Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dom Weselny Tango Danuta Jasińska

Zawód: przyjęcia i imprezy - organizacja  
Adres: Mazowieckie, 05-119 Łajski Polna
Telefon: (22) 782 23 44 Kom. 606 782 775
Adres e-mail: domweselnytango(małpa)oit.pl
Strona internetowa: http://domweselnytango.oit.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe: dom weselny tango, dom weselny tango legionowo

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 197
Data utworzenia profilu: 2014-03-22 22:56:32
Data ostatniej aktualizacji: 2014-03-22 22:56:32 

Opinie o Dom Weselny Tango Danuta Jasińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Organizowałam przyjęcie urodzinowe dla mojego narzeczonego i to był strzał w dziesiątkę. Zależało mi aby była to elegancka impreza a to wnętrze znakomicie podkreślało jego charakter. Obsługa kelnerska doskonale dbała o to by gościom niczego nie brakowało. Koszt organizacji takiego przyjęcia był bardzo przystępny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Strużka dnia: 2014-08-20 16:05:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolega z pracy polecił mi to miejsce. Z okazji chrzcin mojego synka chciałem zorganizować przyjęcie dla najbliższej rodziny. To było doskonałe rozwiązanie. Szybko udało mi się domknąć wszystkie sprawy organizacyjne. Dobór menu był naprawdę trudny, ponieważ menu jest bardzo rozbudowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-02 14:21:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje wesele było perfekcyjne. Właśnie takie sobie wymarzyłam. Cieszę się, że razem z moim mężem wybraliśmy ten dom weselny. Sala była delikatnie udekorowana i znakomicie pomieściła nasze rodziny. Dodatkowo było też sporo miejsca do tańczenia. Mieliśmy możliwość wyboru pysznego jedzenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja K. dnia: 2014-07-18 10:22:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zależało mi na tym, aby moi goście czuli się znakomicie na Miom przyjęciu weselnym. Koleżanka poleciła mi to miejsce i miała rację. Wesele było naprawdę udane. Dom weselny jest znakomicie przygotowany do organizacji takich imprez. Menu było bardzo różnorodne i miałam wpływ na to co będzie podane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-11 20:48:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To miejsce poleciła mi koleżanka z pracy. Jestem bardzo zadowolony, że zorganizowałem tu moje wesele. Dom weselny był znakomicie przygotowany. Jedzenie było bardzo smaczne. Wszyscy goście świetnie się tu bawili. Cena była bardzo przystępna a obsługa bardzo miła. Doskonale mi się z nią współpracowało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2014-05-23 16:18:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dysponują świetnym cateringiem. Terminowo dowieźli jedzenie własnym transportem. Dzięki opiniom moich gości mogę szczerze, z ręką na sercu zaświadczyć : było warto. Jedzenie - niebo w gębie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata O. dnia: 2014-05-02 18:36:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją