanie indywidualne  
Adres: Śląskie, Bielsko-Biała
Telefon: 338221083
Adres e-mail: sekretariat(małpa)bssu.edu.pl
Strona internetowa: www.bssu.edu.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: american business academy

Ocena: 100% pozytywna 21x

Jakość usług: 100% wysoka 21x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x
Ceny usług: 95% niskie 20x 1x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 1638
Data utworzenia profilu: 23.03.2014 15:19:04
Data ostatniej aktualizacji: 23.03.2014 15:19:04 

Opinie o American Business Academy Beskidzkie Szkoły Sztuki Użytkowej

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli chcesz się uczyć, a nie masz jak pogodzić tego z pracą, rodziną itp. to bardzo polecam tą szkołę i nauczanie online. Szkoła wydaje legitymację i zapewnia potrzebne zaświadczenia. Zaczęłam kolejny kierunek i jestem zadowolona. Jedyny minus za podwyższenie ceny nauczania aż o 30 zł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 16.09.2020 20:09:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super, że na świadectwach nie podaje się trybu nauki. Jestem zadowolona z nauki w tej szkole. Dbaja o uczniów i proponują nowoczesne metody nauczania. Indywidualne podejście do ucznia, bardzo dobrze dostosowany materiał. Na pewno będę polecać swoim znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.12.2019 18:05:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega wielkie dzięki za wprowadzenie mnie w świat piękna, estetyki, fotografii. Wiele się w tej szkole nauczyłem. Rozwinąłem się i dziś spełniam swoje marzenia. Nauczyliście mnie wiele i teraz mogę to wykorzystać. pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.11.2019 16:03:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybór trafiony. Koledzy przekonywali mnie, że będę zadowolony , no i faktycznie tak się stało. Szkoła jest bardzo otwarta na nowoczesnośc, wiele kierunków można studiować w domu, prawie w 100%. Ja też na taki się zdecydowałem i nie żałuję. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.10.2019 19:54:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoła zapewnia naukę w dobrych cenach. Różnorodność kierunków sprawia, że każdy może wybrać coś dla siebie. Zapewniają wszelkie zaświadczenia, przez co można mieć zniżki w różnych miejscach. Wybrałam formę elearningową i ona mi jak najbardziej odpowiada!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.08.2019 10:14:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak nauka to wyłącznie w tej szkole, bo mają możliwość nauki online. To duże ułatwienie, szczególnie dla osób niepełnosprawnych, do których należe. Szkoła otwarta na potrzeby uczniów. Daje spore możliwości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.01.2019 23:13:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałam tą szkołę, bo słyszałam same pozytywne rzeczy. No i nie żałuję. Wychodzą naprzeciw oczekiwaniom uczniów, ludzi kreatywnych, chcących poznać i poszerzyć swoje umiejętności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.10.2018 09:13:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły. Nie spodziewałam się, że uda mi się zdobyć tak wiele umiejętności i wiedzy. Uwielbiam wybrany przez siebie kierunek i cieszę się, że wybrałam właśnie tą szkołę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.10.2018 09:12:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z nauki w tej szkole. Dla mnie to czysta przyjemność, szczególnie, że mogę uczyć się wymarzonego kierunku w domu, online :) Super, że oferują taką wygodę. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.09.2018 07:41:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Fantastyczna opieka ucznia, nauka online w dobre cenie. wygoda i bezpieczeństwo, a dodatkowo naprawdę wszechstronny rozwój.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.08.2018 19:54:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nauka komfortowa i w pełni bezpieczna dla ucznia, bo wydają zaświadczenia do ZUS, KRUS, PFRON itp.! Jestem bardzo zadowolony z nauki w tej szkole.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.07.2018 06:50:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się cieszę, że uczę się w tak kreatywnej i tak nowoczesnej szkole jak American Business Academy. Ciekawe kierunki, niedrogie czesne i otwartość na potrzeby ucznia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.06.2018 02:33:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam! Jeśli ktoś chce naprawdę rozwinąć skrzydła, to ta szkoła jest najlepszym wyborem . POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.05.2018 07:15:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona! Żadna szkoła, żaden Uniwerek w Polsce nie dałby mi takich możliwości i perspektyw jak America Business Academy. Cieszę się, że zdecydowałam sie na naukę właśnie tutaj.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.05.2018 03:59:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!Nauka przez internet nigdy wcześniej nie była dla mnie tak realna jak teraz! Nie sądziłam, że będę mogła się na takie cos zdecydować i do tego rozwijać swoje pasje. A jednak. Dla osoby niepełnosprawnej, jaką jestem, to naprawdę duży atut.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.04.2018 04:16:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Takie nauczanie to ja rozumiem. Od razu człowiek ma ochotę rozwijać się i uczyć nowych rzeczy. Nauczanie przez platformę e-learningu spełnia moje oczekiwania i daje ogromne możliwości. Szkoła wie jak zaskoczyć!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.04.2018 04:37:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na studia policealne przez internet w tej szkole! Atutem było to, że całość lekcji odbywała się przez platformę e-learningu, bez przyjeżdżania do szkoły. A czesne jest naprawdę atrakcyjne!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.03.2018 07:15:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po studiach w tej szkole nie ma problemów ze znalezieniem pracy. Wiem to z własnego doświadczenia :) Jeśli chcecie uzyskać wiedzę, doświadczenie, poznać ciekawych ludzi i mieć pewność, że znajdziecie szybko pracę,to ta szkoła jest dla was. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.01.2017 01:42:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna szkoła :) Kierunki opłacalne jeśli chodzi o dalszy rozwój i możliwości znalezienia pracy. Wiem to z własnego doświadczenia. Czesne nie jest wysokie, oczywiście zależnie od kierunku, ale Pedagogika ogólna w cenie 240 zł za miesiąc, wg mnie super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.12.2016 14:29:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że zdecydowałam się podjąć naukę w tej szkole. Dzięki nim mogłam się rozwinać i zdobyć dobrze płatną pracę. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.11.2016 00:38:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozpoczęłam studia licencjackie w szkole American Business Academy. Czesne było dla mnie pozytywnym zaskoczenie, podobnie jak jakość i poziom nauczania. Bez problemu zdałam wszystkie egzaminy i po 2 tygodniach zakończonej edukacji rozpoczęłam pracę w b. dobrej firmie. Warto było studiować w prestiżowej placówce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.03.2014 17:28:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją